Dodaj do ulubionych

INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 12:17
Dla mnie gosc jest nie do wyjeb....nia Powiedział głosno i bez ogródek całą
prawde o Płocku......SLD,policja,gangsterzy towarzystwo wzajemnej adoracji tp
juz nawet nie jest zabawne ktoś powinien sie tym, zainteresować ale czy
napewno płocka policja?
Obserwuj wątek
    • Gość: merro Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: 213.17.228.* 07.04.04, 13:00
      na pewno...usłyszałem o gangsterze Romanie_J pseudonim baton
      Roman czy chcesz nam coś powiedzieć ?
      • roman_j Miałem ochotę coś napisać... 07.04.04, 13:43
        ...ale mi się odechciało.
        Napiszę jednak krótko. Dziękuję panu Krajewskiemu za to, że gdziekolwiek się
        teraz ruszę z mojego miasta, będę się musiał wstydzić tego, że jestem z
        Płocka...
        • Gość: merro Re: Miałem ochotę coś napisać... IP: 213.17.228.* 07.04.04, 14:25
          bez przesady romek, myślę że skala zepsucia jaka trawi
          ten kraj wykracza poza Płock
          Choć musze przyznać że w Płocku przybrała wyjątkowo zmutowaną
          i złośliwą postać
          w mniejszych miastach układziki są jeszcze bardziej widoczne i rażące

• roman_j Re: Miałem ochotę coś napisać... 07.04.04, 14:50
            Gość portalu: merro napisał(a):

> bez przesady romek, myślę że skala zepsucia jaka trawi
            > ten kraj wykracza poza Płock
            > Choć musze przyznać że w Płocku przybrała wyjątkowo zmutowaną
            > i złośliwą postać
            > w mniejszych miastach układziki są jeszcze bardziej widoczne i rażące

Nie twierdzę, że nie, ale te inne miasta mają o tyle lepszą sytuację, że nie są
            na ustach całego kraju z powodu ambicji politycznych rozczarowanego działacza
            partyjnego.
            Co mnie jeszcze bardziej bulwersuje, to fakt, że choć ten "układ" powstawał i
            konserwował się przez wiele lat, pan Krajewski dopiero teraz publicznie go
            piętnuje. Gdzie był pan Krajewski trzy lata temu, dwa lata temu? Pewnie był
            lojalnym członkiem swojej partii liczącym, że i jemu coś skapnie. Może liczył,
            że sam załapie się na jakąś posadę? I może okazał się zbyt pazerny lub za
            wcześniej wyszedł przed szereg, przez co stracił swoja szansę? A może uznał, że
            teraz, kiedy SLD powoli się dekomponuje, jest dobra okazja, żeby wygryć stary
            układ i zastąpić go nowym, własnym?
            Ja nie mam złudzeń, że chodzi tu o jakieś dobro ogólne. To jest walka o wpływy,
            a metoda przypomina walkę o przywództwo w stadzie wilków. Kiedy młode wilczki
            czują, że stary basior słabnie, wtedy próbują go wygryźć. Ciekaw jestem, co z
            tego wyniknie. Nie zdziwię się, jeśli pan Krajewski wkrótce zmieni barwy
            partyjne i przystąpi do Samoobrony lub SdPl.
    • Gość: wow Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.petrotel.com.pl 07.04.04, 14:37
      Ja uważam że Maciejem K. również powinna zainteresować się policja z racji
      różnych jego "interesików" i nie tylko.
    • Gość: atom Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 16:29
      heheh moze krajes teraz tez dostanie jakas intaratną posadkę zeby sie zamknał i
      nie wyciagał partyjnych brudów natomiast w Płocku bedzie bez zmian wszyscy
      przeczekają medialną burzę hehehhe
    • Gość: grypser Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 20:07
      dla mnie krajes zrobil mistrzostwo swiata.............heheheh zajebał wszystkich
    • humiliation Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI 07.04.04, 22:17
      Oczywiście, że Maciej jest nie do wyjeb...., no bo kto ma go i skąd
      wyjeb....??? Mały zwinny kameleonik, na którego weselu bawiła się cała czerwona
      śmietanka. Częstował ich wódą, a teraz na nich psioczy. Typowe dla tego
      układu...
    • Gość: duch Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 23:33
      M. Krajewski, Kaczmarek itd. na każdym poziomie jakiś szczur, który nie
      powinien znależć miejsca przy żadnym stole, był, korzystał a teraz "
      sprawiedliwy" ? czy Judasz ?
    • Gość: Masek2 Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 01:11
      tez oglądałem przednie widowisko !!!
    • Gość: Krajewski Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: 212.244.82.* 08.04.04, 07:53
      Maciuś ten to ma za paznokciami! Pamiętacie słynne pobicie w czasie wyborów
      albo słynną "plotkę" o pobicia radnego Krzysztofiaka?

Poza tym ten "człowiek" jest chory na władzę i ma wymagania dyrektorskie ale
      nie idzie to razem z wykształceniem i to jest prawdziwym powodem jego bredni w
      TV. Poprostu nie dostał posady dyrektora u Wojciecha.

Polecam więcej umiaru w dyskusji a prawda i tak wyjdzie na jaw.

Maciuś pochwal się lepjej swojądziałąlnością we własnej firmie ochroniarskiej,
      jkie numery tam robiłeś, no powiedz, bo tutaj na forum regularnie piszesz pod
      wieloma nickami.
      • Gość: Tola Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.petrotel.com.pl 08.04.04, 08:11
        Ja jeszcze bym dodał jedno, niech napisze za co go wyrzucono z pracy w Orlen
        Mechanice i Orlen Ochronie. Padobno narobił tam takich przekrętów że się w pale
        mie mieści i ciągle go nie było w pracy bo na mieście zajmował się sprawami
        parti z której go poźniej także wyrzucono a teraz chodzi gdzie tylko może i się
        mści.
        • Gość: bobby Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:56
          macius zaczal wrzask bo mu juz nikt pracy nie chcial dac, bo opciach. z orlen
          ochrony wyjebany za podejrzenia napadow na tiry pod plockiem. jak mial swoja
          agencje nomen-omen GWIAZDA, jego ludzie okradali obiekt chroniony - slynna
          sprawa z zielonym dachem nad wisla i ochroniarzem PANKIEM ktory na swojej
          zmianie pozwalal innym kolesiom z GWIAZDY wlamywac sie do magazynku i
          podpierdalac paierosy i inne fanty.

krajewski sie zakurwil wiec nawija, a ktos z warszawki zaciera rece bo
          krajewski zachowuje sie jak pies spuszczony z lancucha, a nie walczacy o
          sprawiedliwosc biedny plocczanin. niedawno widzialem go jak sie rozbijal BMW z
          jakims karkiem po starowce, nieprzystoi to politykowi tego kalibru :-)).
          • Gość: Karo Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.petrotel.com.pl 16.04.04, 12:22
            Przecież ten deb** Krajewski nie potrafi nic robić tylko robić szum. Wszędzie
            gdzie tylko pracował narobił takiego smrodu że do tej pory nie chcą słyczeć o
            kims "takim".
    • Gość: maleo Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.pt-2.petrotel.pl 08.04.04, 12:18
      Bardzo dobrze, że ktoś w końcu powiedział głośno kto zezwolił na fałszowanie
      oraz kto ciągnie wszystkie sznurki półświatka. Powołując się na fakty
      przedstawione przez Rzeczpospolitą i Polsat, gdzie jest mowa o przekrętach,
      wmieszaniu w to wszystko CBŚ-u oraz konkretne nazwiska: Hetkowski, Opatrzyk ...
      itp.
      Chyba najwyższy czas by w/w odpowiedzieli za te czyny przed sądem.
    • Gość: fido-dido Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.pt-2.petrotel.pl 08.04.04, 12:20
      Uważam że dobrze sie stało, że zostało to nagłośnione. Oczyści to Płock, i
      płockie SLD, ponieważ są podane konkretne nazwiska, a nie członkowie SLD
      W związku z tym, nie mamy co psów wieszać na partii co na konkretnych ludziach,
      odpowiedzialnych za te czyny.
      • Gość: Tomek Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 11:28
        Odpowiedzialni za to wszystko i tak nie staną przed sądem. Mamy przecież
        przykład Pana Prezesa dr Stanisława Jakubowskiego.
        A tak na marginesie, czy jest jakiś związaek pomiędzy grzeszkami Pana Prezesa,
        a odwiedzinami Prokuratora Rejonowego w gabinecie tego ostatniego oraz
        zleceniem obsługi prawnej żonie Pana Prokuratora Rejonowego w PERN S.A.?
        • Gość: m. modzelewski Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.04.04, 13:24
          Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Odpowiedzialni za to wszystko i tak nie staną przed sądem. Mamy przecież
          > przykład Pana Prezesa dr Stanisława Jakubowskiego.
          > A tak na marginesie, czy jest jakiś związaek pomiędzy grzeszkami Pana
          Prezesa,
          > a odwiedzinami Prokuratora Rejonowego w gabinecie tego ostatniego oraz
          > zleceniem obsługi prawnej żonie Pana Prokuratora Rejonowego w PERN S.A.

Bardzo dobre pytanie Tomek. Panie Prokuratorze Rejonowy proszę o wyjaśnienia.
          Czy rzeczywiście nie staną przed sądem?
    • Gość: vvvv Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 11:29
      hehehehehehheheh
      • Gość: tradycja Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 12:09
        przypadek hehehe
    • Gość: Kruq Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: 212.244.82.* 19.04.04, 07:53
      Ja mam pytanie do samego Krajewskiego! Czy prawdą jest to że z Orlen-Ochrony
      wywalono go za to że podobno napadał na tiry razem z grupa łysoli i takie tam?
      Powiedz Krajewski
    • Gość: atom Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 13:18
      ja slyszalem ze wywalili go za molestowanie sekretarki tylko cicho..........
      • Gość: Zezo Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI IP: 212.244.82.* 19.04.04, 13:26
        Ja wiem tylko jedno ten typ zadaje się z dziwnymi ludźmi np. z małymi szyjami.
        Poza tym w dziwnych okolicznościach traci pracę. Pytanie tylko dlaczego tak
        często wywala się tego gościa z roboty? Kto wie?
      • tuptulek Re: INTERWENCJA I MACIEJ KRAJEWSKI 19.04.04, 22:19
        podobno w tej firmie nie on jeden lubi takie zabawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka