Dodaj do ulubionych

Ratunku!!!! Pomocy!!!

13.02.11, 22:52
Nie biją mnie niemce, ale wczoraj tj. w nocy 12.02. w okolicach Tokar, Jordanowskiej zaginął mały czarny kundelek. Mógł przemieścić się np. do Radziwia lub Ciechomic, chociaż jest też możliwość że pokonał most.
Zdjęcie:
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2617214,3,1,3756,bubi01.html
Jeżeli go zobaczysz dzwoń natychmiast na numer 692875255, nagroda pewna.
Obserwuj wątek
    • henrykkreuz Re: Ratunku!!!! Pomocy!!! 20.02.11, 11:10
      W dniu 18-02.po OBI biegał mały brudny, zmarznięty, przemoczony mały piesek. Pieska tego wziął ktoś do terenowego samochodu. Osoba ta proszona jest o zgłoszenie się.

Jedną rzeczą jest odkryć prawdę, inną zrozumieć ją, a jeszcze inną wszczęcie działania. Prawda jako taka nie ma wartości dopóki nie jest wykorzystana lub zastosowana.
      • Gość: baba Re: Ratunku!!!! Pomocy!!! IP: *.opera-mini.net 20.02.11, 11:39
        Ostatnio widziano bubu pod Kielcami z jakąś suczką.
        • Gość: baba Re: Ratunku!!!! Pomocy!!! IP: *.opera-mini.net 20.02.11, 11:41
          Jak ci ludzie psy pilnują?!
      • Gość: menel Re: Ratunku!!!! Pomocy!!! IP: *.se 20.02.11, 13:40
        Widocznie nie sprzątałeś kupek po swoim pupilku i dlatego postanowił znaleźć sobie nowe pana.
        • Gość: alek Re: Ratunku!!!! Pomocy!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 16:35
          tyś nie tylko menel ale i głupi jak but
    • Gość: hl Re: Ratunku!!!! Pomocy!!! IP: *.opera-mini.net 20.02.11, 20:27
      Znalazł się ten burek? Z mordki to on nawet do tuska jest podobny :))
      • henrykkreuz Re: Ratunku!!!! Pomocy!!! 21.02.11, 00:15
        Niestety, ale nie. Może kiedyś opiszę jego historię i mój specyficzny związek akurat z tym kundelkiem, chociaż mam ich kilka, i wszystkie cudze, porzucone i sponiewierane, przygarnięte.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka