Dodaj do ulubionych

Agencja M2CS

06.02.14, 20:11
Na rynku ochrony pojawiła sie niedawno nowa , mało znana firma M2CS. Firma ta weszła tez do naszego miasta.
Mam więc pytanie , czy ktoś bliżej wie cś o pracy w tej agencji, jakie obiekty w Płocku już ochrania, jaką proponuja stawkę?

Będę wdzięczny za informacje.

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc portalu Re: Agencja M2CS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 11:43
      M@SC to Forma powstała z połączenia Mark@Corporation - agencji ochrony z Czech z Polskim City Security, Stąd nazwa M2CS. www.citysecurity.pl
      • Gość: TEY Re: Agencja M2CS IP: 185.9.127.* 08.02.14, 12:23
        neoplus zawsze pytaj bo zawsze ma info z pierwszej łapki od ekipy, TEJ ekipy
    • Gość: de Re: Agencja M2CS IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.14, 11:20
      Nie podniecać się nowa stara warunki takie same jak we wsztstkich firmach nie ma szału
    • Gość: Rahim Re: Agencja M2CS IP: *.plock.mm.pl 05.05.14, 17:44
      Obiekty ich z tego co wiem to Galeria Mosty i Galeria Mazowia stawka 6.50 na godz od miesiąca pracuje jak na razie jest wszystko dobrze :)
      • Gość: security Re: Agencja M2CS IP: *.centertel.pl 21.05.14, 16:54
        Witam . Z tego co słyszałem to w mazovii jest City security . Stawka marne 6 zl i wlasne ciuchy bo firma wymaga ale nie zapewnia. Chlopacy seagwaya pchają bo firma nie ma na baterie do pilota. Nie polecam tam pracy
        • Gość: Marcin Z Re: Agencja M2CS IP: *.air-net.gda.pl 04.08.14, 21:46
          Własne ciuchy ? HA HA, ale się uśmiałem. Pracuję w tej firmie od 5 lat i w życiu o czymś takim nie słyszałem!
    • Gość: były pracownik Re: Agencja M2CS IP: 94.42.190.* 29.07.14, 12:04
      Wyzysk i oszukaństwo. Kasy nie wymusicie bez sądu. Na kierowników obiektów wybierają chamów których nie chcieli w żadnej poważnej firmie.
      • Gość: Marcin Z Re: Agencja M2CS IP: *.air-net.gda.pl 04.08.14, 21:49
        No to to chyba lekka przesada. Zleciłem ochronę krótkoterminową obiektu w okolicach Krakowa i z tego co wiem to Panowie zarobili po 4500 zł na rękę za miesiąc pracy i kasę dostali więc chyba nie jest najgorzej..
        • Gość: rewenge Re: Agencja M2CS IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.10.15, 22:36
          chyba sobie żartujesz dwulicowy człowieku ABL Poland i M2CS to oszuści nie wypłacają kasy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka