krzysztof.1962 05.09.10, 20:26 rolę "Misia" odgrywał i nadal odgrywa dyr. Burnat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: płocczanin Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.plock.mm.pl 05.09.10, 21:21 I ani słowa ,że pół Płocka zbierało dla nich pieniądze, kiedy strajkowali i chodziliśmy pieszo przez 3 tygodnie. Dziękujemy za pamięć i uznanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: 91.212.223.* 06.09.10, 08:53 No piknik na 50lecie. I jak szumnie Prezes KM paradował w komunistycznej czapce kierowy autobusu!!!! A takeij drożyzny jak w tej gastronomii to nawet za komuny nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Piknik z "Misiem" w tle 05.09.10, 21:43 A skargi na kierowców przez dziesięciolecia takie same: że gwałtownie hamują, że jeżdża niezgodnie z rozkładem, że niegrzeczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierus Re: Piknik z "Misiem" w tle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 01:11 KM ledwo przedzie. Jest na dotacjach, nie ma na nowe autobusy ale na piknik i gorzałę dla Prezydentów kasa sie znalazła. Dlatego te 350 baniek długu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Honey Polski trudny język IP: *.smartone-vodafone.com 06.09.10, 04:24 Na miłość boską, kto pisze te teksty i gdzie jest korekta?! Czy autor tekstu powiedziałby: "Mam po trzydziestce"? Czy raczej "jestem po trzydziestce"? Do jasnej cholery, wiem, że GW marnie płaci, ale litości! Odpowiedz Link Zgłoś
wbartnikiewicz Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misiem"... 06.09.10, 15:27 pracowałem ponad 36 lat niedawno przeszedłem na emeryture nawet nie otrzymałem żadnego zaproszenia dowiedziałem się w niedziele od kolegi przypadkowo tak się ceni pracowników którzy pracowali na takich autobusach jak san zaczynaiące się od numeru 89 nr boczny świeżo upieczony emeryt pozdrawiam ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.plock.mm.pl 06.09.10, 18:01 Byłem na przystanku o 14,50. Autobus 35 z 15.06 w ogóle nie przyjechał , po nim miał być 15,15...nie przyjechał ale podjeżdżały po 3 naraz 19, 22 i pełno pustych do bazy. Ale nie wzięły nikogo. Wszak takie dobre zyski z biletów.. W końcu o 15,26 pojechałem.... czekając 40 minut... sukcesu w likwidacji tego bałaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 21:09 sukcesu w likwidacji tego bałaganu. Zenek, po raz pierwszy się z tobą zgadzam, a poza tym zaczynasz mówić ludzkim głosem - tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.183.238.138.dsl.dynamic.eranet.pl 06.09.10, 21:09 Mój Tata też pracował w KM jeszcze na zajezdni na ul.Bieruta do pójścia na emeryturę w roku 1995.i nikt go też nie zaprosiłSTARZY nie są już nikomu potrzebni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.004.c80.petrotel.pl 13.09.10, 11:26 Nie zaproszono tych których należało zaprosić, proszę zrozumieć, że jest to jeden z elementów kampanii wyborczej obecnego Prezydenta i jego świty. A przy okazji doopowłazy mają okazję napić się za publiczne pieniądze, żeby na wyborach zagłosować na tych , którzy im to umożliwiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.privacyfoundation.de 26.09.10, 12:01 oto logika cepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towwieslaw Re: Komunikacja świętowała, miała piknik z "Misie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 12:45 Zrob to sam ! Jak urzadzic piknik z misiem w tle. Urzadzamy piknik . W tle stawiamy misia. W ten prosty sposob uzyskujemy piknik z misiem w tle. Uwaga : mozna tym zainteresowac lokalna prase Odpowiedz Link Zgłoś