marek20000 19.07.10, 21:21 Honorowy facet ustąpił by sam, zaraz po wypadku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Romanek zastąpi go Siemiątkowski? IP: *.plock.mm.pl 19.07.10, 22:22 no to super zamiana!! a czemu to Siemion przestał być kanclerzem pwsz? ciekawe, że w Urzędzie o tym milczą... płocka PO zachowuje się jak dawniej pzpr - jednego fachowca zastępuje drugim też 'ciekawym' czyli należy rozumieć, że teraz rodzinka i znajomki ex-kanclerza 17km do roboty jeździć będą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzj Re: zastąpi go Siemiątkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 22:43 On jest OK, a że należy do PO, każdy gdzieś należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: zastąpi go Siemiątkowski? IP: *.class147.petrotel.pl 20.07.10, 07:57 Ok ?!? No to chyba jesteś z rodziny albo znajomym. Gratuluję wyboru !!! Jak tak PO dalej będzie postępować to ja już nigdy na nich nie zagłosuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: zastąpi go Siemiątkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 13:02 to gość już nie w SLD czy też SdPl. jak to ludzie przechodzą sobie z partii do partii. poglądy, programy? eee. najważniejsze jest krzesło i kasa, duuu..żo kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: zastąpi go Siemiątkowski? IP: *.centertel.pl 20.07.10, 14:09 A ja uważam go za porządnego gościa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: zastąpi go Siemiątkowski? IP: *.class147.petrotel.pl 20.07.10, 14:43 Niezły dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Zawidzki Re: zastąpi go Siemiątkowski? IP: *.centertel.pl 20.07.10, 15:14 Droga Redakcjo, mam pewien apel: wprowadźcie forum dla osób nieanonimowych, bo żal mi tych zawistnych małych ludków, którzy oczerniają innych i są odważni tylko dlatego,że mają jakieś dziwne nicki: nieważne kogo: PiS, SLD, PSL czy PO. Ciekawe jest to,że zaledwie 3 do 5% osób czytając jakiś artykuł zagląda na forum i wcale się nie dziwię skoro aż tyle tu jadu i nieobiektywności. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: zastąpi go Siemiątkowski? IP: *.class147.petrotel.pl 21.07.10, 08:05 Dlaczego uważasz moją wypowiedź za nieobiektywną ?!? Bo wypowiadam się incognito ?!? To, że incognito to znaczy, że wypowiedź jest nie ważna ?!? Daj spokój. Piszę szczerą prawdę i prawda w oczy kole. Z resztą p.Roman zawsze uważał ludzi za głupich i widzę, że się mylił. Ludzie znają prawdę a Ci wszyscy obrońcy to dobrzy kolesie którzy staną murem za swoim. W końcu przez tyle lat im pomagał i pewno jeszcze będzie pomagał. Stanowiska najwyższe można mieć, kierownikiem, prezesem, dyrektorem się bywa ale człowiekiem się jest cały czas. Pan Roman niestety człowiekiem jest tylko dla swoich a całą resztę traktuje jak szmaty a nie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o-pi-nia Re: zastąpi go Siemiątkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 17:51 Siemiatkowski jest wszedzie !!!!! od 40 lat wyrasta jak muchomor sromotnikowy na ,,stolku,, dOBRE MA CHŁOP PLECY . Ma licznych kolesiow to bedac w oswiacie ich utykal/nawet pijakow/ a teraz jego utykaja gdzie sie da. A narod nadfal glupi bo wojt to powinien byc z danej gminy a nie z teczki!!!!!! No ale w tym kraju to tylko teczki i tylne drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patafian Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 22:28 u nie których nadmiar alkoholu, powoduje postępujące ograniczenie umysłowe, więc słowo "honor" zapewne pierwsze uleciało, wraz z mijającym kacem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: 178.56.22.* 19.07.10, 22:57 Jego żona uczyła mnie polskiego. zajefajna babka ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajmund Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: 178.56.22.* 19.07.10, 23:10 Długo czasu trwała sprawa z wójtem, dobrze ze ma wreszcie zakończenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.203.c68.petrotel.pl 19.07.10, 23:18 To Siemiątkowski już nie jest kanclerzem PWSZ??? Wyleciał czy odszedł - coś cicho na ten temat ..? wójtowanie w gminie to wygląda jak zesłanie , bo ambicje wiceszefa PO sa chyba wieksze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.198.c87.petrotel.pl 20.07.10, 06:05 jego żona lilka też mnie uczyła polaka w jagiellonce, babka super, ona na wójta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutecki Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.10, 06:30 prosty proces trwał latami i jeszcze bedzie sie odwoływał o kasacje a nie o akt łaski,ot prawo i honor, on woli honorarium Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie zas... 20.07.10, 11:13 osłuchajcie... O jakim honorze w przypadku tego ch...a mówicie?!! Poza tym ciekawi mnie inny aspekt sprawy: co się stało z fałaszywie zeznającą na policji babą?! Przecież za składanie fałszywych oświadczeń powinna być ukarana "bez znieczulenia". Tu sprawa była oczywisy=ta a mimio to odważyyli się oboje na takie kłamstwo. A w sytuacji "jeden na jeden"? Taki "świadek" powinien być skazany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOGO Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.146.239.237.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.07.10, 11:18 Nie wnikam może we wszystko, ale żaden inny Wójt tyle dobrego dla Gminy już nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.10, 13:33 ooo, wyliczaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzj Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 15:01 OK może i zrobił, ale zauważcie że dla grupy ludzi samorządy to sposób na niezłe życie. Siedzą sobie latami obrastają różnego rodzaju ludźmi którzy jak i oni uznali to miejsce za dobre. Czas z tym skończyć z zawodowymi wójtami, burmistrzami i prezydentami. Ludzie nie dajmy się zwariować i ogłupić, naprawdę mamy na to wpływ, jesteśmy ich szefami i wykorzystajmy to. Facet który siedzi 10 czy 15 lat nic wielkiego nie wymyśli. Niech sobie idzie w cholerę, samorząd to nie zabawa, to wspólna rzecz społeczności lokalnej. Zmieniajmy ich choćby dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: 80.48.4.* 20.07.10, 16:49 wójt gminy jest li tylko administatorem budynku,kierownikiem urzędu gminy.Roman się doskonale nadaje na te funkcję nawet na podstawie dotychczasowej pracy zawodowej,ma doświedczenie i kwalifikacje.Wójtem jescze nie był,ale zapewne się sprawdzi,wprowadzi nowoczesne zarządzanie,ma cały sztab sprawdzonych doradców,pracowników naukowych.Powodzenia i dużo wiary w nowego wójta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.030.c69.petrotel.pl 20.07.10, 19:31 skoro taki dobry to czemu wyrzucili go z PWSZ? fucha wójta jest lepsza od kanclerza w uczelni ?? coś to dziwnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jateżtambyłam Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 23:46 Droga jadziu daruj sobie te pochwały bo dobrze wiesz że to familia tego ................ najstarszej pracownicy gminy i wszystkie ........będą nie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcazbrudzenia. Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 10:06 GOGO chyba jesteś wazeliną wójta albo nie jesteś w temacie bo piszesz nieprawdę wójt poza piciem nic nie robił bo jak rządziła tak rządzi ta seniorka pani sekretarz co to już dawno powinna iść na zasłużoną emeryturę a po za tym tak zadłużonej gminy to i w Polsce chyba nie ma a na co poszły te kredyty między innymi na wynagrodzenie pracowników sprawdz w oświadczeniach majątkowych to się przekonasz ile zarabiali w 2009r. pracownicy (elita)gminy a drogi to mamy najgorsze w woj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruch Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 20:11 Może pani Pitera ruszy cztery litery i zobaczy jakimi ludźmi obsadza PO.Siemiątkowski porażka.Co wydarzyło się w PWSZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgierd Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 20.07.10, 21:18 Ludzie wezcie sie do roboty, a nie tylko krytykujecie. Znam Romana od 20 lat i malo jest tak porzadnych i uczciwych ludzi. Zal mi Was malutcy. powodzenia Romku! pewnie nawet nie czytasz tych prymityewych glupot i dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 22:16 strona prezydenta MM i zakładka poparcie. Od razu widać Rektora PWSZ jako pierszego popierającego MM z PIS. Roman wiceszef Płockiego PO......Wnioski nasuwają się same Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior: Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 23:38 Oj coś mi tu w tej sprawie brzydko pachnie bo czy Siemiątkowski przypadkiem nie jest kuzynem seniorki Gminy a jeśli tak to to by była dopiero .................... szooooooooooooooooooook . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.class147.petrotel.pl 21.07.10, 07:52 Dobrze kombinujesz. Jego rodzina jest wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.152.c94.petrotel.pl 21.07.10, 07:03 Gość portalu: xyz napisał(a): > strona prezydenta MM i zakładka poparcie. Od razu widać Rektora > PWSZ jako pierszego popierającego MM z PIS. Roman wiceszef > Płockiego PO......Wnioski nasuwają się same< Że niby polityczny..? Toż Pan Siemiątkowski nie z jednego pieca chleb jadł, nie jedną partię odwiedził i nie jedną władze przetrwał na PWSZ.To stary wyga i teraz raptem , go wywali ...ejże.... Poza tym tak po cichu, nikt nic nie napisał w mediach ? Przecież gdyby to była polityczna sprawa to by krzyk się podniósł olbrzymi. A tu cichutko, spokojniutko - doprawdy nikt nic nie wie? Jeszcze wczoraj był kanclerzem - dziś wójtem ? I co - nic?Cisza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.class147.petrotel.pl 21.07.10, 07:57 Krytykuję Pana Romana bo niestety dane mi było z nim współpracować przez ładnych parę lat i wiem jaki to jest człowiek. Zarządca żaden - potrafi wprowadzić tylko zamieszanie i szum. Dla niego najważniejsze jest to żeby coś dla siebie mieć z danego stołka. Ludzie przecież jemu nigdy nie chodziło o dobro PWSZ a jedynie o to co on może mieć z tytułu swojego stołka. Uczciwy człowiek - śmiechu warte, widocznie nie znasz go naprawdę. Może powiesz dlaczego tak łatwo zrezygnował z kanclerzowania w PWSZ ?!? Dlaczego się poddał, dlaczego nie walczył i poszedł na ugodę ? Co do twojej postawy to wcale nie jestem zdziwiona, bo wszyscy znajomi p.Romana są przez niego bardzo dobrze traktowani, co więcej nawet jako pracownicy mogą nic nie robić a i tak są świetnymi fachowcami. Dlatego opinie o nim macie dobrą. "Weźcie się do roboty" ?!? To powinno być wasze motto - motto ludzi zatrudnianych od p.Romana. Nepotyzm i kolesiostwo do n-tej potęgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karp Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 21.07.10, 08:30 Masz prawo do swojej opinii, a ja do swojej. Ja też współpracowałem z nim przez wiele lat i nie jest on moim przyjacielem, i mam nadzieję że jestem obiektywny w swojej opinii. Piszecie, ze 40 lat gdzies wyplywa. Skoro jest taki mocny i ma takich kolesiow to sorry,ale bycie kanclerzem w jakies szkolce to nie jest chyba szczyt nieba. Kasa, rzeczywiscie dorobil sie fortuny... zartujesz sobie i to bardzo. jezdzi starym samochodem, mieszka w malym mieszkanku. Wiec nie pisz mi ze to taki kozak. Nie wiem co Cię spotkało, ale zawsze bede go uwazal za wspanialego czlowieka. a PWSZ? dlaczego nikt nie napisze o wspanialym rektorze... Kochani nie wierzcie w tez bzdury, Roman to naprawde porządny człowiek i jestem gotowy nie pisac anonimowi jezeli oponenci zrobią to samo. Zasluzcie na szacunek i podpiszcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plot Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.236.c78.petrotel.pl 21.07.10, 09:26 Bycie kanclerzem w ,,szkółce" (?) To niezłe zdanie masz o swoim przyjacielu panie karp. Tyle lat w tej ,,szkółce" z tak z lekceważeniem o swojej pracy... bycie wójtem w jakiejś tam gminie wiejskiej to pewnie zaszczyt... Ciekawe dlaczego odszedł z tej ,,szkółki" ... Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stafan Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 21.07.10, 13:34 Powodzenia Romku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.class147.petrotel.pl 21.07.10, 09:40 Szczyt nieba może nie, ale miał tam całkiem nieźle. Dziwisz się ?!? Nie mając większych kwalifikacji (poza ukończoną Pedagogiką) to kim on mógł być?!? Został wstawiony na stołeczek i mocno się jego trzymał. Przecież czuł się tam jak sam Pan Bóg. Poza tym przez tyle czasu panowania wielmożnego pana Rektora Kozłowskiego nie potrafił zrobić doktoratu. Jak to o nim świadczy ?!? A no tak, że nie nadawał i nie nadaje się do tego jak i do kanclerzowania ani niczego innego też. Do sprawiania wrażenia się tylko nadaje. Mówisz o tym jaki to wspaniały człowiek. Może jakieś przykłady ?!? Ja mogę podać mnóstwo przykładów jaki to "wspaniały człowiek" ale chyba p.Roman by tego nie chciał. Dlatego też sam ustąpił z PWSZ. Dziwisz się, że piszę incognito ?!? Ale przecież to przegrana wojna i jak to mówią z prądem się kopać nie będę bo i tak przegram. Ale ludzie wiedzą jak wygląda rzeczywistość. Cieszy mnie to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwururka Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 23:56 Każdy tu pisze że coś wie na temat p. Romana ,ale jakoś nikt konkretów nie przytacza,więc zastanawiające jest czy to piszą oponenci polityczni czy poprostu ludzie od których czuć zawiść Ave! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.class147.petrotel.pl 22.07.10, 07:36 Pozdrawiam kolejnego przyjaciela p. Romana !!! Teraz trzeba robić ludziom wodę z mózgu i pisać, że to sprawa polityczna ?!? Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwururka Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 08:31 Pozdrawiam kolejnego mohera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.class147.petrotel.pl 22.07.10, 09:28 Pudło, moherem nie jestem i nie będę. Ale sam widzisz jak się odsłaniasz o co tobie w tym chodzi. Cały czas zasłaniasz się polityką, a tu nie chodzi o politykę tylko o to jaki pan Roman na prawdę jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.10, 10:27 żenujace posunięcia PO, ale co to dla nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 22.07.10, 19:16 Incognito "naprawdę" pisze się razem... Ty masz wielkie kompetencje i wykształcenie, ale takie są w Tobie emocje, że zapomniałeś i zrobiłeś ortografa ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanburczymucha Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 19:47 Nie ma to jak przez net obrabiać komuś dupę będąc "Incognito":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 22.07.10, 20:15 Bardzo to małostkowe. Generalnie bardzo mało jest na forum pozytywnych opinii na jakikolwiek temat. Taka nasza mentalność, aby tylko komuś przyłożyć. A jeśli do tego można być w miarę anonimowym to hulaj dusza ;-0. pozdrawiam wszystkich Płocczan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.class147.petrotel.pl 23.07.10, 07:57 Patrz tu: forum.gazeta.pl/forum/w,66,114354583,114484158,Re_Kisielewski_nie_jest_wojtem_Prawdopodobnie_z.html później tu: forum.gazeta.pl/forum/w,66,114354583,114402776,Re_zastapi_go_Siemiatkowski_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.class147.petrotel.pl 23.07.10, 07:54 Naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałam już wcześniej dlaczego incognito i drugi raz nie będę strzępić języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jateżtambyłam Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 11:45 No to będziecie mieli drodzy Brudzenianie wszystko po staremu oprócz gospodarza .................... nie do ......... a i seniorka zapewne będzie nadal pracować . żenadaaaaaaa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Skąd politycznie jest pan Siemiątkowski? IP: 91.212.223.* 23.07.10, 12:09 Czy pan Siemiątkowski startował w przeszłości w jakichkolwiek wyborach? Jeśli tak to z jakiej opcji i z jakim rezyltatem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia. Re: Skąd politycznie jest pan Siemiątkowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 12:31 PO - PO - panie ciekawski się kłania ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Skąd politycznie jest pan Siemiątkowski? IP: 91.212.223.* 23.07.10, 12:56 Jeśli tak to w jakich wyborach i z jakim wynikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Skąd politycznie jest pan Siemiątkowski? IP: *.centertel.pl 23.07.10, 14:25 W Brudzeniu Jarek Kaczyński wygrał wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLIS Re: Skąd politycznie jest pan Siemiątkowski? IP: *.centertel.pl 23.07.10, 14:28 Czy ktoś z Was słuchał Radia Maryja po 13 godzinie. Zachęcam, są aktualności dnia i można posłuchać jak tam dzwonią posłowie PiS i co wygadują... Włos na głowie się jeży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ciekawskiego Czy Siemiątkowski był w PSL? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.10, 14:42 Siemiątkowski kandydował bezskutecznie do rady miasta Płocka w roku 2002 jako lider listy stworzonej przez PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Czy Siemiątkowski był w PSL? IP: *.class147.petrotel.pl 23.07.10, 15:29 Był też w SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Czy Siemiątkowski był w PSL? IP: *.centertel.pl 23.07.10, 16:07 Incognito i na tym Twoja wiarygodność się kończy. Siemiatkowski nigdy nie był w SLD. Więc, albo po prostu kłamiesz, albo nie wiesz i całość wynika z jakiś osobistych pobudek. I nie twierdzę, że coś złego Cię nie spotkało z jego strony, ale trudno, aby Siemiatkowski będąc aktywnym w Płocku od 30 lat miał samych przyjaciół i aby wszyscy go kochali. Ja jestem jego sąsiadem i wiem, że bezintersownie pomógł wielu ludziom. Był przez krótki czas sympatykiem SDPL, ale nigdy nie zapisał się do nich. A w SLD nie był nigdy w jakiejkolwiek formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Czy Siemiątkowski był w PSL? IP: *.088.c67.petrotel.pl 24.07.10, 10:17 No to ja nie rozumiem. Był sympatykiem SDPL to dla mnie równa się SLD, ale to nie ważne, moja gafa. W takim razie dlaczego krzyczycie ludzie, że zwolnienie p.Romana to sprawa polityczna skoro nowy rektor nie jest zapisany do PIS-u ?!? Masło maślane. A ja cały czas z uporem maniaka będę powtarzała, że nie chodzi mi o politykę a o to jaki p.Roman jest. Fakt nie zaprzeczę pomógł wielu swoim, ale ilu "nie swoich" zeszmacił i traktował jak nic to już inna bajka tak ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSLowiec Re: Czy Siemiątkowski był w PSL? IP: *.centertel.pl 23.07.10, 15:30 Było coś takiego, ale w PSL nigdy nie był na pewno. Było to jakieś stowarzyszenie na rzecz Płocka, ale nazwy nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan kleks Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 10:42 ale ja go tu nie chcę, nie wybierałem go, nie głosowałem, bo... głosowania w tej sprawie nie było. kto go w ogóle desygnował na to stanowisko. wójtem powinien być ktoś miejscowy. żenady ciąg dalszy... a wszystko na oczach ludzi, w biały dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 24.07.10, 11:16 Kolego, takie jest prawo, którego nie wymyśliła Platforma. To premier decyduje kto jest komisarzem. Poczytaj trochę i będziesz wiedział, że wszystko jest jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 24.07.10, 11:25 Wcale nie jest politycze... Rektor udziela poparcia na stronie prezydenta z PiSu i zwalnia kilka dni potem gościa z PO. Rzeczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.088.c67.petrotel.pl 24.07.10, 18:12 Zwolnienie p.Romana z PWSZ wisiało w powietrzu już wcześniej i zapewniam Cię, że nie były to pobudki polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja; Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 18:24 Aja słyszałam że pan Siemiątkowski pełniący rolę wójta zaczął swoją pracę od kupna nowego laptopa chyba dla siebie bo któż by mógł go użytkować (stara kadra to nawet nie wie gdzie się włącza komputer)a ten pijak Kisielewski to tylko widział butelki .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan kleks Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 13:58 prawo w tej sprawie - drogi kolego - zostało złamane już wielokrotnie, a smród jaki ciągnie się za aferą butelkową, rozszedł się już znacznie dalej, poza teren gminy brudzeń. przypominał tego nie będę, bo chyba wszyscy znają fakty... powtórzę raz jeszcze: żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papu Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 24.07.10, 14:14 Masz rację,że jest sporo znaków zapytania, ale nie jest temu winna ani PO ani Siemiatkowski. Wierzę, że cały ten bałagan zostanie posprzątany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 24.07.10, 11:27 Desygnował go premier na wniosek wojewody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papu Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 24.07.10, 12:24 Panie Kleks, niech się Pan nie martwi, będzie jeszcze szansa, nie warto tu na forum paprać się, bo to nie świadczy o dojrzałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan kleks Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 14:01 czyjej? pijaka za kierownicą? czy może świadków składających fałszywe zeznania pod przysięgą? a może całej tej kliki z ug? ręka rękę myje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia. Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 18:08 Moi drodzy pan Siemiątkowski będzie wypełniał funkcję wójta tylko do listopada tego roku tj. do wyborów w listopadzie wybierzecie sobie nowego wójta i będzie wszystko po staremu a jeśli chodzi kto go desygnował to - pan wojewoda mazowiecki Jacek Kozłowski a tą nominacje podpisał sam PREZES RADY MINISTRÓW Donald Tusk. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.088.c67.petrotel.pl 24.07.10, 19:04 No tak bo pan Roman cudownie wszystko naprawi i uleczy. Został wstawiony tam przez PO i tyle co tu gadać. Będzie w papierach miał już dobrą fuchę wpisaną i liczy na to, że jak PO wygra wybory w Płocku to sobie przeskoczy najprawdopodobniej do UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 22:34 heheh Incognito widzę że nie możesz przeboleć...........pan Roman przez 3 miesiące naprawi i uleczy(Będzie w papierach miał już dobrą fuchę wpisaną i liczy na to, że jak PO wygra wybory w Płocku to sobie przeskoczy najprawdopodobniej do UM). .....No koment......... żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.088.c67.petrotel.pl 25.07.10, 01:35 www.żal.pl to twoje wypowiedzi. Chociażbyś się za każdym razem tak samo podpisywał a nie masz odwagi na coś tak drobnego. Temat uważam za zamknięty, przynajmniej z mojej strony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 01:46 Gość portalu: incognito napisał(a): > www.żal.pl to twoje wypowiedzi. Chociażbyś się za każdym razem tak samo > podpisywał a nie masz odwagi na coś tak drobnego. Temat uważam za zamknięty, > przynajmniej z mojej strony. > > Pozdrawiam. "Chociażbyś się za każdym razem tak samo podpisywał a nie masz odwagi na coś tak drobnego" Chociażbyś składnie zdania układała,bo poziomem nie odbiegasz od dzieci z podstawówki XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.088.c67.petrotel.pl 24.07.10, 18:14 Święta prawda. Klika jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papu Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 25.07.10, 11:04 Incognito, czym dłużej tu wypisujesz tym Jesteś bardziej komiczny, więc to dobry pomysł abyś już temat zamknął. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budyń Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 21:34 sraka praptaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abstynent Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 20:53 Szkoda że Kiśla już nie ma w Brudzeniu nie będzie z kim się napić??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npx Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie zas... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.08.10, 00:11 A to dobrze, że skończył - bo już miał kończyć jak szanowny prawie ksiądz chludziński. Nie no oczywiście do Brudzenia zawsze można wpaść - ksiądz chludziński do pani Ewy może - więc wójt też moooooże. Zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEDAGOG: Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 00:25 Tylko do kogo niby ma wpaść jak nikt go nie chce chyba że pod rynnę hahaha.... 1. KSIĄDZ CHLUDZIŃSKI 2. WÓJT KISIELEWSKI 3. DYR.SZKOŁY W TURZY KOWALSKA 4. PANI ......... Może w końcu atmosfera w Brudzeniu się oczyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.162.c77.petrotel.pl 04.08.10, 21:54 Choćby i sam diabeł będzie nowym wójtem, byleby tylko zagonił do uczciwej i rzetelnej roboty pracownikółw UG. Ile razy bym tam nie była, tyle razy odchodzę z kwitkiem, bo pracownicy w "mieście", a nikt nie jest kompetentny aby zastąpić koleżankę.Może "świeża krew coś zmieni"?!Wg mnie każdy ma wyznaczone godziny pracy i określony czas na przerwę śniadaniową, a może nie każdy, może są przywileje dla niektórych???Sama nie wiem, może to tylko w mojej pracy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 18.09.10, 22:29 Pofatygowałam się, aby znaleźć stary wątek. Jestem mieszkanką tej gminy i chcę napisać, że zaczyna dziać się dobrze po tej zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośzbrudzenia. Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 00:13 Ja natomiast sądzę że największe zasługi w tych zmianach ma przewodniczący RADY pan KOWALSKI a z panem Siemiątkowskim to już naprawdę wszystko zaczyna działać jak w innych gminach i właśnie takiego wójta nam potrzeba jak pan Kowalski czy pan Siemiątkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca: Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 22:11 No właśnie Kisielewski nie jest wójtem - czy ktoś wie gdzie pracuje Kisiel czy tylko pije i jezdzi po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Kisielewski nie jest wójtem. Prawdopodobnie z IP: *.centertel.pl 08.11.10, 08:43 Wreszcie mamy wójta z prawdziwego zdarzenia, a tu informacja, że nie startuje... Szkoda wielka. Panie Wójcie, w I turze by Pan wygrał. Skąd taka decyzja? pozdrawiam Wiesław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hero Honor zamienił na honorarium.W Płocku pełno takich IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 10:26 jatrzyciel najlepszy przykład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia wojt jechał po pijaku IP: *.147.135.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.01.12, 01:04 O jakim Ty honorze mówisz to cham 1-ej klasy oszust i klamczuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: wojt jechał po pijaku IP: *.205.116.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.12, 22:40 Nie to facet który buja w obłokach postradał zmysły i uczucia człowieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: wojt jechał po pijaku IP: *.146.189.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.12, 23:19 Kłamczuch oj kłamczuch powie prawdę jak się pomyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: wojt jechał po pijaku IP: *.181.81.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.12, 00:09 TAK TO PRAWDA ON JEST NAJWIEKSZY KŁAMCZUCH BEZ LECZENIA U PSYCHOLOGA ZGNIE SAM ZE SWOIM KŁAMSTWEM OCHDNY OSZUST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asika Jak dzisiaj bawili się PSL-owcy w Brudzeniu dużym IP: *.146.102.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.12, 23:00 Dzisiaj czyli 4 03 2012 odbyło się spotkanie wyborczo- sprawozdawcze PSL w Brudzeniu Dużym i zakoniczyło się nakrapianym mocnym trunkiem. Spiew -basem rozchodził się po całej wsi panowie i panie nie mogły się stoczyc z piętra baru. Panowie z Główiny i Turzy szukali drogi jeszcze o godz.21.Czy każde spotkanie zorganizowane przez kisi................kich musi się koniczyc alkoholem dosyc tego wstydu na gminie Odpowiedz Link Zgłoś