locomotion1977 23.10.11, 19:03 A JA TAM WOLE POCZCIWEGO DACHOWCA I ŻADEN RASOWIEC MU NIE DORÓWNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciekawski Re: Wystawa kocich piękności, obejrzyj naszą gale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 19:33 Mam dwa koty i chciałbym wiedzieć co oni podają tym kotom z wystawy, że są takie zrezygnowane i grzeczne w obliczu tak licznej gawiedzi i kociego towarzystwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Wystawa kocich piękności, obejrzyj naszą gale IP: *.201.c94.petrotel.pl 23.10.11, 19:40 brom Odpowiedz Link Zgłoś
zprowincji Wystawa kocich piękności, obejrzyj naszą galerię! 23.10.11, 22:16 CZŁOWIEKI !!!! Prosimy !!! Nie róbcie nam fotek z bliska z lampą błyskową !!! OŚLEPNIEMY !!! Dziękujemy, kotowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka próżne prośby, niestety IP: *.plock.mm.pl 24.10.11, 02:50 płocka dzicz nie umie się zachować a i szanować zwierząt, to nie są maskotki czy miś na Krupówkach do fotografowania. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio_werner Wystawa kocich piękności, obejrzyj naszą galerię! 24.10.11, 03:42 Dlaczego gazeta kłamie że wstęp na wystwę jest BEZPŁATNY ?????!!! JEDNA WIELKA ŚCIEMA !!!! Może jakieś sprostowanie , przeprosiny?? Hę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociarz Re: Wystawa kocich piękności, obejrzyj naszą gale IP: *.centertel.pl 24.10.11, 06:28 Trzeba mieć norweskiego leśnego, aby coś wiedzieć o kotach. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Wystawa kocich piękności, obejrzyj naszą galerię! 24.10.11, 09:27 Wystawa kocich pieknosci byla platna. Ja zaplacilam za bilet 8 zl. Kociaki byly bardzo zmeczone. Wszystkie przepiekne i daly sie glaskac. Podobal mi sie jeden maly koteczek ,charakterny i nawet na niego glosowalam. Ale gazeta nie podala wynikow glosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Wystawa kocich piękności, obejrzyj naszą gale 24.10.11, 11:21 Jeśli wystawa ma być kontynuowana, to powinno się wiele rzeczy dopracować. Zwierzątka były zmęczone i naprawdę im współczułem. Dziesiątki (setki? tysiące?) rąk tarmoszących je, duchota, hałas. Moim zdaniem publiczność nie powinna mieć aż takiego dostępu do kociaków. Jakieś barierki, przepierzenia... nie wiem. Po drugie - za mała sala. Ilość widzów była niedoszacowana przez organizatorów, którzy chyba nie spodziewali się takiego powodzenia wystawy. Ponadto koty mogłyby być prezentowane co jakiś czas na głównej scenie. Było takie pomieszanie z poplątaniem jeśli chodzi o numerki, że trudno było domyślić się, jaki numerek ma nasz faworyt. Mam nadzieję, że następna wystawa będzie lepsza pod tym względem, bo koty były cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Wystawa kocich piękności, obejrzyj naszą gale IP: *.plock.mm.pl 24.10.11, 12:08 popieram, to głaskanie to nie jest dobry pomysł, to są żywe istoty a nie maskotki i tyle głaskania niekoniecznie jest dla nich przyjemne i zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifirifi Re: Wystawa kocich piękności, obejrzyj naszą gale IP: *.147.128.199.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.11, 20:09 Tekst linka Znaleziony w sieci - krótki filmik z wystawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h zdjecie numer 4 najpiekniejszy kot na tej wystawie IP: *.125.c78.petrotel.pl 25.10.11, 00:16 piekny zadbany niesamowita siersc fajnie umaszczony i taki "normalny" a nie jakies dziwolagi zwane kotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: zdjecie numer 4 najpiekniejszy kot na tej wys IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 10:12 Dziwi mnie zdziwienie niektórych, że wstęp był płatny - przecież nie urządzali łapanki na ulicy a potem zmuszali do wchodzenia i płacenia za wejscie. Jeśli ktoś chce mieć przyjemność z patrzenia na zwierzaki, to musi za to płacić - do ZOO i cyrku też nie wpuszczają za darmo. Za wejscie do kina i obejrzenie filmu też zapłacić, podobnie w teatrze, kabarecie i kilku innych miejscach bardziej lub mniej wyszukanej rozrywki. Oragniztorzy też musieli zapłacić za wynajem sali, sprzątnie i jeszcze inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Proste jak budowa cepa IP: *.187.c69.petrotel.pl 25.10.11, 15:07 zdziwienia by nie było gdyby nie bzdurna informacja w Gazecie Wyborczej, że wejście na wystawę jest bezpłatne. Ciekawe dlaczego do tej pory nikt nie napisał sprostowania. Proste, jak budowa cepa, wystarczyło napisać PRAWDĘ. Czy to za dużo dla GW? Odpowiedz Link Zgłoś