Dodaj do ulubionych

Centrum miasta Płocka

25.06.12, 21:38
Zapomniane miejsce w centrum Płocka

Takich miejsc jest więcej

galeria.plock24.pl/displayimage-24564.html
galeria.plock24.pl/displayimage-24565.html
Obserwuj wątek
    • kasprzyk1989 Re: Centrum miasta Płocka 25.06.12, 22:04
      Tego jest masa :) Rynek na Kobylińskiego, budynki za Taygerem, jakiś pseudo dworek obok Biedronki na Harcerskiej, budynki na przeciwko zakładu karnego.
      Mało widoczne miejsca :) dlatego zapomniane....
    • Gość: plockowy właściwe: Centrum "miasta" Płocka IP: *.120.c82.petrotel.pl 25.06.12, 22:51
      nie obrazaj miast nazywajac ta wioche w ten sposob
      • Gość: do_plockowego Człowieku,nie obrażaj słowem "wiocha" IP: *.plock.mm.pl 27.06.12, 16:09
        1)Nie obrażaj mnie i innych płocczan nazywając MOJE MIASTO wiochą.
        2)Jak się tu tobie nie podoba to spadaj stąd-twoja mentalność jest nie do uratowania.
        3)Zawsze uważałem,uważam i uważam że ktoś kto nazywa Płock "wiochą" ma jakieś kompleksy-nie wiem skąd wyniesione.
        4)Wieś to stan umysłu-masz ją w głowie.
        5)Wyjedź do stolicy-to się dowartościujesz z innymi wieśniakami,i nie wracaj tu-takich marudnych o negatywnym nastawieniu ludzi nam tu nie trzeba.
        • Gość: wioskowy Re: Człowieku,nie obrażaj słowem "wiocha" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 16:35
          dychotomia miasto -wieś nie nadaje sie do opisu tego problemu bo tu chodzi o coś zupełnie innego . istnieją przecież cudowne schludne wsie i istnieją zapyziałe twory miastopodobne.
          szczególnie metropolie są zwykle chociaż nie zawsze skupiskiem syfu jako takiego .

plock jest tworem zapyziałym i rozpadającym się tak że "odkrycia" kolegi kwisniewskiego zdają się świadczyć iż chyba jest tu nowy albo z domu nie wychodzi .
          tu nie trzeba szukac przykładów syfu bo wyliczenie zajęłoby zbyt dużo czasu ,lepiej wymienić przykłady przeciwne - bo to na palcach jednej ręki stolarza da się wyliczyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka