Gość: Lucyfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:14 Znowu wyrzucone przez POKIS pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Festiwal Kataryniarzy IP: 80.41.235.* 12.07.04, 08:32 Czy to juz jest gazeta Leppera? O glupich zapiekankach piszecie, a jak cos ciekawego sie w miescie dzieje, to Wozniak jedno zdanie napisze. Ale moze to juz, juz, juz taka gazeta. Gazeta na MAzowszu, czerwonym, Lepperowym Mazowszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Festiwal Kataryniarzy IP: *.siec.dzialdowo.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 13:45 Poroniony pomysł.Mam poważne wątpliwosci czy oprócz samych kataryniarzy ktoś tam w ogóle przyjdzie?!?!?!Co to jest za rozrywka?Katarynki to raczej niszowa odnoga wakacujnej rozrywki dla płocczan.Panie dyrektorz\e POKIS-u proszimy o zmianę hobby bo katarynki w płocku się nie przyjmą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nafta Re: Festiwal Kataryniarzy IP: *.lodz.msk.pl / 80.51.224.* 12.07.04, 20:17 Fajna ludowa zabawa.Dzieciaki bawiły się jak szalone.A malkontenci niech siedzą w domu i oglądają telewizję.A lucyfery precz na mszę czarną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: Festiwal Kataryniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:20 Poziom festiwalu wprost proporcjonalny do długości informacji o nim.Określa również poziom zainteresowań dyrektora POKiS-u i jeszcze prezydenta MM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plocczanka Re: Festiwal Kataryniarzy IP: 80.41.225.* 13.07.04, 07:54 Jestem z Plocka. Przez dwa najblizsze lata nie bede jednak mieszkac w tym miescie. Moze uda mi sie odwiedzic rodzinne strony dwa razy. Ale to ze w miescie "nic" sie nie dzieje to nie tylko wina prezydenta i POKiS-u. A gdzie inicjatywa spoleczna? Gdzie chec ludzi do wziecia udzialu w jakiejs imprezie? Tu gdzie teraz jestem z pasztetu regionalnego potrafia zrobic impreze. Bedzie i festiwal i bractwo pasztetowe, w Plocku powiedzieliby - impreza dla dziadkow. Tacy juz jestesmy - narzekacze. Swoja droga ja doskonale wspominam Plock. I zawsze mialam cos do robienia, zawsze znalazly sie imprezy w ktorych mozna bylo uczestniczyc. Wisla daje tez ogromne mozliwosci dla tych co chca. Ale niestety trawa zawsze bardziej zielona po drugiej stronie wzgorza, a festiwal kataryniarzy jest w mniemaniu ogolu do dupy. Szkoda. Cieszmy sie z tego co mamy, bo pozniej niestety ale za rozrywki trzeba slono placic. Na zachodzie swiat sie dzieli na tych co maja 500 zl na opere, tych co maja 68 zloty na jeden bilet do kina. I tych co szperaja w przewodnikach w poszukiwaniu rozrywek za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Festiwal Kataryniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 08:55 A na koncercie Niesiołowskiego w niedziele na Starym Rynku były tłumy !Ludzie bawili się świetnie! Dlaczego w płockiej GW o tym ani mru, mru....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt-obcy Re: Festiwal Kataryniarzy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 11:25 Bo pewnie gazeta na takie koncerty nie chodzi. A swoją drogą , kataryniarze to piękne wspomnienie dawnych lat .Zastanawiam się tylko ,czy kiedyś byli w Płocku i może stąd ta obojętność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Festiwal Kataryniarzy IP: 80.41.178.* 13.07.04, 21:24 W Plocku czerwoni od dawna. Jaka tradycja katarynek, to robotnicze miasto, niestety. Ciesza sie z zapiekanki Leppera, takie tez zainteresowania wykazuje pisaki z G na Mazowszu Odpowiedz Link Zgłoś