Dodaj do ulubionych

"Pasja" w plocku

21.03.04, 14:21
jednym z najglosniejszych filmow ostatnich tygodni okazala sie "pasja" mela
gibsona; mozna sie bylo zatem domyslac, ze rowniez w plocku wiele osob bedzie
chcialo obejrzec ten kontrowersyjny film i wyrobic sobie zdanie na jego temat

jednak w plocku premiera "pasji" ukazala sie z dwutygodniowym opoznieniem

malo tego, na sali A jest wstawiana ok 13.00 i ok 16.00, czyli gdy wiekszosc
osob jest w pracy
na sali B, niewiele wiekszej od przecietnego salonu, seanse odbywaja sie ok
19.00

mimo tego, ze w niedziele juz rano nie bylo biletow, wlasciciele kina nie
zdecydowali o zwiekszeniu ilosci seansow

nasuwaja sie wiec pytania:
czy wlasciciele "przedwiosnia" za wszelka cene staraja sie pokazac, jak
bardzo potrzebne jest w plocku inne kino (a najlepiej multikino z mozliwoscia
powiekszania ilosci seansow)??
skoro wlasciciele "przedwiosnia" nie dbaja o dostarczenie takich uslug,
jakich chcieliby ich klienci, to dlaczego klienci mieliby sie zastanawiac nad
ich losem?
dlaczego w plocku nie mam mozliwosci wyboru kiedy i w jakich warunkach chce
obejrzec film?
pzdR
Obserwuj wątek
    • Gość: dzień.powszedni Re: "Pasja" w plocku IP: 195.117.140.* 21.03.04, 14:36
      Mówisz,że w dużej sali o 16:00 ? A o 19:00 już nie ? No to lipa. Zaraz po pracy biegiem do kina ? I pewnie biletów nie będzie ? A o 19:00 - sala B - gratulacje. Ja sądzę że jest to "akcja protestacyjna" właścicieli wobec Kurii ?
      A swoją drogą - multikino musi powstać - i to jak najszybciej.
      • Gość: płock Re: "Pasja" w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 14:15
        Po tych rewelacjach jakie tu czytam mam nadzieję, że Kuria jak najszybciej
        wywali najemców kina i wprowadzi do "Przedwiośnia" Kinoplex.
        • Gość: m Re: "Pasja" w Płocku IP: *.class144.petrotel.pl 22.03.04, 14:20
          Co za bzdura! Zarezerwowalem sobie bilet na 19.00 na duza sale!!! Nie straszcie
          ludzi!
          • enaka Re: "Pasja" w Płocku - wcale nie bzdura 22.03.04, 22:05
            nie wiem, jak panie rezerwuja bilety telefonicznie, ale na plakatach
            w "przedwiosniu" wyraznie jest napisane, ze o 19.00 seane sa w sali B
            (specjalnie sprawdzilam po twoim poscie)
            pzdR
          • enaka Re: "Pasja" w Płocku 22.03.04, 22:08
            a poza tym:
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,1981429.htmlpzdR
            • Gość: m Re: "Pasja" w Płocku IP: *.class144.petrotel.pl 23.03.04, 13:18
              Masz niestety racje! Moja niewiedza na ten temat wynika z tego, ze nie
              dokonywalem rezerwacji ani osobiscie, ani telefonicznie tylko za posrednictwem
              poczty elektronicznej. nie widzialem rowniez plakatow. Informacji szukalem na
              stronie kina www.ck-mazowsze.plock.pl/ juz w zeszlym tygodniu. Nie bylo
              tam (i nie ma nadal) o tym zadnej wzmianki. Zeby bylo smieszniej chcac miec
              pewnosc, ze obejrze film w dobrych warunkach podalem nawet numer rzedu i
              miejsca w ktorym chcialbym siedziec! To wskazywalo jednoznacznie, ze tylu
              rzedow na malej sali nie ma. W odpowiedzi otrzymalem kilku wyrazowa informacje
              o dokonanej rezerwacji i na tym sprawe zamknalem az do dzisiaj. Teraz nie wiem
              czy mam w ogole isc na ten seans czy nie, bo warunki w jakich ogladam filmy sa
              dla mnie wazne. Poza tym jest dla mnie niezrozumiale, ze film tej rangi, tak
              bardzo popularny i wazny wyswietla sie na sali w ktorej miesci sie 60 osob!!
              Przyznam ze jestem wsciekly!
              • enaka Re: "Pasja" w Płocku 23.03.04, 21:43
                szkoda, ze musisz przyznac mi razje:-(
                • Gość: ano! Re: "Pasja" w Płocku IP: 195.117.140.* 23.03.04, 21:49
                  "Pasja" na sali dużej będzie grana wieczorem dopiero do piątku,tj. 26 marca począwszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka