Dodaj do ulubionych

Abstrakcyjny dar dla Muzeum Diecezjalnego w Płocku

17.08.11, 18:22
Zmieńcie lepiej kadrę śledąco-nadzorującą w galerii Muzeum Mazowieckiego, w Przedwiośniu, bo dużego ruchu tam nie zaznacie. Nie wiem czy panie tam pracujące mają takie wytyczne, ale jeśli tak, to bardzo kiepskie. Udałam się na zwiedzanie któregoś razu, wystawy niestety nie udało mi się obejrzeć w całości, gdyż byłam śledzona przez czteroosobowe stado pań śledczych otaczających mnie z każdej strony i patrzących na ręce . Po piętnastu minutach nie wytrzymałam nerwowo, wyszłam i już raczej nie wrócę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jadwiga do ppepek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 22:03
      Pozostaje mieć nadzieje, że pani cenne uwagi zostaną zauważone i sytuacja w galerii Muzeum Mazowieckiego w Przedwiośniu zostanie poprawiona tak, aby nie wywoływać u zwiedzających stanów nerwowych "nie do wytrzymania" a pilnujące tam panie zostaną pouczone aby nie zbijać się w stada i nie patrzeć zwiedzajacym na ręce. Swoją drogą to straszne jak w tym mieście traktuje się klijentów. W sklepie na ul. Królewieckiej sprzedawca wydając mi resztę patrzył na mnie tak wyzywająco, że gdyby nie moja silna kondycja psychiczna niewątpliwie opuściłabym sklep niezwłocznie.
      • ppepek do Jadzi 17.08.11, 23:48
        Klijentów nie wiem jak się traktuje Jadziu, za to klientów, a właściwie zwiedzających galerię dość nieprofesjonalnie.
        • yxyx Re: Bin Laden II 18.08.11, 08:59
          A ja mam wrażenie że to ten głupawy syndrom po 11 września 2011 być może wyprodukowany przez USA że ktoś coś może tam... Ptasie móżdżki nie zdają sobie sprawy z wielu rzeczy na przykład z tego że przed prawdziwymi terrorystami nie będą mieli żadnych szans, także panie itp stróże mogą sobie spokojnie klapnąć na swoje siedzenia i faktycznie nie wk...wiać ludzi i siebie na wzajem. Bo gdy przyszłoby prawdziwe zagrożenie tn nie zdążą nawet bąka ze strachu puścić.
          • Gość: real Re: do pisarczyków z GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 16:54
            pisarczykom z gw zwracam uwage iz dar nie jest abstrakcyjny , dar jest jak najbardziej realny .abstrakcyjny by byl ten dar gdyby kazano za niego zaplacic albo po wreczeniu odebrano .
            aby zrozumiec co znaczy przymiotnik abstrakcyjny wystarczy popatrzec na "molo" jest to przyklad abstrakcyjnej inwestycji .

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka