Dodaj do ulubionych

Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musimy ...

IP: *.050.c74.petrotel.pl 05.08.11, 20:17
Oby kibice nie zawiedli, musi być więcej ludzi niż z Piastem. Wygrywamy, mamy kilku naprawdę niezłych grajków, 2 miejsce w tabeli, jak teraz ludzie nie zaczną znowu przychodzić, to nie zaczną już nigdy...
Obserwuj wątek
    • darko107 Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musimy ... 05.08.11, 20:20
      Z tego co wiem,to w Termalice gra dużo wychowanków,oczywiście w przeciwieństwie do Wisły w której p.Dmoszyński likwiduje najmłodsze grupy zawodników.Jeszcze niedawno chciał wprowadzić opłatę,co spotkało się z negatywną opinią rodziców.Więc teraz trzeba zlikwidować najmłodsze grupy.
      • Gość: 22 Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.012.c71.petrotel.pl 05.08.11, 21:02
        gowno prawda kolega nziej ci wyjasnil, oby miej takich framazioniarzy jak ty
      • Gość: Halny Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.acn.waw.pl 06.08.11, 11:48
        Co Ty frajerze pierd.......jaka grupa zastała zlikwidowana.Chyba Kulpa lub Miloszenko czy Leszcz nagadali Ci głupot.To PISIORY wszystko likwidowali.
        • Gość: darko Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: 91.212.223.* 06.08.11, 13:41
          Grupy 2000-2002 zostały zlikwidowane frajerze.
    • Gość: wisla Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musimy ... IP: *.147.198.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.11, 20:28
      Wisła: Kwiatkowski, Skumórski, Wyczałkowski, Adamczyk, Hiszpanski, Mitura, Sielewski, Synowicz, Sekulski - wychowankowie grajacy w I druzynie. Srednia wieku 22 lata.
      Nieciecza: 0 - ani 1 wychowanka. Srednia wieku 27 lat.
      Zapraszamy wszystkich kibicow na mecz.
      NIEDZIELA 18;30, ŁUKASIEWICZA 34.
      • Gość: dobrze Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.centertel.pl 05.08.11, 20:40
        Dzięki "Wisła" za ripostę dla Darko. Mam niestety wrażenie,że wszędzie się miesza polityka i jest sporo zwolenników PiS, którzy by chcieli aby Wisle powineła się noga. to OKROPNE. Skoro nie można przyczepić się do awansu i 2 wygranych meczów w I lidze to szuka i grzebie się dalej. no ale cóż... znowu kulą w płot.

Póki co brawo dla naszych wychowankow za 6 punktów w 2 pierwszych meczach.
        • Gość: darko Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: 91.212.223.* 06.08.11, 13:51
          O jakiej ty polityce mówisz, mój syn trenuje w grupie 2002 w tej chwili jest na zgrupowaniu w Poroninie .Wczoraj dostałem telefon z klubu o zebraniu 16 sierpnia na temat likwidacji grup 2000-2002.
    • Gość: Dam Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.081.c70.petrotel.pl 05.08.11, 21:31
      Czy w tej gazecie potrafią używać poprawnej nazwy Termalica? Wchodzą na stronę internetową i jeszcze nie widzą
    • Gość: fan dobrej piły Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musimy ... IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.11, 21:40
      będą baty tak jak od Resovii
    • Gość: do fana Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musimy ... IP: *.205.64.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.11, 21:43
      Zauwazyliscie ze 'fan dobrej pily' zawsze narzeka? popatrzcie na poprzednie artykuly i tam gdzie sie wpisywal - zawsze narzeka. ZAPRASZAMY NA MECZ DROGI 'fanie' .
    • Gość: Do Wisła Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musimy ... IP: *.class147.petrotel.pl 06.08.11, 07:58
      Wychowankowie grający w I drużynie:Kwiatkowski, Skumórski, Wyczałkowski, Adamczyk, Hiszpanski, Mitura, Sielewski, Synowicz, Sekulski -
      Sielewski -180 min
      Wyczałkowski - 90 min
      Kwiatkowski - 0 min
      Skumórski - 0 min
      Adamczyk - 0 min
      Hiszpański - 0 min
      Mitura - 0 min
      Synowicz - 0 min
      Sekulski - 0 min
      Wisła zamknij mordę i dalej liż dupe.
      • Gość: zks Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.204.95.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.11, 10:06
        ciekawe niby jak ma grac np Adamczyk skoro Ricardinho na jego pozycji + Matar sa nie do wygryzienia i prezentuja poziom ekstraklasy. A ty co gadales ' zamknij morde' wstan z lozeczka, mamusia niesie sniadanko, kibicu fotelowy
        • Gość: do zks Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.08.11, 20:33
          DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW JUTRO NA ŁAWIE BĘDZIE TYLKO JEDEN WYCHOWANEK ADAMCZYK PO CO ONI TYLE LAT TRENUJĄ ŻEBY BRONEK Z KONIUSZYM BRALI I PROMOWALI SWOICH MUSIMY OKAZAĆ SWOJE NIEZADOWOLENIE ALBO NIE JESTEŚMY NIC WARCI KRUSZEWSKI PO CO TAM SIEDZISZ LIZAĆ ? WALCZ O NASZYCH
          • Gość: lewy Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.146.222.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.11, 20:39
            DOKLADNIE! WYCHOWANKOWIE TO NASZA SILA! KRZYCZMY RAZEM- MATI LEWANDOWSKI! a no tak, zapomnialem, przeciez juz od pol roku(nieoficjalnie) jest Portowcem ;)
      • Gość: mumu Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.012.c71.petrotel.pl 06.08.11, 11:47
        kultury troche chamie jeden , do szkoły
    • Gość: plock Wszyscy na mecz! IP: *.147.221.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.11, 19:17
      Wszyscy jutro na mecz! 18;30! WYNIKI POD NAS! GRAMY O LIDERA!
    • Gość: mich Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musimy ... IP: *.224.c67.petrotel.pl 07.08.11, 02:19
      nie byłem na stadionie od dwóch lat ( po tym jak jeden z zawodników już nie grających pokazał środkowy palec kibicom, ci co byli widzieli). od tamtego czasu w Wiśle było sporo "złych" ludzi niektórym nawet nie chciało się czytać regulaminu rozgrywek " dziękujemy Panie K. za dwa walkowery. Teraz moim zdaniem jest człowiek na właściwym miejscu a mianowicie Pan Dmoszyński za którego mieliśmy największe sukcesy sportowe ( nikt tego nie może zaprzeczyć!). Jutro idę na mecz z nadzieją że zobaczę w miarę dobry futbol ( nie możemy zapominać , że to jest stara druga liga a nie finał ligi mistrzów ) jak również zobaczę zawodników którym chce się grać a nie jak do tej pory było. pozdrawiam
      • Gość: id Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.012.c71.petrotel.pl 07.08.11, 02:23
        nie przychodzisz dla grajkow tylko dla swietosci ktora nazywa sie Wisła Płock !! przychodzisz dla klubu a nie dla ludzi , aty focha damskiego zorbiles bo pilkarzyk pokazal ci paluszka chlop jestes czy babskko na l34 dzis
        • Gość: mich Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.224.c67.petrotel.pl 07.08.11, 02:44
          nie zrobiłem focha ,że mi piłkarz pokazał palec to było tylko kulminacja wszystkiego. Jak widzę, że piłkarze mają gdzieś kibiców , którzy de-facto ich utrzymują i dla nich grają ( nie tylko wyciągniętym palcem ale swoim zaangażowaniem), niektórych piłkarzy znałem gdyż grałem kilka lat w tym klubie i zawodnik ( nie mówię że wszyscy) w sobotę na meczu nie myśli jak pokonać przeciwnika lecz tylko o tym żeby wieczorem mieć siłę na dysko już nie mówiąc o niedzielnych pojedynkach. Paradoksalnie można powiedzieć że dobrze się stało że Orlen się odciął od Wisły. Co mam na myśli? jakie było nastawienie piłkarzy co do nas przychodzili ( przeważnie co sezon kilkunastu) zarobić niezłą kasę niewielkim nakładem sił. Teraz nie ma kasy i przynajmniej ze skrótów i komentarzy zamieszczonych na oficjalnej stronie Wisły widać że nowym zawodnikom trochę zależy na tej Wiśle i dlatego idę na mecz
        • Gość: kibol ONLY WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 02:44
          religia jest jedna, reiligią jiest FOOTBALL !!!
      • Gość: Zygi Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.class147.petrotel.pl 07.08.11, 16:51
        I to jest cała prawda,ale PISOWCÓW trzeba rozliczyą i ich przydupasów typu Leszcz czy Ożog.
    • Gość: do mich Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musimy ... IP: *.205.51.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.08.11, 10:14
      Z tego co wiem chlopaki chca dzis zrobic lidera i beda caly mecz walczyc. Moze to i jest I liga ale Zagurskas i RIcardinho prezentuja poziom Ektstraklasowy, Matar i K. Kaminski tez bardzo dobrze. Zapraszamy na mecz, pamietajcie ze osoby spod Płocka wchodza za zlotowke a kobiety za darmo!
      • Gość: mich Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.224.c67.petrotel.pl 07.08.11, 10:52
        no też tak słyszałem że są nieźli no i bardzo dobrze. Mam nadzieje że będziemy mieli lidera dzisiaj
        • Gość: olik Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.centertel.pl 07.08.11, 16:11
          co Wy o wychowankach piszecie? w piłce panuje pełen globalizm - spójrzcie na Wisłę Kraków...tam Cupiał i Maaskant swoje lody krecą...i najpweniej wreszcie liga mistrzow bedzie. Chwiala im za to. U nas dobrze, ze przynajmniej sporo Polaków gra. Brawo za 2 wygrane mecze
    • Gość: zły Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musimy ... IP: *.plock.mm.pl 07.08.11, 19:38
      40 minut pod kasami czekania na bilet i ogromne wkurzenie czlowieka . Naszczęście sie opamiętaałem i odszedłem z pod tych kas do domku
      PS. dzięki paniom w kasie mam 8 zł w kieszeni i nie mokne na stadionie
      PS2 nie pójde już więcej na ten stadion dopuki będzie tem panował taki profesjonalizm.
      • Gość: aksum78 Re: Broniszewski przed meczem z Termaliką: "Musim IP: *.range86-179.btcentralplus.com 07.08.11, 20:20
        duzo nie straciles.przewalili:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka