Dodaj do ulubionych

W Chirurgicum nie boli - mają certyfikat

11.10.10, 10:25
Znów Chirurgicum pokazało, że ważny jest dla nich pacjent. Szpital - marzenie. Urazówka też bez zarzutu. Polecam.
Obserwuj wątek
    • 4pikus Re: W Chirurgicum nie boli - mają certyfikat 11.10.10, 11:19
      A ja miałem wątpliwą przyjemność bycia leczonym przez jednego z lekarzy obecnie pracujących w Chirurgicum. Pan doktor nie potrafił na zdjęciu RTG rozpoznać pękniętej kości w nadgarstku i leczył mnie jonoforezą z Fastum. Po prywatnych konsultacjach w innej klinice dostałem od pana doktora (kiedy dostał opis rezonansu magnetycznego) skierowanie do szpitala w Poznaniu z komentarzem, że tylko oni w Polsce robią takie operacje. Pan doktor był baaardzo niechętny i przestał być uprzejmy jak przyszedłem jeszcze raz po skierowanie do innego szpitala niż wskazany przez niego Poznań. Jestem już prawie rok po operacji, ręka jest sprawna a szpital w Poznaniu nawet nie wyznaczył terminu.
      Nie zamierzam kwestionować kompetencji i wiedzy doktora, ale trzeba zawsze konsultować w innej klinice (najlepiej nie mówiąc o tym, że ktoś już Ciebie oglądał)
    • Gość: A10 Re: W Chirurgicum nie boli - mają certyfikat IP: *.202.c70.petrotel.pl 11.10.10, 14:44
      Jako pacjentka Chirurgicum dołączam się do opinii, że tam "nie boli", a profesjonalizm lekarzy i personelu jest na najwyższym poziomie. Nareszcie Płock ma szpitakl, jaki mogliśmy do niedawna oglądać tylko w zachodnich filmach.
    • Gość: kolo Re: W Chirurgicum nie boli - mają certyfikat IP: *.class144.petrotel.pl 11.10.10, 16:32
      Najważniejsza jest kasa pacjenta i kasa dla chirurgicum.
      • Gość: angielski pacjent Re: W Chirurgicum nie boli - mają certyfikat IP: *.111.c67.petrotel.pl 11.10.10, 19:36
        Chirurgicum to wspaniały szpital i lekarze. Zwłaszcza wielki profesjonalista doktor Garbacki. Polecam wszystkim tą przychodnie i tego lekarza. Chyba nikt nie wie o kolanach więcej niż on. Dzięki niemu chodzę.
        • Gość: połamaniec Re: W Chirurgicum nie boli - mają certyfikat IP: *.plock.mm.pl 11.10.10, 20:50
          Gość portalu: angielski pacjent napisał(a):

> Chirurgicum to wspaniały szpital i lekarze. Zwłaszcza wielki profesjonalista do
          > ktor Garbacki. Polecam wszystkim tą przychodnie i tego lekarza. Chyba nikt nie
          > wie o kolanach więcej niż on. Dzięki niemu chodzę.

A ja dzięki jednemu ze specjalistów z tego szpitala - nie chodzę !!! Rutyna i lekceważenie dolegliwości przez lekarza doprowadza do tego, że cierpi i ma problemy pacjent. I właśnie przez tego "niby lekarza" nie odwiedzę tego szpitala.
        • Gość: Aga Re: W Chirurgicum nie boli - mają certyfikat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 20:52
          Czy nie widzicie, nawet Ci którzy nie jesteście zwolennikami Chirurgicum, że jest to jedyna placówka w miescie która się rozwija, która zyskuje zadowolonych pacjentów i która ma osiagnięcia, które sa wyrazem szacunku do pacjenta. Dla mnie na dzis są jedynymi , którzy o nas myślą i coś robia, a ze za pieniądze, jak pisałam wsześniej w innym komentarzu, a czy to coś złego? Brawo!!!
    • 17henry Najbardziej boli socjalizm. 11.10.10, 21:11
      Chociaż nie ma najmniejszej wątpliwości, że komunizm/kolektywizm/socjalizm to beznadziejna patologia, to państwo socjalne stręczy nam stale takie zdobycze, jak ochrona zdrowia czy edukacja. Publiczne szpitale (płockie też) pożerają olbrzymie kontrakty, środki "unijne" i inne datki od marszałków czy prezydentów, a i tak co roku są na minusie i po kilka milionów podatnicy (w większości ludzie biedni) muszą im co roku dokładać.
      Chirurgicum jest normalne, ale w nienormalnych czasach będzie paradoksalnie dziwadłem i egzotyką.
      • Gość: ddd Re: Najbardziej boli socjalizm. IP: *.087.c80.petrotel.pl 13.04.11, 12:42
        Chyba się mylisz to ten sam Pan Makówka za którego czasów szpital miał olbrzymie wielomilionowe straty. I co co wtedy było nie tak. Czy inaczej się pracuje u siebie a inaczej na państwowym??? Makówka tu jest Prezesem i był tam i co - dobrze wszyscy pamiętamy. Był butny i .... a teraz ..... . Zmienia się poglądy od miejsca siedzenia. Ci sami lekarze - tam strata a tu zysk?? Odpowiedz sobie o co tu chodzi.
        • Gość: 1234 nie boli ? IP: *.129.c83.petrotel.pl 13.04.11, 14:07
          Mnie tam zabolało , żaden "proszek" nie pomógł jak zobaczyłem rachunek.
          • Gość: bij dziada Re: nie boli ? IP: *.161.c79.petrotel.pl 13.04.11, 14:45
            powinni cie byli znieczulic certufikatem kolego !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka