roman_j 07.06.04, 21:54 No to pierwsze efekty monopolu już mamy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wzburzony Re: Zmowa restauratorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:58 dobrze im tak !! niech im ten UOKiK dożoły po 10 tys euro i sie oduczą poniżania klijentów !! to było czyste złodziejstwo zachowali sie jak przekupki na odpuście !! A najlepiej ich z tamtąd wywalić i wpuścić inny browar albo kilka różnych !! ale to raczej nie mozliwe bo prezydencik pewnie wziął od nich grubą kaske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Zmowa restauratorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:20 Kolejny ekonomiczny sukces Milewskiego - konduktorzy w KM, przekręt przy wyborze kontrahenta piwnego, bezpodstawna wypłata za konkurs Jagiellonki, 370 000 PLN za projekt Jagiellonki. Tak wyglądają oszczędne i "uczciwe" rządy Milwskiego i jego mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogo Re: Zmowa restauratorów IP: *.class145.petrotel.pl 08.06.04, 02:01 Mam wrażenie , że browar jest tu niewiele winien. Oni sprzedają swoje po ileś tam, a jeśli restaurator zaczyna kombinować i my na to pozwalamy to miejmy pretensje do samych siebie. Byłem w niedzielne popołudnie na Starym Rynku i po 15-tej nie można było znależć wolnego stolika. To chyba nam pasuje ta cena. A gdyby może tak olać "pana" , który dołożył w maju - niech dołoży w czerwcu , lipcu itd. bo umowy są raczej na sezon? Ja znalazłem lokal gdzie świeżutki Zywiec kosztuje 4,00 zł (0,5 l w szklance a nie chorym plastiku) Odpowiedz Link Zgłoś
pinch Re: Zmowa restauratorów 07.06.04, 22:17 "Maj był słaby, każdy z nas dołożył do interesu. Nie ma o czym pisać - opryskliwie przekonywał nas jeden z ogródkowiczów i odłożył słuchawkę telefonu." Nie jestem dziadem, zeby jakis glupio-cwany kolo dokladal do wypitego przeze mnie piwa. Dobra informacja dla tego pana: do mnie juz nie musi - zaoszczedzi tez piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timo@wp.pl Re: Zmowa restauratorów IP: 193.59.95.* 08.06.04, 10:55 Nie se Waski sami piwo piją !!! W ich wielkie brzuchy po jednym kegu wejdzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Zmowa restauratorów IP: 213.25.91.* 08.06.04, 06:59 sami niech sobie piją! ja mogę kupić kasztelana w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Zmowa restauratorów IP: *.zep.com.pl 08.06.04, 07:28 Te cwaniaczki sie dorabiaja w ten sposob podnoszac po cichu ceny. Zreszta widac to po ich samochodach, jeden kupil sobie ostatnio Subaru, a drugi ma BMW. A mozna kupic se browarka w sklepie i wypic na ogrodkach, albo tuż obok :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Zmowa restauratorów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 07:42 To jest banda wyzyskiwaczy żerująca na klientach niczym jak ORLEN z kosmicznymi cenami paliw w rzaden sposób nieuzasadnionymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwosz Ceny są uzasadnione IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 08:16 Jest tylko jedno uzasadnienie. Kupujesz za tą cenę. I to piwo podane w plastikowym kubku (tfuuu) tzn. że cena jest jeszcze dużo za niska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olKa Re: Zmowa restauratorów IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 08.06.04, 16:29 Po wejściu do uni podobno cneny alkoholu powinny spaść, a nie jeszcze sobie podwyżają. Teraz wszyscy powinni protestować, bo wszystko poszlo w góre, a nic w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jun Re: Zmowa restauratorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 16:46 złodzijstwo!!!jak dali w łape zeby miec ogródki,to musza jakos odzyskac te pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merro czegoś nie kumam IP: *.chello.pl 08.06.04, 20:26 odkąd czytam to forum to przewija się temat zaściankowości i chęć pędu i przekształcenia klocka w wielkomiejski twór z superhiper nowoczesnymi sklepami, multipleksem, centrum konferencyjnym etc... no to pierwszych symptomów wielkomiejskich możecie juz na starym ryku posmakować drodzy malkontenci cieszyć się, cieszyć nie wie jaka jest cena (bo autorka zapomniała wspomnieć to chyba dosyć ważny szczegół w tym temacie) ale ja jestem przyzwyczajony do cen w okolicach 7-10 pln na taki układ się zgodziłem przeprowadzając się do tzw. metropolii , a jak mnie przyciśnie to siedzę, w domu co i wam polecam drodzy nieszczęśliwi, oszukani i wykorzystywani przez wielki spisek albo do biedronki truchcikiem będzie pusto w tych przybytkach to i ceny pewnie spadną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsar Re: Zmowa restauratorów IP: 193.0.117.* 09.06.04, 09:23 Co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufel Re: Zmowa restauratorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 16:20 Jeszcze nam kilka razy w te lato podniosą ceny Odpowiedz Link Zgłoś