pytia_plocka 06.06.11, 21:38 Boże................pie... jak potłuczeni !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss2 Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.102.c85.petrotel.pl 06.06.11, 22:05 i to jest trafnie określające Płock hasło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.078.c67.petrotel.pl 06.06.11, 22:05 Płock - kretrynów moc w Urzędzie Miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyp Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 22:05 To przypomnę znacznie lepsze hasło grafika z Płocka - Matzkiego. grono.net/gallery/photo/show/96252776/logo-plock-temat-rzeka/ Płock - temat rzeka ! wiele miast ma ciekawe hasła, grają słowami, tylko nas stać płacić krocie Eskadrze tak naprawdę za nic. Proponuję docenić Płocczan w takiej inicjatywie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 22:26 - To hasło jest jeszcze robocze, dopuszczamy jego zmianę. W każdym razie rozmawialiśmy ze środowiskiem żeglarskim i wspólnie doszliśmy do wniosku, że jest dobre właśnie na Mazury. Są tam żaglówki, żeglarze, łatwiej można trafić do tej grupy ludzi, przyciągnąć ich do nas - mówi Mikołaj Łakomski, plastyk miejski i autor "dryfującego" hasła. Nie wierzę....są pewne granice.Pan plastyk chyba w ratuszu mocno dryfuje...... Może taka akcje zrobić równiez wśród rowerzystow w Łodzi,wrotkarzy w Siedlcach,czy np dekoratorow wystaw sklepowych w Radomiu.Taki sam skutek "przyciagnięcia" ich do Płocka bedzie. Skoro jak twierdzi plastyk Łakomski celem jest turystyka weekendowa to czy oklejona łódka na Mazurach przekona warszawiaka do przyjazdu do Plocka? Raczej watpie,bo warszawka ma na weekend zalew Zegrzynski. Z Łodzi ,Kutna i okolic jakos nie widze sznuru aut ciagnacych za sobą wózki z łódkami do Płocka(pomijam małe utrudnienia z wodowaniem). Co do samego cudownie wymyslonego hasla powiem tylko tyle-jest dokladnie takie jak i nasz miejski plastyk. Dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
sentext Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy 07.06.11, 09:07 > Płock - temat rzeka ! To hasło ma znacznie negatywne. "Temat rzeka" - czyli coś o czym się mówi i mówi a nie ma konkretów i rozwiązań. O ile to prawda to na pewno nie należy się tym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy 07.06.11, 11:01 Płock, temat rzeka...... czyli faktycznie o wszystkim i.... niczym Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy 07.06.11, 15:38 sentext napisał: > To hasło ma znacznie negatywne. "Temat rzeka" - czyli coś o czym się mówi i mów > i a nie ma konkretów i rozwiązań. Masz zaskakujące skojarzenia. Może pomyliłeś określenie "temat rzeka" z "laniem wody"? Co prawda i tu mokro i tu mokro, ale znaczenie całkiem inne. "Temat rzeka" to temat obszerny, trudny do wyczerpania, o którym można dużo mówić czy pisać. Nie ma to nic wspólnego z szukaniem rozwiązań i czy z konkretami. Można na przykład o kimś, kto prowadził ciekawe życie, powiedzieć, że jego życiorys to temat rzeka. To oznacza, że nie powinieneś się spodziewać, że da się go streścić w pięć minut i nie będzie już nic do dopowiedzenia. Moim zdaniem hasło "Płock - temat rzeka" ma wydźwięk jak najbardziej pozytywny. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy 07.06.11, 20:23 Jasne Romek, dużo rzeczy można.... jak ktoś chce to zobaczy coś pozytywnego w "przyjedź do Płocka, tu możesz w pysk dostać" ;-) ale hasło ma być chyba jednoznacznie pozytywne 'bez kombinowania", tak mi się wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfdsfsd Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: 80.48.4.* 06.06.11, 22:13 teraz będzie płock tuwima moc, oberków moc, lamerów moc... w tym kierunku trzeba iść, pełen sukces gwarantowany.... "jesteś nieudacznikiem przyjedź do płocka i odwiedź ratusz, poczujesz się jak w domu!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sdgdgfhfhfhf Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.110.c95.petrotel.pl 06.06.11, 23:39 o poetka się odezwała.Dla ciebie poetko apologetko hasełko "mocno oderwana od koryta i rzeczywistości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żartowniś Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.centertel.pl 06.06.11, 22:18 No to teraz będą prawdziwe jaja. Najpierw Płock - wrażeń moc infantylne, ale za poprzedniej władzy hasło przeszło. A teraz: Płock. Od wieków górą. Płock. Miasto pełne zapału. Jaką Płock jest górą? W tekście nawet jest nawiązanie do sukcesów piłkarzy ręcznych :) których sekcja istnieje od zaledwie pół wieku :)) Gdzie w tym mieście widać zapał, do czego? Ludzie kto to wymyśla! I jeszcze za to ciężkie pieniądze bierze! Płock. Tu możesz dostać coś - w nos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.11, 22:43 Po przeczytaniu tego artykułu i zapowiedzi kierunków o strategii polityki promocyjnej miasta robionej przez dsekretarza urzędu i plastyka miejskiego przestałem cokolwiek rozumieć. A co ma w tej sprawie do powiedzenia powołana ze 3 tygodnie temu szefowa biura informacji Monika Maron-Kozicińska? Czyżby nic (czym nie jestem zaskoczony) i już została pogoniona , co by mnie wcale nie zaskoczyło i tylko bym przyklasnął temu. Zgadzam się absolutnie z opinią wyrażoną w pierszym wpisie. Sam dodam: lepiej niech jeden z drugim szewc zydla pilnuje a nie za promocję i PR się zabiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 22:51 - Ponieważ Mazury odwiedzane są głównie przez mieszkańców Polski centralnej. Właśnie do tej grupy turystów skierowana jest oferta weekendowa Płocka - odpowiada plastyk miejski Do plastyka miejskiego i osob od promocji miasta wysyłam te 2 linki.Wyjaśniam,ze chodzi o"mieszkańców centralnej Polski" i "turystyke weekendową" www.vervastreetracing.pl/ www.lotniczyplock.pl/#/aktualnosci/ Podpowiadam-prosze zobaczyć daty. Wiem,ze to imprezy niezalezne,ale planowane z takim wyprzedzeniem,ze mozna chyba pewne sprawy na lini miasto-orlen uzgadniać wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żartowniś Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.centertel.pl 06.06.11, 22:56 Gość portalu: menel napisał(a): > A co ma w tej sprawie do powiedzenia powołana ze 3 tygodnie temu szefowa biura > informacji Monika Maron-Kozicińska? Ta kobieta nie ma nic do powiedzenia, bo uważa że mowa jest srebrem, a milczenie złotem. Ależ ona musi być bogata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.11, 23:06 ją ją niestety słyszałem i dlatego uważam, że byłoby najlepiej, aby nic nie mówiła - ale żeby jej płacić za niemówienie i nicrobienienie (bo się do tej roboty wyjątkowo nie nadaje) to już zbyt duża hojność a nawet rozrzutność powiedziałbym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.11, 07:27 Hasło promocyjne niewiele pomoże jeżeli brak wizji działania, umiejętności i energii u włodarzy miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: 91.212.223.* 07.06.11, 07:59 "Płock. Od wieków górą" to fajne hasło, poparł bym je. Widocznie nie rozumiesz gry słów i nie znasz historii miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy 07.06.11, 11:04 Płock od wieków górą - jest b. dobre góra jednoznacznie wskazuje na Wzgórze Tumskie. Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy 07.06.11, 11:09 zapał to mi się z pożarem kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby i brzydki Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: 80.48.4.* 07.06.11, 08:49 Sekretarz Uchwał? Przecież on nadal jest pełniącym obowiązki sekretarza, bo nie spełnia wymagań formalnych aby zostać sekretarzem. No ale jakoś trzeba wynagrodzić kolegę, który działał przy wyborach. W ten sposób Nowaczenko obchodzi przepisy. Zatrudnia ludzi nie przewidzianych ustawami i bez naborów, a jeśli już jakiś nabór zrobi, to jest to fikcja, w której swojak ma wygrać. Po urzędzie kręci się masa asystentów, których zatrudniono bez naborów, wciąż na wyższe stanowiska awansowani są klakierzy i koledzy. Nie swoich w najlepszym razie degraduje się do zwykłych pracowników. Taką władze wybraliśmy. Teraz ją zdejmijmy skoro popełniliśmy błąd. Wtedy znów sobie o nas przypomni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cienkiej i też Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.230.c70.petrotel.pl 07.06.11, 11:24 brzydkiej.Poetko daj sobie na luz.Nie wrócą te lata,te lata szalone.Pamiętaj nie wrócą.Skończyło się tasowanie talii. Odpowiedz Link Zgłoś
997marcelona Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy 07.06.11, 08:50 PŁOCK MIASTO MISTRZÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: "Płock serca Polski moc" 07.06.11, 10:59 A może jeśli już ma być to koniecznie rym: "Płock serca Polski moc" nawiązując do hasła Mazowsza "Mazowsze w sercu Polski" albo bez rymu "Płock, dumnie nad Wisłą" tak by popdkreślało charakter miasta ze względu na jego dziejową rolę i jednocześnie położenie na mapie kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: "Płock od wieków górą" 07.06.11, 11:06 "Płock od wieków górą" jest bardzo dobrym i przemyślanym hasłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak widać Płock lemingów moc..................... IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 11:14 www.youtube.com/watch?v=pVZ9G7fWm7g www.youtube.com/watch?v=elGq8ng_ZEw Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: Plan PO po wyborach w 2011 - zastanówcie się 07.06.11, 11:28 Plan PO po wyborach w 2011 - zastanówcie się www.youtube.com/watch?v=UPs5nCTxC3Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothar Re: "Płock od wieków górą" IP: *.zep.com.pl 07.06.11, 14:38 hehe, kolega nieźle spamuje - nie chciałi Ci sie nawet wymyślic innego tekstu na wpis. pracownik UM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se12 Płock 10km - zawróć dopóki to możliwe ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 13:48 takie tablice powinny stanąć na wjeździe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plc Re: Płock 10km - zawróć dopóki to możliwe ;-)) IP: *.plock.mm.pl 07.06.11, 15:54 A czemu zawracać-wytłumacz jeśli to możliwe? Śjakieś kompleksy czy cuś? "Płock zawsze górą"-to hasło fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: "Płock serca Polski moc" IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 14:10 citymen napisał: jak zwykle kupę bełkotu oraz hasło: > albo bez rymu "Płock, dumnie nad Wisłą" tak by popdkreślało charakter miasta ze względu na jego dziejową rolę i jednocześnie położenie na mapie kraju. Citymen ze swoim hasłem był bardzo blisko trafienia w sedno, które wyjątkowo zwięźle sumuje parę lat histori Płocka i dokonania dziejowe, jakie tu miały miejsce przez te lata ioraz ocenę zasług ich autorów tych dokonań. "Płock, DURNIE na Wisłą" Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: Cenzura za POmocą TVN 07.06.11, 11:35 SKANDAL Z CENZURĄ W TLE - Jak to robi TVN www.youtube.com/watch?v=BG2AXBEAV6I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: Książka Pawła Znyka 07.06.11, 11:50 Książka Pawła Znyka o metodach propagandowych TVN www.youtube.com/watch?v=eEkS4rxOmHg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: Książka Pawła Znyka 07.06.11, 12:35 Niestety zawsze tak w naszej historii już było, że Polacy budzili się co najmniej o jeden dzwonek zapóźno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Książka Pawła Znyka IP: *.plock.mm.pl 07.06.11, 12:36 A ja mam takie hasło: Płock - a jedźta w piz...du. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Książka Pawła Znyka IP: *.plock.mm.pl 07.06.11, 12:42 Gość portalu: lalka napisał(a): > A ja mam takie hasło: Płock - a jedźta w piz...du. A gdzie to jest ???? Podaj namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
yxyx Re: Książka Pawła Znyka 07.06.11, 12:50 ja obstawiam 3 typy "manufakturka" "pałacyk stalina' "sortownia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochoczy marynarz Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.plock.mm.pl 07.06.11, 13:19 Chciałbym zwrócić uwagę, że 170 tys. poszło w d...... na jakieś żenujące hasło, które stało się powodem do kpin w sumie słusznych. Nadto, część ludzi, którzy brali udział w tworzeniu cudownej kampanii WRAŻEŃ MOC, nadal pracuję w Ratuszu i proponuję swoje kolejne miałkie hasełka. Wychodzi na to, że urzędnicy to tuzy marketingu tylko czemu robią w UMP skoro są fachowcami tak wysokiej próby, że tworzą nowe wybitne strategie i hasełka ??? I zamiast zrobić ogólnopolski konkurs na hasło i logo to opierają się na cudownych wizjach urzędasów. I jak zwykle wyjdzie z tego rzeźnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.114.c89.petrotel.pl 07.06.11, 13:28 ze haslo jest beznadziejne a kasa poszla w bloto widac bylo od pierwszego spotkania z eskadra , ekipa mm&co poszla w to g...o bo umowa byla niestety spisana na korzysc eskadry wiec nawet za g..o trzeba bylo placic , poza tym ta ekipa miala drive aby forsowac wieksze beznadzieje. dziwi ze teraz akurat problem hasla staje sie znow nosny chociaz co znowu kazdy wie jest to kwestia trzeciorzedna , jest beznadziejne wiec trzeba je schowac a nie wydawac kase na obwieszanie tym knotem wszystkiego przedmowca slusznie zwrocil uwage ze te same denne typy co uzasadnialy swoje funkcjonowanie w ratuszu praca nad takimi wiekopomnymi pomyslami chca teraz blysnac "pracujac" nad nowym haslem . widac ze nowa ekipa ma takie pojecie o promocji i powiazanych zagadnieniach jak swinia o astronomii i pewnie sie na to zlapie tak jak lapie sie na klapanie pewnej pani prezes od rewitalizacji o szkoleniach dla knajpiarzy i innych bzdetach dlugo to nie potrwa w ten sposob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.026.c75.petrotel.pl 07.06.11, 22:12 no prosze pan plastyk vice dyrektorem od promocji a juz zapomnial ze bral udzial w tworzeniu startegi tak sie mu teraz pozmienialo ludzie to sie potrafia dostosowac do sytuacji az zal na to patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: Płock wrażeń moc? To hasło bez mocy IP: *.plock.mm.pl 07.06.11, 22:57 jednak nadal istnieje typ ludzki ze jak na niego naplujesz to mysli ze deszcz pada / lizusy MM najpierw tworzyły swoje sloganiki a teraz przebrały się w nowe uniformy i wysilają swoje spuchniete umysły dla nowej władzy. DNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothar Płock odwołanych festiwali moc IP: *.zep.com.pl 07.06.11, 14:40 A ja mam inną propozycje hasła: "Płock odwołanych festiwali moc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Płock to moc ? IP: *.plock.mm.pl 07.06.11, 14:53 Na pewno Płock to tandety moc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Płock to moc ? IP: *.114.c89.petrotel.pl 07.06.11, 14:57 8 lat tandeciarstwa a teraz - praca nad nowym haslem ! nigga please! bez raportu otwarcia ( juz chyba za pózno ?) albo bialej ksiegi dokonan ekipy mm&co pan zginie panie nowakowski ! ta swinia co ja milewski zostawil w szafie zeżre pana na sniadanie pewnego dnia jak sie pan nie obudzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do henio Re: Płock to moc ? IP: *.plock.mm.pl 07.06.11, 15:23 Zgadzam się z heniem w każdym calu, przeciez to wbrew jakiejkolwiek logice że te same beztalencia co "pracowały" nad ta mega strategia i hasłem PŁOCK WRAŻEŃ MOC - vide zacny plastyk miasta, żołnierz MM teraz proponuję kolejne mega hasełka pod sztandarem nowej władzy. Zastanawiające jest też fakt że tzw plastyk został na swoim stanowisku skoro dopuszczał do akceptacji takich gniotów. Jeśli mają być zmiany to od postaw a nie zmiana etykietek. Skoro ktoś był przydupasem MM i teraz robi dla nowych włodarz to rzeczywiscie musi to bys niezmiernie elastyczna i bezczelna jednostka proponujaca swoje wysmienite koncepty. Jak juz raz spitolili powinni sie pozegnac taki znawcow Panie Nowakowski - dobieraj sobie nowych doradcow na poziomie a nie bylych przydupasow. Zawiedziona Płocczanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothar Re: Płock to moc ? IP: *.zep.com.pl 08.06.11, 12:00 Tak, tak - zlikwidować wszystkich i wszysto tak żeby nie było nic - to hasło już było i co ciekawe kiedyś cała Polska się z niego smiała, a teraz jest realizowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Matzky TEMAT RZEKA IP: *.plock.mm.pl 07.06.11, 15:58 Jak dobrze zauważył roman j - temat rzeka nie ma nic wspólnego z laniem wody, a wręcz przeciwnie to raczej temat niewyczerpany. Ale cóż jak zwykle urzędowe tuzy mają najzacniejsze pomysły i koncepty. Podsumuję to krótko - ŻAL! Bo jak zwykle nie liczą, się trafne spostrzeżenia a wybitne hasła tzw. doradców. Mimo wszystko życzę powodzenia. . . Odpowiedz Link Zgłoś
citymen Re: TEMAT RZEKA 07.06.11, 20:28 Wydaje mi się że tu nie chodzi o konotacje z "laniem wody" tylko z tym że w zasadzie z niczym to się nie kojarzy. Temat rzeka - może ciekawy a może nudny a może nijaki, może może może... sens wymyślania haseł jest raczej po to by jednoznacznie kojarzyły się z czym pozytywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
uepl Re: Rzeka w niczym nas nie wyróżnia 07.06.11, 21:34 Przez połowę polskich miast płynie jakaś rzeka i w niczym to nas nie wyróżni w odróżnieniu od hasła z tą górą bo skarpa i Wzgórze Tumskie jest rozpoznawalnym symbole Płocka dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator_1 MAM ! Mam hasło ! 07.06.11, 21:49 Płock - tu się zaczyna droga benzyna ! No i co? Prawda do bólu, skojarzenia prawdziwe i rym też jest. Proszę o nagrodę od pana prezydenta i tantiemy! Dobroć jest słabością mądrych, a złość mądrością głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bij dziada Re: MAM ! Mam hasło ! IP: *.114.c89.petrotel.pl 08.06.11, 12:05 plock marzeń moc! plock wrażeń noc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: MAM ! Mam hasło ! IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 12:11 a co pani na takie balijke? Płock marzeń moc, ale wrażeń mało! Odpowiedz Link Zgłoś