Dodaj do ulubionych

ZBA i Petromechanika

09.08.10, 23:51
Witam. Niedawno sprowadziłem się do Płocka i jestem na etapie poszukiwania
pracy jako technolog, przejrzałem sporo ofert i zdecydowałem się że chciałbym
spróbować w tych dwóch firmach, są to firmy z mojej branży. Niemniej jednak
chciałbym się zapytać czy warto tu rozpoczynać pracę, nie znam tych dwóch
firm, proszę o poradę. Wojtek
Obserwuj wątek
    • Gość: wodnik Re: ZBA i Petromechanika IP: *.centertel.pl 10.08.10, 07:13
      prywatny folwark i pralnia $
      • Gość: ja Re: ZBA i Petromechanika IP: *.021.c78.petrotel.pl 10.08.10, 16:55
        popieram przedmówce prezes zba szkoda gadać burak oderwany granatem od pługa
        zmienia załoga pozbywając się ludzi starszych z doświadczeniem wieloletnim
        przyjmując młodych płacąc psie pieniądze ach brak słów..
        • Gość: jaa Re: ZBA i Petromechanika IP: *.plock.mm.pl 10.08.10, 18:40
          jeśli zwalnia "starszych z doświadczeniem" to dobrze. zwykle to jest wielkie państwo z wielkimi wymaganiami
    • Gość: Uciekaj Re: ZBA i Petromechanika IP: *.c149.petrotel.pl 20.08.13, 07:24
      Wojtek UCIEKAJ !! jak najdalej od tych firm !! banda złodzieji, oszustów i krętaczy !! za wypracowane pieniądze pracowników spółki po całej polsce kupują a ty na chleb nie masz ! nie mam na nic w tej firmie oprócz na prezesów
    • Gość: daro Re: ZBA i Petromechanika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 11:00
      Pomyśl jeszcze o PetroEnergoRem i Petroremont. To też w twojej branży. Firmy z dużym potencjałem i doświadczeniem. Dobrze, że w ciemno przyjechałeś do Płocka. Potrzeba nam takich odważnych jak ty co to najpierw zmieniają miejsce zamieszkania a potem na Forum rozgladają się za robotą.
      Polecam tobie Miejski Urząd Pracy przy ul. 3-Maja 18. Tam chyba się dobrze ze swoim rozumem nadasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka