Dodaj do ulubionych

Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego

16.09.10, 21:27
Czyżby miało się udać bez fałszowania? :)
Obserwuj wątek
    • dyrektor.krzakoski Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego 16.09.10, 21:31
      Amnezja dopadła niektórych.
      • Gość: Żałosne [...] IP: *.146.128.42.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.09.10, 21:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zbyszek Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 16.09.10, 21:39
        Wielcy artysci-jednego utworu,ale coz chlopcy pragna by o nich mowiono,pisano i W.H tez o to zabiega.W dniu wyborow organizowany jest turniej gry w warcaby i na liscie zgloszen jest cala plejada chcacych wygrac wybory wiec Panowie do dziela najpierw przy stole potem pod stolem(po turnieju poczestunek }.
        • Gość: lotnik Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 21:54
          No tak okropne te chłopaki. maja swoje zdanie na temat miasta i ludzi ale nie wolno im nic powiedziec. Dlaczego? Zyjemy w wolnym kraju. Moze teraz w drodze rewanżu ratuszowi bardowie za nasze wspólne pieniadze - Wolbach i Misiak zaspiewaja cos swojem sponsorowi Mirosławowi Milewskiemu? Czy wtedy tez ich skrytykujecie czy uznacie że OK bo poparli Pana Prezydenta?
        • 0-kajtek Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego 17.09.10, 08:31
          Jacy Artyści?

Namnożyli się jak w powielarni chromosomów.

Jeden Artysta robi w kreskówkach , jak to księżna z kochankiem... drugi Artysta obmalował Schody do Widma Przystani,

jest ColorowO a teraz Grajkowi, wyjkowie?

Też Artyści ? Jako Równe , przyciąga Równe?

Stwarzając zwiększoną Moc inności ? Złego?

Ładne towarzystwo, nie ma co.
          • Gość: zonk Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.164.c78.petrotel.pl 17.09.10, 19:45
            ha ha ha !!! ale Wybiórcza promuje Hetkowskiego.. masakra, co ten Hubert od niego dostał?? żenada.. gdzie apolityczność prasy?? Andrzeju Z, i co nadal się upierasz że jesteście niezależni??
            Ha ha ha
    • Gość: ghfghf Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: 80.48.4.* 16.09.10, 22:02
      piosenki na cześć wodza są popularne wśród czerwonych. tak było od czasów lenina
      • Gość: student Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 23:26
        miałem napisać to samo :)
        zadziwiające jak czerwoni lubują się w takich piosenkach
        kwaśniewski, napieralski, teraz hetkowski
        No ale cóż. W końcu elektorat czerwonych to tłuki i proletariackie głąby, więc lubują w tego typu rozrywce.
        • roman_j Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego 21.09.10, 15:01
          Gość portalu: student napisał(a):

> No ale cóż. W końcu elektorat czerwonych to tłuki i proletariackie głąby, więc
          > lubują w tego typu rozrywce.

Gdybym miał Twoje słowa potraktować poważnie, to sądząc po kulturze Twojej wypowiedzi powinienem założyć, że głosujesz na SLD. ;-))
    • aksum78 ale to nie 18l! 16.09.10, 22:16
      ci dwaj chyba odeszli w 2006 roku ze skladu. no to moga przybic piatke mezo. zero szacunku wsrod hip hopowej braci. zjedza ich i tyle. tak jak duchowienstwo traci na konszachtach z politykami, tak artysci traca jeszcze bardziej. nie wystapia na zadnej szanowanej imprezie hip hopowej. przekroczyli granice i powrotu ni ma i nie bedzie. kto was w to wrobil?
      • Gość: mieta Re: ale to nie 18l! IP: *.228.c93.petrotel.pl 16.09.10, 22:21
        tyle jadu na forum moze oznaczac tylko jedno- hetkowski widac ma powazne szane na druga ture. wole go napewno od tego nieudacznika z ratusza.
        • Gość: ddgdf Re: ale to nie 18l! IP: 80.48.4.* 16.09.10, 22:24
          hetkowski nie ma żadnych szans na II turę o ile w ogóle II tura będzie, bo Milewski jest bardzo bliski wygrania w pierwszej
          • Gość: do fdfgfdgfhfhfh Re: ale to nie 18l! IP: *.c154.petrotel.pl 16.09.10, 23:05
            wróżko przecież splajtowałaś bo nikt nie chciał korzystać z twoich usług.Czyżby jednak znalazł się chętny.Promocja jakaś czy coś innego?.
        • Gość: dw Re: ale to nie 18l! IP: *.195.c92.petrotel.pl 16.09.10, 22:30
          ani nie udacznik - a ni Hetkowski czerwony nei wpowinien rzadzic miastem
      • esteban666 Re: ale to nie 18l! 16.09.10, 22:24
        One Way Ticket chłopaki, ale od zawsze wiadomo było, że nie robili rapu tylko jakiś hiphopolo. Teksty o problemach itp w ich textach były po to bo tak w rapie wszyscy nawijali, o miłości bo najlepiej się sprzedaje. Systemowi dawcy dupy...niestety
        • Gość: fan 18l je IP: *.123.c67.petrotel.pl 16.09.10, 23:54
          Piosenkę za darmo nagrali a klip to za co kręcą ? też za swoje ?
          Ściema taka sama jak ten cały kandydat, juz złapany za rękę, która podobno nie była jego...
    • zawsze.jan2000 Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego 17.09.10, 00:49
      Zastanawiające jest skąd tyle jadu na tym forum? O co tyle krzyku? Chcieli nagrac - nagrali. Pan Hetkowski chce w ten sposób promować swoją osobę - Jego sprawa. czy ktoś broni innym kandydatom promować się poprzez muzykę?
      Powinniśmy się cieszyć, że polityka może być także czymś innym niż tylko wieczną napierdzielnaką...
      • Gość: antyidiota [...] IP: *.centertel.pl 17.09.10, 05:57
        • Gość: krytyk muzyczny Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.plock.mm.pl 17.09.10, 06:49
          chłopaki bez pamięci na kampani usiłują o sobie przypomnieć. I jeszcze jedna uwaga " Ile dałbym by zapomnieć cię Wszystkie chwile..." wielu nie zapomni tych chwil sprzed lat.. wiadomo o czym mowa?
    • monster_truck Śmieszne 17.09.10, 07:19
      Przypomina mi się hit disco polo "Olek Olek" albo bliźniaczki Napieralskiego. Ogólnie panuje teza że mieszanie się zespołów do kampaniii politycznej wychodzi im tylko na złe. Chłopaki sami sobie strzelają w kolano.
      • Gość: mania Re: Śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 08:24
        Nawet oni młodzi ludzie bez zadnego doswiadczenia p[olitycznego a nawet o pogladach dalekich od lewicy widza że czas na odejście szkodnika z ratusza. szukaja dobrego kandydata. Chca pomóc miastu w pozbyciu sie kogos kto po prostu jest szkodnikiem. Ja też zagłosuję na Hetkowskiego. to dobry kandydat. Otwarty na wszystkie środowiska.
        Oni mnie w tym utwierdzili.Jak bedzie trzeba to w kampanii zatańczę byle tylko Milewski oszedł.
        • Gość: zosia Re: Śmieszne IP: *.057.c87.petrotel.pl 17.09.10, 08:42
          zgadzam się MM musi odejść!!!
          najwyższy czas
          dlatego póję na wybory
          • Gość: Hubert Re: Śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 08:50
            Ja też pójdę i zagłosuję na Milewskiego, zrobił najwięcej dla Płocka po 89.
            • Gość: za darmo???? Re: Śmieszne IP: *.class144.petrotel.pl 17.09.10, 09:17
              nic nie mam do hetkowskiego może nawet na niego zagłosuje ale z tym ''za darmo'' trzeba było nie wyjeżdzac.Lepiej jak by chodziły domysły ile wzieliście za piosenke jak teraz naśmiewanie że ''za darmo''.Panowie za darmo to ci nawet w tych czasach ci żona d... nie da ;)
            • Gość: haha Re: Śmieszne IP: *.opera-mini.net 17.09.10, 09:33
              Myślę,że to super pomysł! Popieranie tekstami piosenek.Wiem,wiem,że dla wszystkich złośliwców,których wpisy przeczytałam,nawet gdyby "CHŁOPCY" napisali "Anie z Zielonego Wzgórza" zrobili by z tego "Żywoty pań swawolnych"... To po prostu zazdrość!Która niszczy i gniecie!Nie popieram zdania,że pięknie już było,bo DZIĘKI TYM CHŁOPAKOM I NASZEMU KANDYDATOWI jeszcze może być! Płock i wszyscy mieszkańcy tego właśnie chcą! BRAWO! JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ TEGO HITU!!!
              • tomas7771 nie ma 17.09.10, 09:41
                się czym podniecać marny zespolik disco polo napisze hymn pochwalny dla marnego czerwonego szkodnika... ;)
    • aksum78 nierzetelny artykul 17.09.10, 09:54
      Z oficjalnej strony zspołu:
      W 2007 roku na rynku ukazala sie kolejna, 3 juz plyta zespolu zatytulowana „Nowy folder”. Plyte nagraną juz w 3 osobowym skladzie tj, Łukasz, Paczkoś i Toffson, promowal singiel „Kilka Chwil” z goscinnym udzialem Joanny Bicz. Utwor ten bardzo szybko zdominowal wszystkie listy przebojow i przez okres 2 miesiecy byl najczesciej granym polskim utworem w rozglosniach radiowych. Krazek ten pokazal równiez nowe oblicze zespolu- mniej hiphopowe. w 2008 roku z zespołem pożegnał się Paczkoś
      Panowie wymienieni w artykule juz nie sa cześcia zespołu. wiec artykuł jest nierzetelny. Nie mówiąc o tym, co na to pozostali koledzy, którzy zespołu nie opuscili. Teraz bedzie, że 18l wspiera jednego z kandydatów do fotela prezydenckiego w plocku. Zamierzona manipulacja?
      A, żeby nie było. Nie jestem fanem MM-esa. Nawet wprost przeciwnie, ale artysta musi uważac. Bo jak spiewal Kazik: "Wszyscy artyści to...." to dla kolegow z artykylu. Oto link do tego zacnego kawalka: www.youtube.com/watch?v=Sgx3N7_58Oo&feature=related
      • Gość: el [...] IP: *.161.c85.petrotel.pl 17.09.10, 10:02
    • Gość: mieszkaniec Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:06
      Hetkowski ogólnie ma poparcie tylko wśród łobuzów ze stadionu i hiphopowych łobuzów z ławek osiedlowych. Plus twardogłowi komuniści z Płocka, więc 5% może uzbiera.
      • Gość: płocczanin Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.plock.mm.pl 17.09.10, 10:13
        Jakie śmieszne W DARZE.... jak poszkodowanym albo bóstwu.......... artyści - artyście.

A może by tak kupili na ofiarę Nową stację telefoniczną do prześladowań elektronicznych?
        • Gość: J-23 Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.092.c90.petrotel.pl 17.09.10, 11:47
          Jak Jeden8-L może to ja też, mojemu ulubioneMMu kandydatowi dedykuje ten oto fragMMent piosent zespołu Habakuk :

"Rzuciłem palenie, rzuciłem jedzenie.
          Rzuciłem picie, rzuciłem tycie.
          Rzuciłem leżenie, rzuciłem spanie.
          Sałata na śniadanie, zdrowe odżywianie.

Mam statystyczne poparcie, jestem the best na starcie.
          Zawsze super ubrany, dobrze wychowany.
          Jestem rozrywany. Jestem ekstra zbudowany.
          Jestem kochany. Przyłóżcie mnie do rany.
          Dochodzą mnie słuchy, że mam kocie ruchy.
          Ładnie opalony, dokładnie ogolony.
          Super śpiewam i świetnie piszę.
          Seksownie szepczę i bardzo głośno krzyczę

I nigdzie się nie spieszę.
          Wcale nie spieszę się.
          Chyba, że napełnić kieszeń.
          Zostanę (zmiana tekstu:)prezydentem, ustawie się!
          "
          • Gość: art Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:37
            Przynajmniej jest kandydat który spokojnie wygra z naszym miłościwie panującym....
            [[u]b]Wpisujcie poparcie dla pana Wojciecha !!![/b][/u]
            Pozdrawiam Płocczan którym zależy na dobru miasta.....
            • Gość: ubawiony Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: 78.154.69.* 17.09.10, 14:52
              Wojtek, szkoda, że nie masz odwagi podpisać się swoim imieniem.
    • jakos9 Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego 17.09.10, 13:29
      zespol popwy...zgodze sie z tym :) beka z was ...zero szacunku w srodowisku hiphopowym, wasza marna kariera jest skonczona nie rozumiecie tego ? won ze sceny marne spiewaki!!!
      • Gość: haha Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.opera-mini.net 17.09.10, 14:24
        Wstyd mi,za te wszystkie okrone wpisy! To,że chłopcy chcą i robią coś fajnego,zasługuje na pochwałe,podziękowania i doping z naszej strony! Trzymam za nich kciuki! Powtarzam,zazdrość,jest okropnym uczuciem ale nie spodziewałam się,że do tego stopnia. Bierzcie przykład z tych,którzy chcą i robią a nie krytykujcie!
    • toshiba69 Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego 17.09.10, 17:14
      Ja bym Hetkowskiemu zaśpiewał:

"Ile dałbym by zapomnieć cię..." Ciekawe kto to śpiewał...

"Swoją pracą na scenie chcę osiągnąć swój cel
      Order Orła Białego, budowniczy PRL"
      WSZYSCY ARTYŚCI TO PROSTYTUTKI!
      • Gość: J-23 Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.plock.mm.pl 17.09.10, 17:49

Zawiść nie bardzo szkodzi temu, przeciw komu jest skierowana, ten bowiem może łatwo ją zlekceważyć, a widzi przecież, że zawistnik sam się ośmiesza. Szkodzi jednak samemu zawistnemu i przyprawia go o męki. -Leszek Kołakowski
        Proponuję o tym pamiętać co niektórym , bez względu na opcje polit.
        • Gość: kot Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.opera-mini.net 17.09.10, 18:10
          Popieram! Cieszę się, że .Hetkowski ma wyborców w każdej społeczności i w różnym wieku!
          • Gość: Andrzej [...] IP: *.233.c88.petrotel.pl 17.09.10, 19:34
            • Gość: KOT [...] IP: *.opera-mini.net 17.09.10, 20:30
    • aksum78 meritum 17.09.10, 21:59
      Dla mnie istotna sprawa jest to, ze artykul mowi o poparciu zespolu 18l dla jednego z kandydatów. Gdy widac, ze w ta akcje sa zaangazowani, ale byli czlonkowie zespolu. Nie mowiac nic o samym zespole. Co oni na ruch ich bylych kolegow? Bo na stronie 18l nic nie znalazlem o poparciu dla Hetkosia. wiec mamy tu jakies naduzycie i tyle. Gdzie rzetelnosc dziennikarska? A wracjac do poparcia artystow dla jakiejkolwiek opcji politycznej, czy kandydata. To zawsze odbije sie to czkawka. Oczywiscie dla artysty. Bo polityk, wiadomo.....
      • Gość: wyBorca a w ogole to brońmy krzyża! IP: *.014.c94.petrotel.pl 17.09.10, 22:11
        Taaa a to Polska właśnie i płocki zaścianek. BRONMY KRZYZA PiSiory!

Czekamy na muzyczne wsparcie dla innych kandydatow na urząd prezydenta!
        Czekamy tez na ich wizje, plany i NA WYJSCIE TAK JAK HETKOWSKI DO LUDZI!!!

Jesteście w stanie co stakiego przygotować? :-))))

Zapraszamy tez panow kandydatow na jutro na stadion Wisły Płock (nie mylić ze sprzedaną przez Milewskiego ORLEN Wisłą) na mecz ze Stomilem Olsztyn. Który ma odwagę? Panie Milewski kiedy pan ostatni raz był na meczu ROZWALONEGO przez pana klubu? Masz pan odwage stanac z ludzmi twarza w twarz?! 2002 – EKSTRAKLASA, 2010 – III LIGA! NIE DARUJEMY TEGO!!! I żadne teledyski nam nie sa potrzebne! A że są? OK niech beda, nowoczesni ludzie z takich technik korzystają. Tylko gdzie u nas sa ci nowoczdesni??? NieMilewski? Struś IK? Wolne żarty...
        • Gość: wojciech hetkowski Re: moje stanowisku w sprawie inicjatywy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 09:09
          Bardzo dziękuję Chiwasowi i Paczkosiowi za zadedykowany mi utwór. Jestem bardzo zadowolony, że wsród młodych ludzi są ludzie odważni nie poddający się koniunkturalnym praktykom wspierania wyłącznie kogoś kto może im w zamian coś zaoferować. Cieszę się, że są ludzie, którzy nie bacząc na osobiste konsekwencje nie wahają się żeby przedstawiać swoje poglądy na sytuację wokół nas i nasze płockie sprawy.
          Czy to jest polityka? Osobiście watpię. Wyrażanie sympatii dla kogoś w sposób publiczny to coś czego nam, w rzeczywistości pełnej walki i nienawisci niezwykle po prostu brakuje. Szkoda, że nie jest to powszechne w miejsce dowalania, ubliżania i kampanii oszczerstw.
          To, że Marcin i Jacek obdarzyli mnie swoim zaufaniem sprawiło mi ogromną satysfakcję. Sposób w jaki to zrobili to kolejny powód do mojej osobistej radości.
          Bardzo im za to dziekuję.

Wojciech Hetkowski

P.S.Miałem okazję dzięki uprzejmości jednego z uczestników konferencji prasowej odsłuchać jej przebieg.
          Jacek Paczkowski i Marcin Siwek stwierdzili tam wyraznie, że jest to ich osobista, prywatna inicjatywa. Żaden z nich nie powoływał się przy tym, ze jest to inicjatywa zespołu 18 L, a dedykowany mi utwór ma zasilić dyskografię zespołu.
          Jest mi bardzo przykro, że przy tej okazji mimowolnie doszło do medialnej konfrontacji osób historycznie z tym zespołem związanych.
          Wyjaśniam także, że w trakcie mojej prezydentury 18L nigdy nie korzystał z żadnych dotacji na uzyskanie ktorej mógłbym mieć wpływ. Nie był też w jakikolwiek sposób i z jakichkolwiek powodów faworyzowany. Nie sfinansowałem zatem także płyty zespołu, o której napisał na tym wątku pewien forumowicz. Poza tym w moich standardach postępowania nie mieści się kupowanie ludzi.
          Zawsze darzyłem zespół sympatią ciesząc się ,że młodzi płocczanie dobrze promują nasze miasto i odnoszą także osobiste sukcesy.
          Pozdrawiam wszystkich tych, którzy na sukces zespołu pracowali licząc na kolejne wielkie przeboje. Trzymam kciuki!
          • Gość: KAPI [...] IP: *.opera-mini.net 18.09.10, 10:51
          • Gość: igła [...] IP: *.005.c70.petrotel.pl 18.09.10, 11:02
            • Gość: aksum78 jestem kontent:) IP: *.tvk.torun.pl 18.09.10, 11:25
              Dziekuej Panie Wojciechu za te wyjasnienie. Pani dziennikarce z GW bana, za rzetelność. A tak na marginesie. Zauważyłem, że to Pan często udziela sie na fourm, co w jakiejs mierze pokazuje stosunek do forumowiczów-mieszkanców miasta Płock. Aktualny prezydent ma to ..., lub mówiąc grzeczniej nie ufa i nie bierze na poważnie forumowiczów. A może uderza w inny target?
              • Gość: Jajcun Re: jestem kontent:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 11:40
                Szkoda, tylko że aktywność ta jest typowo przedwyborcza. Jakoś wcześniej nie zauważyłem, żeby Pan Wojciech się udzielał na forum :) Pewnie po wyborach też zamilknie. Ale to nie tyczy się tylko Pana Wojciecha, ale większości kandydatów na różne stołki.
                • Gość: bajbus Re: jestem kontent:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 11:56
                  Mylisz się, akurat na forum był zawsze aktywny. W 2002 kiedy był Prezydentem też wpisywał sie na forum. Nawet internauci nadali mu nicka hetkoś. Taki plebiscyt był.Gdzie indziej go nie dopuszczali. Dobrze, ze teraz wraca.
                • Gość: dfdfd Re: jestem kontent:) IP: 80.48.4.* 18.09.10, 13:05
                  udzielał się Wojtek, udzielał, zapytajcie płocczanina, kajtka jak bardzo się udzielał. szkoda tylko, że ludzi obrażał kandydat na prezydenta skrywając się za forumową anonimowością
                  • Gość: płocczanin Re: jestem kontent:) IP: *.plock.mm.pl 18.09.10, 13:10
                    Nie za bardzo . Prokuratura Rejonowa ujawniła dane osobowe tzw. Stacji Telefonicznej z Wańkowicza. C.D. idzie nadal w Prokuraturze w innym mieście.

setki obelg i pomówień, oczywiście dla dobra mieszkańców Płocka.
            • Gość: sdgsdgdf [...] IP: 80.48.4.* 18.09.10, 13:03
          • Gość: sdfsdfs Re: moje stanowisku w sprawie inicjatywy ... IP: 80.48.4.* 18.09.10, 12:57
            "Poza tym w moich standardach postępowania nie mieści się kupowanie ludzi." - hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.... aleś Ty Wojtek prawdomówny.... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha...
        • tomas7771 [...] 18.09.10, 12:12
        • Gość: dfgdfg Re: a w ogole to brońmy krzyża! IP: 80.48.4.* 18.09.10, 12:54
          "zapomniałeś" dodać kłamco i propagandzisto hetkowskiego, że największe sukcesy w swojej historii wisła odniosła pod rządami Prezydenta Milewskiego: 4. miejsce w I lidze - 2004/05, Puchar Polski - 2005/06, finalista Pucharu Polski - 2002/03, Superpuchar Ekstraklasy - 2006, MP juniorów U-17 - 2008. a to że wisła jest teraz w III lidze to wina głównie orlenu, czyli ludzi po i sld, kopaczy i upolitycznienia stowarzyszenia tzw. "kibiców".
          • Gość: kiboo Re: a w ogole to brońmy krzyża! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 13:01
            Magda dopiero się obudziłas? Nieżle musiało być wczoraj w Cierszewie. Padłaś na miejscu czy zdążyłas do domu? Przyjdz na mecz dzisiaj to sie dowiesz w jakiej lidze gramy i przyprowadz koniecznie szefa. dawno go wśród nas nie było. Znowu obieca nam europejskie puchary czy ekstralige żużlaPowitamy go lepiej niż na hali jako apolityczni kibole.
          • Gość: ucho powrót oszusta !!!!!!!!! IP: *.170.c68.petrotel.pl 18.09.10, 20:17
            towarzyszu hetkowski, ucho zmartwychwstał!!!!!!! nigdy ci tego nie zapomnimy jak próbowałeś ze swoją bandą sfałszować wybory. minęło kilka lat od tych pamiętnych chwil jak podstępem, na siłę, oszustwem chciałeś "wygryźć" pierwszego niekomunistycznego Prezydenta pana Mirosława Milewskiego, który tak dużo robi dla Płocka. może przypomnisz Płocczanom (jeżeli masz trochę honoru - w co wątpię) jak utrudniałeś razem z ówczesnym posłem Piłatem budowy nowego mostu przez Wisłę, co było z wykupionymi działkami pod tą inwestycję, dlaczego jakubowski uciekł ze stołka prezydenta, a rządzące wtedy s l d obsadziło go na ciepłej posadce na stanowisku dyr.w PERNIE. Młodzi, którzy teraz będą szli do urn napewno tego nie pamiętają, ale my starsi nigdy ci tego nie zapomnimy. dziwię się p.Napieralskiemu że popiera oszusta, chociaż to też taki wataszka PZPR-owski jak ty z lat 60-ych. Odejdź waść z polityki i wstydu oszczędź.
            • Gość: POP. Re: powrót oszusta !!!!!!!!! IP: *.opera-mini.net 19.09.10, 08:48
              Tak, tak. Popieram w całości opinię na temat pseudo zmienionego Hetkowskiego. Jeden z Forumowiczów napisał, że jezeli ktoś odgadnie, kto naprawdę kryje się za promowaniem Hetkowskiego poprzez KLIP "Jeden Osiem L", to otrzyma - NAGRODĘ...Nagrody nie potrzebuje, a osobą wspierającą Hetiego jest rzeczywiście teściowa jednego z liderów tego marnego już zespołu. Kto pamięta czasy rządów za Hetkowskiego z przed ośmiu lat, ten wie, że jest to - d.....a, Hetkowskiego. Wystarczy popatrzeć na osiedlowe "balkony", a szczególnie na osiedlu MIĘDZYTORZE. Z uwagi na na to, że ta pani nie jest już osoba PUBLICZNĄ, nie mogę podać nazwiska. Teraz wychodzi na to, że nie tylko sama się ze.........ła, ale ciągnie za sobą młodych, jeszcze do niedawna liczących się w świecie muzyki 'talentów". Dodam tylko, że dziennikarze, którzy wywołali ten temat znajdą czas, by sprostowac, a raczej rzetelnienie przedstawić sformułowania zamieszczone w artykule. No chyba, że też coś z tego mają?...
              • Gość: masztal Re: powrót oszusta !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 09:49
                Nieżle macie już w gaciach. To dobrze. Znaczy się hetkowski ma duże szanse. Panie >ucho< i panie >POP< trudno z kims takim jak wy polemizować bo tylko jad i podłość ale tylko dwa przykłady waszego chamstwa, pomówień i zawiści . Jeśli Hetkowski blokował budowę mostu to dlaczego go zaczął? Raport NIK potwierdził wzorowe przygotowanie inwestycji mostowej z drogami dojazdowymi przez Prezydenta Hetkowskiego a nie zostawił suchej nitki na tym co spieprzył Milewski .

www.hetkowski.pl/multimedia,10
                A Siwy i Paczkoś nawet nie mają żon. Skad u nich teściowa? W dodatku z dawnym składem 18L mają tyle wspólnego co wy z porzadnym człowiekiem. Dalsza polemika z wami nie ma sensu. Napiszcie jeszcze, że pedofili gwałciciel i koniecznie, że porzucił żonę i niepełnosprawne dziecko i że ma pałac nad Wisłą,albo wymyślcie jeszcze cos innego.
                • Gość: POP... Re: powrót oszusta !!!!!!!!! IP: *.opera-mini.net 19.09.10, 10:36
                  Nie musze strzelać w "10", bo wiem o czym piszę. Najwidoczniej PRAWDA W OCZY CIĘ KOLE, a w dodatku jesteś chyba za młody, by znać realia z przeszłosci Hetkowskiego. Moge tylko ci podpowiedzieć, że jeden z Liderów RDZENNEGO Zespołu 18L ma żonę i teściową, a nie tak dawno został ojcem. Widocznie nie znasz dobrze tego zespołu.
                • Gość: ucho Re: powrót oszusta !!!!!!!!! IP: *.170.c68.petrotel.pl 21.09.10, 16:30
                  no to proszę zapytaj Hetka co było z działkami pod drogi dojazdowe, kto je wykupił, i za ile, a później podzielić się kasą z Piłatem- oj!, coś czuję że byłeś jadnym z nich, a może powiesz, jak hetek przegrał wybory to dlaczego Piłat nie chciał przekazać pieniążków z ministerstwa przeznaczonych na ówczesną budowę mostu????, tylko niestety komuszki, za wszelką cenę chcieliście dojść do władzy nawet fałszując wybory, ale nieudało się !!!!!!
          • roman_j Re: a w ogole to brońmy krzyża! 21.09.10, 15:14
            Gość portalu: dfgdfg napisał(a):

> "zapomniałeś" dodać kłamco i propagandzisto hetkowskiego, że największe sukcesy
            > w swojej historii wisła odniosła pod rządami Prezydenta Milewskiego:

Poczytałem sobie tu i ówdzie i zastanawiam się, kto tutaj jest kłamcą i propagandzistą?

> 4. miejsce w I lidze - 2004/05, Puchar Polski - 2005/06, finalista Pucharu Polski - 2002/03,
            > Superpuchar Ekstraklasy - 2006, MP juniorów U-17 - 2008
            .

Fajnie, ale Wisła Płock jest własnością miasta od 1 stycznia 2008 roku, więc z powyższych sukcesów tylko ostatni zdarzył się za czasów rządów miasta w klubie. Może dlatego, że miasto jeszcze na dobre się w nim nie rozpanoszyło. :-))

> a to że wisła jest teraz w III lidze to wina głównie orlenu, czyli ludzi po i sld, kopaczy i
            > upolitycznienia stowarzyszenia tzw. "kibiców".

To wina właściciela, czyli miasta, a dokładniej pana Milewskiego i jego wesołej, ale niekompetentnej ferajny. :-))
    • Gość: to ja Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.opera-mini.net 19.09.10, 09:04
      nie jestem przekonana czy polityka i muzyka to dobre polączenie,no ale taki pan H. musi imac sie wszelkiej reklamy widocznie...Nie jestem az tak polityka zainteresowana ale pana Hetkowskiego zapamietalam jedynie ze zdjecia, w kajdankach!A podobno nie chcemy zeby rzadzili nami tacy ktorzy maja,badz mieli konflikt z prawem,a ta tesciowa lidera to jak pamietam tez byla zamieszana w jakies falszerstwa wyborcze..ot i cala smietanka,a skoro lider tu sie angazuje to wszystko jest jasne,jedni warci drugich- cos za cos w swoim gronie,przyjaciol raczej tam nie ma sami interesanci i dorobkiewiczowie kosztem naiwnych wyborcow.
      • Gość: to ja Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.opera-mini.net 19.09.10, 09:13
        a w to ze nie wzieli zlotowki za ta reklame to i moge im uwierzyc,nie wzieli teraz bo mieli widocznie dlug wdziecznosci z przed lat,tzn z poczatku kariery,wtedy dosc dostali na rozwiniecie swego marnego talentu,niestety znam tylko jeden,no moze dwa ich utwory,o dziwo wlasnie z przed lat.tacy to artysci.

• Gość: jola Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 09:58
          A ja zapamietałam Pana Prezydenta Hetkowskiego jako kogoś kto przez 10 miesięcy prezydentury tchnął w nasze miasto nowy powiew i zaczęlismy wychodzić z zascianka. Zapamietałam też go jako człowieka przez lata poniżanego, opluwanego i niszczonego wszelkimi dostępnymi sposobami przez ludzkie gnidy same majace problemy udokumentowane z prawem. Na szczęście wszystkie oszczerstwa i pomówienia znalazły szczęśliwe i sprawiedliwe dla Hetkowskiego zakończenie w sądach w Płocku i Warszawie.
          Dobrze, że Pan wrócił. Boją się Pana naprawdę. Wygra Pan !
          • Gość: to ja Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.opera-mini.net 19.09.10, 10:59
            p.Jolu,oczywiscie moze pani tak go pamieta,dobrze potrafi i potrafil on cukrowac i mydlic oczy.Ja akurat wtedy dopiero zaczynalam interesowac sie polityka,zdjecie w KAJDANKACH to zadne pomowienia,to fakty!A co do tchniecia powiewu w nasze miasto,to owszem tchnal ale nie w miasto tylko w swoje interesy.Teraz pewnie zuobozal i potrzebuje sie zasilic a do tego potrzebne mu owieczki ktorym teraz mydli oczka.Kazdy ma prawo wyboru i swoj rozum.Moim zdaniem duzo zrobil dla miasta obecny prezydent ktory byl rowniez opluwany,wysmiewany...a jednak urzeduje druga kadencje i dopiero teraz Plock jest MIASTEM,narzekac mozemy na niedogodnosci w ruchu drogowym itd,ale inaczej nie mozna,musi byc balagan jesli chcemy miec dobre drogi,narzekalismy ze Plock to dziura itd,teraz przeciwnicy p.Milewskiego narzekaja ze jest to Miasto dla turystow,za duzo imprez muzycznych itd,wiec jak dogodzic?I tak zle i tak nie dobrze...Fakty sa jedne,Milewski zrobil duzo dla miasta i robic powinien nadal,gdyby zmienil sie prezydent to bedzie syf kila i mogila,sory ale zacznie sie obsadzanie miejsc swoimi ludzmi,bez wzgledu na to czy nadaja sie do zarzadzania miastem,czy nie..Chcemy ładu i składu głosujmy na MILEWSKIEGO!
            • Gość: nie jestem bolkiem Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.106.c70.petrotel.pl 19.09.10, 11:35
              Niech rządzi dalej, ale niech nie buduje tej linii tramwajowej!!!
            • Gość: jola Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 11:47
              Znam to zdjęcie. Ukazało się w Życiu Warszawy z napisem fotomontaż. Nie wierze żebyś tego nie dostrzegł. Zresztą gdybyś interesował sie Hetkowskim wiedziałbyś , że także w Zyciu Warszawy ukazał się na jednej trzeciej strony tekst z przeprosinami dla Pana Wojtka. To pewnie juz ciebie nie zainteresuje bo ty wiesz wszystko najlepiej. Co do rodzin i kolesi to teraz roi się od pociotow, synków i szwgrów np. syn i bracia Kolczynskiego, szwagier Milewskiego itp sąsiedzi z Imelnicy. np. w MTBS i Inwestycjach miejskich. Wszyscy radni kupieni i zatrudnieni w spółkach. Nie słyszałam żeby ktos z rodziny Hetkowskiego pracował w Ratuszu. Co do finansów Pan Hetkowski prowadził duże biznesy nim wrócił do polityki. Teraz też ma z czego zyc a Trident ciagle przynosi spore dochody. Wiem bo tam pracowałam. Gduby cos ukradł na pewno by siedział.Spokojnie. Nie martw sie o jego "kaskę".
              • Gość: To Ja Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.146.102.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 22:21
                Oj JOLA, JOLA, jakas ty naiwna. Jego kasą to strach było by się nawet po.......ć. Jeśli twierdzisz nadal, że nikt z rodziny Hetkowskiego w Ratuszu i podległych mu Spółkach nie pracował, to co w ławach RADNYCH robił Piotr. N. jego brat...Oj JOLA, JOLA, jakas ty naiwna...
                • Gość: Roman Re: Hiphopowcy w darze dla Wojciecha Hetkowskiego IP: *.076.c79.petrotel.pl 24.09.10, 23:26
                  A Opatrzyca, która na balkonie rozwiesiła banner WH na wicka, vide Szczypiińska i Kaczor
    • aksum78 meritum znowu 19.09.10, 12:49
      Wracajac do artykulu. To rzeczywiscie lider 18l ma zone i dziecko, tylko jak sprostowal Pan Wojtek, to byli, powtarzam byli członkowie popełnili ten kawałek. Nie wiem czemu GW tak to przedstawiła, że wychodzi, że to zespół18l jest w ta drakę zamieszany? A i tak widze, że część forumowiczów ma kłopoty z czytaniem z zrozumieniem.
      • Gość: misiak Re: meritum znowu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 12:59
        Ty też czytaj ze zrozumienie. Hetek nigdzie nie prostował, że to byli członkowie 18 L. Napisał tylko, że ci muzycy co dla niego coś tam napisali zrobili to prywatnie a nie pod szyldem zespołu.
        • Gość: aksum78 meritum znowu IP: *.tvk.torun.pl 19.09.10, 14:32
          Jacek Paczkowski i Marcin Siwek stwierdzili tam wyraznie, że jest to ich osobista, prywatna inicjatywa. Żaden z nich nie powoływał się przy tym, ze jest to inicjatywa zespołu 18 L, a dedykowany mi utwór ma zasilić dyskografię zespołu.
          Masz poniekad rację. Ale wymienił tych panów, że to ich inicjatywa. A oni od 2008 roku nie są juz w zespole. Mozna to sprawdzic na stronie zespołu. Najbardziej to "winna" jest dziennikarka, że nie napisała wyraźnie, ze to byli członkowie 18l nagrali ten kawałek. Cały czas jestem ciekaw, co na to obecni i aktualni członkowie 18l?
          • Gość: wyborca Re: meritum znowu nagrano IP: *.208.c77.petrotel.pl 19.09.10, 22:14
            A dzisiaj nagrano super-teledysk dla utworu Wojtka!
    • Gość: plockers żenada i wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 16:23
      nie podam ci ręki paszkoś już wiecej za popieranie tego komucha i matacza!
      • Gość: do Paczkosia Re: żenada i wstyd IP: 94.40.67.* 25.09.10, 15:24
        Paczkoś! Za to ja i moje koleżanki chętnie wyściskamy Ciebie i Siwego! BRAWO CHŁOPAKI!Jesteśmy z Was dumne i...czekamy na teledysk. Buziaki dla Was!
        • Gość: kicia Re: żenada i wstyd IP: 94.40.67.* 27.09.10, 16:41
          Popieram przedmówczynie! Kiedy teledysk? Czy ktoś wie?
          • Gość: lala [...] IP: 94.40.67.* 04.10.10, 12:49
            • Gość: Zeus Stawiam na Hetka IP: 94.40.67.* 08.10.10, 17:24
              Wierzę,że gdy powstanie teledysk,zamierzony cel zostanie osiągniety. Stawiam na Hetkowskiego!
              • Gość: Anna Re: Stawiam na Hetka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.10, 12:07
                Już za chwileczkę,już za momencik...zaświeci gwiazda!
                • Gość: nena Re: Stawiam na Hetka IP: 94.40.67.* 20.10.10, 19:14
                  Teledysk,jest świetny! bardzo nam się podoba! SIWY! JESTEŚ WIELKI! Zrobiłeś dobrą pracę! Zapewniamy! tak,jak TY! na Hetka stawiamy!
    • rafklopo Prawdziwy komunista 23.10.10, 16:18
      Wojciech Hetkowski:
      Fon SA - Przewodniczący RN
      Atlantis SA - Przewodniczący RN
      FON Ecology SA -Przewodniczący RN
      Atlantis Energy SA -Przewodniczący RN
      Urlopy.pl SA - Członek RN

Poczytajcie sonie o tych firmach, wszystkie należą do Mariusza Patrowicza:)
      • Gość: odp. do rklopa Re: Prawdziwy biznesman IP: *.223.c75.petrotel.pl 24.10.10, 10:23
        I nie stał po zasiłek w urzędzie pracy, a rodzinę utrzymywał. To dobrze , że dał sobie radę, gdy pis-macy chcieli go unicestwić.
        • Gość: mama Re: Prawdziwy biznesman IP: 94.40.67.* 24.10.10, 19:18
          Dobrze to o Nim świadczy. Ma dużą wiedzę. Będzie dobrym gospodarzem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka