Dodaj do ulubionych

Prezes Wisły Płock

07.06.12, 04:30
plock.gazeta.pl/plock/55,35681,9246907,,,,11879677.html
Nic nie chcę insynuować, ale człowiek nie wygląda za dobrze. Swoją drogą do kieliszka jeszcze/już nie zagląda?
Obserwuj wątek
    • ojciec.dyrektor.drugi Re: Prezes Wisły Płock 07.06.12, 07:07
      módlmy się bracia za brata naszego Andrzeja aby pan nasz rozum mu powrócił.
      • Gość: Terajewicz Re: Prezes Wisły Płock IP: *.bluehost.com 07.06.12, 09:21
        na ciężką próbę wystawiasz Pana
        • plock.ziom Re: Prezes Wisły Płock 07.06.12, 10:15
          a jakby tak fryzjera wypuścili i z nim zagadać
          • Gość: golibroda Re: Prezes Wisły Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 10:58
            fryzjer by poukladal wszystko jak nalezy ale znowu przyszedlby jakis glupek przejety walka z korupcja i by wszystko popsuł .
            piłka nożna i korupcja są ze sobą powiązane funkcjonalnie jak silnik z samochodem rozdzielanie ich skutkuje posiadaniem samej karoserii w ktorej mozna co najwyzej ukryc sie przed deszczem
            albo silnika który nigdzie nie pojedzie .
            • plock.ziom Re: Prezes Wisły Płock 07.06.12, 11:08
              tak to jest jak nie zna się realiów polskiej piłki, a dziwi mnie to tymbardziej że ratuszowi takie realia obce wcale nie są
              • Gość: fan promocji Re: Prezes Wisły Płock IP: *.30.22.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.06.12, 11:27
                Dyzio marzyciel, narwaniec ubzdurał sobie i się uparł, że ma miec drużynę "zawodowej" piłki nożnej w Płocku, nie obchodzi go wcale , że nie stać go na taką fanaberię - prztyomniejsi i zasobniejsi odpuścili to sobie.
                Jedyną z tego "korzyścią" będzie z tego osławiona już "wartość marketingowa" w liczona w mln
                ale realne i wymierne korzyści wynikające z tej "wartości marketingowej" i promocja miasta jaką ona ze sobą niesie, są funta kłaków warte
              • Gość: KIBICKA Re: Prezes Wisły Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 23:55
                Ja nie znam się, ale teraz jest EURO i trzeba kibicować całej polskiej piłce, a Wisła ogarnie się w II lidze i jeszcze kiedyś awansuje, a teraz wszyscy za Polską! poztrebują naszego wsparcia! Prezes i tak sam nic nie zrobi ani nie gra! Muszą być chętni gracze, i zdolni, i wtedy będzie dobrze. Może wiara nam pomoże! Dziś Ukraina wierzyła i się udało! Nam też jutro się może udać! ale łączmy się a nie dzielmy! Polska do boju!
            • Gość: umobserwer Re: Prezes Wisły Płock IP: *.026.c68.petrotel.pl 07.06.12, 11:24
              Po prośbie o modlitwę o rozum dla AN przypomniał mi się taki dowcip, który troche zmodyfikowałem :) .
              Wędkarz z naszego miasta złapał złota rybkę ,ale ta rybka niestety mogła spełnić tylko jedno życzenie.
              Więc wędkarz poprosił rybkę o nowy most przez Wisłę . Rybka zaczęła narzekać , że to za duży problem , że będzie to kosztować dużo roboty itd. i poprosiła o inne życzenie.
              No więc wędkarz ten po chwili namysłu poprosił o rozum dla brata naszego ( jak pisze to dyrektor ojciec zresztą ) An , rybka pomyślała chwilę i rzekła do wędkarza:
              dobra - ile pasów ruchu ma mieć ten most i w którym ma być miejscu ?
              • Gość: kret Re: Prezes Wisły Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 22:07
                Szanowni Państwo !!! Nowy stary Prezes to Grzegorz Kępiński. Pewne info.
                • Gość: loe całkiem im rozum odebrało IP: *.155.153.104.choopa.net 07.06.12, 22:33
                  co za obłędna zgraja
                • Gość: Lutek Re: Prezes Wisły Płock IP: 213.76.179.* 08.06.12, 08:24
                  Gość portalu: kret napisał(a):

> Szanowni Państwo !!! Nowy stary Prezes to Grzegorz Kępiński. Pewne info.

eee jeśli się to sprawdzi..... myślałem, że nasi włodarze mają więcej rozumu.
                  • Gość: UMP Watch Re: Prezes Wisły Płock IP: *.31.48.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.12, 09:08
                    Gość portalu: Lutek napisał(a):

> .... myślałem, że nasi włodarze mają więcej rozumu.

cóż za bezpodstawne domysły!!!!!

NB: ja też spodziewałem się troszkę więcej - niestety, przeliczyłem się, i to bardzo grubo!!!!!
                    • Gość: Kasijas Re: Prezes Wisły Płock IP: *.205.24.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.12, 14:23
                      No i już dziś może być wiadomo, iż prezesem spółki zostanie pan kibic Jacek . I znów przedstawi plan odbudowy klubu po poprzednikach. Czyli innymi słowy odbudowywać będzie to na co przez ostatnie półtora roku z niejakimi panem Krzyśkiem z zawodu prezesem najeżdżali buldożerem aż wjechali do drugiej wschodniej.
                      Ło matko bosko.
                      Mimo All. Powodzenia.
                      • Gość: iker Re: Prezes Wisły Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 14:27
                        A skąd wiesz, że przedstawi plan odbudowy po poprzednikach? Jasnowidz jesteś jakiś czy w kiblu go podsłuchiwałeś? Dlaczego sam się nie zgłosiłeś?
                        • Gość: umobserwer Re: Prezes Wisły Płock IP: *.166.c85.petrotel.pl 13.06.12, 14:51
                          No przecież to logiczne , skoro osiągnęliśmy ( znaczy się ten klub) Dmo , sorry Dno to trzeba stworzyć jakis plan co by z tego dna sie podnieść , chyba ze celem będzie zejście do ligi podwórkowej już, ale chyba nie o to chodzi. Tak więc poprzednik nie musiał nikogo podsłuchiwać ( w kiblu) a wyciągnął prosty wniosek z faktów. Nie rozumiem więc skąd te złośliwości pod jego adresem .
                          • Gość: wkurzony wyborca Re: Prezes Wisły Płock IP: *.090.c64.petrotel.pl 13.06.12, 17:10
                            Ja nie widzę problemu. Jako podatnik nie życzę sobie trwonienia moich pieniędzy. WYbrałem Radnych, którzy w moim imieniu powinni to jasno wyartykułować. Lecz koń jaki jest - każdy widzi... he he ... radni... heh he
                            W związku z wynikami klubu, proponuję ogłosić, że dla takiego poziomu zarządzania klubem, pensja przewidziana dla prezesa wynosi 2000 brutto.
                            Zebrać kandydatury, wybrać i ogłosić wyniki.
                            Będzie uczciwie i sprawiedliwie.
                        • Gość: Kasijas Re: Prezes Wisły Płock IP: *.205.24.152.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.12, 15:15
                          Jak rozumiem o kiblu to z własnych doświadczeń. W porządku. A co do jasnowidzenia, wystarczy czytać słuchać i rozumieć, a tych słów o odbudowie po poprzednikach z ust Jacka viceprezesa padało po stokroć. Co do ostatniego pytania. Nie mam odpowiednich referencji, nie jestem kibicem, który kocha.
                          Jeszcze raz powodzenia w " odbudowie "
                          • Gość: aksum78 Re: Prezes Wisły Płock IP: *.bb.sky.com 13.06.12, 17:31
                            powodzenia w "odbudowie" ale nie za moje.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka