aksum78 27.02.13, 20:14 Brawo organizatorzy. Widzialem zespol, na zywo w Reading rok temu. Ale ogien. I pomyslec, ze Paulnie Black ma ponad 60 lat a daje czadu, ze az milo. Powinno byc wiecej klasyki na takim festiwalu...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zus Re: Fala ska nad Wisłą. The Selecter na Reggaelan IP: *.dynamic.mm.pl 28.02.13, 17:13 Haahahhahha, emeryci pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrobyt Re: Fala ska nad Wisłą. The Selecter na Reggaelan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 18:01 jaka plaża ?, został jeno kawałek , scena się nie zmieści . No i prosze jaki dobrobyt - brytyjscy emeryci branzy muzycznej przyjeżdżają zarabiać do płocka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 fala flustracji IP: *.bb.sky.com 28.02.13, 19:28 graja mlodzi zle. graja starzy jeszcze gorzej.zazdroscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czego ci aksumku Re: fala flustracji IP: *.067.c72.petrotel.pl 28.02.13, 19:44 zazdrościć.Tego żeś poleciał do emerytów.Przynajmniej składki zus nie muszą odprowadzać stąd będą tańsi.Jak tak dalej pójdzie nici będą z tego waszego wrzasku.No i chwała Bogu.To wasze całe zamieszanie potrzebne jak dziura w moście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: fala flustracji IP: *.204.61.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.13, 21:29 Ciekawe czy i po tych emerytów trzeba będzie wysłać taksówkę z Płocka, bo nie będą mieli transportu i ile dopłacili im płoccy organizatorzy do tego co zarabiają graniem na ulicy czy w metrze. Patrzę na gwiazdy z tamtych lat i nie zarabiają dobrze. Boy George 500 dol za dyskotekę, Rick Astley 2000 dol za koncercik do kotleta, Demisa Russosa to można zamówić na polskie wesele za 4 tys zł, Donovan pewnie zagra za każdą jałmużnę, bo od lat czeka na propozycje, a by przeżyć dorabia pracą w sklepie, Gazebo 3 tys zł w Polsce z noclegiem i biletem na samolot. Można by wymieniać bez końca. Ci wiedzą, gdzie przyjechać, bo w Płocku w dobrym tonie jest przepłacanie. Ile zgarną nikt nie powie, bo naraziłby się na śmiech i oskarżenie o marnotrawstwo pieniędzy. Fajnie, że chociaż napisano dlaczego ta gwiazda jest gwiazdą. Ciekawe czy to prawda. Muzyka musiała być kanałowa, skoro ja jej z lat 80-tych wogóle nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabaż Re: fala flustracji IP: *.dynamic.mm.pl 28.02.13, 22:12 Żeby nie zmarli po drodze. Skąd ich wytrzasneliście, spod ziemi? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: fala flustracji IP: *.bb.sky.com 28.02.13, 23:18 idz na spacer, wypij piwo,porozawiaj z zona, zamiast tracic czas na pisanie bzdur na kompie. albo zaloz zespol i zagraj. tfu, co ja plote. do tego trzeba miec troche werwy i ochoty. wam "ploccy" emeryci kompletnie tych przymiotow brakuje.... pozostaje komputer i pisanie kocopalow........niestety...... Odpowiedz Link Zgłoś
epoeta Re: fala flustracji 01.03.13, 06:11 Już samo pytanie o wynagrodzenie dla niby gwiazdy irytuje samych organizatorów. Pewnie mają świadomość, że tak bronią się przed podaniem kwoty, bo może się okazać się, że za te pieniądze można było i 20 zaprosić, którzy w tamtych latach okupowali pierwsze miejsca list przebojów. I to takich, którzy sami przyjadą, a nie tacy, po których trzeba będzie wysłać kierowcę. Poza tym co za atrakcją jest miasteczko namiotowe dla kogoś zamieszkałego w Płocku? A czemu organizatorzy nie zagrają, tylko lokalnych emerytów namawiają na zakładanie zespołów? W końcu to oni spijają całą śmietankę z tego biznesu? Brakuje im werwy i ochoty? Już chyba wiadomo w jakich dniach emeryci z Płocka będą zmuszeni wyjechać na wczasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 do epoety IP: *.bb.sky.com 01.03.13, 18:37 po przeczytaniu Panskiego wpisu(sic)...................... zapraszam w lipcu na plaze by zobaczyl Pan tych emerytow w akcji..... Odpowiedz Link Zgłoś
epoeta Re: do epoety 01.03.13, 20:30 Nie , że jestem wścibski, ale chciałem dowiedzieć się ile ci emeryci otrzymali od organizatorów. Żeby nie okazało się, że jeszcze dopłacali, by z nich zrobić gwiazdę sezonu w Płocku. A miasto miało by przy okazji spojrzenie na co idzie publiczna kasa. Emerytów w akcji chcę zobaczyć na dachu Mostów. Jakoś wolę uczciwe biletowe imprezy , niż z miejskim sponsoringiem. Na pogo za stary jestem, ale piwko po koncercie obowiązkowo. Wy pewnie preferujecie trawkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytenparty Re: emeryten party IP: *.c155.petrotel.pl 01.03.13, 20:39 otworzyła się duża szansa dla naszego forumowego emerytowanego frustrata spod znaku neoplusa, pytanie na czym zagra ?? na fujarce raczej już nie, ale może na dolnym puzonie, zwłaszcza po jakiejś solidnej grochówie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: emeryten party IP: *.bb.sky.com 01.03.13, 20:57 emeryci jakich znam kryja czapkami tych flustratow z forum. zeby miec tak ubogie zycie, by spedzac noce i dnie na forum. ciagle narzekajac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksumku Re: emeryten party IP: *.067.c72.petrotel.pl 01.03.13, 22:44 ukochany.Dlaczego więc czytasz te wpisy.Dlaczego masz tak ubogie życie,że siedzisz i czytasz te wpisy.Przestań pitolić o wysokiej klasy występach jakiś tam szarpidrutów.Przestań bo nikt ci nie wierzy.Chyba,że sam do siebie piszesz chwaląc te wydarzonka.Dzieci głodują a tobie balowanko za cudze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: emeryten party IP: *.204.84.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.13, 23:17 A tak na marginesie zwrócę uwagę agresywnej młodzieży, że gwiazdę rezerwuje się na kilka lat do przodu, nie szuka się na kilka miesięcy przed imprezą. Dobrzy wykonawcy kalendarz zapełnili dawno, zostaną tylko ochłapy, których nikt nie chce, którym trzeba będzie i historię ułożyć i uświadomić emerytów i młodych, że to GWIAZDA I prawdą jest, że upublicznienie honorarium dla tych gwiazdorów zdyskredytowałoby organizatorów na zawsze. Przydałby się jakiś przeciek. Byłaby kupa śmiechu, a miasto pewnie uwolniłoby się od obciachowej imprezki zwanej festiwalem (nie wiadomo naprawdę dlaczego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: emeryten party IP: *.bb.sky.com 02.03.13, 12:11 bij dziadu daj spokoj..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: emeryten party IP: *.204.117.94.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.13, 12:56 Od dawna wiadomo, że strach budzi agresję. Czego boją się organizatorzy reagując złością nawet na proste pytania dotyczące kichowatej imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: emeryten party IP: *.bb.sky.com 02.03.13, 14:35 od dawna wiadomo, ze brak zajecia i flustracje rodza paranoje....... nie jestem i nie bylem organizatorem tej imprezy. acz z calego serca ja popieram. p.s. od kiedy w sztuce, a w tym przypadku w muzyce. wiek jest wyznacznikiem, czy ktos jest emerytem czy nie? Beuna Vista, Rolling Stones, Iggy Pop, Rodowicz, Lou Reed, Bowie, Selecter, Madness i itp...... zapraszam na plaze w lipcu. nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: emeryten party IP: *.204.117.94.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.13, 15:36 Może warto z administratorem pogadać, by zamknął usta tym , którzy mają inne zdanie niż ty na temat tej kichowatej imprezy? W swojej wypowiedzi wymieniłeś gwiazdy wielkiego formatu. Tylko tak jak było już mówione, takie gwiazdy rezerwuje się kilka lat przed imprezą, a ty reklamujesz artystów z domu starców, których nikt nie chce słuchać. Po których często trzeba taksówkę wysłać, bo nie mają nawet swojego transportu. A koszta zaproszenia takich pierników? Byłby dopiero śmiech na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 ignorancja IP: *.bb.sky.com 03.03.13, 12:43 nie rozmawiaj z gupkiem. sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem. i na tym powinienem skonczyc. ale mnie korci, wiec...... skad wiesz ze wyzej wymieniony zespol nie jest gwiazda w swoim gatunku muzycznym( podejrzewam, ze nawet po artykule nie wiesz co to za zespol, nie mowiac o Jego tworczosci, co automatycznie skresla Cie w dyskusji) i nie brany byl pod uwage juz wczesniej? a z tego co wiem, to byl. ale roku temu priorytetem byl Gentelman, wiec wystapi teraz. widac ze znasz sie na organizacji imprez, wiesz jakie zespoly sa godne, a jakie nie. mam pomysl bij dziadzie. stworz wlasny festiwal. zgred-flustrat party. tylko nie nad Wisla. moze na lotnisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksumku idz Re: ignorancja IP: *.067.c72.petrotel.pl 03.03.13, 12:59 na spacerek.Duży wiaterek.Wywieje ci głupoty z głowinki.Przestań klepać te swoje kocopały o wielkości imprezek,które mają być cudem nad cudy.Po tych twoich imprezach nie pozostanie śladu.Chyba,że historycy będą czytać nasze wpisy.Wtedy zaciekawi ich dlaczego pisaliśmy.Okaże się ,że tylko dlatego zaistnieliście,że my o waszych cudach pisaliśmy.Zrozum to chłopie.Nic nie pomogą wasze usilne obrony evencików.Zrozum to.Co najwyżej kiedyś powiedzą,że władza dała się ...na spore pieniądze.Ot i tyle aksumku.Nie dorabiaj ideologii do czegoś co się nie daje obronić.Kasa i jeszcze raz kasa.Pewien mądry gościu powiedział,że skoro jest to co propagujecie tak wspaniałe to ludziska kupili by drogie bilety a wy nie poszli byście po kasę do urzędu.Proste.Nie pojmujesz tego.Twoja strata.Niestety także i moja strata bo z moich pieniędzy także korzystacie.Skoro kożystacie z moich pieniędzy to jak to się nazywa.No jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: ignorancja IP: *.bb.sky.com 03.03.13, 16:06 kocham Was moi flustraci....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aksumka Re: ignorancja IP: *.067.c72.petrotel.pl 03.03.13, 23:16 a my ciebie nie kochamy.My kochamy kobiety.Kochamy też logiczne rozumowanie.Wiemy,że są ważniejsze rzeczy niż głupie wywalanie miejskiej kasy na te twoje evenciki.Musisz to pojąć.Tylko logiczne rozumowanie i sensowne wydawanie naszej wspólnej kasy.Po tym jak nasi gospodarze wydają pieniądze oceniam ich działania.Nie ma znaczenia kto rządzi.Czy to z prawa czy to z lewa.Jak dotąd usteczka pełne frazesów a gospodarzenie do...bani.Balować się chce?.A za swoje balować.Pojął to aksumek?.Nie pojął a to szkoda.Gdy kichy zagrają marsza pojmiesz co ci mówiliśmy.Te wyśmiewane przez ciebie dziady ze starówki,menele,bij dziady,poeci i inni trzeżwo patrzący na życie mają rację.Zrozum to.Mówimy to dla twego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: ignorancja IP: *.31.108.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.13, 16:19 Organizatorzy evenu chyba za dużo nasłuchali się historyjek o dokonaniach Bagsika i jego Art B. I najwyraźniej tym torem idą. Obojętne są im sprawy muzyczne imprezy, liczy się tylko zysk. Paranoją jest, że sami siebie muszą przekonywać, że zaprosili gwiazdę, bo w to nie wierzą. Liczy się tylko zysk. I to zysk osiągnięty z okradania takich staruchów osiedlowych jak ja, bo miejskie pieniądze to również moje. A to już jest bezczelność! A, że są niedorajdami nie są w stanie zrobić imprezy, która sama na siebie zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: ignorancja IP: *.31.108.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.13, 17:38 We wszystkim chcesz być trendy, ale mnie facet z facetem nie kręci. Nawet jeżeli to jest na topie. Fe! Odpuść sobie te miłosne wyznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: ignorancja IP: *.bb.sky.com 03.03.13, 23:13 zalosny jestes i tyle.... glodnemu chleb na mysli.... tym bardziej powinienes posluchac ska. przestalbys byc zrzedliwym dziadem, a i zona pewnie by sie ucieszyla...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aksumka Re: ignorancja IP: *.067.c72.petrotel.pl 04.03.13, 09:39 oj tam oj tam.Polacy nic się nie stało mawia mądrala.Stało się kochanieńki.Stało.Gospodarka pikuje w dół a ty chcesz szaleńcu wydawać na bzdety?.Opamiętaj się.Jeszcze jest czas.Gdy talerzyk będzie pusty co wtedy powiesz nasz balangowiczu złotousty.Mam spiżarnię radę sobie dam.Nauczyli mnie Rodzice gospodarskiego myślenia.Pomyśl.Instynkt samozachowawczy nawalił?.Dalej pisz te swoje "mundrości".Zobaczymy czy będzie z tej mąki chlebuś nasz powszedni.Powtarzam.Opamiętajcie się wydrwigrosze z tymi niepotrzebnymi bzdetami.Nie ma forsy na gimnazjum a będzie na balangi?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: ignorancja IP: *.bb.sky.com 04.03.13, 19:16 wypal sobie to na czole. stop z balangami. moze sie uspokoisz, bo to zakrawa na paranoje w Twoim wydaniu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: ignorancja IP: *.31.46.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.13, 21:04 A ile byś stracił, gdyby ta drętwa imprezka się nie odbyła? Jak jesteś tak zdesperowany to może zamiast karnecików oddałbyś kasę tym Płocczanom, którzy nie pójdą na to badziewie? Bez ich zgody wyciągasz pieniążki z budżetu miasta, również ich pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: ignorancja IP: *.bb.sky.com 05.03.13, 19:46 tobie przeszkadzaja koncerty, a mnie molo, sekcja pilki noznej, datki na Kosciol, blacha na Wzgorzu Tumskim, przekrety w Caritasie, Straz Miejska, chece w Orlenie i Permie i itp. kazdy widzi to co chce widziec. nie twierdze, ze przy organizacji tych imprez wszystko jest cacy. bo pewnie nie jest, jak "wszystko" w tym kraju. a jesli cos nawala, to rzeba to naswietlic i poprawic. w bilansie imprezowym jest to wartosc dodatnia. odskocznia mentalna jakiej na codzien tutaj brakuje. nie przekonamy sie i tyle.ja swoje i Wy swoje. a i tak imprezy te ciesza sie powodzeniem wsrod publicznosci. ja czekam do lipca...i tradycyjnie nie pozdrawiam( jakies macie homo kompleksy, no ale w tym kraju to normalne. wszyscy sie boja byc lub znac pedzia......) hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: ignorancja IP: *.31.110.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.03.13, 20:22 ...totalna klapa ze sprzedażą biletów dwa lata temu, w ubiegłym roku mniej sprzedano biletów mieszkańcom Płocka niż na jeden mecz piłki nożnej naszej Wisły. Dobrze, że trochę nawiedzonych przyjechało. Chcesz mentalnej odskoczni, zacznij czytać książki, wybierz się do teatru, może wejdź w edukację , sam zacznij grać , pisać... Są lepsze odskocznie niż liczenie przez cały rok zysków z wyżulenia kasy z UM i przekonywanie samego siebie, że g..... jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: ignorancja IP: *.bb.sky.com 05.03.13, 20:58 no napisal co wiedzial. nie mam 20 lat, i cos tam robie( trawestujac wypowiedz pewnej Pani posel), gram na basie, mam zespol, czytam i itp. ale to nie jest temat o mnie,he,he. przypomne ze zaczelo sie od zespolu The Selecter, ktorego tworczosc znam, slucham i widzialem na koncercie. a Ty i pare osob na tym forum jak dalej nie wie i nie zna tego zacnego bandu, skrecil w dyskusji na kolejny raz pisanie won z koncertami. ja juz to znam i wiem, ale ile mozna? cos dodania w w kwestii bandu, ktory jest bohaterem tego topiku? dobrze graja, lub nie, fajnie ska graja czy nie? oczywiscie w Waszym przypadku to pytania retoryczne.................. koncze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aksumka Re: ignorancja IP: *.067.c72.petrotel.pl 05.03.13, 21:05 kończ waść wstydu ......Kończę aksumku.Proszę o jedno.Nie dojcie miejskiej kasy.Tylko tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: ignorancja IP: *.bb.sky.com 05.03.13, 22:03 no tych plyt nie znam w dorobku zespolu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: ignorancja IP: *.31.110.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.03.13, 22:16 Najwyraźniej w twoim bloku nie ma garażu, bo próbę z tym bandem chcesz na poważnej imprezie urządzić? Wszyscy wielcy latami trenowali w garażach... Jak potrenujesz z 20 lat na tym basie może wezmę cię do kapeli. POWAŻNEJ! Ale pewnie tego nie dożyję, na twoje i swoje szczęście. I tak coś tam sobie nie rób, tylko na poważnie weź się za coś, nie za robienie syfu na plaży w wakacje. Już dawno mówiłem, że dzisiejsza młodzież to stracone pokolenie! Odpowiedz Link Zgłoś
epoeta Re: ignorancja 05.03.13, 22:41 Ja przyznaję się, że nie znam tego Selectera. Ale jak zachciało mi się Bruce Springstina posłuchać na żywo to poleciałem za ocean. Nie przyszło mi nawet do głowy, by wyciągnąć od urzędników pieniądze na ściągnięcie mojego ulubionego artysty na miejsce. Nic prostszego dzieciaku. Trzeba zakasać rękawy, jechać na zmywak do UE, zarobić na przygodę życia i pojechać do Brazylii na koncert. Napewno będzie to większa przygoda życia niż nękanie innych swoimi kulawymi gustami muzycznymi. I nie zapominaj, że swój kaprys spełniasz również za moje pieniądze, podobnie jak jeden kapryśny zafundował sobie za moje pieniądze molo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: ignorancja IP: *.bb.sky.com 05.03.13, 23:19 jaki dzieciak? mam 35 lat.... dzieki ze Ty probujesz dyskutowac. a wracajac do Springstina. nie ktorzy poczekali jak madrzy Czesi zaprosili Go do Pragi, albo jak gral w Berlinie:) reasumujac czekam na lomoty ku Twojemu zmartwieniu.a zespol polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: ignorancja IP: *.31.17.59.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.03.13, 06:48 35 lat to masz chyba z mężem. He! He! Dla mnie i przy 35 jesteś dzieciak i przy tym co gadasz! Jakbyś zauważył, Praga, czy Berlin to nie Płock. Poza tym i tam miasta naciągaczom nie dały kasy na koncerty, a prawdziwe gwiazdy można oglądać tylko na imprezach z biletami. Po tą twoją gwiazdę również trzeba będzie wysłać taksówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
aksum78 Re: ignorancja 06.03.13, 21:01 spie..... dziadu. za wycieczki osobiste zalosny czlowieku i tyle....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko tyle Re: ignorancja IP: *.067.c72.petrotel.pl 06.03.13, 22:29 masz do powiedzenia w sprawie ekonomicznych aspektów tych wydarzonek.Malutko.Bardzo malutko.Gubisz się aksumie.Na sport sknerzysz?.Na balanżki nie sknerzysz.Widać co ci leży na...serduchu.Pytasz kto zapłaci za zobowiązania Wisły.Dlaczego nie pytasz kto płaci za imprezki?.Rozdwojenie ........kasy.Na imprezki cacy.Na coś czego nie lubisz nie dajesz.Skoro tak to ja nie chcę by wywalano kasę na niby muzyczkę nic nie wnoszącą do kultury.Remis.Nie ma kasy na denną rozrywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
epoeta Re: ignorancja 06.03.13, 07:22 Nie schlebiaj sobie, że chcę z tobą dyskutować. To niewykonalne! Ty walczysz o kasę, ja o zdrowy rozsądek, a tego nie da się połączyć. Ci twoi gwiazdorzy potrafią łomotać? Nie rób sobie jaj. Na Brazylię bym cię mimo wszystko namawiał. To tylko 4700 zł przelot. Koncert Slayera był dla 120 tys. Nie dla 20 najaranych małolatów, jak nad Wisłą. Takie coś warto przeżyć. A żebyś ty wiedział jaki łomot jest na AC DC . Ci twoi emeryci to kołysanki grają! Ale na prawdziwe gwiazdy kupuje się bilet, nietani. A twoich gdyby nie zasponsorować, przywieźć , nakarmić to skończyło by się jak z Czerwie - sprzedano 3 bilety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobaczymy Re: ignorancja IP: *.067.c72.petrotel.pl 06.03.13, 18:49 kto bardziej dba o miejskie pieniądze.Zobaczymy,czy Prezydent Nowakowski da naszą kasę na ....dostatki dla tzw organizatorów.Zobaczymy czy nasi wybrańcy /radni bezradni/będą mieli na tyle odwagi by powiedzieć basta wydrwigroszom.Jak widać po ostatnich latach strach rozumy ściska i kasę dają.Niektórzy odpytani przez moją skromną osobę mówili,że są przeciw takiemu marnotrawieniu miejskiego budżetu.Nie będzie Boże zmiłuj.Powiem na komisji budżetu kto był przeciwny.Zobaczymy miny naszych pracowników/wszak to my ich opłacamy/.Uważajcie drodzy radni.Możecie mieć mniejszy domowy budżet gdy dietki nie wpłyną na konto.Kredyty do spłacenia...może być ciężko.Jeśli dbacie o nas to popatrzcie na wydatki rozrywkowe.O poziomie tej tzw rozrywki nie ma co mówić.Łomot i tyle w temacie.Chodzi o ekonomię głupcy.Tego nie pojmujecie?. Odpowiedz Link Zgłoś
aksum78 Re: ignorancja 06.03.13, 21:05 obie kapele graly w wawie. wiec po co latac? masz racje. bylem glupi. nie ma co Wami rozmawiac. twoj kolega z forum sie popisal robiac wobec mnie osobiste wycieczki w zalosnym stylu. co automatycznie skresla Was nawet jakbyscie mieli "racje". konczymy po polskiemu. obrazic, zwyzywac i tyle. buraki mentalne z sloma w butach. interentowi szczekacze. jaj nie maja na aktywnosc w realu, ale przed kompem to hohoho........switch off....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: ignorancja IP: *.31.4.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.03.13, 21:53 Zrób koncert za własną kasę! Niech będą bilety! Wtedy będę myślał czy się wybrać. Zmień się z urzędniczego żulka w poważnego biznesmena. Wtedy zobaczę twoją aktywność w realu, nie wirtualną, wmawianą i opłaconą z nie swoich pieniędzy. Darmowe igrzyska dobre były dla plebsu, bo odwracały uwagę społeczeństwa od spraw istotnych. Ratowały d.... władzy. Dlatego były gów...ne. Może tymi kategoriami myśli i współczesna władza miasta? Ja do plebsu nie zamierzam się zaliczać. Chcę komercyjnych koncertów, protestuję przeciwko robieniu tandety za pieniądze wszystkich, głupotę będę piętnował. Z tymi zagranicznymi koncertami to w sumie niezły pomysł. Ja pamiętam INXS i Midnight Oil w Australii pewnie ponad 25 lat temu. Londyński koncert INXS słabiutki. U siebie grali inaczej, ale co ty wiesz o magii koncertów, jak na widok byle żulka z gitarą chcesz patrzeć jak na gwiazdę. I co gorsza zmuszasz innych by mieli równie spaczoną psychę jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: ignorancja IP: *.bb.sky.com 05.03.13, 23:14 czemu sie dziwic jak miala takie wzory jak Ty....... o mnie sie nie martw mentalny starcze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: ignorancja IP: *.106.c68.petrotel.pl 07.03.13, 07:02 jak mozna zmarnowac tyle czasu na rozmowe z betonem? zamykac sie w lazienkach i puszczac sobie glosno radiomaryja a impreza i tak bedzie i niech bola was zeby od lomotu na kazdej z nich i niech plyna miliardy nie miliony z kasy miejskiej huhuhu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda boli Re: ignorancja IP: *.067.c72.petrotel.pl 07.03.13, 11:41 płać miliardy ale ze swojego portfelika.Kapujesz o czym mówię.Korzystasz z miejskiej kasy tym samym korzystasz z pieniędzy biednych dzieci,bezrobotnych i starych chorych osób.Pokazujesz swoją tolerancję.Pokazujesz swoje lewactwo.Pamiętaj lewacki liberałku.Znikniecie jak znikła komuna.Znikniecie jak inne totalitaryzmy.Tylko dlaczego inni mają ponosić koszty waszych fanaberii.Na koniec powiem ci tak ultra tolerasto.Każdy słucha i czyta co chce.Skończyły się czasy zamordyzmu.Szlak was trafia,że coraz więcej ludzi widzi waszą hipokryzję.Usta pełne frazesów a swoje lodziki się kreci.Nic nie trwa wiecznie.Pamiętaj o tym.Szkoda ciebie boś też człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 na pohybel IP: *.bb.sky.com 08.03.13, 18:57 burakom: www.cgm.pl/aktualnosci,28972,festiwal_reggaeland_w_trojmiescie_i_sopocie,news.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do buruna aksuma Re: na pohybel IP: *.067.c72.petrotel.pl 08.03.13, 21:47 pitolisz te swoje kocopały.Pitol dalej.Powiem ci ak.sumku.Kasa mości aksumku.Kaska.Rynek tzw rozrywki na zachodzie mocno się skurczył.Nikt nir chce wydawać kaski na rozrywkę od siedmiu boleści.Watahy tzw "organizatoruf" i tzw "tfurcuf" pędzą gdzie są jeszcze bojazliwi wydawacze nie swoich pieniędzorów.To wydawactwo też się skończ.Co wtedy zrobicie spece od kulturki.Pozostała Białoruś.Tylko,że tam ni ma kaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: na pohybel IP: *.31.69.93.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.03.13, 22:15 Mam nadzieję, że w UM zainteresują się obłąkańczymi wpisami aksumka i rozważą ponownie finansowanie folklorystycznego pikniku rodem z Jamajki o nadętej nazwie FESTIWAL. Boję się tylko o leniwca aksumka, bez łatwej kasy skończy kiepsko. Uczyć mu się nie chce, roboty szukać nie będzie, bo z urodzenia dyrektor... Cinko to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: na pohybel IP: *.bb.sky.com 09.03.13, 14:22 Mam nadzieję, że w UM zainteresują się obłąkańczymi wpisami aksumka i rozważą ponownie finansowanie folklorystycznego pikniku rodem z Jamajki o nadętej nazwie FESTIWAL. Boję się tylko o leniwca aksumka, bez łatwej kasy skończy kiepsko. Uczyć mu się nie chce, roboty szukać nie będzie, bo z urodzenia dyrektor... Cinko to widzę buhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: na pohybel IP: *.bb.sky.com 09.03.13, 14:20 pitolisz te swoje kocopały.Pitol dalej.Powiem ci ak.sumku.Kasa mości aksumku.Kaska.Rynek tzw rozrywki na zachodzie mocno się skurczył.Nikt nir chce wydawać kaski na rozrywkę od siedmiu boleści.Watahy tzw "organizatoruf" i tzw "tfurcuf" pędzą gdzie są jeszcze bojazliwi wydawacze nie swoich pieniędzorów.To wydawactwo też się skończ.Co wtedy zrobicie spece od kulturki.Pozostała Białoruś.Tylko,że tam ni ma kaski. ziew, nuda...... wysil sie bardziej........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy asumek to raper IP: *.31.34.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.03.13, 16:48 Jednak miałem rację, aksumek to blokowy raper! Prostacko disuje!!! To po co co gra na basie, wystarczy umca umca. Bo musisz wiedzieć, że: ...To są moi ludzie, to jest moje miasto, Czas co nas goni , szczęście łapane na lasso... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: asumek to raper IP: *.31.94.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.03.13, 20:15 A twoje umca umca lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: asumek to raper IP: *.bb.sky.com 09.03.13, 21:24 A twoje umca umca lepsze? lepsze.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksumku Re: asumek to raper IP: *.067.c72.petrotel.pl 09.03.13, 21:57 pisz do mnie jeszcze te swoje durnoty o wyższości tych umpa,umpa.Pisz do woli.Pisz.Kasa i tak się skończyła.Tylko twoi sponsorzy jeszcze mamią lud o wielkiej kasie i zielonej wyspie.To pic na wodę i fotomontaż.Kasy nie ma.Są tylko obiecanki cacanki a głupkowi radość.Koniec kasy.Otrzeżwiej.Kasy nie ma.Są tylko obiecanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aksumka Re: asumek to raper IP: *.067.c72.petrotel.pl 09.03.13, 20:52 forsa poszła za kochasiem w siną dal.W siną dal, w siną dal.Za kochasiem poszła sobie w siną dal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: asumek to raper IP: *.bb.sky.com 09.03.13, 21:11 forsa poszła za kochasiem w siną dal.W siną dal, w siną dal.Za kochasiem poszła sobie w siną dal. eee, ciagle slabo. wiecej werwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: asumek to raper IP: *.31.87.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.13, 11:43 Dziwi mnie, że osoba nie znająca się na prawie autorskim zajmuje się organizowaniem umca umca. Czy wiesz , że powtarzanie w swojej wypowiedzi słów innej osoby jest karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 plonne nadzieje? IP: *.bb.sky.com 10.03.13, 12:31 zanim napiszesz kolejny zgryzliwy, pelen flustracji komentarz. polecam Ci uwadze ten oto wywiad-rozmowe. z osoba w slusznym wieku. zakladam ze i Ty tez nie jestes juz mlodzikiem. chcoc nick Twoj jest troche obrazliwy dla osob straszych. w kazdym badz razie mi ta rozmowa dala do myslenia. Tobie mysle tez powinna. koncze tym moim komentarzem wymiane zlosliwosci, ktore nic nie wnosza. a tylko karmia Trolle. sam sie tez na swoja nieuwage dalem w to wciagnac. reasumujac oto rozmowa. moze ja wysluchasz? kto wie? www.polskieradio.pl/9/1363/Artykul/797460,Emerytura-czas-ktory-trzeba-wykorzystac-maksymalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruch osiedlowy Re: plonne nadzieje? IP: *.31.57.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.13, 13:39 Czy w tym co wygrzebałeś w necie było powiedziane, że lekarstwem na nudę dla emerytów jest udział w płockim Reggelandzie? Nie zauważyłem! Ja wolę moją codzienność emerycką, nie taką jak mi proponujesz. Zapewniam, że nie nudzę się, na wszystko mi starcza, nie żulę w UM. W wypowiedziach mowa jest o pieniądzach. A czy ty miałeś odwagę powiedzieć ile wydoisz z emeryckich pieniędzy na swój jałowy pikniczek? Nie zrobisz tego nigdy! To jest miara obłudy! Widzę, że gardzisz uczciwą robotą, wolisz robić takie umca umca za czyjeś pieniądze, by mieć na czynsz w bloku i na przetrwanie roku na marzeniach o kolejnych skokach na miejskie pieniądze. Sorry małolat, ale tak to widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: plonne nadzieje? IP: *.bb.sky.com 10.03.13, 13:42 o jak widze, pomylilem sie. rzeczywiscie plonne to byly nadzieje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksumku Re: plonne nadzieje? IP: *.067.c72.petrotel.pl 10.03.13, 20:20 o jaką sumkę cały ten jazgot.No powiedz o ile tzw "organizatory" walczą.Powiedz ile chcecie wyrwać kaski.Potem popatrz w oczy emerytom i głodnym dzieciakom.Proszę nie pitol tych swoich kocopałów o wyższości tej swojej rozrywki.Pomyliłeś się też w tym,że rozsądni ludzie odpuszczą ci udowadnianie zasadności wydawania społecznych pieniędzy.Chcesz pokazać,że ta twoja łomotowa muzyczka ma takie ogromne ilości fanów.Zorganizuj evencik za swoje pieniążki.Sprzedawaj bileciki.Zobaczymy jaki to interesik ...dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aksumka Re: na pohybel IP: *.067.c72.petrotel.pl 09.03.13, 18:10 piszę tak byś zrozumiał.Zrozumiał?.Prawda boli?.Nie zrozumiał aksumek?.Szkoda.Wielka szkoda dla aksumka.Może uciec duża sumka?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksum78 Re: na pohybel IP: *.bb.sky.com 09.03.13, 18:54 piszę tak byś zrozumiał.Zrozumiał?.Prawda boli?.Nie zrozumiał aksumek?.Szkoda.Wielka szkoda dla aksumka.Może uciec duża sumka?. no nie. to juz kompletnie bez polotu......popraw sie..... Odpowiedz Link Zgłoś