Dodaj do ulubionych

Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły pot...

IP: *.dynamic.mm.pl 26.05.11, 20:57
Dziękujemy ! Dziękujemy! Gratulujemy! Brawo Broniszewski, brawo Dmoszynski. BRAWO NOWAKOWSKI. ŻENADA. Wszystkim dziękujemy za szybkie zniszczenie płockiej piłki. Miał nie liczyć się styl a awans. Nie ma niczego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oik Re: Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 21:02
      Powiedzieć o Broniszewskim , że jest beszczelny to chyba jednak zbyt duży takt.
      • Gość: Lutek Re: Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły p IP: *.089.c66.petrotel.pl 26.05.11, 21:28
        Piłkarzom jest przykro???? o czym ty człowieku gadasz. Oni już zacierają ręce, że zostaną w klubie na następny sezon, bo wiedzą doskonale co oznacza dla nich awans - bezrobocie.
        Banda nieudaczników.
    • Gość: fan dobrej piły Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły pot... IP: *.dynamic.mm.pl 26.05.11, 21:32
      panie Broniszewski, powiedz pan, że trener Araszkiewicz to pana powinien uczyć w szkółce trenerów... a tak się pan pyszniłeś że jest twoim uczniem...
      posyp głowę popiołem i poproś trenera Araszkiewicza o korepetycje
      Olimpii i trenerowi Araszkiewiczowi gratuluję awansu
      Broniszewski i Dmoszyński - przeproście i odejdźcie
      • Gość: plocki Re: Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 21:56
        Ten staruch juz tak bredi ze sam nie wie co mowi. panu Dmoszynskiemu Kruszewskiemu Broniszewskiemu Wiackowi i Nowakowskiemu serdecznie dziekujemy za awans do wyzszej klasy rozgrywkowej ! Takich nieudacznikow te miasto juz dawno nie widzialo.
        • Gość: azali Re: Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły p IP: *.038.c84.petrotel.pl 26.05.11, 22:07
          Jezu a Pamiętam jak kibice STRASZLIWIE psioczyli na Milewskiego i jego Ekipę. A przecież na jesieni Wiła naprawde dawała sobie radę. To za poprzedniego Prezesa i trenera skończyła na 3 miejscu. A po wsadzeniu swoich - jest niżej niż była. A tak pomstowaliście na tamtych. A i w kraju wszyscy kibice POkochali PO. Mądry POlak PO szkodzie. Ha ha ha (śmiech przez łzy - słowo - bo kur-a przykro. Słowo daje!)!!!!
          A tymczasem poprzedni trener pokazał z innymi, że jest lepszy (najnormalnie w świecie LEPSZY). A i za poprzedniego Prezesa nie było ŻADNYCH układów z PZPN. Panowie mieli coś do udowodnienia i byli na najlepszej drodze. A CI - mają swoje układy i znów trzeba było wchodzić w tryby PZPN-u. Kur-a, ludzie kiedy wy wreszcie oprzytomniejecie!
    • Gość: kot Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły pot... IP: *.plock.mm.pl 26.05.11, 22:14
      Artykuł zamieszczony przez redakcję jest skierowany dla przedszkolaków ,a nie dla fanów,
      piłki nożnej.Dlaczego reaktor o ile ma pojęcie o piłce nożnej płockiej ,nie potrafi skomentować
      to wprost.
      W Płocku na dzień dzisiejszy nie ma profesjonalnego Zarządu klubu piłki nożnej,jak i
      zawodników.To wszystko pasuje do rozgrywek TKKF. Sezon kolejny został zmarnowany i pisanie
      o cudzie to trzeba to kierować do kleru,choć tam w to też nie uwierzą.
      Włodarze miasta powinni się zastanowić czy warto dalej profanować piłę nożną w Płocku.
      • Gość: a może to Re: Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły p IP: *.110.c65.petrotel.pl 26.05.11, 22:45
        tu jest trochę ostrzej. A może tylko... normalnie?
        plocek.pl/pl,84,235,chlopaki-pakujcie-sie-juz-wam-dziekujemy-zdjecia-marka-malinowskiego,,news,5181,,,plock
    • Gość: Ranczo Broniszewski...... IP: *.class147.petrotel.pl 27.05.11, 07:34
      ten pan nie ma za grosz honoru. Cisną mi się teraz na usta same obelżywe epitety, ale ten TRENER Z BOŻEJ ŁASKI i tak tego nie zrozumie. To jest człowiek, któremu jak napluje się na twarz, powie, że pada deszcz...
      A wszystko to akceptowane jest przez niejakiego jacky... dostał się do koryta i już nie kąsa ręki, która karmi a jego przydupasy zawsze znajdą pozytyw w negatywie. Grunt, ze co miesiąc stan konta się powiększa o niezłą sumkę za "nicnierobienie".......
      I tylko kibiców żal...
      • Gość: yogas Jedno rozwiązanie IP: *.caelumdevelopment.eu 27.05.11, 09:55
        Jak już pisałem. Jest tylko jedno rozwiązanie. Miasto musi oddać pierwszą drużynę w ręcę prywatnego, niebudżetowego kapitału. Jak nie Orlen, to jakiś inny pasjonat, niech zaczynają od A klasy, ale niech nie będą zarządzani przez miasto. Nikt nie będzie nigdy dbał o pieniądze z naszych kieszeni, bo jak politycznie wybiera się zarząd to przecież prezydent ich nie wypieprzy, bo by się przyznał do porażki, a prezesowi firmy, która wykłada własne pieniądze wszystko wolno. Wszystkie kluby ekstraklasy nie są w rękach miejskich. Miasto co najwyżej jest udziałowcem i właścicielem stadionu.

Panie Prezydencie, znajdź Pan (kompanię, firmę, prywatnego inwestora) kogoś kto chce ten klub przejąć i uratować przed utknięciem w 3 lidze na wieki i błagaj go o przejęcie klubu
        • Gość: zp Re: Jedno rozwiązanie IP: *.plock.mm.pl 27.05.11, 17:06
          Bardzo dobry komentarz,gratuluję znawstwa problemów piłki nożnej.
          Ale czy ludzie prezydenta to czytają,czy opinie respondentów mają głęboko w d.................
          pozdrawiam
    • Gość: ojciec Re: Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły p IP: *.class144.petrotel.pl 27.05.11, 13:38
      Żal mi tylko kibiców kopanej bo ,pomimo blamażu przez ostatnie lata zawsze wspierali Wisełkę na L34.
      A prezes co na to? Nic,ważne żeby kasa się zgadzała co miesiąc na koncie.
      Na dodatek chodzą po mieście słuchy że chce Miszczyńskiego wykopać i prezesem ręcznej zostać.Człowieku,precz z łapami o płockiego handballa!!! Z resztą po sezonie kibice nożnej i tak cię na taczkach wywiozą razem z twoim przydupasem bronkiem i wiąckiem.
    • Gość: Symba Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły pot... IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 13:49
      Wszystko jest możliwe,ale wnioski trzeba wyciagac.Podziękować tym specom z PZPN i tym co za Wisłę by życie oddali/Kruszewski/niech spowrotem idą na sektor i tam się wyżywają a nie za dużą kasę udają milość do Klubu.Miało być oszczędnie,rozgoniono zawodnikow,ale zatrudniono pełnomocnikow,milośnikow,znawcow od przepisow/Targowski,Dmoszyński/.trzeba wymagać pracy za placę,a nie zawodnicy tacy jak Karwan,Zagiel,ktorzy być może teraz by się przydali nie grają nawet w rezerwach.Wniosek to znawcow- sama mlodzież nie da rady w lidze seniorskiej osiągnąć sukcesu końcowego,może od czasu do czasu dobrze zagrać,ale tego Spec trenerzy i pełnomocicy się przez długie obijanie w sporcie sie nie nauczyli,bo ktory z nich osiagnął jakiś awans.Wisła musi wrocić do swoich ludzi.
    • Gość: piotr Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły pot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:08
      w weekend wszyscy na hale!
    • Gość: phil Po meczu z Sokołem Sokółka: Piłkarzom Wisły pot... IP: 80.48.4.* 27.05.11, 18:09
      Rozwiązać tą błazenadę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka