monster_truck 27.07.10, 21:07 Fajna sprawa. Jeżeli tylko ceny nie będą wygórowane będą mieli kolejnego stałego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leoncio W Płocku? IP: *.warszawa.mm.pl 28.07.10, 11:58 W Płocku? Nie, to się nie może udać. Płoczczanie zakupy robią w Biedronce i Auchanie. Przecież muszą odłożyć na wakacje w Egipcie i samochód, od którego sąsiadowi oko zbieleje. A z takich rzeczy od Benedyktynów podobnego użytku zrobić się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: W Płocku? IP: *.181.163.212.static.crowley.pl 28.07.10, 12:39 czekam na ten browarek, chętnie po niego wpadnę, pozdro.....no i musztarda piekielna też mnie ciekawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leoncio Re: W Płocku? IP: *.warszawa.mm.pl 28.07.10, 16:01 O! To jest szansa - piwko. Piwko się sprzeda, ale nie może być droższe od goolmana czy jak mu tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: W Płocku? IP: *.plock.mm.pl 28.07.10, 16:49 Ej,koleżko z wielkiej warsiawki czy nie przesadzasz z tymi złośliwościami? Nie generalizuj sobie-czyżby jakieś kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek n IP: *.218.c83.petrotel.pl 28.07.10, 19:49 Gdzie jest ten sklep? czy maja strone? jesli mozna to prosze więcej informacji jakoś na Rogatkach nic z daleka nie widac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luuu Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.10, 22:48 Sklep znajduje się od ul. Kilińskiego. Dzisiaj byłam:). Bardzo fajny sklep a produkty jeszcze lepsze..na większość ślinka leci:). Jest otwarty w każdy dzień i nawet w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luuu Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.10, 22:52 sklep jest od ul.kilińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leoncio Re: W Płocku? IP: *.warszawa.mm.pl 28.07.10, 22:32 Z Płocka jestem. I mierzi mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luba Re: W Płocku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 21:07 Od Rogatek w stronę ZOO. Byłem i kupiłem. Miło. Podobno nowa dostawa towaru co piątek więc w sobotę rano śmiało można iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: W Płocku? IP: 109.243.58.* 03.08.10, 08:49 Z tego co się dowiedziałem dostawa ma być w każdą środę po południu, chleb, nabiał i wędliny. Skrzyżowanie Kolegialnej i Kilińskiego, wejście od Kilińskiego w stronę ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyczna W Płocku też są naiwni i nawiedzeni!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 13:08 Trzeba mieć straszny madmiar kasy i nierówno pod sufitem, żeby kupować w tym sklepiku z rzeczami zbędnymi i absurdalnie drogimi - oferta nie wiem do kogo adresowana, ciekawe jak długo utrzyma się na powierzchni, nie wiadomo nawet czy zarobi na czynsz? Pewnie zawsze znajdzie się kilku naiwnych, którzy wierzą we wszystko to, co napisane na etykietkach oraz paru nawiedzonych, którzy mają zakodowane, że jak w nazwie produktu jest zakon to musi być wysokiej wartości itp, itd, etcetera ble,ble,ble bull shit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgdg Re: W Płocku też są naiwni i nawiedzeni!!! IP: 80.48.4.* 03.08.10, 14:34 to wcinaj parówki, kto ci broni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 14:29 kabanos przeora, hm to coś ten przeor cienki, ja poznałam takiego kabanosa przeora że ho ho, przypominającego szynkową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opój Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 22:38 czy jakas naleweczka jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowystarczalny Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 23:21 będzie szybciej i lepsza jak sobie sam zrobisz, przynajmniej bedziesz pewny co do źródła i użytych surowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzby Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 09:45 szanowny dróżdż, woda, cukier i pogoda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowystarczalny Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 10:21 Gość portalu: czyzby napisał(a): > szanowny dróżdż, woda, cukier i pogoda Podajesz prymitywny przepis na otrzymanie podłego zacieru zawierającego mnóstwo fuzli bardzo trudnych(niektórych nie da się) do usunięcia na etapie pędzenia. Ja napisałem o NALEWKACH - to zupełnie inny przepis: dobra wódka, spirytus, owoce , np RATAFIA to wszystkie letnie owoce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 10:40 czy aby to wszystko jest juz poswięcone i mozna od razu jeść ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy egzorcysty Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 13:32 Gość portalu: kopytko napisał(a): > czy aby to wszystko jest juz poswięcone i mozna od razu jeść ? poświęcić da się bez problemu - mogę wpaść codziennie z ranna i pokropić za "co łaska" - ale nie dam żadnej gwarancji na przydatność tego wszystkiego do spożycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 16:18 ty możesz jesc nie święcone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy egzorcysty Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 18:03 mogę nieświęcone, ale nie mogę niekoszernego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbi Re: Kabanos przeora i wesoły mnich. Zakonne specj IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 19:35 to ja ci nie pomoge, musisz do eksperta zwrócić się Odpowiedz Link Zgłoś