Dodaj do ulubionych

850 zł mandatu za psa. To była kumulacja

24.02.12, 11:32
Zapraszam strażników na podolszyce północne, dokładnie na początkowe numery Szarych Szeregów. Tu żaden radziwniak nie wie co to jest smycz lub kaganiec, o sprzątaniu po psie nie wspomnę. Wszędzie pełno śmieci, wyrzucanie przez okno obiadu to norma. Ogólnie tragedia. Nikomu nie polecam tu zakupu mieszkania.
Obserwuj wątek
    • firstkaktus Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja 24.02.12, 11:50
      Całe życie tak sąsiadów kapujesz synku ? Pewnikiem także z Radziwia pochodzisz ? Wstyd fuj i be . A jak ci kupka natrawniczku przeszkadza się paść , to schyl swoją wielkopańską d... i w czynie społecznym posprzątaj dając dobry przykład pozostałym sąsiadom .
      • Gość: do firstkutasa Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: 176.31.202.* 24.02.12, 12:00
        mama cie po glowce glaskaka jak na ludzi srales z okna ?
        posiadacz pieska jest zobowiazany posprzatac po swoim pupilu, kazdy normalny to wie oprocz jednostek tobie podobnych ktore oczekuja ze ktos bedzie sprzatal za nich
        idz i zobacz jak wygladaja trawniki i chodniki teraz gdy stopnial snieg po takich indywiduach jak ty

• Gość: Kaktus Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 24.02.12, 13:53
          Uważaj synku z bardzo rzadkim IP cobyś nie przesadził . To po primo . Secundo : chyba ci troszkę z Płockiem nie po drodze więc wypowiedź raczej zbędna . PZDR ## Fk
          • Gość: do firstkutasa Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: 176.31.202.* 24.02.12, 19:05
            firstkutasie, sadzac po tym jak sie napinasz jestes pewnie nakoksowanym karkiem ktoremu nie staje od tego koksu, wiec posiadanie potomstwa a tym bardziej syna ci nie grozi, nie nadrabiaj wiec tego nazywajac innych w ten sposob
            teze o nakoksowanym karku potwierdzalo by rowniez oczekiwanie ze to inni beda sprzatac po twoim piesku, bo przeciez pies sam nie posprzata a kupa jego, co ?
            jako ze sprawa sie tyczy problemu z psiarzami, nie tylko w plocku, pozwolilem sobie na ten wpisy, a tobie kupa psia do tego
            • Gość: Kaktus Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 27.02.12, 07:13
              Spadaj Pyro z tego forum i idź trollować gdzie indziej . Psia Kupa- problem ogólnoświatowy !!!! Napisz petycję do ONZ !!!! Albo wywieś problem na bilboardzie . Przecież to umiesz .
        • Gość: Figaro Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.02.12, 16:10
          A ty Francuz czego? To właśnie od was z tej chorej unii przyszły debilne chore przepisy, które z taka ochota stosują SM.
          To ty masz nasrane w główce - ale o tym nie wiesz
          • Gość: do secondkutasa Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: 176.31.202.* 24.02.12, 19:08
            > To właśnie od was z tej chorej unii przyszły debilne chore
            > przepisy, które z taka ochota stosują SM.

masz ich przestrzegac albo plac i placz

> To ty masz nasrane w główce - ale o tym nie wiesz

nie oceniaj innych po sobie
        • Gość: leoś Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 23:21
          Posiadacz psa może sprzątać, jak śmiecie urzędasy zrobią mu punkty zbiorcze dla kupek psich. Jak człowiek idzie na spacer z psem, to na spacer z psem, a nie na spacer z kupą i psem. Sam powinieneś mieć trochę oleju w głowie. TAmci ludzie płacą większe podatki, jak taki krzykacz jak ty, i oni mogliby więcej wymagać od zafajdanego państwa. Te problemy cały świat potrafi rozwiązać, tylko nie durne mendy pokroju pawlaka, które zwierzynę oglądają tylko na talerzach. Ludzie są podli, co widać po komentach. Rozwiązania są bardzo proste, ale z powodu urzędasów - złodziei, którzy myślą tylko, jak okraść obywatela, urzędy dają ludziom tylko kary, a same nie przestrzegają swoich obowiązków. Poza tym pieski prowadzane na smyczach załatwiają się na trawnikach, a cała reszta to pieski bezdomne. Te, które to zafajdane państwo nawet nie myśli objąć jakąś opieką. Kurwy w sejmie i w samorządach ani myślą wprowadzić czipowania piesków. Swołocz goni swołocz. Wszystkie mandaty za psie kupy są nielegalne. Gówno to to państwo jest, a nie psia kupa. A krzyczą rozmaite czyścioszki, które nie mają ludzkich uczuć, sprzedadzą matkę za forsę, a babci utną łeb za zabrudzoną podłogę. Mają metr trawniczka a bronią tej kupy jak niepodległości. Napadają na staruszki, bo piesek kupę zrobił. Napadają, krzyczą, biją, policję wzywają. I matolstwu wydaje się, że robią coś dobrego. Bijąc, krzycząc, grożąc staruszkom. Co to zafajdane państwo potrafi? Nawet śmieci nie potrafi zorganizować. Azbestu z dachów zebrać. Urzędasy, strażnicy, cała ta swołocz powinna trafić na jakąś kołymę za to, co wyprawiają w naszym kraju. Ten kraj bandytą stoi, bandytą - urzędnikiem. Katolickim, oczywiście.
          • Gość: lol Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 27.02.12, 20:38
            dobrze niech karzą ile wejdzie swołocz to ci co dają sr... psom tam gdzie ludzie chodzą i dzieci się bawią ale cóż nie winny obywatel przecież nic nie zrobił powinni mu dać razy dwa ten mandat
      • Gość: płoczanin0 Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.12, 12:04
        STRAŻ WYKAZAŁA NADGORLIWOŚĆ.

TRZEBA BYŁO WZIĄĆ STOŁEK , USIĄŚĆ I POCZEKAĆ AZ PIES ZROBI KUPĘ, BYŁOBY 1200 ZŁ.

jakby POCZEKALI JESZCZE, ZADARŁBY NOGĘ I OBSIKAŁ STOŁEK , BYŁOBY 1600 ZŁ.
        Nagana za brak pomysłowości.

Aha , jeszcze 200 zł za robaki, i 200 zł za nosówkę.
        • Gość: antykler Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.095.c72.petrotel.pl 24.02.12, 12:14
          i w ten sposób powinni "nagradzać" każdego psiarza
        • Gość: xx Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 16:52
          Płock ginie w gnoju fizycznym i moralnym.
        • Gość: ola Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 10:07
          dobrze niech karają za gówna , dzieci na trawie w piłkę nie mogą pobawić tylko mandaty powinny być wyższe a ci którym gówna nie przeszkadzają to życzę żeby w nie co i rusz wdepnął
        • Gość: monika Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 19:08
          ciebie za myśli złote powinni nagrodzić kubłem do śmieci
      • Gość: we Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.166.c81.petrotel.pl 24.02.12, 12:19
        Fuj i be????????????A oto czym masz posmarowany chleb!!!!!!!!!!!Z chodnika zabierasz na butach psią kupe do sklepu.Stawiasz koszyk na podłodze sklepowej i psia kupa na koszyku.Następnie koszyk w koszyk i gotowe "masło" do chleba.Smacznego głąbie kapuściany.
        • Gość: Kaktus Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 24.02.12, 14:00
          Fuj i be że kapuś a nie to w co wdepnął . Wstyd jeszcze że lokalny nacjonalista bo ludziom od Radziwiaków wymyśla jakby oni byli cokolwiek winni że tam mieszkają . No ale głodnemy chleb na myśli więc smacznego waści życzę .
      • Gość: Bitman Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.227.c78.petrotel.pl 24.02.12, 12:58
        A podał nazwisko że mówisz że kapuje? Ja bym miał takich sąsiadów w du..Skoro mnie olewają i zachowują się jak brudasy najwyższej kategori to co mnie by powstrzymywło.Gościu jak żeś taki obrońca flejtuchów to ci parę stolców i śmieci podrzuce.A gówn..tosam zbieraj.Łobuzy.
        • Gość: Kaktus Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 24.02.12, 14:04
          Wiesz co powstrzymuje ludzi w takich sytuacjach ? Kultura osobista . No ale skoro koledze na kulturze nie zbywa ? Cóż . Bywa .
          • Gość: antykler Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.095.c72.petrotel.pl 24.02.12, 14:44
            ciebie ta kultura powstrzymuje przed sprzataniem wiec czego sie czepiasz
            • Gość: Kaktus Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 24.02.12, 15:32
              Czy gdzieś zostało napisane czy powiedziane , że nie sprzątam ? Daję dobrą radę - jak mu przeszkadza to niech da przykład innym . Samemu wymagać a nic nie zrobić ? W moim bloku mieszkają ludzie , którzy schylą się po każdego śmiecia leżącego na trawniku lub chodniku i wyrzucą do kosza .
          • Gość: gosc Re: Kultura osobista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 17:31
            Kultura osobista?
            w tym kraju? poczytaj "fora", posluchaj Niesiolowskiego i jemu podobnch.
            daj spokuj bo mam zajady...
      • Gość: gość Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 15:32
        To jest wspaniała wypowiedź ćwikłowego, polnego. Jak ktoś ma psa to musi się nim zajmować a nie samopas. Powinien dostać dwa razy tyle!!! Jak dziad nie zajmuje się swoim psem to po co go brał... "MIECIE" psa to nie tylko wrzucanie resztek z obiadu do michy, ale też spacery, wizyty u weterynarza, dbanie o jego higienę i poświęcanie mu trochę czasu...
      • Gość: r Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.play-internet.pl 24.02.12, 19:01
        A JA zaczynam ,,kapować''zainstalowałem sobie monitoring .Nagrywam w jakości HD wszystkich właścicieli psów robiących kupki przy mojej posesji ,ustalam nazwisko i adres (co łatwe na osiedlu) do Straży Miejskiej nagranie.Mandat od 50-500zł + nakaz posprzątania kupki.
      • Gość: qwe chyba się pie..ło w głowę!!! IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.12, 21:26
        Będzie przykład dawał sprzątając po kimś? Własnie dał dobry przykład. Trzeba za łep takich właścicieli piesków i niech robią co do nich należy! Chcesz mieć psa to sprzątaj Niech ci piesek w pokoju narobi. po trawie to dzieci maja biegać.
      • Gość: gość Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 21:34
        Ty chyba pochodzisz nieco dalej niż z Radziwia i odpieprz się od ludzi z Płocka. Trzymaj pieska na smyczy, zbieraj kupki po swoim pupilu i nie pozwalaj mieszkańcom miasta po nich deptać! To byłaby wielka zniewaga dla kupek Twojego pupila. Nie wiem jakim zwierzęciem dysponujesz, ale mam nadzieję, że nie jest to 60-kilowy Bernardyn, który potrafi nawalić jak stary chłop. Życzę Ci abyś w to przypadkowo wlazł lub wpadł twarzą przy przypadkowym poślizgu na ogólnie panującym śniego-lodzie! Sukcesów!
      • Gość: kuba Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.centertel.pl 14.10.16, 11:07
        Ty kaktus,a co ci się Radziwko nie podoba,skąd ty pochodzisz glizdo?
    • Gość: nko Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.166.c81.petrotel.pl 24.02.12, 12:13
      Na miedzytorzu nie lepiej.Smycz niesie w ręku a pies biega .Kupa na kupie .Twój pies twoja kupa.Sprzątac albo płacic.Więcej tych mandatów a zrobi sie czysciej.
      • Gość: 1234 Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.035.c81.petrotel.pl 24.02.12, 12:50
        A mnie najbardzie "poruszyły" , aż myslałem że brzucho mnie penknkie ze śmichu , takie oto słowa pani która bierze kasę nie wiadomo za co :

Wszystko wskazuje, że nie był to pierwszy raz. Bo kiedy nasi ludzie zaczęli wypytywać sąsiadów, czyje to zwierzę, pies zabrał się z podwórka. I poszedł pod drzwi swego mieszkania - opowiada Jolanta Głowacka, rzecznik płockiej straży.

Czyli według niej , dowodem na to ze ten pies biegał bez nadzoru już wczesniej ma byc to że sam trafił do domu. Kurna , powiem szczerze ze nie znam psa który by tego nie umiał , chyba każdy potrafi tą "sztukę" , gorzej bywało nie raz z tymi co na dówch nogach chodza i na dwóch gazach :).
        No i słownictwo , "pies sie zabrał", aha czyli wziął swoja doopke w pysk i tak poszedł.
        No kurna normalnie geniusz , Herlock Szomls to pikus :) .

A tak przy okazji , dla wyjasnienia . Zgodnie z przepisami psa można puścić z uwięzi , smyczy nie jest to niedozwolone , oczywiście wówczas musi miec założony na morde :) kaganiec.

I jeszcze jedno tylko pytanko : czy ten sprawca , własciciel tego potwora przyjął ten mandat ? nie napisano , bo ja w zyciu bym tego nie zrobił.

Brakuje też mi tu wyjaśnienia , skąd wzięła się ta kwota , ile za to , ule za tamto , bo nie wiem czy nie można tu mówic o tzw. zbiegu wykroczeń , bo wtedy kary nie są sumowane ( mówic w duzym skrócie) , a stosuje sie najwyższą z przewidzianych.
        Tak więc kolejny raz kłania się solidnośc informacji. No ale cóz to tylko gw nm

• Gość: MAGDA Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 10:11
          O INICJATOR SIĘ ODEZWAŁ DAJ PAN JUŻ PANIE SPOKÓJ MANDAT NORMALNE ŻE NIE PRZYJĄŁ PIES NIE UMIESZ PAN CZYTAĆ DO PODSTAWÓWKI PROSZĘ WRÓCIĆ NIC KONSTRUKTYWNEGO PAN NIE WYMYŚLI A ŻEBY TAK STADO PSÓW NASRAŁO W GÓRACH KOŁO PŁOCKA
        • Gość: hak Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 10:14
          proszę pana widzę że nie lubi pan straży miejskiej pewnie prywatne względy niech karają bo bez kary to by bydło było że szok a jak nie ma winy to i nie ma kary
        • Gość: BARTEK Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 14:59
          W SWOICH WYPOWIEDZIACH NIE TYLKO NA TYM FORUM ALE RÓWNIEŻ NA INNYCH PRZEBIJA PAN ARYSTOTELESA NUDZIARZ Z PANA NIE DYSKUTUJEMY NA TEMAT WYPOWIEDZI TYLKO SŁUSZNOŚCI KARY A KARY POWINNY BYĆ DUŻO WYŻSZE
          • Gość: kaziulek Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.204.c65.petrotel.pl 25.02.12, 17:09
            Widzę po IP , że strażnicy chyba sie uaktywnili, a dla zmylenia przeciwnika :) tylko wielkości liter zmieniają, ale to dobry sygnał, znają klawiaturę i do czego słuzy CapsLock,
            powodzenia w tej tfurczości adwokackiej
            • Gość: maciek Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 19:10
              dziwny facet z ciebie
            • Gość: MAGDA Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 19:11
              pisze się twórczości niby taki mądry a po polsku nie umie pisaś
              • Gość: kaziulek Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.c154.petrotel.pl 25.02.12, 20:10
                Otóż pisownia "tfurczość" była zamierzona , mająca na celu osmieszenie, ironie no ale cóz nie każdy potrafi to zrozumieć.
                Po drugie , faktycznie proponuje czytanie ze zrozumieniem , w tym wpisie jest wyraźnie napisane ""czy ten sprawca , właściciel tego potwora" co dla mnie jest jasnym że nie chodzi tu o psa i nie o czepianie się słów, no ale jak to mówią "przyganiał kocioł..."
                A i tak pozdrawiam naszych dzielmnych strażników.

I na koniec , nie wiem skąd te podejrzenia ale *(wierzcie lub nie) ja z inicjatorem akcji rozwiązania tej zbednej , kosztującej majątek ( 5 000 000 rocznie) instytucji nie mam nic wspólnego choc popieram z całego serca ten pomysł.
                • Gość: magda Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 20:16
                  nie musisz nikogo ośmieszać gdyż w jednostkach podległych Urzędowi Miasta głąby nie pracują , zresztą ośmieszanie nie jest fajne i chyba nie do tego fora służą żeby kogoś ośmieszać oczywiście jeśli jest się człowiekiem o wysokiej kulturze osobistej bo obsługiwać komputer to pewnie małpy by umiały
                  • Gość: kaziulek Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.c154.petrotel.pl 25.02.12, 20:26
                    Droga madziu ( strażniczko- strażniku?) , nie wiem skąd te nerwy ale śmiem podejrzewać , że zadziałało prawo fizyki :) pt. uderz w stół.
                    Ale nie o to chodzi , absolutnie nie miałem na mysli "pracowników jednostek podległych Urzędowi Miasta" choć myślałem że zgodnie ze statutem SM to jednostka organizacyjna , budżetowa a nie jednostka podległa , no ale skoro nie widzisz różnicy to masz problem.
                    Wszystkie moje wpisy i mysle , ze tego 1234 dot. nie "ośmieszenie" sm lecz pokazanie profesjonalizmu gw oraz ukazanie jaką to teraz kampanię ona prowadzi oraz ukazanie bezsensu istnienia tej formacji, nie osmieszenia.
                    Wyobraź sobie że znam kilku strażników , których gdybym nazwał ... to naprawdę był bym zwykła świnią, to tzw. "ludzie na poziomie" .
                    ak więc myśle , że w tym zacietrzewieniu twoim wywołanym obawami o stratę pracy zabrakło obiektywizmu lub też zwykłej wyobraxni czy też po prostu nie przeczytałaś tego co zostało napisane ale liczył sie dla ciebie wyłącznie fakt , że ktos negatywnie wyraża się o instytucji której jestes pracownikiem.
                • Gość: MOL Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 20:19
                  INSTYTUCJE KOSZTUJĄ ZUS , KRUS URZĄD MIASTA NIE BOLI EKONOMIĘ ZOSTAWMY MĄDRYM LUDZIOM
                  • Gość: kaziulek Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.c154.petrotel.pl 25.02.12, 20:55
                    Szanowny MOL-u , chyba cos nie za bradzo z wiedzą tzw. ogólną, ale ci wyjasnię, otóz zarówno Zusy, Krusy i Urzędy funkcjonują z twoich , moich , naszych podatków , opłat składek itp.
                    Twoje pieniądze z taz. popadtku dochodowego idą do centarli i w pewnej częsci wracaja do miasta, gminy gdzie mieszkasz, na utrzymanie urzędników, na mebelki dla tzw. porezydenta, itd. Oczywiście nie są to jedyne źródła finansowania budżetu maista ale zapewniam cie że znaczące.
                    tak więc , pomyśl , że częśc tych towich , cięzkoo zarobionych pieniędzy idzie na pensję dla np. strażników miejskich, a kasy tej (przypomnę) pochłaniają oni prawie 5 000 000 rocznie.
                    • Gość: karol Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 26.02.12, 09:56
                      a niech idą a czemu nie
                    • Gość: nic Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 26.02.12, 10:03
                      nie mamy nic przeciwko temu żeby je wydawać dobrze że część tych pieniędzy wraca do nas bo Wawa łupi nas jak cholera pracuję w firmie gdzie nikt się z moich podatków nie wzbogaci nie starczy pewnie nawet na kupienie nowych śrub do naprawy mola
                    • Gość: MOL Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 26.02.12, 12:14
                      A NIECH POCHŁANIAJĄ BIUROKRACJA , BEZPIECZEŃSTWO KOSZTUJE RADIO MARYJA TEŻ ZRESZTĄ DOBRZE ŻE PIENIĄDZE SĄ WYKORZYSTYWANE W NASZYM MIEŚCIE DZIĘKI TEMU MAMY MNIEJSZE BEZROBOCIE WYKAZUJE PAN UTRZYMANIE JEDNEJ GRUPY ZAWODOWEJ PRZEDSTAWIA PAN , KOSZTY BIJE Z TEGO PRYWATA ZMIENIASZ PAN IP, WYSTĘPUJESZ JAKO TEN DUŻY TŁUM LUDNOŚCI Z PŁOCKA I PRZETWARZASZ JEDNO I TO SAMO NIC KONSTRUKTYWNEGO KARZE SM I DOBRZE NIECH KARZE PAN TO JAK TEN MYĆKO Z RANCZO
            • Gość: ola Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 26.02.12, 09:59
              Kaziu nie uważałeś na lekcji polskiego a faktycznie po wpisach można wywnioskować poziom intelektu , kultury a co do utrzymywania policz ile płacisz podatku wyjdzie nie wiele dużo nie utrzymasz
      • Gość: Kaktus Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 24.02.12, 13:58
        Mylisz się to twój pies więc jego kupa .
      • Gość: oskar Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.16, 22:08
        Straż miejska zapraszam na wielką płytę duże psy biegają luzno a właściciele "mój pies nie gryzie" zgroza. Ktoś się obudzi jak wydarzy się tragedia.
    • Gość: Jacek Re: 850 zł mandatu....stopniał śnieg. IP: *.227.c78.petrotel.pl 24.02.12, 12:53
      I wszystko ujrzało światło dzzienne.Droga Podolszyce Północ-Zielony jar.Chodniki zasrane przez psy że aż się cofa.Jak można być takimi flejtuchami ludzie?? Znajdą się tu zapewne krzykacze którzy będa się pienić.Ale ich gadki o płaceniu podatków za psa i to że kupa użyżnia trawnik są żałosne.Pytanie do was.Przyjemnie było by wam jak bym to gó... zabrał i klamkę w drzwiach wam wysmarował albo na wycieraczkę położył.??
      • Gość: Ali Re: 850 zł mandatu....stopniał śnieg. IP: *.plock.mm.pl 24.02.12, 13:27
        To są Ci , którzy po rozwiązaniu ORMO , chcą się jakoś nadal wykazać . Pragnę przypomnieć , że taki niby ekolog produkuje rocznie tonę zanieczyszczeń więcej , jak ten piesek .
        • qqryq69 Re: 850 zł mandatu....stopniał śnieg. 24.02.12, 22:04
          U ciebie pod oknem?
    • Gość: czytelnik i SM chce, by ich szanować:-(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 16:07
      niech się wezmą za bezkarkowców. nie można było pouczyć? a pani Głowacka używa pięknych słów " pies zabrał się z podwórka"
      • Gość: VVala Re: i SM chce, by ich szanować:-(( IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.12, 18:15
        I tak oto tytułem mandatu, biedne zwierze do końca tego roku nawet odpadków ze stołu do jedzenia nie dostanie, I komu to biedne zwierze to zawdzięcza ? kto temu winien ?
        tu jest pies pogrzebany,
        A dzieciucho-trole tego forum, płocczańskim goownem sie obrzucają, co w główce to na języku.
      • Gość: kaziulek walka z potworami IP: *.232.c86.petrotel.pl 24.02.12, 18:15
        Słyszałem , że ten pies to był straszny potwór, bestyja , z ogromnymi kłami, prawie wilkołak , miał całe 15 cm wzrostu i nazywali go PIMPUŚ , przez ten jego CZARNY Charakter.
        Tak więc nasza dzielna straż za prawie 5 000 000 ZAPOBIEGŁA TRAGEDYJ STRASZNEJ,uratował w ten sposób setki , a co tam może i tysiące istnień ludzkich. No i jak tu pozwolić na rozwiązanie tej instytucji wzajemnej z tzw. prezydentem adoracji.
        • Gość: kaziulek Re: walka z potworami IP: *.232.c86.petrotel.pl 24.02.12, 18:25
          Zapomniałem dodać, że słyszałem też że nasi dzielni strażnicy włącznie z tą panią co to głos zabiera w imieniu komendanta raz na misiąc i bierze za to kilka tysięcy złotych pensji, w okresie letnim z puli rezerwy tego faceta co etat prezydenta zajmuje JEDEN specjalistyczny dezodorant i będa walczyc z innymi potworami krwiopijcami tzn z KOMARAMI.
          Juz został opracowany grafik tych służb specjalnych , każdy z nich ma ZLIKWIDOWAC w ciągu służby 14 komarów, bandziorów , wampirów.
          • qqryq69 Re: walka z kałem 24.02.12, 21:57
            No problem, jutro nawalę ci przed drzwiami, wszak to tylko niewinna kupa i ją usuniesz ochoczo i radośnie podśpiewując
          • Gość: niaka Re: walka z potworami IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 10:21
            oj jak bardzo próbujemy ośmieszać sm dobrze że taka formacja jest bo byśmy mieli syf gdyż policja nie robi nic
          • Gość: marek Re: walka z potworami IP: *.plock.mm.pl 26.02.12, 19:34
            ale denne wypowiedzi czyżby odezwała się polska zazdrość on ona ma a ja nie żal ci facet że inni zarabiają to weź się za pracę i też będziesz miał a w ogóle mnie pisz już pan bo jeden i ten sam pisze te bzdety bezrobotny? emeryt ? czy ....?
        • Gość: KAZIA Re: walka z potworami IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 10:19
          DOBRZE ŻE SM JEST A TOBIE NIECH MAŁYCH PIESKÓW SIEDEM NASRA POD DRZWI ZOBACZYMY CO POWIESZ ALE TAK TO TYLKO U NAS MOŻNA DZIECI CHCĄ BIEGAĆ BAWIĆ SIĘ A NIE W GÓWNA STĄPAĆ NIECH KARZĄ ZA MAŁO DALI TRZEBA PODWOIĆ MANDATY DLA NIE KTÓRYCH TO NIE PROBLEM SAMI ZACZELIBY ZAŁATWIAC SWOJE POTRZEBY POD KRZAKIEM I TEŻ BY NIC ZŁEGO NIE WIDZIELI
      • qqryq69 Re: i SM chce, by ich szanować:-(( 24.02.12, 22:02
        Ja też uważam że mandaty za zanieczyszczanie miasta fekaliami powinny być stanowczo wyższe!
    • xyaida2700 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja 24.02.12, 21:03
      uważam, że powinno być zakazane trzymanie psów w blokach mieszkalnych, zwierzęta się męczą, a sąsiedzi cierpią, mnóstwo przecież zdarza się pogryzień. Tylko ludzie, którzy mają ogród, gdzieś na wsiach powinni trzymać psy. Co to za życie dla psa, który cały czas trzymay jest na smyczy czy na łańcuchu, to jest znęcanie się. To samo dotyczy kotów, które powinny mieć możliwość wolnego biegania po podwórzu. Jeżeli ktoś w bloku umożliwi to swojemu kotu, to ok. Z kotami jest jeszcze inna sprawa: są one pożyteczne, łapią myszy, szczury i nadmiar gołębi. Należałoby im zapewnić jakieś waruni bytowawania "na dziko", również. Trutki nie pomagają tak samo jak koty, bo szczury są inteligentne i potrafią je omijać. Niech wezmą to pod uwagę ludzie, którzy utrzymują, że koty śmierdzą. Myszy i szczury śmierdzą o wiele bardziej, kiedy zalęgną się w piwnicy.
    • qqryq69 Re: Gonić bandę zasrańców !!! 24.02.12, 21:41
      Powinni wlepiać po 1 000 złotych za każde wykroczenie brudasom zanieczyszających miasto!
    • janczar42 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja 24.02.12, 22:40
      Podziwiam Płockich Strażników za dotarcie do właściciela niefortunnego psiaka.U mnie w Gd***** tutejsi strażnicy chełpią się jak dosłownie dorwą babcię (dziadka) i psinę - oboje ledwo człapiących ze starości,więc bez mandatu nie puszczą.Natomiast dużych psów (groźnych) i ich właścicieli nie ruszą - bo może ugryzie,no i kłopot.
    • Gość: MASŁO Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.plock.mm.pl 25.02.12, 10:25
      POWINNI KARAĆ WIĘKSZYMI MANDATAMI BRUDASÓW A JAK KOMUŚ NIE PRZESZKADZAJĄ BRUDY TO NIECH ZABIORĄ JE DO DOMU
      • Gość: pop Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.12, 14:44
        dokładnie
        • Gość: norma Re: 850 zł mandatu za psa. To była kumulacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.16, 10:02
          mendy radziwskie tylko roznoszą nosówkę i robactwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka