Dodaj do ulubionych

Do Pan z Austrii

IP: *.ewave.at 25.08.02, 18:00
Polak,w srednim wieku szuka towarzyszki zycia,najlepiej Polki w wieku 40-55lat
kulturalny,finansowo niezalezny,z mieszkaniem i samochodem.Jest bardzo
samotny.Malzenstwo mozliwe.Prosze kontaktowac sie pod email: impresario@gmx.at
Obserwuj wątek
    • Gość: Bozena Re: Do Pan z Austrii IP: *.ewave.at 26.08.02, 11:53
      Podrzucenie tematu do gory.
      • karelia Re: Do Pan z Austrii 26.08.02, 18:17
        Wierze, pani Bozeno, ze ten pan szuka milej Polki, bo podobno Polki to
        najladniejsze kobiety na calym swiecie.A jakis madre, gospodarne,
        kulturalne ,pracowite i ogolnie oblatane...
        Ale boja sie bidule zglosic, bo jak wyjada to zostana Polkami zagranicznymi ,
        czyli Polonia. A wtedy sie zacznie polka. Zostana obrzucone blotem,
        slownictwem....i moze one sie boja tych naszych panow, ktorzy usiluja bronic
        czci nieswiadomej Polki i honoru jej biednej i umeczonej ojczyzny, ktora ten
        tego, ewentualnie chcialaby zostac przyjaciolka/zona milego pana w Austrii.
        No to ja mowie, mile Polki napiszcie do tego pana w Austrii, a noz okaze sie ,
        ze ten pan jest mily, kulturalny, i na dodatek finansowo niezalezny ( nie
        wiem , jak to tlumaczyc, bo ja zawsze jestem zalezna od moich finansow) i
        spedzicie razem reszte zycia, czego WAM zycze.
        • Gość: Bozena Re: Do Pan z Austrii IP: *.ewave.at 28.08.02, 11:56
          Karelio!
          Nie przeczytalas dokladnie mojego postusmile
          ten pan szuka Polki juz mieszkajscej w Austrii.Oczywiscie jezeli napisze jakas
          Pani z kraju tez jestto mile widziane.Ten pan jest Polakiem.A szuka towarzyszki
          zycia Polki,bo innych nacji nie uznaje wlasnie ze wzgledow patriotycznych.
    • Gość: Niezalezny. Re: Do Pan z Austrii IP: *.prem.tmns.net.au 28.08.02, 13:02
      Widac Borzena dostala kosza i z zemsty umiescila jego ogloszenie ,jastem pewien
      ze duzo dostanie odpowiedzi gdyz polka po 40 nie ma juz szans na
      poludniowca ,duzo takich na zachodzie jak byla mloda to dupy dawala wszystkim
      oprocz polakow a pozniej gdy arab juz nie chce to szuka polaka ---wo kurwy!!!!
      • Gość: Bozena Re: Do Pan z Austrii IP: *.ewave.at 30.08.02, 21:33
        Gość portalu: Niezalezny. napisał(a):

> Widac Borzena dostala kosza i z zemsty umiescila jego ogloszenie ,jastem
        pewien
        >
        > ze duzo dostanie odpowiedzi gdyz polka po 40 nie ma juz szans na
        > poludniowca ,duzo takich na zachodzie jak byla mloda to dupy dawala wszystkim
        > oprocz polakow a pozniej gdy arab juz nie chce to szuka polaka ---wo kurwy!!!!
        JESTES IDIOTA
    • Gość: Niezalezny. Re: Do Pan z Austrii IP: 144.138.143.* 29.08.02, 10:02
      -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka