Dodaj do ulubionych

Radwańska w finale Wimbledonu

07.07.12, 13:50
Dzisiaj, w sobotę, o godzinie 15.00, naszego czasu, nasza Agnieszka Radwańska gra w finale Wimbledonu z Amerykanką Sereną Williams.

Agnieszka Radwańska zakwalifikowała się do finału Wimbledonu jako druga Polka w 135 letniej historii tego turnieju, w 75 lat po Jadwidze Jędrzejowskiej.

Cieszmy się. Radwańska rozsławia imię Polski, a więc wzmacnia naszą patriotyczną dumę, jest naszą sportową Ikoną.

Dzisiaj wywiesiłem polską flagę.

karlin.sportifo24.pl/3128,agnieszka-radwanska-osoba-w-polsce-nieznana?
foltynowicz.sportifo24.pl/3131,skad-sie-wziela-radwanska
www.radwanskasisters.com
Obserwuj wątek
    • Gość: net Re: Radwańska w finale Wimbledonu IP: *.static.hostnoc.net 07.07.12, 19:35
      rozsławiła Polskę na cały świat, ale jest tępiona przez prezydenta Krakowa oraz oczywiście przez PO choć w przeciwieństwie do wielu podatki płaci w Polsce
      • Gość: hihao Re: Radwańska w finale Wimbledonu IP: *.209.c93.petrotel.pl 07.07.12, 22:57
        Radwańska, siatkarze, pilkarze ręczni, lekkoatleci- to oni rozławiają Polskę
        Rozgonic to barachło-pilkarzyki opanowane przez mafię
        • Gość: info Re: Radwańska w finale Wimbledonu IP: *.082.c79.petrotel.pl 07.07.12, 23:19
          Dobra praca samcik.blox.pl/2012/07/Ile-trzeba-zainwestowac-by-w-dwa-tygodnie-zarobic.html
          • Gość: pracowawca Re: Tu jest jeszcze lepsza praca IP: *.021.c83.petrotel.pl 08.07.12, 09:14
            praca stara jak świat z najdłuższymi tradycjami
            • Gość: atoiheca Re: Tu jest jeszcze lepsza praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 09:47
              A to niespodzianka. Pan Osiecki wywiesił flagę polską , a nie papieską jak to wielokrotnie podkreślał na forum przy różnych okazjach gdy wszyscy normalni epatowali flagami narodowymi.
              Dziękujemy ci Agnieszko. To Twój wkład w budowanie polskości wśród radziwskiej społeczności.
              • Gość: Osiecki Bogusław Agnieszka przegrała i wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 10:27
                Namawiałem innych do obejrzenia meczu, wywiesiłem polską flagę to i należało samemu transmisję zobaczyć.
                Tylko gdzie?
                Telewizję porzuciłem kilka lat temu.
                Dowiedziałem się, że transmisja, na żywo, będzie tylko w Polsat Sport.
                Użytkownika takiego systemu namierzyłem po sasiędzku. Ze względu na pracę na drugiej zmianie, zostawił mi klucze do domu, a w domu uruchomiony telewizor.
                Samemu ogląda się kiepsko, więc do tej przyjemności namówiłem Pawła, najlepszego w Radziwiu gracza i znawcę tenisa.
                Kupiliśmy na tę okoliczność po piwie i od 15-ej śledziliśmy historyczne wydarzenie.
                Jako, że jestem ignorantem w tenisie, nie będę opisywał widowiska.
                Krótko.
                Gra była piękna. Siłowy i perfekcyjny tenis Sereny Williams kontra finezyjny i też perfekcyjny chorej Agnieszki Radwańskiej.

Pozwolę sobie na zamieszczenie kilku linków do bardziej profesjonalnych opisów.

starless.sportifo24.pl/3136,isia-walczy
                gojzradomska.sportifo24.pl/3137,radwan-przegrala
                lestat.sportifo24.pl/3138,wydarlem-dzioba-na-cala-okolice-aga-dziekuje
                redakcja.sportifo24.pl/3134,final-wimbledonu-radwanska-przegrala-z-williams
                jerzy.sportifo24.pl/3140,przegrala-ale-jakby-wygrala
                karlin.sportifo24.pl/3141,wygrany-przegrany-mecz
                czterdziesci-i-cztery.sportifo24.pl/3143,agnieszka-radwanska-osmieszyla-pezetpeenowski-zespol-smudy
                robertzjamajki.sportifo24.pl/3144,moralne-zwyciestwo-isi-radwanskiej
                czterdziesci-i-cztery.sportifo24.pl/3150,chwala-radwanskiej-i-wielkie-znaczenie-finalu-w-wimbledon
                • Gość: żurekjan Re: Agnieszka przegrała i wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 12:29
                  Sąsiad zostawił włączony telewizor w obawie żebyś czegoś mu nie poprzestawiał albo pilota nie popsuł. Z tego co wiem wszystkie cenne rzeczy wyniósł do teściowej, schował zapałki na strychu i uruchomił kamerkę internetową żeby mieć ciągły podgląd na to co się w chałupie dzieje. W sasiednich pomieszczeniach umieścił kilka złych psów, jednego własnego inne pożyczone pd sasiadów. Były specjalnie kilka dni głodzone żeby szybko reagowały.
                  BTW Musisz teraz w Radziwu zbudować kompleks kortów. Widzę, że łyknąłeś tego bakcyla. Tylko nie chlaj piwa bo to zamula i stanowi zły przykład dla młodzieży patologicznej, której w sąsiedztwie nie brakuje.
                  • Gość: poala Re: Agnieszka przegrała i wygrała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 14:00
                    Jest kilka sportów tradycyjnie służących rozrywce bogaczy: jazda konna, pogonie za lisem, krykiet czy golf a wśród nich tenis.
                    W tej skomplikowanej sytuacji narzekania, że to nie sporty masowe, są nieco dziwne.
                    Radwańska wybrała wraz z siostrą, decyzją rodziców, jak Fibak swego czasu - tenis.
                    Odniosła sukces jaki nawet się nie śni wielu sportowcom. W dodatku sukces, który przyszedł w zaskakująco szybkim tempie. Pozostaje się tylko cieszyć. Zdobyła w Polsce sławę! Wśród mężczyzn berło ciągle dzierży Fibak.
                    Czy mogła ten Finał wygrać? przypuszczam, że wątpię.
                    Jeszcze tego samego dnia, przed północą, siostry Williams wygrały finał debla!
                    • citymen Re: Gra jak gra 08.07.12, 15:07
                      Jak widać bogactwo z inteligencją i mądrością często nie idą ze sobą w parze. Możnaby rzec że w/w gry do skomplikowanych nie należą: krykiet - naparzanie kijem w piłeczkę, golf podobnie, ganianie za lisem na koniu - rozrywka jak u ludzi pierwotnych, tenis przy nich wydaje się być wyżynami intelktu, choć to tylko przerzucanie piłeczki nad siatką w te i wewte, a tymczasem bardzo inteligentna gra i ucząca dalekosiężnego i kreatywnego myśkenia jaką są szachy, często praktykowana jest przez więźniów.
                      • Gość: umobserwer pochodzenie IP: *.011.c66.petrotel.pl 08.07.12, 15:12
                        A ja słyszałem , że koleżanka cioci prababci od strony dziadka brata siostrzeńca siostry to była raz na radziwniu , i trzeba chyba ten fakt rozgłosić jako promujący tą dzielnice (?) Płocka
                      • Gość: worker Re: szanujmy profesjonalizm i rzetelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 14:48
                        citymen napisał:

> Jak widać bogactwo z inteligencją i mądrością często nie idą ze sobą w parze. M
                        > ożnaby rzec że

Czytając twoje wypociny i obserwując twoją ortografię, nie tylko w tym poście można by rzec, że u ciebie rzeczywiście i mądrość, i inteligencja też nie idą w parze, a kompleksy na tle ludzi bogatych i takich co cokolwiek potrafią(nawet w tak twoich zdaniem nieskomplikowanych dziedzinach jak tenis czy golf) to twój wielki kompleks.
                        Gdybyś był mądry i inteligentny też byś osiągnął bogactwo perfekcyjnie grając w szachy. To też dobrze płatna dziedzina sportu, ale co można wymagać od takiego nygusa i nieuka jak ty. Fakt na maestrii w posługiwaniu się łopatą bogactwa nie dorobił się chyba nikt i pewnie wychodząc z tego założenia do roboty za bardzo się nie kwapisz.
                        Każdego jednak człowieka należy szanować i tego co wymachuje łopatą i tego co naparza kijem w piłeczkę pod warunkiem, że robi to rzetelnie i profesjonalnie bo przynajmniej nie są pasożytami na garnuszku własnej mamuśki i ciężko pracujących ludzi płacących ciężki haracz na nierobów poprzez opiekę społeczną.
                        BTW Analizując twoje pomysły na lotniska, drogi, porty, węzły intermodalne i inne znakomite rozwiązania nie sadzę żebyś w szachy wygrał nawet z pierwszym lepszym więźniem bo ta gra wymaga odrobiny logicznego myślenia, a w dodatku jesteś brzydki jak kupa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka