ghost191070 18.01.12, 20:47 Kolejny cham który wjeżdza do naszego miasta i nie wie jak się zachować!!!!!!!!Panowie zPolicji miejcie na uwadze rejestracje WPL.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowiec Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 21:07 Znów wrócił temat,ale to fakt.Generalnie kierowcy WPL,WGS i WSE to katastrofa.A już kobieta z tą rejestracją to kataklizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiz Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.190.c90.petrotel.pl 18.01.12, 21:20 A to ciekawe... bo ja wlasnie mieszkam 40 lat w bloku przy przejsciu gdzie byl ten wypadek ,co dziwne ze ja akurat zauwazylem kupe chamow z WP. Szczegolnie na tym przejsciu. Pewnie przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.002.c66.petrotel.pl 18.01.12, 22:57 Twoja gramatyka to jest dopiero kataklizm. Sio do książek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.cdma.centertel.pl 19.01.12, 08:47 Gość portalu: kierowiec napisał(a): > Generalnie kierowcy WPL,WGS i WSE to katastrofa.A > już kobieta z tą rejestracją to kataklizm... Kierowiec mądrze pisze. :))) W tym przypadku 27 letni mężczyzna był kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupku Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 14:28 Ty dupku, to tobie zabronić jeździć. Pamiętam jak zasuwałeś ze swoją teczuszką pieszo z Chopina. A teraz wielki panicz. Spadaj na czszaw. Popatrz na kierowców w autobusach- coraz częściej to kobiety- to też coś oznacza. Dupek dupek dupek Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Niebezpieczne przejście 18.01.12, 22:09 To przejście jest niebezpieczne, bo jest na tyle daleko od skrzyżowań, że kierowcy zdążą się rozpędzić dojeżdżając do niego. Poza tym po zmroku jest słabo widoczne m.in. ze względu na parkujące obok samochody. Powinno zostać doświetlone tak, jak przejście znajdujące się dalej w kierunku skrzyżowania z Łukasiewicza. Tamto przejście moim zdaniem nawet mniej wymagało tego doświetlenia niż właśnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.215.c74.petrotel.pl 18.01.12, 23:11 Wszyscy mówimy o WPL, WSE i WGS a sami jeździmy jak jeżdzimy i mamy gdzieś przepisy bo jesteśmy ponad prawem! Tak, tak drodzy Płocczanie jak byśmy sami byli wzorowi to nie było by tylu interwencji w stosunku do nas ... i kto tu jest chamem? Oni czy my? wypadek może się przydażyć każdemu :( nawet Tobie, drogi czytelniku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: 213.76.179.* 19.01.12, 06:48 Kolejny cham który wpisuje komentarze w naszej gazecie i nie wie jak się zachować!!!!!!!!Panowie z Gazety miejcie na uwadze login: ghost191070.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: 213.76.179.* 19.01.12, 07:26 Częściej jestem, świadkiem jak to właśnie kierowcy WP wyprzedzają na pasach, na których już ktoś idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania W. Ghost191070 to ... pijak i złodziej IP: 213.76.179.* 19.01.12, 08:27 Idąc tokiem myślowym ghost191070 dochodzimy do absurdu. Uogólnienie i nazwanie WPL`i chamami kojarzy mi się ze scenką z filmu Barei: "Bo każdy pijak to złodziej" Zastanów się człowieku co za bzdury wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.150.c78.petrotel.pl 19.01.12, 11:01 Kierowcy w Płocku jeżdżą fatalnie,przed pasami nie zatrzymują sie, trzeba stać bardzo długo,przejeżdżają na czerwonym świetle.Powinna sie tym policja zainteresować,przyjrzeć sie temu z ukrycia.Jadzę do innego miasta to jestem zdziwiona jak dochodzę do pasów kierowca odrazu sie zatrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.150.c78.petrotel.pl 19.01.12, 11:05 Najgorzej jeżdżą Ci z Płocka a nie kolejny cham który przyjechał z poza Płocka to tylko przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.static.as47377.net 19.01.12, 12:41 Prawdą jest, że wszyscy kierowcy łamią przepisy, czy to z Płocka czy okolic. Jednak jeśli ktoś się trochę orientuje i śledzi ostatnie wypadki z udziałem pieszych w Płocku, to niestety w większej części sprawdzami są kierowcy z poza Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.039.c95.petrotel.pl 19.01.12, 13:02 A ja korzystając z okazji po raz kolejny chciałbym zwrócic uwagę policjantów drogówki na przejście dla pieszych przy Petropolu. Od czasu gdy zmieniono tam system syganlizacji na kierunkowa co powodjue ze przejście to trzeba pokonywac na dwa razy npiesi nagminnie właża na czerwonym. Czesto tamtędy jeżdże i powiem szczerze , że tylko czekam aż tam dojdzie do tragedii, a wtedy sluzby za to odpowiedzialne podniosa larum , ale będzie za późno. Obym był złym prorokiem , a wystarczy od czasu do czasu stanąć w tym rejonie i cos z tym zrobić. Prosze , żebym znów nie musiał mówić " a nie mówiłem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amolub Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 14:38 Zrób u siebie większy parking bo nie długo pracownicy będą parkować jeden na drugim, albo zaczną losować kto ma przyjechać autem do pracy..U kogoś zauważasz błędy, a ty pośród innych zachowujesz się jak wielki ideał..Typowy jedynak- czyli ja jestem naj...ja nigdy, to nie ja , ja jestem cacy,itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 do amolub IP: *.039.c95.petrotel.pl 19.01.12, 15:13 Sorry , nie lapie , do kogo było to z tym parkingiem , gdzie tu mowa o jakimkolwiek parkingu, a jeśli to była przenosnia to nie pojąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goł łej Re: do amolub IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 15:24 ty zawsze pojmowałeś na swoją kożyść, daj mi spokój .. odejdź i znajdź sobie innego kozła ofianego z tymi podpisami. Wkurzyłeś to ci pojechałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdhhhh Re: do amolub IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 15:32 :P:P:P:PP:PP::P::POP:PP:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 do cyfrowego polsatu IP: *.039.c95.petrotel.pl 19.01.12, 15:50 jeszcze raz prosze , wytłumacz mi - slowo daję nie kumam- o co chodzi z tym parkingiem ? rozumiem , ze cos mogło cie wkurzyć , masz prawo mi "nawtykać" ale zrób to tok abym zrozumiał , bo tak to nie ma sensu, skoro ja nie rozumiem o co chodzi, skąd pomysł z tym parkingiem ? jakim , gdzie ? jacy pracownicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podsumowanie Re: do cyfrowego polsatu IP: *.076.c84.petrotel.pl 19.01.12, 18:34 multi.internet.cyfrowypolsat.pl to ......... odpisujacy po 2 razy opowiastaki z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghg Re: do cyfrowego polsatu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 19:40 :) Teraz to i tak nieważne, tylko chciałem cię wkurzyć wrażliwcu...Chyba się udało... teraz serio kiedy masz zamiar zakończyć tę szopkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: do cyfrowego polsatu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 19:41 Ty mnie prosisz..ooooo cos nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odejdź Re: do cyfrowego polsatu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 19:47 Nie chcę żebyś mnie rozumiała- już nie, ...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddggg Re: do cyfrowego polsatu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.12, 19:50 Nie chcę nic tylko spokoju, sory za dowalanie, ale to co mi przypisałeś tą agę itd to nie ja ale to już nie ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodeks Re: Konieczne bezpieczne przejście w ciągu deptaka !!! IP: *.opera-mini.net 19.01.12, 20:46 To jest najdłuższy deptak w Płocku między dużymi osiedlami i nie pierwszy wypadek na tym przejściu bez świateł! Ile jeszcze ma być ofiar w ciągu tego deptaka, w którym BRAK BEZPIECZNEGO PRZEJŚCIA PANIE I PANOWIE RADNI?! Albo zróbcie światła albo kładkę w tym miejscu !!! To jest karygodne żeby w ciągu tej najdłuższej alei spacerowej w mieście nie było bezpiecznego przejścia, które dziennie pokonuje również wiele dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Konieczne bezpieczne przejście w ciągu deptak IP: *.plock.mm.pl 19.01.12, 23:11 popieram. Mieszkam przy deptaku i często przechodzę przez to przejscie z dwójką dzieci, w tym jedno w wózku. Jeden na 100 kierowców się zatrzyma i przepuści. Większość jak już widzi, że idę, przejeżdża niemal po piętach. Troche więcej wyobraźni Kierowcy. I nie ma znaczenia, jaka rejestracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iCe Re: Wypadek na przejściu dla pieszych przy ul. Ty IP: *.146.24.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.01.12, 23:10 Z całym szacunkiem - ale IMHO kolejne światła w tym miejscu to.... hm.... delikatnie mówiąc: brak rozsądku. 100m dalej są światła przy wlocie w Rembielińskiego, następne 50m i światła przy Przemysłowej, 150m dalej skrzyżowanie z Bielską.... Bardzo prawdopodobne że sprawcy tak zależało by zdążyć na "zielone" że nie ustąpił pierwszeństwa. Z drugiej strony nie jest tak różowo - światła dopiero przy skrzyżowaniu z Łukasiewicza. Niemniej jednak bliskie sąsiedztwo sygnalizacji przy Rembielińskiego pozwala Pieszym bezpiecznie zaplanować przekroczenie jezdni i nie wymaga to jakiegoś megadługiego czasu oczekiwania. IMHO: problemem jest brak szacunku i życzliwości dla innych użytkownikó drogi i to zarówno w kierunku od Kierowców do Pieszych jak i w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś