Dodaj do ulubionych

Juwenalia 2004

03.05.04, 14:11
Wie ktoś coś???
Co prawda najpewniej będą chałowe jak rok temu, ale wolę się spytać, coby nie
być na przykład pozytywnie zaskoczony, jak w 2001 roku z Jafia Namuel, T-Love
i Harlem. Jest gdzies w sieci jakas strona, z ktorej moznaby sie czegos o tym
dowiedziec???
Obserwuj wątek
    • w_starym_kinie Re: Juwenalia 2004 03.05.04, 18:23
      cos mi sie o uszy obilo, ze ma byc IRA
      • Gość: xxxx Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:30
        i kabaret moralnego niepokoju
        • w_starym_kinie Re: Juwenalia 2004 03.05.04, 18:36
          byli rok temu... ciekawe, czy nie zaprezentuja aby starych skeczy?
        • Gość: MikiFans Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:36
          Dobre i to - co to w ogole za sranie w banie ze poczatek maja, a nie wiadomo
          ani kiedy sie odbedzie, ani co bedzie za program. Studentow w koncu tutaj wcale
          nie tak niewielu, uczelnie tez nie takie najgorsze, a odwalaja wielka zenade
          jakby to wszystko bylo top secret.
          • w_starym_kinie Re: Juwenalia 2004 03.05.04, 19:45
            Gość portalu: MikiFans napisał(a):
            > Dobre i to - co to w ogole za sranie w banie ze poczatek maja, a nie wiadomo
            > ani kiedy sie odbedzie, ani co bedzie za program.

fakt, pamietam z poprzednich lat, ze wiedzialem duzo wiecej juz pod koniec
            kwietnia...

> Studentow w koncu tutaj wcale
            > nie tak niewielu, uczelnie tez nie takie najgorsze, a odwalaja wielka zenade
            > jakby to wszystko bylo top secret.

organizacja kuleje, a jesli chodzi o samorzad studencki na politechnice to...
            a, szkoda gadac :/
            • gibki Re: Juwenalia 2004 06.05.04, 12:02
              i czego sie dziwsz - przeciez tam siedzi piotrus maciejewski
              czego sie po nim spodziewales?
              • w_starym_kinie Re: Juwenalia 2004 06.05.04, 13:12
                nie znam czlowieka, ale odpowiadajac na pytanie calosciowo: po samorzadzie
                niczego sie nie spodziewam...
    • Gość: student Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:31
      Rozmawialem z kolegą z samorządu. Ma być IRA i został zaproszony Kabaret
      Moralnego Niepokoju, ale jeszcze nie wiadomo czy przyjedzie, zamiast niego jest
      opcja Kabaret Ani Mru Mru. Czyli do końca nie wiadomo kto dojedzie. Oprócz tego
      jak co roku dyskoteka w Kinie, ogórdki na Wcześniaku, tylko mają być
      skromniejsze, filmy, koncerty lokalnych zespołów i na finał IRA, pewno na
      amfiteatrze. Czyli jak co roku lipa- ale i tak dobrze, że cokolwiek jest...
      Mnie natomist drażni monotematyczność muzyczna. Nie wszyscy słuchają takiej
      muzyki, ale dla nich nie ma alternatywy. ja się bawię na szczęście w Olsztynie.
      Pozdrawiam studentów- bawcie się, bo niedługo sesja...
      • Gość: MikiFans Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:58
        No w Toronto w tym roku nie jest najlepiej z Juwenaliami, zreszta drugi rok z
        rzedu:///
        6 maja jedyny sensowny dzien gra Kult (Yeah!) :))) i Ania Dabrowska (od
        biedy! :))) )
        7 Ewelina Flinta (suckz :///) i Kobranocka (ale to lokalsi, wiec sie nie
        licza ;-))) ), a 8 na final Piersi...

Nie jest to wiec specjalna rewelacja, ale i tak lepiej niz w zeszlym roku,
        kiedy glownymi gwiazdami byli Pudelsi i Lady Pank. Ja tam bede sie bawil tylko
        w czwartek, a w piatek i sobote...tez, ale juz w bardziej kameralnym gronie :)))
        Juwenalia w Toruniu staly sie ofiara choroby zwanej "komercjalizacja" i zostaly
        wchloniete do globalnej rodzinki szeroko pojetych imprez familijnych.
        Dlatego tez przeniesiono impreze z miasteczka akademickiego na bielanskie
        bulwary, dlatego zamiast solidnego rockowego pierdniecia (wybaczcie
        generalizacje, ale wydaje mi sie, ze to taka bardziej studencka muzyka :)) )
        zaprasza sie gwiazdki popkultury a na samych Juwenaliach wiecej rodzin z
        dziecmi i dresiarni niz prawdziwych "solenizantow" :))) A najbardziej bezczelne
        sa wypowiedzi np. rok temu w Radiu GRA, ze "zapraszamy na juwenalia rodziny z
        dziecmi, bawmy sie razem ze studnetami", a ja chodze po tych bulwerach i widze
        setki butelek po alku, towarzystwo najebane w 3 pizdy lezy na trawie, a
        tutaj "rodziny z dziecmi". Panie :))))))))
        Mam nadzieje, ze do konca moich studiow bedzie jeszcze kiedys fajniej na
        Juwenaliach, jak to opowiadaja starzy studenci (ale to bujdy i legendy sa
        generalnie, bo nie slyszalem ani nie widzialem na wlasne oczy :))) ) tymczsasem
        zapraszam w ten weekend brac studencka do Torunia :))
    • Gość: cool Re: Juwenalia 2004 IP: *.class145.petrotel.pl 04.05.04, 20:48
      cały program był w dzisiejszej gazecie "tygodnik płocki"
      • Gość: MikiFans Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:15
        Napisz cos laskawco na ten temat jesli mozesz, bo w sieci takiego rozkladu
        chyba nie ma, a mnie ciekawosc wrecz rozpiera :))
        Bylbym wdzieczny chocby za ogolny rys
        Z gory thx
        MF
    • Gość: streetracer Re: Juwenalia 2004 IP: *.class146.petrotel.pl 04.05.04, 22:42
      Główną atrakcją będzie w_obsranym_kinie
      • w_starym_kinie Re: Juwenalia 2004 04.05.04, 22:57
        maciek, ja tylko zartowalem
        • Gość: Ricardo79 Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:26
          Widze ze jak zwykle w Płocku jest najłatwiej narzekac a nic nie robic w
          kierunku zeby bylo lepiej, ale Płock jest specyficznym miastem zadko tu cos w
          tym miescie sie komus podoba czy mecz piłkarski czy jakis koncert.
          A tak wogole drodze koledzy to sam kiedys troszke pomagalem przy organizacji
          Juwenali i dokladnie wiem jakie sa problemy organizatorow.
          To nie o to chodzi o to ze u nas nie moze grac Kazik, Lady Pank czy U2, tylko
          mili ludzie skad wziac na to pieniadze. MOze zrzućmy sie na to i bedziemy mieli
          eleganckie koncerty, ale podejrzewam ze i tak by sie nie komuś podobalo.
          TAzke bracia studenci więcej fantazji w zabawie a mniej zarzekania.
          Ja tam na bank bede sie bawil bardzo dobrze kto mnie zna to moze to potwierdzic
          hehe.
          NARA
          • Gość: Patro79 Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:11
            Dobrze mówi na bank bedzie nachlany. ;)
          • w_starym_kinie Re: Juwenalia 2004 06.05.04, 13:17
            i bardzo dobrze, sam bym sie zrzucil na Kazimierza, ale dialog samorzad -
            studenci zwyczajnie u nas nie istnieje!
            rektor zielinski namawial nas do glosowania w wyborach do samorzadu - a na kogo,
            skoro ludzi startujacych w tych wyborach kompletnie nie znam?
            nawet nie wiem, jak wygladaja, bo nie bylo zdjec kandydatow, nie mowiac o
            najmniejszej nawet kampanii wyborczej...
            moze maja studentow za maszynki do glosowania? nie wiem, ale wcale mi sie ten
            proceder nie podoba...
            • Gość: kami Re: Juwenalia 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:27
              Ja również się z tym zgadzam. Płock nie jest miastem studenckim !!!! A jeśli
              jacykolwiek studenci są to każdy "garnie do siebie", podobnie w samorządzie.
              Głupoty piszecie, że nie ma kasy na koncerty. Już ja wiem ile kasy idzie do
              kieszeni ;)
              Pozdrawiam i życzę miłej zabawy z zespołem "Masovia"
              • Gość: MikiFans Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 10:47
                Toruń za to miastem studenckim jest jak najbardziej i potwierdził to wczorajszy
                wgniatający w fotel koncert Kultu - 3,5 godziny łojenia non-stop :))),
                skończyli jakoś tak kiele 4:))) Pzdr i zapraszam do miasta Piernikow, zabawa
                jest przednia :P
              • Gość: radar Re: Juwenalia 2004 IP: *.class146.petrotel.pl 07.05.04, 10:50
                Gość portalu: kami napisał(a):

> Ja również się z tym zgadzam. Płock nie jest miastem studenckim !!!! A jeśli
                > jacykolwiek studenci są to każdy "garnie do siebie", podobnie w samorządzie.
                > Głupoty piszecie, że nie ma kasy na koncerty. Już ja wiem ile kasy idzie do
                > kieszeni ;)

Ujawnij! a jak nie wiesz to nie pierd.l bzdur!
                • Gość: Ricardo79 Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:32
                  Tak jest gadac kazdy umie jak cos wiecie zgloscie to do Dziekana , anie
                  wypisujecie tutaj bo jestescie anonimowi.
                  Narta lece sie pobawic
                  Patro79 dzis wez ogórki bo mi sie skonczyly
                  • rezyser.hoffander Re: Juwenalia 2004 07.05.04, 15:04
                    Gość portalu: Ricardo79 napisał(a):

> Narta lece sie pobawic

Ricardo przestań tak tankować , bo juz dawno Cię nie widziałem trzeźwego , a
                    chciałem z Tobą pogadać poważnie.Swoją drogą to masz zdrowie :)
                    Z reszta - pogadamy jak tam zajrzę

> Patro79 dzis wez ogórki bo mi sie skonczyly
                    To i Patro będzie ??
                    Ładnie Pieknie :)) , na bank samoloty do poniedziałku włącznie
                    • Gość: Ricardo79 Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 10:50
                      a tak wogole to juz nic nie moge mowic taka mam chrype, ale spoko jak chces
                      zpogadac to przeciez wies zgdzie mieszkam, a tak wogole to znas zmnie chociaz?
                      hehehe
                      narta bo wale pograc w siatke na akademik
                  • w_starym_kinie Re: Juwenalia 2004 08.05.04, 10:35
                    Gość portalu: Ricardo79 napisał(a):
                    > Tak jest gadac kazdy umie jak cos wiecie zgloscie to do Dziekana , anie
                    > wypisujecie tutaj bo jestescie anonimowi.

powiedzial czlonek owego samorzadu :]
                    buahaha
                    • Gość: Ricardo79 Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 10:59
                      tylko nie członek, a tak wogole to nie jestem w samorzadzie
                      narta
                      • w_starym_kinie Re: Juwenalia 2004 08.05.04, 11:28
                        a to przepraszam, z polityka uczelni jestem ostatnio na bakier...
                      • rezyser.hoffander Re: Juwenalia 2004 09.05.04, 19:52
                        > tylko nie członek, a tak wogole to nie jestem w samorzadzie

pozdro Ricardo:) , szczególnie dlatego ,że całe juwenalia (mówiac szczerze
                        nieszczególne w porównaniu do poprzednich) spedziłeś naspawany i nawet nie
                        zdarzyłem zamienic słowa.Może niedługo damy radę jak bedziesz w stanie ....
                        A tak wogóle moze by tak cos w weekend ??
                        daj znać

pozdro
                      • Gość: bleble Re: Juwenalia 2004 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 22:13
                        Rychu po pijanemu to lepiej do kompa nie siadaj.
                        • Gość: Ricardo79 Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 13:23
                          rezyser.hofanser juz chyba tez nie pamieta jak to on w ktores juvenalia na
                          dyskotece we wczesniaku spedzil 8 godzin a pozniej nie pamietal ze na niej byl.
                          A tak powaznie to to w weekend nie dam rady chyba.
                          A internauta bleble niech napisze leipiej jak sie czuje po wczorajszym
                          koncercie?
                          A tak wogole koncert byl fajny chodz pogoda nie dopisala.Trzeba podziekowac
                          wszystkim studentom ktorzy byli sie wspaniale bawili, oby tak dalej.
                          Dobra nrta bo nie mam czasu jzu na głupoty musze sie wziasc za robote bo na ZUS
                          nie zarobie
                          hehehe narta
                          • rezyser.hoffander Re: Juwenalia 2004 10.05.04, 14:49
                            Ricardo79 napisał(a):
                            > rezyser.hofanser juz chyba tez nie pamieta jak to on w ktores juvenalia na
                            > dyskotece we wczesniaku spedzil 8 godzin a pozniej nie pamietal ze na niej
                            byl.

Pamieta ale wtedy były porządne juwenalia a nie zenada tylko z nazwy.

• Gość: Ricardo79 Re: Juwenalia 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 15:03
                              A gdzie ty w tym roku byles na tych Juvenaliach chwile przed akademikiem i raz
                              w Rytmie i oceniasz cale Juvenalia
                              Narta Marek lepiej przyslij wyniki z ligi typerów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka