Gość: studentka IP: *.146.48.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.10, 19:24 Chciałam się dowiedzieć od ludzi którzy u nas w Płocku studiują na tej uczelni czy warto a może lepiej na uw w oddział Płocku? Dzięki za wszelkie rady i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t4 Re: wssm oddział w Płocku IP: *.xdsl.centertel.pl 04.06.10, 11:32 Ja wybrałam tą uczelnię. Z tego co wiem, nie wiadomo, czy w przyszłym roku w ogóle będą zajęcia w Płocku(zniknęła nawet płocka zakładka na ich stronie). Musisz popytać. A poziom? To zależy co chcesz osiągnąć chodząc do tej szkoły: czy chcesz się czegoś naprawdę nauczyć, czy chcesz mieć po prostu dokument. Jeśli to pierwsze to nie polecam, jeśli drugie, to jak najbardziej: miła atmosfera, przyjaźni wykładowcy, wszystko super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: wssm oddział w Płocku IP: *.c149.petrotel.pl 14.07.10, 14:14 Witam, od października 2010 nie będzie zajęć w Płocku - będą podstawiane autobusy w celu podróży do Łodźi - info jest na stronie uczelni. co do poziomu - nie zgodzę się z przedmówcą - ci co tak myśleli to mają w plecy egzaminy - oczywiście nie jest to poziom Uniwesytetu Jagielońskiego, ale moim zdaniem sporo wyższy niż na PWSZ. Prawda jest taka że jak nie masz chęci to i Harvard Ci nie pomoże, a jak chcesz się czegoś nauczyć to na każdej uczelni jest to możliwe - wszystko zależy od motywacji Odpowiedz Link Zgłoś