Dodaj do ulubionych

coś dziwnego widze na forum

05.09.13, 11:25
Od kilku dni zauważam na forum dziwne zdarzenia, ktos z cierpliwościa i uporem"odgrzewa stare kotlety" , wyciąga "na wierzch" stare tematy sprzed wielu lat , np. ten o PWSZ z 2005 czy inne sprzed wielu lat
Takich przyykladów widac tu wiele, tak się więc zastanawiam czy to zbiego okoliczności , takie nagle zainteresowaie tematami , ktore już "umarły" , czy to ktos celowo robi aby "zrzucic" inne drażliwe ( wiadomo dla kogo) na plan dalszy?

Nie wiem , ale przypuszczam i domneimowywuje że jednak "ktoś - coś"..
Obserwuj wątek
    • Gość: Isssabellla Re: coś dziwnego widze na forum IP: *.plock.mm.pl 05.09.13, 12:34
      Kaziuk! Bo niedobre ludzie są!
    • Gość: obeznany rozwiązanie zagadki IP: *.webd.pl 05.09.13, 15:10
      Też to zauważam. I doszedłem do wniosku, że może to twój facet, który cię rzucił robi ci na złość.
      IMHO twój były facet chce bagatelizować twoje posty :(
      • Gość: gość Re: rozwiązanie zagadki IP: *.class145.petrotel.pl 05.09.13, 16:39
        Trzeba zepchnąć jak najniżej drażliwe tematy...
        • Gość: kaziulek przykłady IP: *.plock.mm.pl 05.09.13, 18:31
          cos jednak jest na rzeczy 9 kilka "odświerzonych wątków)

My ............. i pieniadze
          Autor: Gość: Maciek IP: *.ssss.gouv.qc.ca 25.02.03, 18:19

PWSZ wywiesiła wszystkie listy przyjętych
          Autor: Gość: FILOLOGIA ????? IP: 193.59.95.* 01.08.05, 10:37

Precz z fast foodami i słodyczami!
          Autor: zdunowskae 30.09.10, 22:38

i co ciekawe , nowe wpisy sa zupelnie przypadkowe , suche pare slów wlepionych w środku ciągu dyskusji, to chyba daje do myslenia
      • Gość: kaziulek Re: rozwiązanie zagadki IP: *.plock.mm.pl 06.09.13, 20:23
        sory ale się powtarzasz , juz to było , napisz cos nowego
    • Gość: tolo to forum nie ma wpływu na nic, ktos sie bawi IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.13, 19:49
      dzieciak jakiś
      • Gość: ja kolejny kotlet IP: *.plock.mm.pl 06.09.13, 16:56
        "Biją mojego chłopaka" czyli awantura po dyskotece
        Autor: music22 03.10.11, 21:57
        Dodaj do ulubionych Skasujcie
        Odpowiedz
        I jeszcze jedno - w trakcie wykonywania czynności służbowych strażnicy wyczuwali woń alkoholu. Od sprawców pobicia i od ich ofiary.
        • Gość: pechpech Re: kolejny kotlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 19:19
          Ja za to widzę, że nie widzę wątku o senatorze PiSu Martynowskim, który zasadził się na Peszek i wykazał się fatalnie w tej inicjatywie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka