Dodaj do ulubionych

Stypendia dla studentów Włodkowica

IP: 195.136.56.* 06.09.04, 07:40
Jest to skandal, studenci Włodkowica to impotenci umysłowi, aż boję się myśleć
co reprezentują sobą 'wieczorowi" i 'zaoczni", tak wielki przydział pieniędzy
jest wynikiem przynależności właściciela uczelni do SLD.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 09:23
      proszę proszę co za wypowiedż studenta o ile jesteś studentem ech .... aż
      szkoda marnować oczu na taką wypowiedż :((((((((( nawet sypendia podciągnie się
      pod polityke :(((((
      • Gość: podk...ny do 'ja" IP: 195.136.56.* 06.09.04, 10:38
        Uważam, że stypendia należą się studentom uczelni niepublicznych, ale tylko
        takich, których poziom nauczania jest wysoki (np. w Warszawie).Jesteś osobą
        krótkowzroczną ,jeśli nie zauważyłeś przynależności właściciela uczelni do
        partii politycznej ( jest senatorem SLD). Aby założyć uczelnię, trzeba zdobyć
        KONCESJĘ i tak się pięknie złożyło, że właścicielami tychże są politycy i
        ludzie z ich środowiska.Także od POLITYKÓW zależało , czy ustawa przejdzie
        Pozdrawiam
        • Gość: ja Re: do 'ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 13:17
          a kto ci pozwolił pisać o jakości nauczania? ja chodze do tej szkoły i naprawde
          polemizowało by z tabą o nauce na uczlni sporo osób które nie zaliczyły
          semestru bo jak by bylo jak piszesz "studenci Włodkowica to impotenci
          umysłowi" to wszyscy powinni zaliczać i mieć same b.d i się nie uczyć.
          naprawde jesteś ty krótkowzroczny i jakiś uprzedzony do ludzi studujących na
          uczelniach niepublicznych.To ty jesteś impotent umysłowy skoro sluchasz takich
          co szkalują tą uczelnie ,a nie sam sprawdzisz informacji.
    • Gość: Bez kompleksu Hej podkur...ny, masz jakiś kompleks? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 09:32
      Powiedz mi dwie rzeczy. Chcę pracować i studiować - kiedy mam to robić jak nie na opisanych przez ciebie studiach? Gdzie w Płocku jest taki wybór kierunków?
      • Gość: armagedon BURAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 01:15
        W Płocku są jeszcze dwie uczelnie i w dodatku NORMALNE - PWSZ i
        politechnika!!! Tylko tacy jak Ty decyduja się na tą "wspaniałą uczelnie".
        Zacytuję podkur***ego "impotencie umysłowy" bo widocznie nim jesteś skoro nie
        wiesz co jest w Płocku. Ja tam nie mieszkam ale wiem... Poza tym widze, że mój
        poprzedni wpis został usunięty i - jak sądze - zrobił to ktoś, kto się tu
        wpisał... czyżby Tobie się nie podobał...??? HAHA Szkoda czasu i klawiatury dla
        takich jak Ty... PA
        • Gość: armagedon Re: BURAKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 01:17
          Przepraszam - jednak mój poprzedni wpis istnieje. Zwracam resztkę honoru
          ograniczona osobo..
    • Gość: kicia podkur..ny chyba piszesz o sobie IP: *.c151.petrotel.pl 06.09.04, 10:29
      No to chyba piszesz o sobie,że jesteś impotentem umysłowym bo pewnie tam studiowałeś (i niestety nie dałeś rady)skoro masz taką opinię i takie zdanie na ten temat!Weź się lepiej za jakąś pracę a nie wypisujesz głupoty No chociaż sorki dla takich impotentów jak Ty to chyba nie ma pracy
    • Gość: klemens Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: *.class146.petrotel.pl 06.09.04, 23:37
      moze i twoje przedszkole cos dostanie w przyszłym roku
    • ambraa Re: Stypendia dla studentów Włodkowica 15.09.04, 23:24
      Jestem studentką tej uczelni i nie zauważyłam u siebie oznak debilizmu. Nie
      rozumiem dlaczego jakas smieszna kreatura obraża 10 tysiecy ludzi studiujacych!
      Jesteś "człowieku taki odważny" to napisz do mnie prywatnie - POROZMAWIAMY i
      okaże się , kto posiada większą wiedzę.
    • ambraa Re: Stypendia dla studentów Włodkowica 15.09.04, 23:26
      Zapomniałam dodać, że owe stypendia przyznano uczelniom w całym kraju, nie
      tylko dla "Włodkowica".
    • Gość: Armagedon Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 12:10
      Haha. Czytam te wasze komentarze i smiać mi się chce:) Dużo w nich jest prawdy -
      to, ze studenci Wlodkowica to impotenci umysłowi to szczera prawda. Poza tym
      poziom nauczania tej "uczelin" jest mniej więcej na poziomie szkoły średniet
      takze wg mnie jej nazwę powinni zmienić na "technikum":))) Jest tam zbyt duzo
      niedorozwoji i ludzi, którzy tylko chca mnieć papier a gówwno wiwedza na dany
      temat. Najgorsze jest to, ze ten papier dostaja... Później ida do pracy i się
      okazuje co potrafia... także nie dziwcie się , że ta "uczelnia" ma taką czy
      inna opinie - jesli uczą się sam głaby... Jestem studentem II roku innej
      płockiej uczelni i mam styczność z wieloma studentami i skomentuje to tak - BEZ
      PORÓWNANIA. Poza tym nie jestem zwolennikiem stupendiów w szkole
      niepaństwowej!!! Gdzie tu sens i logika - skoro kogoś stać na wyłożenie na
      semest 1200 czy 1500 zł albo i więcej to jeszcze stypendium ma dostać??/
      BEzsens. Pozdrawiam was ludzie z IQ zapewe nie wiekszym niz 90 bo jesli ktoś ma
      więcej to sie do takiej szkoły nie wybiera... wiadomo dlaczego PAPA
      • Gość: gosc Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: 213.199.197.* 18.09.04, 12:40
        Armagedonie Twoja wypowiedź Swiadczy o Twojej kulturze. Gołym okiem można
        stwierdzić, że jej nie posiadasz a zapewne uważasz się za kulturalnego,
        wykształconego, co świadczy tylko o twoim snobiźmie i nie zbyt dużej mądrości.
        • Gość: armagedon Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 01:21
          Twoja wypowiedź jest ciekawa lecz.. pusta zepewne tak samo jak Ty. JEstem
          studentem II roku ekonomii. IQ mam 136. Nigdy nie uwazałem się za mądrego i nie
          wywyzszałem się ponad innych ale gdy mam styczność ze s"studentami" tej -
          jakze "wspaniałej" uczelni - to, jeśli mam być szczery, niedobrze mi się robi...
          Poza tym zdania o sobie nie mam poniewaz nie mnie oceniać jaki jestem... poza
          tym nie widze związku między moją wypowiedzią a kultura. Wyraziłem tylko opinje
          a że Ci sięnie podoba to bardzo mi przykro i ubolewam nad tym... ale wcale nie
          musi Ci się podobać... PA
          • Gość: RAD Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:13
            Czytam twoje wpisy i tak się zastanawiam nad twoim dobrym samopoczuciem.
            Czy dałbyś sobie odciąć rękę, że wszyscy studenci Włodkowica są niedzolni.
            Znasz wszystkich, czy może kilku i na tej podstawie kreujesz uogólnienia.
            Tak sie składa, że znam studentów z jednej i drugiej uczelni i nie widzę
            żadnych różnic w ich poziomie inteligencji.
            Tak przy okazji, czy dokładnie przeczytałeś swój tekst przed wysłaniem na forum.
            Ludzie o nieprzesadnej inteligencji robią właśnie tyle błędów.
            Ciekaw jestem jak zostanie zweryfikowane twoje 136 pkt. IQ, gdzy będziesz
            absolwentem swojej uczelni i zaczniesz szukać pracy.
            Nie życzę ci źle, ale możesz się głęboko rozczarować.
            Zanim coś napiszesz pomyśl, że słowa mogą kogoś głęboko zranić, np. tysiące
            absolwentów Włodkowica, którzy zapewne nie wstydzą się swojej wiedzy i
            umiejetności. Zapomnij o swoim skromnym IQ i bądź po prostu człowiekiem
            • Gość: armagedon Drogi RAD... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:25
              Samopoczucie mam dobre bo jestem optymistą. Ręki nie dam sobie uciąć ponieważ
              nie twierdze, że wszyscy. Nie wziąłem pod uwagę ludzi, którzy wstydzą się, że
              tam studiują ponieważ mają podobne zdanie jak ja. Jeśli chodzi o mnie i moje IQ
              to sądzę, że w życiu nie zajdziesz tak daleko jak mi się udało do tej pory. Nie
              jestem tego pewny ale tak mi się wydaje... Jeśli kogoś zraniłem to przepraszam
              ale czasami prawda boli... przykro mi. PAPA
              • Gość: witam EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE............................ IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 12.03.05, 00:19
                a ja uwazam ze to nie zalezy od uczelni tylko co kto soba reprezentuje a mnie
                to szczeze nie interesuje co kto mysli
      • Gość: urażona studentak Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: 80.48.4.* 06.12.05, 21:28
        Widać, że nie wiesz o czym piszesz. Zapraszam do studiowania na tej uczelni. Ja
        mam porównanie Włodkowica do Politechniki (studiowałam na obu uczelniach) -
        poziom nauki jest niemal identyczny, z tym, że egzaminy w większości są albo
        ustne albo testowe (Włodkowic). Jest to sposób aby wymusić na studentach naukę
        a nie trenować pisanie ściąg, bo na tego typu egzaminach nie ściągniesz. Na
        Polibudzie natomiast egzaminy są opisowe, jedziesz na ściągach przez całe
        studia, a po skończonej "nauce" okazuje się że nic nie umiesz.Włodkowic daje
        wykształcenie a nie sam papierek.
        Jeśli macie ochote jeszcze po polemizować na temat Włodkowica, zapraszam na
        studia do tej uczelni. Jeśli uda się Wam ją skończyć to dopiero wtedy możecie
        skomentować poziom nauki.
        Daodam jeszcze, że zarówno wykładowcy jak i Panie w dziekanacie, sekretariatach
        są bardziej ludzkie niż ta "miła" Pani na Polibudzie.
    • Gość: armagedon Stypendia dla studentów Włodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 12:13
      Haha. Czytam te wasze komentarze i smiać mi się chce:) Dużo w nich jest prawdy -
      to, ze studenci Wlodkowica to impotenci umysłowi to szczera prawda. Poza tym
      poziom nauczania tej "uczelin" jest mniej więcej na poziomie szkoły średniet
      takze wg mnie jej nazwę powinni zmienić na "technikum":))) Jest tam zbyt duzo
      niedorozwoji i ludzi, którzy tylko chca mnieć papier a gówwno wiwedza na dany
      temat. Najgorsze jest to, ze ten papier dostaja... Później ida do pracy i się
      okazuje co potrafia... także nie dziwcie się , że ta "uczelnia" ma taką czy
      inna opinie - jesli uczą się sam głaby... Jestem studentem II roku innej
      płockiej uczelni i mam styczność z wieloma studentami i skomentuje to tak - BEZ
      PORÓWNANIA. Poza tym nie jestem zwolennikiem stupendiów w szkole
      niepaństwowej!!! Gdzie tu sens i logika - skoro kogoś stać na wyłożenie na
      semest 1200 czy 1500 zł albo i więcej to jeszcze stypendium ma dostać??/
      BEzsens. Pozdrawiam was ludzie z IQ zapewe nie wiekszym niz 90 bo jesli ktoś ma
      więcej to sie do takiej szkoły nie wybiera... wiadomo dlaczego PAPA
    • Gość: hp Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: 193.59.95.* 20.09.04, 11:40
      Armagedonie,dlaczego z taką inteligencją jesteś studentem płockiej uczelni?
      Myślę, że powinieneś przenieść się do Harvardu lub do Cambridge. Pa, pa ,pa -
      studentka ze SWPW.
      • Gość: Gosc z AP Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 14:36
        Najlepiej olejcie tego Armagedona,kto co sie podnieca wynikiem IQ z jakiegoś
        śmiesznego testu na inteligencję ??....inteligencji sie nie mierzy cyferkami
        tylko tym co człowiek ma w głowie i jak poukładane. Jakim to trzeba być .......
        żeby oceniać inteligencję innych po ich szkole, każdy idzie tam gdzie chce albo
        pozwala mu sytuacja, ja chiałem iść do Włodkowica ale mnie nie stać na studia
        prywatne :( a takich ludzi jak ten koleś powinno sie olewać i nie wpuszczać do
        internetu POZDRAWIAM wszystkich ludzi normalnych i tolerancyjnych...a tak na
        marginesie to czasami człowiek bo Zawodówce jest inteligentniejszy od kogoś na
        studiach.
        • Gość: Armagedon HAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 23:48
          Napisze tylko tyle: IQ da sie zmierzyc jak bys nie wiedzial buraku! A co
          do "czasem ludzie po zawodówce sa inteligentniejsi..." to sie zgodze ale
          podkresle "CZASEM"!!!
          • Gość: Armagedon HAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 23:53
            Napisze tylko tyle: IQ da sie zmierzyc jak bys nie wiedzial buraku! A co
            do "czasem ludzie po zawodówce sa inteligentniejsi..." to sie zgodze ale
            podkresle "CZASEM"!!! i to bardzo rzadko!!! Z reguły jest inaczej! Inteligencja
            nie zawsze idzie w parze z nauka. Poza tym jesli nie zauważyłes (bardzo mi
            przykro z tego powodu) to chodzi tu głównie o poziom nauczania i prestiż szkoły
            a Włodkowic jest jedna z najgorszych uczelni w Polsce!!! Wiele jeszcze bym
            napisal ale szkoda mi klawiatury na takich jak Ty... a poza tym jesli moje
            wypowiedzi Ci sie nie podobaja to ich nie czytaj!!! Bo widze, ze bardzo Cię
            stresują:P PAPA
            • Gość: studenta SWPW Re: HAHA IP: 80.48.4.* 06.12.05, 21:34
              Widzę, że masz stare informacje ponieważ Włodkowic obecnie jest w czołówce
              uczelni Wyższych Niepaństwowych pod względem wysokości poziomu nauczania.
              Najpierw sprawdź zanim coś napiszesz.
      • Gość: Armagedon Odpowiedz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:19
        Ponieważ moja sytuacja finansowa nie pozwala mi studiować gdzie indziej.
        Rozumiesz??? Jakbys był bardziej inteligentny to sadze, że nie zadawałbyś tak
        głupich pytań :P PAPA Ps. Nie wiem co Cie tak bawi...
    • ankeee Re: Stypendia dla studentów Włodkowica 24.09.04, 16:05
      To logiczne, że każdy chce się dostać na państwowe studia dzienne w pierwszej kolejności, a na prywatną idą tylko ci, którym się to nie udało. A wiadomo jak jest w prywatnej, może rzeczywiście coś trzeba robić, ale nie oszukujmy się - za takie pieniądze zaliczy się wszystko, no chyba mocno się już trzeba starać, żeby tego nie zrobić. Dlatego to rozgoryczenie i sprzeciw studentów uczelni państwowych o stypendia. Dla osób, które stać na studia na uczelni prywatnej, kwota stypendium nie gra roli, w przeciwieństwie dla osób z dziennych, często studiujących w innym mieście, gdzie te pieniądze mają kolosalne znaczenie. Cala filozofia w tym sporze!
      • Gość: armagedon Prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:21
        Glównie chodzi właśnie o to. W mojej rodzinie dochod na osobę wynosi 260 zł...
        Sądze, że wiecej nie musze pisać...
    • Gość: Michasia Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: 82.177.1.* 30.09.04, 20:43
      Stependia na uczelniach prywatych są głównie dlatego, że zaczyna się niż
      demograficzny i uczelne walczą o studentów. Właścicielami prywatnych uczelni
      są, jak już wykazano na przykładzie Włodkowica - politycy. Oni nie chćą pomóc
      studentom tylko sobie. Jeżeli studenci prywatnych uczelni dostaną kasę to część
      im zostawią i będzie ruch w interesie. Pomyślcie, wszystko kręci się wokół
      kaaassssyyyy.
      • Gość: studentka Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: 80.48.4.* 06.12.05, 21:37
        Ale właściciele nie są wykładowcami. A wykładowców Włodkowic ma naprawdę
        wybitnych, choćby Hołyst od Kryminologii, którzy to nie fatygowaliby się do nas
        aby na egzaminie wszystkim zaliczyć. Myśl człowieku głową, a nie ...
    • Gość: Agnieszka Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: 80.48.147.* 07.03.05, 18:33
      Wiesz, szkoda mi Cię...
      Jestem studentka Włodko0wica a moje IQ to 148. Czy uważasz ze to mało? A może
      chciałbyś się zmierzyć?
      • Gość: Extreme Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:37
        Nie wiem jakie mam IQ i jakos nie widze potrzeby tego mierzyc. Studiuje
        dziennie na drugim roku mechaniki PW w plocku oraz zaocznie na I roku
        Informatyki SWPW , i z czystym sumieniem moge stwierdzic ze (przynajmniej na
        informatyce) skonczyly sie czasy "placisz masz" na wlodkowicu , naprawde trzeba
        sie uczyc przychodzic na zajecia pisac sprawozdania, wykladowcy nie daja juz
        sobie w kasze dmuchac , (zreszta polowe z nich uczyla mnie na pw wiec jak
        poziom moze byc inny???) , razem ze mna studiuje wiele wartosciowych
        inteligentnych osob. Jedyne co jest latwiejsze na SWPW to zalatwianie
        formalnosci , ta szkola jest przyjazna dla studenta , nie utrudniaja ci
        studiowania , panie sekretarki sa mile i z usmiechem na ustach odpowiadaja na
        pytania i prosby ( a nie to co na pw gdzie dra mordy na kazdym kroku:/) .A w
        kwestii stypendium to uwazam ze jest to dobra sprawa , sa przeciez ludzie
        ktorzy pragna studiowac np informatyke a nie stac ich na zycie w warszawie czy
        innym miescie , dla nich jedynym rozwiazaniem sa studia na SWPW. Wiem ze to co
        napisalem dotrze tylko do czesci forumowiczow ale coz dobre i to :) pozdrawiam
        goraco :)
      • Gość: rozbawiona Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: 213.199.253.* 06.12.05, 22:31
        No co ty, faktycznie masz wysokie IQ, ale DODA-ELEKTRODA ma jeszcze wyższe,
        pewnie jesteś jej fanką.
    • Gość: Matka Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.05, 21:04
      Przypadkowo jestem na stronie, ze zdziwieniem czytam o możliwosci otrzymania
      stypendium. Mój syn uczy się we Włodkowicu, płacimy za jego studia i pobyt bez
      zadnej ulgi .Wielką sprawą byloby otrzymanie chociaz ulgi za akademik. Jak to
      zrobić
      • Gość: studenta Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: 80.48.4.* 06.12.05, 21:41
        Wysłać syna do jego sekretariatu na wydziale. Tam dowie się wszystkiego.
        Dostanie odpowiednie dokumenty do wypełnienia. Dokładne informacje na temat
        stypendiów znajdują się na stronie Włodkowica www.wlodkowic.pl
    • Gość: rozbawiona Re: Stypendia dla studentów Włodkowica IP: 213.199.253.* 06.12.05, 22:50
      A ja studiowałam w Olsztynie na UWM (4 lata temu zrobiłam mgr), ostatnio
      poznałam studentów (głównie studentki) zarówno włodkowica jak i polibudy, no i
      zgodzę się niestety z armagedonem. Dziewczyny, które poznałam z włodkowica są
      po prostu puste i głupiutkie, a chłopcy zachowują się jak niedorowinięte dzieci
      (owszem są wyjątki, ale wyjątek potwierdza regułę). Byłam kiedyś w tejże
      uczelni ze zajomą (również studentką włodkowica), ona była wtedy w
      zaawansowanej, widocznej ciąży (8 miesiąc), zrobiło jej się słabo (blada, pot
      na czole, ja zaczęłam trochę panikować), pełno ludzi - inteligentnych studentów
      włodkowica - wkoło nas było sporo miejsc siedzących, ale wszystkie zajęte i
      nikt nie domyślił się żeby ustąpić jej miejsca. A nie było takiej możliwości,
      żeby nie zauważyli co się dzieje, do drzwi wyjściowych było dość blisko, więc
      jakoś udało mi się wyprowadzić ją na powietrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka