25.05.11, 18:43
Witam poszukuję sklepu z używaną odzieżą w Płocku. Ostatnio mieścił się na przeciwko Galerii Mosty:) Może ktoś wie gdzie go przeniesiono?
Obserwuj wątek
    • Gość: clitoris Re: dukat IP: *.class96.petrotel.pl 25.05.11, 20:19
      Został zlikwidowany...
      • ewsazu Re: dukat 25.05.11, 23:58
        Szkoda bo naprawdę fajny sklep:( A może go gdzieś przenieśli????????????
    • mika_p Re: dukat 25.05.11, 22:54
      Na Kobylińskiego (nie wiem, dokładnie gdzie, kojarze adres jako daleki, czyli chyba nie na odcinku Bielska-Łukasiewicza) i na Miodową.
      • Gość: menel Re: dukat IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.11, 23:03
        jeśli napiszesz co takiego niespotykanego gdzie indziej można nabyć w tym salonie - a jest w Płocku takich butików pewnie blisko setki - to już zaraz ruszę na poszukiwania i natychmist jak znajdę doniosę o tym na forum a sam zajmę kolejkę po te rzadkie dobro po okazyjnej cenię.
        PS. interesują mnie dresy wieczorowe z potrójnym lampasem - nie muszą być markowe.
        • mika_p Re: dukat 26.05.11, 01:47
          Uroczy żakiecik w kolorze czarnym, brązową sukienke mini zapinaną na zatrzaski, czerwoną kurtkę z kieszenią na komórkę oraz sukienkę w kolorze szarym w rozmiarze na dobrze odzywioną sześciolatkę. Można _było_ gdyż już je kupiłam ja.
          Na wieszak z odzieżą wieczorową nie zaglądałam, ja jestem kobieta pracująca i wieczorem śpię albo forumuję.
          • Gość: menel Re: dukat IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.11, 06:42
            już czekam na otwarcie pod salonem, na który się akurat natknąłem prowadząc życie nocne - mam w planie jakieś kreacje letnie i plażowe, bo przypomniałem sobie, że wieczorowe przez cież mam na sobie.
            PS. serio, tam naprawdę można spotkać doskonałe rzeczy nieosiągalne w najdroższych nawet butikach
            • mika_p Re: dukat 26.05.11, 12:28
              I co, i co ?:)) Duża kolejka była? :)
    • Gość: ja Re: dukat IP: *.plock.mm.pl 26.05.11, 13:54
      jest jeszcze kilka sklepów z tej sieci w Płocku. Jest jakiś na Podolszycach ale nie znam dokładnego adresu i na Kobylińskiego jakbyś szła w stronę Wcześniaka to za Netto. Będzie widoczny napis to na pewno tafisz:)

Jest jeszcze sieć sklepów "Używana Fajna Odzież". Ma w Płocku sklepy w Nowym Rynku (w bramie obok Baru Japa) i na Miodowej za postojem taxi. Faktycznie mają duży wybór odzieży w bardzo fajnej cenie / w środy po 1zł/sztukę a w czwartki kiedy jest nowy towar po 6zł i codziennie cena się zmniejsza o 1 zł.
      • Gość: baśka Re: dukat IP: *.080.c80.petrotel.pl 26.05.11, 14:27
        Również fajny sklep na Dworcowej 25,w tym nowym pawilonie ,koło Żabki.
        • Gość: menel Re: dukat IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.11, 16:10
          dla dociekliwej miki_p
          Trudy nocnego życia zmorzyły mnie nie doczekałem otwarcia w formie pozwlającej na odwiedzanie sklepów i dokonywanie jakichkolwiek wyborów o ile bym był w stanie coś znaleźć.
          A pozatym nocne życie jest kosztowne, jest kryzys i nawet budżet menela nie jest z gumy - słowem nie ma z czym poszaleć na w butikach na shopingu w down town, a już ojakieś perwersyjnej czy chociażby tylko nieprzyzwoitej ekstrawagancji (vide Preaty Woman) to lepiej całkiem zapomnieć.
          Uświadomiłem to sobie zaraz po zażyciu czegoś na wzmocnienie i odpaleniu kompa gdy się niedawno obudziłem.
      • Gość: ja Re: dukat IP: *.plock.mm.pl 27.05.11, 14:24
        Dukat jest jeszcze na Miodowej, naprzeciw ulicy Pszczelej; po schodach się wchodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka