997marcelona 19.05.11, 08:25 trzeba było wezwać policję - pijani nieletni na wycieczce. bekneliby wszyscy. a kto im kupił alko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biust75d Kolejny popis ciała pedagogicznego. 19.05.11, 09:30 Nauczyciel pozostawił nieletnich bez opieki, a za nich odpowiadał - byli na wycieczce. Jeszcze są chętni dawać podwyżki budżetówce? Ja bym im podniosła pensum do 40 godzin tygodniowo a zarobki =srednia krajowa. I basta - do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
997marcelona Re: Kolejny popis ciała pedagogicznego. 19.05.11, 11:58 +2 miesiące wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kolejny popis ciała pedagogicznego. IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.11, 16:11 Tylko, że nauczyciele muszą znosić zachowania uczniów takich rodziców jak ty. Skąd wiesz co robi twoje dziecko za twoimi plecami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.dynamic.mm.pl 19.05.11, 12:03 Czyli ZOO ukryło przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.plock.mm.pl 19.05.11, 12:17 > Czyli ZOO ukryło przestępstwo. Zoo tez jest jednym z twoich wrogow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.dynamic.mm.pl 19.05.11, 12:39 Sympatyczny forumowiczu. W tym ZOO , wiele lat temu, niedźwiedź urwał całą rękę uczniowi. Pijani mogli stracić życie itd . Tak ci to trudno zrozumieć? W dodatku ochroniarze z tego ZOO , wiedzieli i nie ściągnęli policji. Miały się pojawić ofiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savi Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.147.172.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.11, 12:55 Drogi płoczczanin(nie), jak to dosadnie zaznaczasz ( chyba boisz sie zeby ktos nie wzial cie za prostaczka ze wsi???? którym de facto jestes)wiesz ze gdzies dzwonia tylko nie wiesz gdzie. nie niedzwiedz tylko tygrysica i stalo sie to tylko dla tego ze uczniowie (odbywajacy w zoo praktyki zawodowe), zignorowali wszelkie srodki bezpieczenstwa.!!!! Jak ktos wlazi do klatki z tygrysem to na co na co liczy ??? wszystkie Twoje informacje sa wlasnie takie, przekrecone i zmanipulowane!!! moze Ty masz etat w Wybiórczej? Jakkolwiek uwazam ze zachowanie opiekuna bylo naganne to dlaczego sie czepiasz zoo??? co ma Twoim zdaniem sie poprawic??? moze przy kazdym zwierzaku ma stac ochroniarz a na wejscie wszyscy beda dmuchac w balonik i miec rewizje osobista??? Wszystkie rzeczy sa dla ludzi tylko dla madrych ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.dynamic.mm.pl 19.05.11, 13:15 Rabi ja wiem dlaczego tak zapiekłe piszesz o ZOO.Wiem cały czas. A to rzeczywiście był tygrys bengalski, potwierdził przed chwilą dawniejszy dyrektor. nie zmienia to faktu , ze dyrekcja i tzw ochroniarze, zachowali się nieprofesjonalnie. A ręka oderwana..to oderwana , na całe życie. Szalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.class147.petrotel.pl 19.05.11, 13:29 Moim zdaniem zawinili opiekunowie wycieczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drugi Gość Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.11, 18:40 A moim zdaniem rodzice, którzy nie wiedzą jaki element mają w domu. Z reguły winę zwala się na nauczyciela, a skąd uczeń czerpie wzory zachowań jak nie z rodzinnego domu?Czy to nauczyciel przychodzi pijany do pracy czy tatuś czy mamusia chodzi zalany po domu?Oczywiście stara śpiewka, "mój syn w domu to anioł, nie wiem co mu się stało-pewnie koledzy go namówili."Durny naród. Nigdy w życiu nie pozbędziemy się złodziei, kiboli i kryminalistów, jeśli takie będzie nasze myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: 83.142.196.* 19.05.11, 18:58 Kolejny dowód na to że do miast powyżej 100 tys nie powinno się wpuszczać wieśniaków co jeżdżą z trzyliterowymi rejestracjami bo po prostu głupieją. Dostają korby. Szlabany na rogatkach i wpuszczamy tylko dwuliterowe rejestracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.048.c94.petrotel.pl 19.05.11, 23:44 a moim zdaniem to wina ochrony, że uczniowie się upili. w końcu to oni zawsze siedzą w tej cieciówce i faje palą zamiast chodzić po terenie i porxządku pilnować. A co do nauczyciela to zawsze tak było że dostawało się czas wolny na wycieczkach. Poza tym to nie były małe dzieci i były w końcu na terenie ogrodzonym i "bezpiecznym". A pracownicy ogrodu to też nic nie widzieli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.class99.petrotel.pl 19.05.11, 23:51 To śmieszne, że szuka się winy we wszystkich, a nikomu nie przyszło na myśl, że to sami uczniowie są pierwszymi winnymi. Jak czytają takie wpisy to się śmieją w kułak, bo wychodzi na to, że mogą robić co im do łbów przyjdzie a winny zawsze bedzie ktoś inny. szacuin dla dyrektora tej szkoły bo zareagował szybko i ukarał jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:53 Dyrektor ukarał nauczycieli; chyba nie do końca , bo trafiło na ,,jego pupila"; jak można ukarać nauczyciela / kierownika wycieczki- Pana A. T?, który jako jeden z nielicznych zdobywa dla szkoły jakieś laury. Dyrektor potwierdził zdarzenie bo nie chciał mnieć na karku innych wizytacji; takie sytuacje w tej szkole to norma i dziwię się wszystkim rodzicom, którzy dają tam swoje dzieci. Mam nadzieję, ze artykuł otworzył im oczy a szkołą zajmą się odpowiednie instancje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 00:38 Musisz mieć straszne kompleksy...Co, jak byłeś mały to zapaliło się łóżeczko i ojciec cię łopatą gasił? Płock to dziś bieda, bezrobocie, żule na ławkach i strach przed wyjściem na ulicę wieczorem. Z tego jesteś taki dumny? Tego tak bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: 83.142.196.* 20.05.11, 07:31 kto ci powiedział że jestem z Płocka cieciu majonezowy?mówiłem ogólnie że wiejskie mordy z malinowymi nosami to plaga w całym kraju.Niech siedzi to barachło u siebie w tych oborach i nie śmie wychylać nosa bo to nie jest ich świat.Im przeznaczony jest obornik i żniwa.Taka jest naturalna kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodi tak pracują nauczyciele IP: *.zep.com.pl 20.05.11, 07:21 dałem im wolne... jednocześnie pobierając przynależne mi świadczenie z tytułu świadczenia pracy... i ciągle im źle... jak słysze że musza po godzinach sprawdzać klasówki to mnie szlak trafia. Nie dość że pracują 3 dni w tygodniu do tego płatne wakacje, przerwy świąteczne, ferie, itp to jeszcze głupoty pitolą że po godzinach sprawdzają klasówki.. po jakich godzinach? wszyscy pracujemy 40h/tydzień więc skoro oni pracują 25-30h/tydzień to kilka godzin mogą poświęcić w domku na sprawdzanie ... ewentualnie sprawdzać je w pracy... Generalnie: kadra nauczycielska coraz gorsza bo tylko największe matoły decydują się być nauczycielami a wymagania coraz wyższe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ./ Re: tak pracują nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 20:21 a może odpowiesz na pytania: 1) jakim cudem pracują 3 dni w tygodniu? 2) 8 godzin dziennie * 5 dni pracy = 40 godzin, to jak Ci wyszło 25-30h/tydzien? Oj, Twoi nauczyciele właśnie chyba po godzinach nie sprawdzali klasówek i teraz nawet mnożyć nie potrafisz, a szkołę odwiedzałeś tylko 3 razy w tygodniu i teraz pieprzysz głupoty. Co do "generalnie" to się z Tobą zgadzam, bo nikt nie chce zapierd**lać tyle, za tak marne grosze. Nauczyciele powinni być elitą, a traktuje się ich w tym kraju gorzej niż zwierzęta w rzeźni, a później władze, a przede wszystkim rodzice narzekają jacy to nauczyciele nie są do dupy i jak im do dupy dzieci wychowają, sami nic z tym nie robiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo Re: Jak tam słoń? IP: *.opera-mini.net 22.05.11, 20:05 A słoń co powiedział? W końcu był świadkiem koronnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momento Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.05.11, 11:09 jaka ty jestes glupiua przeczytaj sobie uwaznie dopiero pisz kto byl tam nie letni jak sama nazwa wskazuje Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych to kto był tam nieletni jak to średnia szkoła hahahaah żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 20:10 mogli być nieletni- 18-tkę mają uczniowie klas II i III także nie jest powiedziane że są pełnoletni.... dziwi mnie zachowanie opiekuna i zżera mnie ciekawość, który z członków ciała pedagogicznego dał taką plamę... chodziłam do tej szkoły i jakoś nigdy nie zdarzył się podobny przypadek.... żenada..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen w zielonej Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.cdma.centertel.pl 02.06.11, 14:28 Nie dziwię się że doszło do takiej sytuacji już nie raz na wycieczcie był alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen w zielonej Re: Z wyraźną nutą alkoholu zakumplowali się ze s IP: *.cdma.centertel.pl 02.06.11, 14:28 Nie dziwię się że doszło do takiej sytuacji już nie raz na wycieczcie był alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen w zielonej Taka prawda IP: *.cdma.centertel.pl 02.06.11, 14:29 Nie dziwię się że doszło do takiej sytuacji już nie raz na wycieczcie był alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś