jjod 07.09.10, 20:02 Mam pytania do administratorów: komu właściwie przeszkadzał założony przeze mnie wątek? Nie był obraźiwy, więc nie wiem, w czym tkwi problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Interesuje mnie 07.09.10, 20:15 Cytat z Pomocy Forum: "Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administratorów społecznych danego forum." Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Interesuje mnie 07.09.10, 20:56 Widze, że pewne osoby, niektóre wątki drażnią... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Interesuje mnie 07.09.10, 21:03 Pogratulowałbym bystrości w obserwacji, gdyby nie fakt, że na tym forum wiele tematów drażni wiele osób i nie jest to żadne odkrycie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Interesuje mnie 07.09.10, 23:02 Tak. Tylko ciekawe, w czym ten był tak drażniący.. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Interesuje mnie 07.09.10, 21:56 we wcześniejszym wątku zadałem tylko pytanie. Ale administratorzy uznali, że to pytanie nieodpowiednie. Co jest dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś