dyrektor.krzakoski 24.10.10, 22:54 Jaką mamy gwarancję, że nie będzie się otaczał oszustami, jak przy słynnej akcji fałszowania wyborów 8 lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hetkowski nie Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 23:08 Nie będzie najlepszych kandydant prezydenta Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milewski płocka Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 23:15 Żnieważenia kandydanta wybory miasta płocka od nowakowskiego i hetkowskiego oraz struzika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIelot DO *.neoplus.adsl.tpnet.pl IP: 91.212.223.* 25.10.10, 09:10 Możesz pisać po polsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.218.c75.petrotel.pl 23.11.10, 22:58 milewski gdybyś miał honor i sumienie to byś zniknął z polityki.Jesteś zero a twoje głupie pomysły robią tylko szkodę.Pomyśl rozsądnie człowieczku za takie niby molo można pobudować trzy przedszkola. Za twoja rozbuchaną kampanię wyborcza ,kolejny dom pomocy,a za twój zakichany tramwaj komunikacja miejska miałas by co roku przez 50 lat po 10 milionów dotacji.A czy jesteś w stanie wyobrazić sobie czym ludzkość będzie się poruszała za 20 lat. Narobiłeś tylko niepotrzebnych długów i strugasz głupa jaki to z ciebie gospodarz.Aroczne odsetki od tych długów toponad 19 milionów-zastanów się może czas zmądrzeć wreszcie i zrobić uczciwą samoocenę. Życzę zdrowia psychicznego Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna880 Hetkowski chce otwierać ludziom oczy 24.10.10, 23:15 A Grażyna Opatrzyk także kandyduje do Rady z list SLD? To była wspaniała kobieta, taka elokwentna i odważna. Ona jako lwica lewicy przydała by się bardziej niż ta była radna z AWS Podwójcikowa. Widać w SLD biorą wszystkich z prawej strony i innych też. Osobiście nIe wierzę, że Hetkowski ma jakiekolwiek szanse. Jego czas już bezpowrotnie minął. W końcu ile razy można być prezydentem raz (razem z Drętkiewiczem), dwa (po Jakubowskim) ale trzy razy. To już duża przesada. Daj szansę panie Wojtku młodszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 23:29 To Jacku za cztery lata . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 23:32 Nie rozumiem tytułu skądinąd nędznego artykuliku GW!!! Przecież Hetkowski otworzył nam już oczy osiem lat temu. Czy to znaczy, że ma znów otwierać oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemarketer Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.253.c71.petrotel.pl 25.10.10, 00:26 Czepiacie się człowieka który jako jedyny z obecnych kandydatów pokazał jak powinna wyglądać kampania samorządowa i który ma największe doświadczenie samorządowe i doświadczenie biznesowe. Nie byłem przekonany co do kandydatury Hetkowskiego na samym początku bo myślałem że ograniczy się do typowej kampanii billboardowej a tu nagle eksplozja promocyjna na miarę wyborów prezydenta kraju. Jestem zachwycony determinacją i przygotowaniem Pana Hetkowskiego do tego wielkiego boju który stoczy z Milewskim i uważam że jest świetnie przygotowany bo jego program który przeczytałem od deski do deski jest naprawdę realny do wykonania i bije na łeb billboardową kampanię Mirosława Milewskiego. Jeżeli Hetkowski obieca że tak będzie rządził miastem jak prowadzi kampanię to zagłosuję własnie na niego! Na tą chwilę Hetkowski liderem,Milewski miejsce drugie,Nowakowski brązowy medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha! Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 09:31 Gość portalu: telemarketer napisał(a): > Czepiacie się człowieka który jako jedyny z obecnych kandydatów pokazał jak pow > inna wyglądać kampania samorządowa i który ma największe doświadczenie samorząd > owe i doświadczenie biznesowe. Pokazał? Wszystkie pomysły czerpie z agencji marketingowej, której płaci z kasy zarobionej jeszcze w czasach prezydentury (tak, czytaliśmy artykuł o "wygranych" przetargach i kasie sld w Plocku). Doświadczenie samorzadowe? Jesli mówicie o przekrętach w samorządzie (i nie mówię tu o wyborach!) to i owszem, doswiadczenie zdobył wysmienite. Doswiadczenie biznesowe? A w to nie watpie. Nie od dziś wiadomo, że w biznesie trzeba mieć twardą skóre i układy - tym ten kandydat moze pochwalić się szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.bb.sky.com 25.10.10, 10:28 Wazniesze jest to co jest po kampanii a nie sama kampania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do adrianny880 Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.10, 23:47 I tu się mylisz adrianno. Spośród zaprezentowanych kandydatów P. Wojciech Hetkowski jest najlepszym kandydatem , który będzie potrafił wyprowadzić Płock z tego bagna po Milewskim i jego matołeckiej ekipie. Trzeba teraz odrzucić osobiste urazy i wypominanie kobiet ( Milewski przecież zostawił żonę z dzieckiem i tego mu nie wypomina się, teraz ma nową żonę i nowe dziecko), nie słuchać plotek i postawić na fachowość. Młodych ludzi najpierw trzeba wykształcić, a przede wszystkim nauczyć odpowiedzialności za miasto i jego mieszkańców, czyli wyborców , którzy im zaufali . Po to powinni iść ludzie do zarządzania miejskim majątkiem, a nie po stołki , profity i układy. Płock to miasto zasługujące na mądrego i odważnego prezydenta, a nie takiego kombinatora i podsłuchiwacza co inni wymyślili. Jest jeszcze Pan Struzik, który jest otrzaskany z gospodarką i inwestycjami , ale więcej dla Płocka zrobi jako Marszałek województwa. Jednym słowem, warto postawić na Hetkowskiego i oby wygrał te wybory już w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: chcąc otwierać oczy trzeba byc czystym IP: *.plock.mm.pl 25.10.10, 00:18 co za peany , czy to twoje karty były sądzone? Czy Stacja telefoniczna z wankowicza juz zapomniała o łamaniu prawa na forum Gazeta Płock? podpisz się nazwiskiem , jeżeli popierasz kolegę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustlik Re: chcąc otwierać oczy trzeba byc czystym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 00:56 Ty też się podpisz a nie w koło bredzisz o jakiej ś stacji telefonicznej. Radiotelegrafistka Marusia jesteś czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordziaty GO - lwica lewicy IP: 91.212.223.* 25.10.10, 10:10 Ojojojojojoj, ta lwica lewicy swojegu czasu uczestniczyła w ciekawym "eksperymencie" z ówczesnym śp. Przewodniczącym Rady Miasta i z jeszcze jedną koleżanką z pewnej szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platformowiec Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.076.c89.petrotel.pl 25.10.10, 01:04 na samym początku - kibicuję i będę głosować na Platformę, ale to w gruncie rzeczy nie wpływa na to, co chcę powiedzieć. przynajmniej nie bardzo. ale zastanawia mnie jeden fakt, czemu niemalże codziennie jest artykuł poświęcony Hetkowskiemu. rano kawe rozdaje - artykuł, poszedł na osiedle - artykuł. jak Nowakowski ruszył na giełdę - cisza. Hetkowski pierdnął w namiocie - artykuł. Nowakowski gra w meczu politycy kontra gwiazdy tvn - cisza. do Hetkowskiego przyjechał Kulfon i Monika - artykuł. gazeta mogłaby chociaż trochę udawać, że jest obiektywna. jakieś pozory stwarzać. bo w moim odczuciu to opowiedziała się już kto ma wygrać. według gazety Milewski BE (zresztą słusznie :D ), Nowakowski nie istnieje, ale za to jest mistrzu Hetkowski, który nawiedza Płocczan nawet w lodówce :) tylko tyle chciałem powiedzieć gazecie politycznej. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 25.10.10, 03:38 Uwaga pod roznymi inicjalami pisza Hetkowski i Nowicki nie dajcie sie zbajerowac tym panom trzeba koniecznie powiedziec nie.Zaden z nich nie ma honoru gdyz po takich wpisach jakie oni przyjmuja porzadny czlowiek wycofal by sie z ubieganioa o jakikolwiek urzad. Te wpisy o cudownym dzialaniu Wojciecha Hetkowskiego sa i beda zalosne,dziwi mnie dlaczego Gazeta Wyborcza nie publikuje tej jego rozmowy gdzie straszyl czlowieka czyz to nie jest czysty bandytyzm,czy wy wyborcy chcecie uczestniczyc w tym haniebnym cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
firstkaktus Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy 25.10.10, 08:22 Gość portalu: platformowiec napisał(a): .... ale zastanawia mnie jeden fakt, czemu niemalże codziennie jest artykuł poświęco > ny Hetkowskiemu. rano kawe rozdaje - artykuł, poszedł na osiedle - artykuł. jak > Nowakowski ruszył na giełdę - cisza. Hetkowski pierdnął w namiocie - artykuł. > Nowakowski gra w meczu politycy kontra gwiazdy tvn - cisza. do Hetkowskiego prz > yjechał Kulfon i Monika - artykuł. gazeta mogłaby chociaż trochę udawać, że jes > t obiektywna. jakieś pozory stwarzać. bo w moim odczuciu to opowiedziała się ju > ż kto ma wygrać. według gazety Milewski BE (zresztą słusznie :D ), Nowakowski n > ie istnieje, ale za to jest mistrzu Hetkowski Drogi kolego platformersie ! Zdaje się , że przynależność polityczna przesłania ci realny ogląd sytuacji . Dlaczego Hetkowski jest wszędzie ? A może dlatego , że właśnie jest aktywny , ma coś do powiedzenia w kwestii spraw interesujących płocczan . Ma wizję sprawnego zarządzania miastem i o niej mówi , do niej przekonuje . A co robi pan poseł Nowakowski ? Gra w piłę z Donaldhinio ? I po jaką cholerę o tym pisać ? Gówno płocczan obchodzi co pan poseł robi w czasie wolnym . Jak ktoś nie ma nic do powiedzenia to po co startuje ? Struktury za niego wyborów nie wygrają , na bilboardach też nic ciekawego a i pan poseł nie fotogeniczny raczej . Niech nie udaje , że wychodzi do ludzi bo to co do tej pory wykonał to tylko symulowanie akcji a nie sama akcja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.bb.sky.com 25.10.10, 10:35 To juz niestety nie jes ta Wyborcza co kiedys.Bynajmniej w Plocku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Do Ola . IP: *.plock.mm.pl 25.10.10, 14:11 Mała korekta kolego . Nie używa się słów , których znaczenia się nie zna . Choć słowo "bynajmniej" jest podobne do słowa "przynajmniej" to oznacza zwrot " wcale nie" . Logicznie rzecz ujmując użyłeś w swojej wypowiedzi podwójnego przeczenia co oznacza , że to jest dokładnie ta sama Wyborcza co kiedyś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemarketer Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.253.c71.petrotel.pl 25.10.10, 11:43 To się PO-PiSałeś tym wpisem... :) Dlaczego nie potraficie pochwalić człowieka za to że wyprzedził Was z kampanią o parę miesięcy i jest lepiej przygotowany? Jesteście słabsi to musicie go atakować za to że naprawdę potrafi zrobić coś lepiej niż Wy.... Czepiacie się GW że pisze bo nie pisze o Was, pisałaby gdybyście coś robili i byli profesjonalnie przygotowani do kampanii.... Dziękuje bardzo, przekonaliście mnie! Mój głos na Hetkowskiego. Serdeczne pozdrowienia dla Pani Gapińskiej, szkoda że to nie Pani startuje w tym wyścigu :( Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin55 Hetkowski chce otwierać ludziom oczy 25.10.10, 06:46 Brawo P.Hetkowski.Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dla niego Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.plock.mm.pl 25.10.10, 07:19 Hetkowski chce otwierać ludziom oczy? Albo raczej chyba mydlić? Ale to się nie uda i prezydenterm nie zostanie. Szanse już miał i wystarczy mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: 94.40.67.* 25.10.10, 08:35 Ja jestem przekonany,że p.Hetkowski będzie prezydentem i to najlepszym z możliwych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...? Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 09:39 się okaże Odpowiedz Link Zgłoś
przyczajony_mason Zastanawia mnie ta nagonka komentujących. 25.10.10, 08:43 Wygląda na to, że inni kandydaci sa spanikowani profesjonalizmem Hetkowskiego. Tak, Wojtek Hetkowski jest zawodowcem i to o rząd wielkości lepszym niż pozostali kandydaci. I tylko obawami przed klasą Hetkowskiego mozna tłumaczyć te histeryczne ataki. Jak nie ma argumentów, to atakuje się z użyciem pomówień i insunuacji. To stara bolszewicka metoda, ale widać, że zaimplmentowana przez zwolenników Miloszenki i Nowakowskiego. Co prezenuje sobą Miloszenko - widać, szkoda słów, aby komentować to, co mamy w Płocku. Wspomne tylko o jednym - Hetkowski został oczyszczony z zarzutu o udział w fałszowaniu wyborów przez niezawisły sąd. Natomiast Miloszenko wsławił się w tym roku manipulacjami przy wyborach płocczanina roku. Solą w oku była dla Miloszenki wygrana byłego szefa Petrochemii, więc zmanipulował wyniki, o czym pisała nie raz GW. Natomast Nowakowski jest tak bezbarwny i niekompetentny, że aż mdły. Wystarczy popatrzeć na jego hasło - budujmy orliki, albo podnieśmy tory. Od budowania orlików, to juz mamy Tuska. A pan polonista mogłby zapytać fachowców ile koszuje wiadukt kolejowy i na jakiej długości toru nalezy wyprofilować spadki - to wówczas przestałby pisać takie dyrdymały. Bo okaże się, że nie ma technicznej możliwości podniesienia torów przecinających Piłsudskiego. Najlepszym rozwiązaniem jest tunel drogowy pod istniejącymi torami (na wzmocnionej konstrukcji). Szkoda tylko, że Miloszenko zwężył Wyszogrodzką - kicha z objazdami na czas budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Zastanawia mnie ta nagonka komentujących. IP: 94.40.67.* 25.10.10, 09:21 Zgadzam się z przedmówcą! Pan Hetkowski postępuje prawie jak Piłsudski "Być zwyciężonym i nie ulec-to zwycięstwo".Cóż tylko ludzie przeciętni nie wyzwalają u innych ani odruchów uwielbienia,ani nienawiści... P.Hetkowski zwycięstwo zawdzięcza tylko sobie,ma umiejętność znalezienia wspólnego języka ze wszystkimi,z ludżmi z różnych opcji i formacji.Takiego prezydenta potrzebujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.bb.sky.com 25.10.10, 10:18 Tu nie ma zadnej gwarancji.Ten czlowiek nigdy sie nie zmieni. Teraz wie co i jak trzeba zrobic zeby miasto sie lepiej rozwijalo tylko jak byl radnym i prezydentem to nic nie wiedzial.Gdzies ta jego wiedza i wspaniale pomysly wyparowaly a teraz doznal wielkiego oswiecenia.Bujac to my lecz nie Nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: 94.40.67.* 25.10.10, 10:22 Masz racje TERAZ WIE! Dlatego zagłosuję na p.Hetkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak85 jest i program wyborczy 25.10.10, 11:30 No, no na stronie www można przeczytać. Nawet racjonalne pomysły nie wydające się oderwane od rzeczywistości. Pasują do naszego miasta. Nawet do mnie trafiają :-) Zastanawia mnie tylko kilka rzeczy: 1. Czemu czołowi kandydaci upierają się na Aquapark ? Zrobili jakąś ankietę i 10% Płocczan odda swój głos na kogoś kto wybuduję takowy obiekt ? :-) 2. Jak Pan H. chce zmieniać umowę o PPPT z PKN ? Co to za postulat stworzenie "strefy ekonomicznej" czy to coś na wzór specjalnych stref ekonomicznych ? 3. Widzę że stawiamy na tworzenie nowych fundacji "Zdrowie dla Płocka", "Pomoc stypendialna dla najuboższych" "Kultury Płockiej", oraz inne findacje wspierające ważne dziedziny życia publicznego 4. Pełnomocnik Prezydenta ds Bezpieczeństwa ? A co robiłaby taka osoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.plock.mm.pl 25.10.10, 11:34 Panie Hetkowski Będe na pana głosował tak powiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: 94.40.67.* 25.10.10, 11:45 Ja też na pana zagłosuję. Przekonałem się,że warto.Mądrze pan myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriann Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 11:48 Przez 8 m-cy jak był Prezydentem pare rzeczy mu sie udało. Teraz też ma dobre pomysły. Moze zamiast jadu i pełnej oszczerstw nienawisci troche merytoryki www.hetkowski.pl/program.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.10, 12:21 Gość portalu: do adranny 880 napisał(a): >Jest jeszcze Pan Struzik, który jest otrzaskany z gospodarką i inwestycjami , a to bardzo ciekawe odkrycie - jakie przedsięwzięcia gospodarcze i inwestycje autorstwa A.Struzika możesz podać, gdzie o tym można przeczytać, jakie są wyniki tych przedsięwzięć (podaj w dowolnej walucie np. PLN. Euro)????????? > ale więcej dla Płocka zrobi jako Marszałek województwa 1. marszałek województwa ma robić przede wszystkim dla wojewoztwa 2. marszałek województwa nie powinien robić dla Płocka więcej niż dla innych gmin - gdyż to się nazywa sitwa, kumoterstwo, mentalnośc plemienna (ang.tribal mentality ) i pachnie korupcją na odległość i wywołuje obrzydzenie. 3. czy jeśli przypadkiem marszałkiem wojewoztwa zostanie np ktoś z gminy "Kozia Wólka" albo inny Grójec to pogodzisz się z faktem, że większość budżetu wojewodztwa marszałek zgdonie z twoją logiką skieruje do owej Wólki lub Grójca. Walnij się zdrowo łbem o ścianę - może wstrząs wywoła potrzębę używania mózgu (jeśli jeszcze w niej jest) i myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: error Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.175.c95.petrotel.pl 25.10.10, 11:44 Ręce opadają... Pojechał na dzielnice w która wpompowano największe pieniądze od 100 lat , w której zrobiono wszystko od zera i twierdzi że postępuje degradacja ? Mega pomyłka. Z milion razy słyszeliśmy że Borowiczki się tylko rozwijają bo tam mieszkają prezydenci. Przed wyborami zmiana zdania i teraz to degradacja ? Chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 12:55 Mylisz sie. Miliony - 240 tysiecy na jednego mieszkanca wpakowano w Imielnicę gdzie nawet do kurnika sołtysa zapieprza polbruk. Borowiczki to syf ale i duże perspektywy. Tu są najwieksze i nie wykorzystane tereny pod budownictwo mieszkaniowe wazne żródło przychodow budżetu i rownoważenia megadługu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: 94.40.67.* 25.10.10, 13:54 Oczywiście.Hetkowski wie co mówi. Ma bardzo dobre pomysły!W mojej ocenie,to najlepszy kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.plock.mm.pl 25.10.10, 16:08 Jeszcze tego brakowało żeby mi Hetkowski otwierał oczy w nocy. To kiedy ja się wyśpię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.198.c68.petrotel.pl 25.10.10, 16:26 wera: * Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczyIP: 94.40.67.* Gość: wera 25.10.10, 13:54 Odpowiedz Oczywiście.Hetkowski wie co mówi. Ma bardzo dobre pomysły!W mojej ocenie,to najlepszy kandydat. kacper: Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczyIP: 94.40.67.* Gość: kacper 25.10.10, 08:35 Odpowiedz Ja jestem przekonany,że p.Hetkowski będzie prezydentem i to najlepszym z możliwych! mama: Re: Zastanawia mnie ta nagonka komentujących.IP: 94.40.67.* Gość: mama 25.10.10, 09:21 Odpowiedz Zgadzam się z przedmówcą! Pan Hetkowski postępuje prawie jak Piłsudski "Być zwyciężonym i nie ulec-to zwycięstwo".Cóż tylko ludzie przeciętni nie wyzwalają u innych ani odruchów uwielbienia,ani nienawiści... P.Hetkowski zwycięstwo zawdzięcza tylko sobie,ma umiejętność znalezienia wspólnego języka ze wszystkimi,z ludżmi z różnych opcji i formacji.Takiego prezydenta potrzebujemy baba: * Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczyIP: 94.40.67.* Gość: baba 25.10.10, 10:22 Odpowiedz Masz racje TERAZ WIE! Dlatego zagłosuję na p.Hetkowskiego. Takie wspaniałe peany. Cztery różne osoby, a tylko jeden ważny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dla niego Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.plock.mm.pl 25.10.10, 16:48 ale ubaw z tym numerem IP: 94.40.67.wera, kacper, mama, baba.. ups... faux pas To jeszcze wyborów nie ma a już głosy "za" cudownie się mnożą? Hohoho - szybka i sprawna ekipa. Wierzę jednakże, że jest to bez wiedzy kandydata. A kto myśli inaczej jest po prostu złośliwy. buahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ubawionego Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.10, 10:21 Cóż...Wiem,że często z jednego komputera korzysta kilka osób.To normalne. Myślenie jednak,jest przyszłością...do Ciebie ta przyszłość nie należy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.235.c91.petrotel.pl 26.10.10, 10:41 Tak, tak. Dobry dowcip od samego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ubawionego Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.10, 14:12 Cóż...widocznie Bóg stworzył Ciebie,bo ma poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.235.c91.petrotel.pl 26.10.10, 14:59 Jakimi inwektywami mnie jeszcze dziś obrzucisz, abym mógł się z takich myślących ja Ty pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhet Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.184.c69.petrotel.pl 25.10.10, 19:47 ty przekrętasie najpierw fałszujesz wybory a teraz bedziesz innych pouczał!!! miałes swoją szanse a w borowiczkach jakos nic nie zrobiłeś. Za Milewskiego chociaż uliczki osiedlowe są zrobione i nikt po błocie nie musi chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.182.155.56.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.10, 20:24 Hetkowski tu, Hetkowski tam, jeszcze dowiaduję się od pismaków z PIS-u, że Hetkowski sam zajmuje się komentarzami! Śmiem podejrzewać, że Hetkowski się sklonował! A tak na poważnie, to jeżeli Hetkowski jest tak operatywny, to ja jednak zagłosuję na niego. Dzięki przeciwnicy Hetkowskiego, bo to wy mi otworzyliście oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dla niego Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.plock.mm.pl 25.10.10, 22:21 wera, kacper, mama, baba, kaja lub co tam jeszcze weź się nie ośmieszaj. Teraz z ery piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do przedmówcy Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.10, 10:28 Wydaje Ci się,że jesteś mądrym człowiekiem,to wiesz...masz racje. Wydaje Ci się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: playstation [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 21:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 21:50 Wybory miną, Pan Hetkowski "polegnie w walce". A potem niech spróbuje sił u Frydrysiaka - tam trzeba zamykać ludziom oczy. W tej roli bardziej go widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kancelista ratuszo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 00:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aksum78 Anatomia Wladzy 26.10.10, 20:41 Po dzialaniach Pana Wojtka, widac, ze przeczytal ksiazke "Anatomia Wladzy". Z ktorych autorami mozna bylo sie spotkac w Jego namocie. A moze, nawet pobiera jakies lekcje od jednego z nich? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem Re: Anatomia Wladzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 09:20 Wolę takiego co sie uczy niż zadufanych w siebie amatorów budowniczych mola i ludzi głosujacych przeciw sprawom Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Anatomia Wladzy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.10.10, 09:49 Ja też jestem zdania,że ten pan będzie dobrym prezydentem.Jestem przekonany,że zrobi dużo dobrego dla mieszkańców Płocka.Jest mądry i ma doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do przedmówcy Re: Anatomia Wladzy IP: 94.40.67.* 28.10.10, 09:41 Zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o kurde Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 09:43 Szpital na Kościuszki trafił do najlepszej dwudziestki szpitali niepublicznych w kraju i jest na 12 miejscu.Na Mazowszu jest drugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piel anita Re: Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 09:49 Jak widać gronkowiec na oddziale noworodków w tym szpitalu to zadna problema. Wyobrażam sobie jak musi byc w innych szpitalach. Strach sie bać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Hetkowski chce otwierać ludziom oczy IP: *.218.c75.petrotel.pl 23.11.10, 22:37 Wojtuś jak nie poprzesz Andrzeja publicznie to pomysle że układasz sie z pisuarami ,i czekasz na ochłap od tych cwaniaków.Zbierz swoich radnych i przegłosujcie może to Twija jedyna ostatnia i niepowtarzalna okazja do pokazania że jesteś mądrym człowiekiem. Wierzę w CIEBIE i pamiętaj że los odważnym sprzyja.Na pewno się uda-odwagi Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy ooo, a przeciez był pewnym i nie wygrał ? IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 22:49 a teraz namawiasz go do pójscia z przekrętasami zeby sie spalił do konca, ładny przyjaciel z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś