Gość: nafciash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 19:32 Adam 3maj sie jestesmy z Toba!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nafta Re: Majewski, Jurkowski, Jakubowski - poza Wisłą IP: *.class146.petrotel.pl 01.07.04, 23:10 czyli maja i ariel w lechu wiec w plocku bedzie madej?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Maja-tobie już dziękujemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:45 Zachowałeś się jak taki nasz piłkarz ręczny co poszedł do iskry..Teraz go wisła znów przygarneła,ale jak będzie okazja to znów nas pewnie zdradzi jak ty!!Mam nadzieję,że już nigdy w Płocku nie zagrasz !!I tak każdy w mieście wie,ile sobie kaski zarzyczyłeś więc nie kręć w wywiadach......Jak trzeba było odbudować formę to wiedziałes gdzie przyjść!Ale dałeś dupy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYLKO WISŁĄ Re: Maja-tobie już dziękujemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:50 A może faktycznie Jabłoński go nie chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Re: Majewski, Jurkowski, Jakubowski - poza Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:01 bartek dziękuję za to co robiłeś dla naszego klubu i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fok Re: Majewski, Jurkowski, Jakubowski - poza Wisłą IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 08:05 co się kurwa dzieje odchodzą dobrzy zawodnicy a w zamian tego sprowadzają zaciąg jugoli, już byli tu czarnuchy i litwini i co z tego wyszło mam nadzieje ze nikt w tym sezonie nie bedzie wiecej bredził o pucharach europejskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keek Co się tam dzieje? IP: 213.77.44.* 02.07.04, 08:52 Chyba nikt nie żałuje Ariela Jakubowskiego. sczerze mówiąc nie zagrał ani jedengo świetnego meczu a dobrych miał tylko kilka. Tak czy śmak-podziękowania za wkład i zaangażowanie się należą. Co do Majewskiego-widziałem go w 5 meczach na wiosnę-szczerze mówiąc nie rozumiem czemu płaczecie za Adamem. dobry piłkarz jasne, ale nie żaden wybitny. Szczść mu Boże w Lechu. Najbardziej szkoda mi Bartka. Bardzo sympatyczny człowiek, ale co ważniejsze bardzo ambitny i dobry piłkarz. Z nim i Piotkiem Dudą obrona nigdy nie prezetnowała się tak pewnie. Martwi mnie jeszcze jedno-jeżeli odejdzie Wasyl na codzień grać bedzie Kazimierczak-a tego się obawiam. Co do nowych twarzy-o wartości (?) Sobczaka i Gubca pisać nie bedę. Gruzin OK, ale co z LEWYM SKRZYDŁEM? Znowu nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: live99 Re: Co się tam dzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:39 za kobyle przychodzi stefanov z serbii(jest na testach). a jurkowski tyle lst u nas gral i dochodzi po co? gramy dobrze kase dostaje. a maja chyba cos kreci bo jeszcze nie dawno czytalem jak jablonski strasznie sie z niego cieszy jak nam uklada i uspokaja gre. a teraz co??? nagle nie pasuje??? pewno chcial duzo kasy i sie dmo wkurzyl!! i mial racje bo dala (podobno) ukochanego klubu to sie gra nawet za darmo!! zdradzil nas dla legii zdradzi dla lecha!!a jablo tak gada zeby ladnie wygladalo(moze dmo tak mu kazal). Odpowiedz Link Zgłoś