Dodaj do ulubionych

Osa; dlaczego???

14.05.04, 08:55
Osa pilnujesz tak tych zdjęć o Iraku, to dlaczego nie podałaś linku do strony
jak arabscy rzeźnicy obcinają głowę Amerykaninowi?
Obserwuj wątek
    • Gość: prze sniadaniem smacznego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 10:11
      www.wlb.vectranet.pl/~usarmy/iraq2vediom.wmv
    • rocco_siffredi Re: Osa; dlaczego??? 14.05.04, 19:46
      widziałem ten film i to mnie utwierdza w przekonaniu, że nasza interwencja w Iraku to słuszna decyzja i w tym że jest to pierwszy front walki przed zalewem barbarzyństwa i obcej nam cywilizacji śmierci i zniszczenia. To co zrobili amerykanscy MP we więzieniu to wypadek przy pracy , to co robia te bydlaki to dla nich codzienność.
      • Gość: merro Re: Osa; dlaczego??? IP: *.chello.pl 14.05.04, 21:13
        nie wiem rocco czy widziałeś wszystki zdjęcia amerykańskich dzielnych chłopców
        które znalazly się w sieci
        wypadek przy pracy ???
        nie wiem jaki widok jest bardziej obrzydliwy zbiorowy gwałt z karabinami w ręku
        czy odcinanie facetowi głowy
        mimo mojego wcześniejszego poparcia dla działan w Iraku
        mam coraz częściej wrażenie że chłopaki nie bardzo potrafią się odnaleźć w tej
        sytuacji

• Gość: a Re: Osa; dlaczego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 11:22
        • Gość: bnk Re: Osa; dlaczego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 11:23
          m,
    • Gość: Osa Re: Osa; dlaczego??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 18:35
      Po czym poznano, że sprawcami są irakijczycy walczący z okupantem?

Tylko nierozsądny człowiek kieruje się emocjami. Przyjął bym, że to oni gdyby
      zrobiła to Iracka ulica z nienawiści do okupantów.
      Al Kaida to ludzie wyszkoleni przez CIA do walki z ZSRR. Budżet CIA to 50 mld$.
      Dlatego nierozsądne jest ich podejrzewać o działanie pod wpływem emocji a
      czytej kalkulacji zysków i strat.

W tej sytuacji - pozostawiając na boku emocje - rzeczywistych sprawców
      zdarzenia należy szukać wśród tych którzy odnieśli korzyści z takiego widowiska.

Jest wiele pytań. Dlaczego został on zatrzymany przez iracką granatową policję,
      dlaczego był przetrzymywany przez armie USA? Być może widział coś czego nie
      powinien był widzieć?
      Odpowiedź na te pytania jest istotna i przybliżyłaby nas do prawdy o sprawcach.

• Gość: Trzmiel Re: Osa; dlaczego??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 18:58
        nie podpisałem wypowiedzi

z upoważnienia Osy
        nadworny pisarz Trzmiel
      • Gość: bąk Re: Osa; dlaczego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:51
        Mądra ta osa bzyknąłbym ją.
      • Gość: ciekawy Re: Osa; dlaczego??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 13:05
        Tak naprawde to wszystkim kieruje CIA, FBI, agent Mulder, kosmici, Kaczor Donald
        i masoni.
        • Gość: KUFEL I SEX SZNUREK -DYRYGENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 14:58
          drogi dyrygencie jesteś prosty! nie zapominaj kto na kogo napadł!! kto wymyślił
          mrowisko, żółty proszek, bambus!!nikt nie pochwala marderstw, ale na irak
          napadła DEMOKRATYCZNA ARMIA STANÓW ZJEDNOCZONYCH, a my jej wtórujemy! jest mi z
          tego powodu wstyd!!!!!!!!
          • Gość: malarz Re: SZNUREK -DYRYGENT IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 15:24
            > napadła DEMOKRATYCZNA ARMIA STANÓW ZJEDNOCZONYCH, a my jej wtórujemy! jest mi z
            > tego powodu wstyd!!!!!!!!

Demokratyczna armia? Na czym to polega? Zolnierze glosuja nad rozkazami dowodcow?
          • Gość: bąk Re: SZNUREK -DYRYGENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 15:25

Torturowanie więźniów przez Amerykanów zarówno w Iraku jak i w Afganistanie
            odbywało się za zgodą sekretarza obrony Donalda Rumsfelda, informuje prestiżowy
            nowojorski tygodnik "New Yorker".

Osa ty masz nosa. Bzyknąłbym ciebie.

• Gość: ciekawy Re: SZNUREK -DYRYGENT IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 15:29
              To tylko terorysci i bandyci, tortury im nie zaszkodzą
          • dyrygent Re: SZNUREK -DYRYGENT 16.05.04, 15:41
            Gość portalu: KUFEL I SEX napisał(a):

> drogi dyrygencie jesteś prosty!

Jasne, w przeciwieństwie do ciebie nie mam garba.

nie mam też tak jak ty 14 lat.
            • Gość: kufel i sex : SZNUREK -DYRYGENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:01
              a twoja batuta jest prosta????????????///
              • dyrygent zmykaj 16.05.04, 22:32
                Gość portalu: kufel i sex napisał(a):

> a twoja batuta jest prosta????????????///

zmykaj na forum dla gejów i tam sobie szukaj kolesia
      • rocco_siffredi Re: Osa; dlaczego??? 17.05.04, 16:43
        Nie interesuje mnie, czy sprawcami tego są irakiczycy, czy agenci al kaidy, czy agenci syri, czy palestynczycy. To bestialskie zabójstwo w p[rzeciwieństwie do torturowania więźniów przez żołnierzy amerykańskich to normalny sposób walki tych bydlaków. Uważam ,że dobrze że Polska jest w Iraku, bez względu na koszty, które ponosimy. Ponadto uważam, że wojna ta ma swoje uzasadnienie i powinna być kontynuoiwana do zwuycięstwa - to jest utworzenia pierwszego demokratycznego państwa na bliskim wszchodzie(arabskiego).
        • Gość: Osa Re: Osa; dlaczego??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 17:17
          Dlaczego pominąłeś tych, którzy odniesli z tego korzyści?

Dlaczego ten człowiek był zatrzymany przez policje akupacyjną a następnie
          więziony przez Armie USA?
          Czy - być może - widział coś, czego nie powinien był widzieć?

Dlaczego ci terroryści wzywali do ataków na chrześcijan? A nie na swoich
          znanych im dobrze wrogów?

Jest wiele pytań.
        • w_starym_kinie Re: Osa; dlaczego??? 17.05.04, 21:17
          rocco_siffredi napisał:
          > kontynuoiwana do zwuycięstwa - to jest utworzenia pierwszego demokratycznego p
          > aństwa na bliskim wszchodzie(arabskiego).

ci ludzie nie chca tam demokracji
          kazdy rzad, ktory powstanie za okupacji ameryki i zjednoczonych sil bedzie przez
          nich traktowany nieufnie, jesli nie wrogo
          wciskac im na sile nasz styl zycia nie ma sensu, obala go predzej czy pozniej...
    • dyrygent do chcących bzykać Ose 16.05.04, 22:41
      Osa ma żądło, he he he
      • Gość: kufel i sex : do chcących bzykać DYRYGENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 18:34
        problem jest bardzo poważny i dzięki takim prostakom, jak ty spłycany i
        bagatelizowany! sam jesteś prostym gejem i jedno ci w glowie - bzykanie osy....
        powtarzam dzielna armia towarzyszy amerykańskich napada na irak przy dzielnym
        wtórze Polaków...tylko dlatego, że nie chce być żandarmem w tej części świata.
        gdybyś się uczył to byś wiedział, że wąglik został im dany przez
        tow.amerykańskich! i inne gazy bojowe także...i tak możźna mnożyć....
        tak, czy owak w Polsce są dużo większe potrzeby, niż ta wojna. jest tyle
        biedy...i na to powinno się je przeznaczyć tę forsę ....ucz się biedny chłopcze,
        ucz...
        • dyrygent Re: : do chcących bzykać DYRYGENTA 17.05.04, 22:28

> problem jest bardzo poważny i dzięki takim prostakom, jak ty spłycany i
          > bagatelizowany! sam jesteś prostym gejem i jedno ci w glowie - bzykanie
          osy....
          > gdybyś się uczył to byś wiedział, że wąglik został im dany przez
          > tow.amerykańskich! i inne gazy bojowe także...i tak możźna mnożyć....
          ucz się biedny chłopcze

1. Naucz się czytać ze zrozumieniem.
          2. Nie rób plagiatów, bo udowodniono wcześniej że to ty jesteś gejem.
          3. Może jestem biedny, ale ciebie pewnie bym kupił razem z mieszkaniem.
          4. Wracaj do piaskownicy i "kolegów".
          • Gość: kufel i sex do chcących bzykać DYRYGENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:15
            twój "bicz" i ta odpowiedź mówią same za siebie.....dla facetów z kompleksami są
            gabinety psychologiczne - tu dają 100% gwarancji.../oczywiście dla umiejących
            czytać ze zrozumieniem!/
            • dyrygent Re: do chcących bzykać DYRYGENTA 18.05.04, 15:31

> twój "bicz" i ta odpowiedź mówią same za siebie...

od razu mogłeś powiedzieć, że o samochód ci idzie zawistniku

> ..dla facetów z kompleksami s
              > ą
              > gabinety psychologiczne - tu dają 100% gwarancji.../oczywiście dla umiejących
              > czytać ze zrozumieniem!/

skoro masz problem to tam idź bo ja diagnoz na forum nie stawiam
              • Gość: kufel i sex o pochodzeniu pszennoburaczanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 23:30
                dla mnie możesz się poruszać furmanką....irytuje mnie prostackie i tępe
                stawianie problemu i narzucanie własnego toku myślenia.....uznawanie tego za
                nobilitację.... twój wózek wisi mi...mam nową bmkę i się nie chwalę.. więc wio
                koniku, a jak się postarasz........itp
                • dyrygent Re: o pochodzeniu pszennoburaczanym 18.05.04, 23:43

> mnie prostackie i tępe
                  > stawianie problemu i narzucanie własnego toku myślenia.....uznawanie tego za
                  > nobilitację....

to pisz normalnie i nie trolluj

> twój wózek wisi mi...mam nową bmkę i się nie chwalę..

BUAHAHAHAHA, przy jakiej prędkości obrotowej "tfoja" "bmka" osiąga moc
                  maksymalną?
                  • w_starym_kinie Re: o pochodzeniu pszennoburaczanym 19.05.04, 00:24
                    i znowu zeszlo na samochody... :/

kochani, moze porownacie dlugosci swoich dongow i w ten sposob zakonczycie ten spor?
                  • Gość: kufel i sex Re: o pochodzeniu pszennoburaczanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:26
                    a to zależ od tego jak pedałujesz - obroty zależą od ciebie maczuniu słodki.....
    • Gość: Wojtek Re: Osa; dlaczego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:17
      Amerykanie nie są najlepsi, ale i tak to co robia jest o niebo delikatniejsze
      niż to, co się w Iraku działo do niedawna. Na 99.9 procent Irak nie miał broni
      chemicznej, jesli jakaś zostanie znaleziona to będzie to zapomniana pozostałość
      sprzed kilku lat. Ale Irak uzywał broni chemicznej. Przeciw Iranowi, przeciw
      Kurdom, przeciw własnym obywatelom. Liczba ofiar tej broni w samym Iraku jest
      większa niż liczba Irakijczyków-cywilów poległaych jako postronne ofiary walk.
      Jeśli doliczyc do tego ofiary morderstw politycznych, zabójstw, likwidacji
      ludzi niewygodnych to otrzymamy jeszcze bardziej wyraziste wskaźniki. Poza tym
      nie można zapominać, że Irak atakował sąsiadujące państwa - Iran i Kuwejt.
      Amerykanie popełniają błąd w Iraku. Ale założenia samej interwencji wcale
      nie są absolutnie złe. Saddam pomógł im co jakiś czas potrząsając szabelką i
      grożąc to Kuwejtowi, to samym Stanom. Doprosił sie. Tylko, że teraz USA dławi
      się tym co zjadło. Nie mają ani woli politycznej, żeby doprowadzić to do końca,
      ani do wycofania się. Gdyby zaangazowali się tak jak obiecali i zwiększyli
      liczebność wojska (zapewniająć stabilizację, kończąc z samowolą lokalnych
      watażków, bandytów), pomagając ludności tak jak obiecali, modernizując przemysł
      i doprowadzając go ponownie do użytku, to mieliby spokój. A tak pozbawili Irak
      władzy nie dając w zamian praktycznie nic. Demokracja może tak, ale znacznie
      później i nie w rozumieniu europejskim czy amerykańskim. Po prostu stabilny,
      silny, racjonalny rząd.
      O tym, że nie wszędzie musi być tak jak w strefie amerykańskiej świadczy to,
      co się dzieje w strefie brytyjskiej. Brytyjczycy reagują dobitnie i ostro na
      wszelkie "niezdrowe" przejawy, ale poza tym mają dobrze ułożone stosunki z
      loklnymi władzami. Ale Anglicy mają już doświadczenie z Irakiem, bo są tu
      dobrze zadomowienie. Przecież wcześniej to oni tu dość długo sprawowali władze.
      I tłumili od czasu do czasu bunty.
      A co do Palestyńczyków, którzy są "mordowani" przez Izraelczyków. Może Osa
      wie, czym Palestńczycy zasłuzyli się w Kuwejcie? I dlaczego Kuwejtczycy tak ich
      nie znoszą? Ale to tylko tak na marginesie.
    • Gość: qa Re: Osa; dlaczego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 00:32
      qa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka