Gość: fun888 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 07:46 A w piątek obiecał, że zawiadomi prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Cd. afery w KM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:20 Kiedy wreście ten syf się tam zakończy to było pewne że będą tuszować ale po co. Zbliża się koniec tego cyrku teraz ostatni ruch do pana Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Cd. afery w KM IP: 80.48.4.* 23.09.04, 15:27 Czy prawdą jest,że przewodniczący solidarności Burnat zorganizował wczasy w Słowacji gdzie zostały sfałszowane faktury i pobierał od pracowników opłatę/łapówkę/ 500 pln za załatwienie miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XL Re: Cd. afery w KM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:30 Teraz będą zwalać na stary Zarząd, słyszałem i widzałem w telewizji jak Prezes Sawicki powiedzał wyraźnie że organizator wzioł euro i pojechali, to jeszcze mało? Co mają jeszcze chłopaki zrobić aby uwierzył pan Mileski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prognostyk Re: Cd. afery w KM IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.04, 18:30 Cosik mi się wydaje, że ten nasz pan Prezydent znów niezły kapitalik zbije na tym KM. Zobaczycie jak on to ładnie załatwi.No, chyba, że uprzedzi go Zenek rewident. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyk Re: Cd. afery w KM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:01 Proszę zobaczyć jak ładnie się tuszuje sprawy, sprawdzimy.. porównamy.. porozmawiam z Prezydentem ,zobaczymy co powie Prokuratura itp. A tu czas leci papiery są czyszczone i dalej wszystko po staremu, kiedy zapadną decyzje pan Magierski bez takich dowodów pozwalniał tyle osób , a teraz co? kolesi szkoda czy mają coś na niego i dlatego to tak długo trwa. Pozdrawiam odważnych Związkowców Związku Kierowców róbcie tak dalej aż do końca na taczki i za brame i wtedy w KM będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś