Dodaj do ulubionych

Piknik z "Misiem" w tle

05.09.10, 20:26
rolę "Misia" odgrywał i nadal odgrywa dyr. Burnat
Obserwuj wątek
    • Gość: płocczanin Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.plock.mm.pl 05.09.10, 21:21
      I ani słowa ,że pół Płocka zbierało dla nich pieniądze, kiedy
      strajkowali i chodziliśmy pieszo przez 3 tygodnie. Dziękujemy za pamięć
      i uznanie .

• Gość: xyz Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: 91.212.223.* 06.09.10, 08:53
        No piknik na 50lecie.
        I jak szumnie Prezes KM paradował w komunistycznej czapce kierowy autobusu!!!!

A takeij drożyzny jak w tej gastronomii to nawet za komuny nie było!
    • mika_p Re: Piknik z "Misiem" w tle 05.09.10, 21:43
      A skargi na kierowców przez dziesięciolecia takie same: że gwałtownie hamują, że
      jeżdża niezgodnie z rozkładem, że niegrzeczni.
      • Gość: kierus Re: Piknik z "Misiem" w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 01:11
        KM ledwo przedzie. Jest na dotacjach, nie ma na nowe autobusy ale na piknik i gorzałę dla
        Prezydentów kasa sie znalazła. Dlatego te 350 baniek długu.
    • Gość: dr Honey Polski trudny język IP: *.smartone-vodafone.com 06.09.10, 04:24
      Na miłość boską, kto pisze te teksty i gdzie jest korekta?!

Czy autor tekstu powiedziałby: "Mam po trzydziestce"? Czy raczej "jestem po
      trzydziestce"?
      Do jasnej cholery, wiem, że GW marnie płaci, ale litości!
    • wbartnikiewicz Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misiem"... 06.09.10, 15:27
      pracowałem ponad 36 lat niedawno przeszedłem na emeryture nawet nie otrzymałem żadnego zaproszenia dowiedziałem się w niedziele od kolegi przypadkowo tak się ceni pracowników którzy pracowali na takich autobusach jak san zaczynaiące się od numeru 89 nr boczny świeżo upieczony emeryt pozdrawiam ...........
      • Gość: płocczanin Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.plock.mm.pl 06.09.10, 18:01
        Byłem na przystanku o 14,50. Autobus 35 z 15.06 w ogóle nie przyjechał , po nim miał być 15,15...nie przyjechał ale podjeżdżały po 3 naraz 19, 22 i pełno pustych do bazy. Ale nie wzięły nikogo. Wszak takie dobre zyski z biletów..

W końcu o 15,26 pojechałem.... czekając 40 minut... sukcesu w likwidacji tego bałaganu.
        • Gość: Andrzej Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 21:09
          sukcesu w likwidacji tego bałaganu.

Zenek, po raz pierwszy się z tobą zgadzam, a poza tym zaczynasz mówić ludzkim głosem - tak trzymaj.
      • Gość: baska Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.183.238.138.dsl.dynamic.eranet.pl 06.09.10, 21:09
        Mój Tata też pracował w KM jeszcze na zajezdni na ul.Bieruta do pójścia na emeryturę w roku
        1995.i nikt go też nie zaprosiłSTARZY nie są już nikomu potrzebni.....
        • Gość: sic Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.004.c80.petrotel.pl 13.09.10, 11:26
          Nie zaproszono tych których należało zaprosić, proszę zrozumieć, że jest to jeden z elementów kampanii wyborczej obecnego Prezydenta i jego świty.
          A przy okazji doopowłazy mają okazję napić się za publiczne pieniądze, żeby na wyborach zagłosować na tych , którzy im to umożliwiają.
          • Gość: roma Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.privacyfoundation.de 26.09.10, 12:01
            oto logika cepa
            • Gość: towwieslaw Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 12:45
              Zrob to sam !

Jak urzadzic piknik z misiem w tle.

Urzadzamy piknik . W tle stawiamy misia.
              W ten prosty sposob uzyskujemy piknik z misiem w tle.

Uwaga : mozna tym zainteresowac lokalna prase

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka