Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 20:19 Dlaczego zawsze u nas musi się znaleźć jakiś idiota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: john Re: Koncert nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 20:41 Niech to będzie ostrzeżeniem dla organizatorów zblizajacego sie Astigmatic. W zeszłym roku było super, tylko człowiek czasami bardziej niż na muzyce koncentrował się na tym, czy ma jeszcze w kieszeniach portfel czy telefon. Ja nie odbieram nikomu prawa do dobrej zabawy, sam jednak widziałem wiele osób, którym chyba pomieszał się festiwal z wiejską dyskoteką. Na szczęście nic się nie stało, ale gdyby któryś z tych "sympatycznych" osobnikow pokazal swoje mozliwosci, to mielibysmy wstyd przed goscmi z calej Polski, dla ktorych obecnosc dresiarstwa byla jedyna wada Astigmatic 1. A wracajac do tematu, zyczylbym sobie tylko zeby ten bezmózg, który rzucił butelką został od razu wyłapany z tłumu i dotkliwie ukarany w trybie "stadionowym"(natychmiastowym). Bo tylko tak można z idiotyzmem walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juka Re: Koncert nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 20:46 w naszym mieście to coraz więcej mieszka bydła a nie ludzi na poziomie dobra opinia o Płocku poszła w świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Koncert nad Wisłą IP: 195.117.140.* 18.07.04, 21:17 Zbyt mały incydent na mało ważnym wydarzeniu aby opina poszła w świat - na szczęście. To była impreza darmowa - otwarta - każdy prymitywny pijany wieśniak mógł sobie na nią wejść i rzucić butelką - mam nadzieję że żaden debil nie dostanie karty wstępu na festowal Astigmatic - bo to dopiero ważne wydarzenie i nieodpowiedzialne zachowanie jakiegoś wieśniaka mogło by zepsuć opinię całemu miastu - ale na tym festiwalu raczej do nieczego nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Koncert nad Wisłą IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.04, 23:57 To nie był żaden wieśniak tylko prymitywny płocki cham , w tym mieście jest takich dużo , wystarczy się rozejrzeć i widać ten kwiat miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: Koncert nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 11:41 ZGADZAM SIĘ. TYLKO NIE WIEM SKĄD TO BYDŁO SIĘ BIERZE? MOŻE ROZPYLIĆ TROCHĘ BSE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: Koncert nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:51 Nie rozumiem tego klienta. Napewno byl to jakis debil. SZkoda tylko ze opinia poszla pewnie od razu na cale nasze miasto a nie na tego palanta Ten kto to zrobil to idiota !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Koncert nad Wisłą IP: *.c148.petrotel.pl 18.07.04, 21:57 organizacja byla pod zdechlym azorkiem, od czego jest SM, Policja czy ochrona jezeli tam wogole byli, bo nie widzialem, Piwo w szkle sprzedawać!!!!! i wejsc z nia na teren koncertu zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Szkło - plastik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 08:55 Popieram Krisa. Nagana należy sie organizatorom. Na Juwenalich w Łodzi piwo sprzedaje sie wyłącznie w plastikowych kuflach lub w puszkach. ZAKAZ SPRZEDAŻY PIWA W BUTELKACH. Dotyczy to również osiedlowych sklepików na terenie Lumumbowa. Gdyby u nas zastosowali podobny schemat, prawdopodobnie żaden wsiun by butelką nie rzucał. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brut Re: Szkło - plastik IP: *.acn.pl 19.07.04, 23:42 > sprzedaje sie wyłącznie w plastikowych kuflach lub w puszkach. ZAKAZ SPRZEDAŻY > PIWA W BUTELKACH. Dotyczy to również osiedlowych sklepików na terenie Moze sie troche zastanow zanim cos napiszesz. Jak ktos kogos zabije nozem , ZAKAZAC KROJENIA NOZEM, ktos kogos przejedzie ZAKAZAC JEZDY SAMOCHODEM. To nie o piwo w butelkach chodzi a o ludzi. A piwo z puszki i plastiku pija przewaznie wsiuny 9 oczywiscie sa odsepstwa jak nie ma wyboru). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr_Dracula Bo Płock to wiesiolandia. IP: 193.59.95.* 19.07.04, 07:58 Jestem rodowitym płocczaninem, ale jestem przerzażony zachowaniem napływowej ludności z pobliskich i dalszych wiosek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Koncert nad Wisłą IP: 193.243.142.* 19.07.04, 09:14 Dlatego nie przepadam za takimi imprezami. Polowa to buruny ktore tylko patrza jak rozkrecic zadyme. Za zachodnia granica to ludzie przychodza i bawia sie bez zadnych obaw o swoje bezpieczenstwo. A tak wogole to gdzie ochrona i policja i straz miejska. Przeciez kilku z nich powinno stac w tlumie po cywilnemu i interweniowac w razie co. Ahh szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twarz Re: Koncert nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:15 Przecież nie problem debila namierzyć i wsadzić na rok do pierdla i już więcej nie rzuci. W Polsce leży prawo a debile tylko się z tego cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothar Re: Koncert nad Wisłą IP: 193.243.142.* 19.07.04, 12:40 Niestety takich bezmozgich przygłupów jest w Płocku bardzo dużo. Mówie o zachowaniu które w Płocku bardzo często można zauważyc. Niestety nie ma takiego prawa, albo komuś się nie chce żeby zrobić z tym porządek. A warto, wyłapać i przykładnie ukarać. Bo w tej chwili uważają że są bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Koncert nad Wisłą IP: 193.243.142.* 19.07.04, 13:05 Każdy mówi, że powinno być więcej Policji, SM, Ochrony itd.. i ja też się z tym zgadzam, ale przecież ktoś tego debila widział i stał koło niego. Na pewno było w tym miejscu kilku normalnych facetów, którzy wyprowadzili by tego idiotę za twarz i właśnie prosto, do policji zaprowadzili !!!! I popieram propozycję, że w takim tłumie powinni znajdować się ochroniarze w cywilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAV Re: Koncert nad Wisłą IP: *.c151.petrotel.pl 19.07.04, 15:08 Bo niestety Płock to największa wioska w kraju :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Koncert nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:30 ludzie nie pierdolcie glupot , ktos sobie machnol butelka i *uj mu wiadomo gdzie , a Ci co mowia ze Płock to wioska niech sie przejda na astigmatic a nie pierdola na tym forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Koncert nad Wisłą IP: 195.117.140.* 19.07.04, 23:23 Masz rację - mnie też wkurza takie gadanie typu - Płock to największa wiocha,tu jest nienormalnie,a wszędzie indziej normalnie,tu syf - a wszędzie w kraju pięknie,tu jest be - a wszędzie cacy,itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczyglis Porypany DREH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:53 bylem bylem..ale sie nie zdziwilem,zawsze jakis drechu musi sie wpakowac i cos rozpieprzyc....no coz..mieszkamy w pieknym kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulavik Re: Porypany DREH IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.07.04, 14:06 ja z radomia jestem nie z płocka wszedlem tu bo bede gral na rockowych ogrodkach i chcialem zobaczyc jakie sa opinie o tej imprezie a tu nic tylko butla w perfect:) heheh no cooz Markowski sie zdenerwowal i slusznie ale ze mu sie takie cos nie zdazylo wczesniej to nie do konca prawda bo w moim miasteczku dostal butem w glowe... wiec cooz cala polska taka sama. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Porypany DREH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:14 Rockowe ogrodki to co innego niz ten koncert Perfektu. Odbywa sie to na ogrodzonym podworku knajpy Rock 69 i przychodza ludzie zainteresowani taka akurat a nie inna muzyka i takim jak tam jest klimatem. Mi nie wszystkie wystepujace zespoly odpowiadaja ale atmosfera jest OK. Koncert Parfektu byl po imprezie - zmagania miast czy cos takiego i wg mnie spora czasc ludzi zostala na koncercie przypadkowo bo czekala na sztuczne ognie i dyskoteke (nie wiem czy byla ale miala byc). Mimo to na koncercie byla fajna atmosfera i jestem zadowolony, ze tam bylem. Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś