Dodaj do ulubionych

Policja HPHY241 - piękny przykład

IP: 193.59.95.* 08.07.04, 06:35
Dziś przed 6.00 rano jechałem za policyjnym oznakowanym Fordem Transitem HPH
Y241 (bez sygnału i świateł) od ul. Wyszogrodzkiej do Jachowicza.
Całą drogę jechał bardzo szybko, więc postanowiłem sprawdzić, jaką prędkość
osiągnął. Przy 120 km/h dystans nadal się zwiększał, czyli jechali znacznie
szybciej. Szkoda, że nie było radaru naprzeciw McDonaldsa na Piłsudskiego ;)
Brawo dzielna policja, żeby tak szybko jeździli na wezwania.
Obserwuj wątek
    • Gość: RoughBoy Re: Policja HPHY241 - piękny przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:01
      A może ich przestraszyłeś i uciekali ?!? Pewnie jeździsz ciemną furą z czarnymi
      szybami, to chłopaki mieli prawo się przestraszyć ;) i czym prędzej zjeżdzali na
      baze. Ewentualnie jest jeszcze jedno wyjście, może zabłądzili na Podolu między
      blokami i bali się spóźnić na odprawę ?! ;) A może poprostu, uprawiali
      StreetRacing :)
      • jjasiek Re: Policja HPHY241 - piękny przykład 31.08.04, 09:20
        Stawiam, że jednak ciemnych szybek się przestraszyli.
        Jak to powiedział jeden pan ze słupskiej policji: ciemne szyby są ulubionym
        elementem gansterki :)
    • Gość: ktos Re: Policja HPHY241 - piękny przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:39
      Policjanci napewno nie przestraszyli się ciemnych szybek, a napewno nie jechali
      z prędkością 120km lub wyższą. To Tobie kolego należałoby wlepić mandat za
      ewentualne przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym i jazdę za pojazdem
      który mógł być w akcji a nie koniecznie musiał używać świateł i sygnałów.
      • Gość: RoughBoy Re: Policja HPHY241 - piękny przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:17
        Odezwał się Pan wszystko-wiedzący :) Napewno znasz dokładną prędkość z jaką
        jechał radiowóz. Radiowozy łamią ograniczenia prędkości nagminnie.... dużo
        jeżdzę po mieści i dziś jechałem za Venciakiem oznakowanym 100 - 110 km/h -
        prawie całą Piłsudskiego. Nie sądze, żeby brał udział w jakiejś akcji, bo na
        światłach stał normalnie...
        • Gość: long Re: Policja HPHY241 - piękny przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:52
          Ty na pewno w jakiejs brales udzial skoro tak pedziles.
          • Gość: RoughBoy Re: Policja HPHY241 - piękny przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 02:29
            Normalnie, zap....łem jak szalony !!!!! Prawie w powietrze się uniosłem. Nie
            bądź śmieszny...
            • Gość: radar Re: Policja HPHY241 - piękny przykład IP: 80.249.4.* 12.10.04, 14:53
              a może ty konfident jeseś, skoro tak zap.....ś za Policją ???
              • Gość: RoughBoy Re: Policja HPHY241 - piękny przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 00:28
                A może Cię dziąsła swędzą ?
                • Gość: lol Re: Policja HPHY241 - piękny przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:49
                  wszyscy macie racje i ten co w dupe wchodzi glinom i ci cona nich plotują,
                  ytlko czemu do k...wy nędzy nie widzicie co sami robicie tylko patrzycie na
                  innych. H..j z glinami jak chciał jechać tak szybko niej jiedzie może gębę
                  gdzies rozbije ale że ty tak jechałeś to mnie boli. trzeba hamom pokazywać, że
                  polskie społeczeństwo potrafi poruszać sie poprawnie po drogach w odróznieniu
                  do nich. Dodatkowo mając nr boczny takiego frajera było stzrelić na crime story
                  i gościa ścigną za przekraczanie prędkości. sam tak zrobiłem i kierowca miał
                  trochę w gaciach oczywiście kierowca glina. nara.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka