Dodaj do ulubionych

W Elblągu na remis piłkarze Wisły na remis

IP: 198.28.92.* 12.09.10, 21:25
niech mi ktoś wytłumaczy
"chłopaki grają jakby byli w I lidze"

co to znaczy?

a jak się ma gra w I do II ligi?

Złomańczuk też coś takiego mówił. O co im chodzi?
A jak się powinno grać w II lidze i czym się różni od gry w I lidze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Petra! Re: W Elblągu na remis piłkarze Wisły na remis IP: *.plock.mm.pl 12.09.10, 21:32
      w 1 lidze mniej kopia po nogach!...wszyscy na mecz ze Stomilem! Petra Stomil hej hej :D
      • Gość: M Re: W Elblągu na remis piłkarze Wisły na remis IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.10, 21:47
        Chciałbym nawiązać do słów Twardowskiego cyt "Przede wszystkim zagraliśmy na wyjeździe na zero z tyłu, więc możemy być zadowoleni. Ja osobiście jestem pełen optymizmu przed następnymi meczami, bo naprawdę wyglądało to dobrze...."
        Po 1. Facet jest napastnikiem więc niech się wypowiada ile strzelił a nie że na zero z tyłu, akurat żadna jego zasługa - delikatnie to ująłem.
        Po 2. O jakim meczu on do cholery mówi, na dowód cytuję Araszkiewicza, który powiedział na pomeczowej wypowiedzi cyt."Daliśmy się zepchnąć do obrony, momentami rozpaczliwej, nie kreowaliśmy gry, to przeciwnik miał przewagę i z tego punktu widzenia mogę być zadowolony z jednego punktu..."

Brak słów, Żenada!!! Nie chcę ich dalej pogrążać więc na razie nic więcej nie napiszę!!!
        • Gość: M Re: W Elblągu na remis piłkarze Wisły na remis IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.10, 21:51
          Aha, Panie Araszkiewicz niech Pan pilnuje zeby tego płomyczka nadziei jakiś wiaterek nie zdmuchnął!!! A tak poważnie albo się wezmą do pracy albo zesłać do rezerw. Ciekawe kto takiego zawodnika weźmie, który cały sezon przegrał w V lidze. Trzeba twardej ręki inaczej szkoda Pańskiego wysiłku. Beton skruszy tylko młot.
    • Gość: Kiks W Elblągu na remis piłkarze Wisły na remis IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.10, 00:33
      Panowie "kopacze więcej samokrytycyzmu.Byłem na meczu zagraliście padline i tylko indolencji strzeleckiej Olimpii zawdzięczacie remis.
    • Gość: rodzynaldo W Elblągu piłkarze Wisły na remis IP: *.154.c94.petrotel.pl 13.09.10, 08:35
      "...Widać promyk nadziei, a niedługo będzie widać pochodnię..."

Żeby to się nie skonczyło tak, że niedługo będziemy widzieli czerwoną latarnię!!!

• Gość: kibic W Elblągu piłkarze Wisły na remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 09:15
      Myslalem,ze cos da cudowne ozdrowienie Koczona.A tu podobno nawet strzalu nie oddali na bramke.Mysle ,ze moze teraz gdy przyszedl nowy trener ,to moze wezmie ich za twarz i zaczna cos w koncu robic Strzelone bramki w pierwszych meczach przez Twardowskiego daly mu tytul snajpera ,a moze warto by rozliczac z illosci minut przebytych na boisku i ilosci strzelonych bramek,a nie ilosc rozegranych meczy.W tym przypadku juz nie bedzie tak rozowo.
      • Gość: My Blood stomil IP: *.class147.petrotel.pl 13.09.10, 10:03
        Stomil Olsztyn 0-1 Raków Częstochowa - 14 czerwca (13.000)
        Krzysztof Stępień 43

W PŁOCKU PAMIĘTAMY JAK SIĘ STOMIL SPRZEDAŁ!!!!
        wszystko im wybaczę, ale w sobotę piłkarze WISŁY muszą wygrać z OKS-em!! I to zdecydowanie !!!
        • Gość: Zgoda ze Stomilem? Re: stomil IP: 217.149.244.* 13.09.10, 12:30
          Cos mi sie o uszy obilo ze hooliganka ma zgode ze Stomilem czy jakos tak. Niech mnie ktos poprawi jak sie myle. Otoz jesli to prawda to chce powiedziec ze malolaci sobie moga tam robic jakies uklady natomiat starsi ludzie mam tu na mysli wiek 25+ dobrze wszystko pamietaja. Choralne okrzyki na stadionie "J...C Stomil J....C". Nigdy nie uznam zadnej zgody ze stomilem zapamietajcie to sobie.
    • Gość: gruha W Elblągu piłkarze Wisły na remis IP: *.tvk.torun.pl 13.09.10, 14:02
      maja zgode. i w jakims numerzy My Kibice, jest wywiad ze starym kibicem Stomilu. koles jest tez zszokowany, ale teraz nawet mu sie to podoba. jak mowil przeszlosc to przeszlosc.
      • Gość: My Blood ze stomilem?? IP: *.class147.petrotel.pl 14.09.10, 06:49
        Jak można zbratać się z qrwami, które kiedyś nas sprzedały?? Sam Bobo Kaczmarek, jak był trenerem w Płocku, wspominał o tym, że bardzo się wstydził tego co wtedy się stało w Olsztynie.

Taka zgoda to brak honoru i szacunku dla PETRY.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka