Dodaj do ulubionych

calibra.....

IP: *.c148.petrotel.pl 09.10.04, 13:26
Czy mielibyście ochotę założyć w naszym miescie klub miłośników opla calibry
na wzór calibra team.Jeżdzi teraz po Płocku ich sporo więc można by było się
gdzieś spotkać i poznać.Na przykład przed teatrem.Co Wy na to ?
Obserwuj wątek
    • Gość: tede Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 13:34
      tia spotykajcie się ćwoki tylko olej zmyjcie potem z placu, cieknący z waszych
      szrotów.pozdrawiam:)
      • Gość: wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 10.10.04, 16:01
        no i spotkamy się,a ty będziesz patrzył zza szyby autobusu,bo ci tatko kluczyki
        zabrał za tróje z wf
    • Gość: ja Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:44
      Jeśli zmienicie podejście ludzi do Calibry, bo jak narazie ma przybitą opinię
      samochodu dresiackiego, jak niegdyś Golf. No chyba, że jesteś drechem- a to
      wtedy nawet nie ma nawet o czym rozmawiać, tylko bić...

Bij drecha...
    • Gość: pl Re: calibra..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:01
      Pomysł ciekawy. I nie przejmuj się jadowitymi komentarzami zawodowych opluwaczy
      wszystkiego i wszyskich wkoło :)
      • Gość: gość Re: calibra..... IP: *.class146.petrotel.pl 09.10.04, 16:22
        Dobra Calibra z silnikiem 2.0 16v albo 2.5 V6 nie jest zła.
        • Gość: $ Re: calibra..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 03:39
          wedlug mnie calibra moze i wyglada fajnie ale z silnikiem 2.0 8v jest zalosna,
          jedyny fajny silnik to te 2.5 V6 ale niestety wiekszosc calibr jezdzacych po
          plocku to swiezo sprowadzone fury zza zachodniej granicy, czesto ostro juz
          przekarane i z tymi slabszymi jednostkami napedowymi, a w dodatku te zderzaki,
          spojlery i progi oplywajace tanim plastikiem.... ehhhh.... , jedynie ta zolta
          calibra jakos wyglada, moze wlasciciel przesadzil z iloscia wlotow-wlocikow ale
          samochod jest zlozony w calosc, polakierowany w jeden kolor i jakos sie
          prezentuje (jedynie ta naklejka "AB TUNING" na tylnej szybie robi wioche)
          • Gość: olo Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 09:59
            przynajmniej widac,ze robiona jest przez firme tuningowa
            • Gość: Jurek Re: calibra..... IP: *.pzuzycie.com.pl 11.10.04, 09:33
              przez kogo ?????????
              rotfl
              • Gość: kolo Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:01
                czytac nie potrafisz????????????????
          • Gość: Wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 10.10.04, 15:55
            tak na marginesie ,to mieli pisać właściciele calibry ,a nie cwaniaczki
            tatusiowych samochodów.
          • Gość: wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 10.10.04, 16:08
            co wy panowie z tym tuningiem,komu jest on potrzebny?trzeba na ten interes
            najmiej 10 tysięcy,a kogo na to stać?
    • Gość: rere Re: calibra..... IP: *.c151.petrotel.pl 10.10.04, 12:59
      od nie dzis wiadomo ze po Płocku zazwyczaj jezdżą calibry z rej.WPL.......
      bujają sie wiesniaki po miescie głosna muza i calibra super fura za 7 tys zł
      z cłem !! a od kiedy AB TUNING to porządna firma tuningowa???
      • Gość: ja Re: calibra..... IP: 148.81.8.* 10.10.04, 13:35
        to nie temat o AB TUNING
        Firma nie jest zla i jedna w Plocku cos wnosząca.
        Jest jakas Calibra w Płocku bez instalacji gazowej?
        mi osobiscie żółta sie nie podoba-wioska i ma za glosny wydech buczacy
        conajmiej nieczysto tylko farfoli, wyglada jak kosmosowoz a przyspieszenie na
        poziomie SC1100VAN
        • Gość: Wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 10.10.04, 15:48
          moja nie ma gazu.i nie zamierzam wstawiać.
      • Gość: wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 10.10.04, 16:23
        nie denerwuj się,kolo krytyka też jest potrzebna ,będziemy silniejsi,a teraz
        spadaj do swojego ,,monster garage''i załóż w swoim samo-chodzie,nowy zapach.
        • Gość: wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 10.10.04, 16:31
          widzę ,że potraficie tylko krytykować,daleko nam jeszcze do większych miast,oj
          daleko.
      • Gość: kolo Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 09:59
        i tak podziwiam Adama za to ,ze jeszcze trzyma ten sklep w takiej dziurze jak
        plock.
    • Gość: rere Re: calibra..... IP: *.c151.petrotel.pl 10.10.04, 20:24
      wojtek poprostu masz to szczecie ze jestem posiadaczem calibry auto ktore jest
      zarezerwowane dla szołmenów ze wsi ! wiec najlepiej musisz sie wybrac np
      cicachcin , machcin czy zągoty i tam szukac swoich ziomali z calibr
    • Gość: koleś Re: calibra..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:09
      a może klup astry tego plewa też jeździ od groma, albo golfa
      • Gość: wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 10.10.04, 21:48
        widzę ,że daleko zaszliśmy ,to w takim razie czym wy zadziwiacie nasze miasto?
      • Gość: wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 10.10.04, 21:54
        zaczynasz wciągać w to ludzi od asterek i golfów,zobaczymy jakie jeszcze wózki
        się pojawią,robi sie gorąco.
    • Gość: koleś Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:25
      a czy ty wiesz chociaż ile jest calibr w płocku i okolic?? jak wiesz to napisz!!!!!
      • Gość: ja Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 01:19
        ty "koleś", zakladaj sobie "klup" jak to nazywasz ale ze swoimi wiesniakami i
        nie podjudzaj tu nikogo.

Calibra to ciekawy samochod ale nie zrobiona po "naszemu"-jedyna CALIBRA z
        Plocka ktora mi sie podobala to CZARNA, z naklejka na boku UNIX,ktorej juz nie
        ma, rozbita przy stadionie niedawno, bylo ladnie zglebowana i nie obwieszona
        plastixem 50cio kilogramowym, juz nie chodzi o jej silnik bo to byla 2.0T ale o
        subtelnosc z jaka zostala "ulepszona".
        Jest jeszcze dosyc ładna czerwona na felgach 17.
        a tak z ciekawostek, jeden koles niedawno byl na xxxxxx wypasioną Calibrą, stał
        bardzo dumnie przy swoim showcarze, kolega zaproponowal wyscig z...uwaga--SKODA
        FELICIA 1.6 75km Z GAZEM, napewno wielu z Was wie ktora to Skodzinka-ma na tyle
        naklejki "PRANIE DYWANÓW" HEHE
        !!! koles od Calibry preedko zapakowal sie do swojej fury, coby sie kierowsa
        Skody nie rozmyslil czasem, poczmychał na miejsce startu i.. dostał baty. to
        tyle w temacie.

a co do jakiegos tam CLUBU wlascicieli CALIBR-dobra mysl, zrobcie sobie jakies
        spotkanko, obgadajcie, zrobcie www, spotykajcie sie i gadajcie o pierdolach,
        jesli oczywiscie dogadacie sie bo moze ktos okazac sie takim burakiem
        jak "koles-podjudzacz"

do zobaczenia pod MC D __[:)
        • Gość: gość Re: calibra..... IP: *.class146.petrotel.pl 11.10.04, 10:33
          Wiecie co, dobra Cal z dobrym silnikiem, dobrze zrobiona i nie spawana z 3
          innych po ciężkim dzwonie nie jest zła, ale niestety, większość egzemplarzy w
          Płocku (i nie tylko) to szpachlowozy ściągnięte niedawno od szkopów z
          silniczkami 2.0 8v (a czasem nawet 16v), pierdzącym wydechem, wieśniackimi
          spojlerami i naklepkami i wczesną rejestracją WPL.
          Robisz klub, dobrze — ale kto będzie do niego należał? Przecież nie ogolone
          karki… zrobisz klub z 3 osobami, z czego jednej nie będzie stać na eksploatację
          wozu, a druga nie będzie go miała???
          • Gość: ja Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 11:38
            slusznie, w Plocku jest grupa osob z roznymi samochodami, znamy sie i czesto
            spotykamy, rozmawiamy-kazdy sie jakos mniej lub bardziej ze soba dogaduje i
            jest ok. nie ma zadnego "CLUBU" poprostu jezdzimy razem na rozne zloty i jest
            ok.
            • Gość: Jurek Re: calibra..... IP: *.pzuzycie.com.pl 11.10.04, 22:08
              www.trader.com.pl/details,131,1028025646092120040908562.asp
              aqrat na spotkania bo ze stoliczkiem
              lol
              • ainipoajom Re: calibra..... 12.10.04, 07:27
                za droga dla plockich mastachow wiaderkowych wydechow i polernaklejek
            • Gość: kolo Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 09:54
              na jakie zloty?????? chyba w modlinie
    • Gość: koleś Re: calibra..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:53
      KLUB w Płocku słyszeliście ale jaja nie bądż komiczny człowieku zejdż na ziemie
      Płock to najgorsza dziura na całej kuli ziemskiej.
      KLUB W PŁOCKU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
      • Gość: kolega Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 18:02
        koles, tobie juz dzikujemy.
        najpierw zrob prawko i sie zacznij wypowiadac.
      • Gość: gość Re: calibra..... IP: *.class146.petrotel.pl 12.10.04, 18:13
        > Płock to najgorsza dziura na całej kuli ziemskiej.
        A Gąbin?
        Cholera, o czymś zapomniałem — o 2.0 turbo.
    • Gość: Opel Fan Re: calibra..... IP: 62.233.158.* 12.10.04, 18:33
      Czarna Calibra o której była tu mowa miała napis "Junix" - Członek Opel Klub
      Polska.
      A po drugie:
      zamiast marudzić i sobie dogryzać, ustalmy datę spotkania Calibr na sobotę
      30.X.2004r o godzinie 16:00 na placu Teatralnym i zobaczymy co z tego wyjdzie.
      Bo tylko tak można stworzyć coś konkretnego. Wszyscy Ci "klikacze" którzy tylko
      sobie wrzucają, krytykują i się naśmiewają na forum to na ogół zwykłe
      gówniarstwo, a głos ludzi na prawdę zainteresowanych sprawą gubi się gdzieś w
      tym tłumie.
      Zatem Wojtku i inni zainteresowani posiadacze Calibr - w sobotę 30.X się
      spotykamy i jeśli okaze się, że są chęci, to może rozwiniemy to jakoś...
      pozdrawiam
    • Gość: koleś Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:24
      ty buraku prawko mam juz dosyć dlugo i moglbym cie nauczyc jezdzic ta twoja calibra 2.0 115 PSalbo 1.8 hahaha. A spotykajta sie pod tym teatrem i nic wam z tego nie wyjdzie, mozeta nawet i pod katedra tylko nie zostawta szpachli i rdzy tam gdzie bedzieta. nara pozdro
      KLUB CALIBRY W PŁOCKU HAHAHAHAHAHA
      • Gość: kolega Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 23:29
        koles, lubisz zasyfiac innym glowy tym co sam w niej masz- czyli same smieci.
        lepiej sie nie odzywaj jak nie masz nic do napisania, wynika, ze nie jestes
        zainteresowany sportkaniem bo to nie spotkanie gimnazjalistow tylko kierowcow.
        a to ma oznaczac te twoje "heeee" na koncu kazdego wypoconego postu? tak pewnie
        tylko mozesz zwrocic na siebie uwage? pokazujesz kolegom z klasy na zajeciach
        integracyjnych to forum i mowisz" zobacz jak im wrzucam heee, tu jestes
        kretynem i kazdy o tym wie ale na forum kozacze na maxa" powodzenia kretynie.
      • Gość: ja Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 00:31
        ... a koleś to kretyn... :P:P:P
      • Gość: wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 16.10.04, 20:59
        sam jesteś burak ze wsi, nie pisze się możeta tylko możecie, także dziękujemy
        już za Twoje wypowiedzi koleżko,
    • Gość: AB TUNING Może skończcie tą "wojnę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:24
      Panowie może wreszcie czas abyscie skończyli tą wojnę między tuningiem
      optycznym a mechanicznym. Jak do tej pory tylko czytam na tym forum jak jedni
      dorzucają innym. Każdy ma swój własny gust, jedni wolą inwestować w poprawę
      silników a inni w wygląd swojego auta. Tuning to ogólnie przeróbki silnika,
      nadwozia, zawieszenia itp. Osobiście zawsze w swoich autach inwestuję i w jeden
      i w drugi.
      Bardzo smutno jest patrzeć na to co dzieje się w naszym mieście. Gdy jestem na
      różnych zlotach ludzie z innych miast trzymają się razem i w jednym sektorze
      stoją fury przerobione na zewnątrz i te z przeróbkami silnika. A z Płocka?
      Pojedyncze sztuki rozrzucone po placu.
      Panowie przecież wy tu piszecie i wyśmiewacie się z siebie nawzajem, a potem
      jedziecie na terminal, lub pod McDonalda, podajecie sobie ręke i podziwiacie
      swoje fury.
      Pozdrawiam. Adam.
      • Gość: MARCIN Re: Może skończcie tą "wojnę" IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 11:47
        forum to nie odpowiednie miejsce do obmawiania takich spraw, zawsze znajdzie
        sie jakas k..wa jak koles i powstaje taki zepsuty temat jak ten.
    • Gość: rere Płock miasto bycze cztery domy dwie ulice ! IP: *.c151.petrotel.pl 13.10.04, 16:30
      Koles tak ma dlatego że najprawdopodobniej widze jakies fajne auta , jak stoi
      na przystanku i czeka albo na pkesa albo na mpk i poprostu , go to boli ze
      inni maja a on nie ! No i oczywiscie zostaje mu internet , bo tu każdy jest
      cwany i pewny siebie ale do czasu !!!!
    • Gość: rere Re: calibra..... IP: *.c151.petrotel.pl 13.10.04, 16:34
      Adam w naszym miescie sie nic nigdy nie zmieni , puki sie nie zmieni nasza
      mentalność ! Chłopaki z Płocka powinni sie trzymac razem ! pozdrawiam
    • Gość: refleksja Re: calibra..... IP: *.c153.petrotel.pl 14.10.04, 00:30
      witam,
      pomysł zorganizowania spotkania posiadaczy calibry jest jak najbardziej
      słuszny. i nie ma znaczenia czy jest to BMW, mercedes, calibra, golf, trabant,
      warszawa, oldtimery czy inne cudeńka. spotkania i nawiązywanie znajomości to
      wzajemna pomoc, wymiana pomysłów i poglądów, poszerzanie horyzontów. a właśnie
      to rozwija i wnosi coś nowego. i nie ma znaczenia kto skąd pochodzi, czy z
      płocka, czy z poza płocka. przecież ważne jest to co łączy. ważne że ktoś chce
      coś robić i działać a nie siedzieć i krytykować jak znaczna część tu piszących.
      nie mogę tylko zrozumieć czemu w Płocku każdy temat sprowadzany jest do poziomu
      mułu... zacznijcie działać, a jeśli krytykujecie to uzywajcie argumentów a nie
      obelg. tylko wtedy ma to sens. a właśnie taka dyskusja jak tutaj wystawia nas
      wszystkich na pośmiewisko jako miasto pełne kompleksów wioski i prowincji. a
      wcale tak nie jest!!
      pzdr
      • Gość: PŁOCK Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 11:36
        bo tak nie jest, zamieszanie robia osoby ktorych temat juz nie tuningu ale
        nawet motoryzacji, nie dotyczy i chca zamieszac w takim temacie, moga to robic
        na forum bo publicznie taki smiec KOLES nie pojawi sie i nie powie" czec buraki
        to ja KOLES z forum"
        a tu moze sie wyszales do woli.
        nie ma co zwracac uwagi na takich ....... tylko traktowac jakby nic nie bylo
        napisane z ich strony.
        pozdrawiam
        KIEROWCA Z PŁOCKA
    • Gość: PG Re: calibra..... IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 14.10.04, 13:15
      zapraszam na strone www.calibra-team.pl
      tam mozna zalozyc osobny dzial regionalny.
    • Gość: Opel Fan Re: calibra..... IP: 62.233.158.* 14.10.04, 14:07
      Czyli ogólnie chcecie się spotkać czy nie? Bo nie wiem jak mam sobie weekend
      planować...
      • Gość: PG Re: calibra..... IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 14.10.04, 15:48
        ja nie mam juz niestety calibry ale ze wzgledu na sentyment do tego autka z
        checia bym sie pojawil pod teatrem... powiezdzcie tylko ktora godzina??? (moze
        tak kolo 18-19??? 30 pazdz mi pasuje...
        • Gość: Opel Fan Re: calibra..... IP: 62.233.158.* 15.10.04, 18:33
          30.X będzie ok, ale może tak jak pisałem wcześniej - godzina 16-17, żeby
          jeszcze jasno było..
          A jak pozostali się na to zapatrują?
          • Gość: PG Re: calibra..... IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 15.10.04, 22:08
            cos malo osob juz tu zaglada :((
          • Gość: wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 16.10.04, 21:20
            moze jednak po 18 stej? pracuję do tej godziny
    • Gość: Opel Fan Re: calibra..... IP: 62.233.158.* 16.10.04, 14:14
      No bo śmietnik sie zrobił. Tzreba dać nowy temat, gdzie konkretnie będzie
      podane miejsce i czas spotkania.
      pozdrawiam!
    • Gość: miles Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:16
      Sorry, ale pod względem szrotu zaczynacie bardziej przypominać Ukrainę. Wiem co
      piszę. A może zachowjcie te Colibry w garażach a za 20 lat zarobicie na autach
      starodawnych?????
      • Gość: wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 16.10.04, 22:34
        Kolega z Ukrainy wie co pisze - chyba za długo siedział na wschodzie, bo wydaje
        mu się, że wie co mówi....a my może i zarobimy, a tymczasem zbieraj na pamiątkę
        bilety PKS-u może Ty też kiedyś na nich zarobisz.
        • Gość: ja Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 00:05
          ale motacie chlopaki, ja podczas "spacerów" po Płocku czesto sportykam na
          drodze CALIBRY a Wy tu gadacie jakos tak anonimowo, wiec Wy jeździcie nimi, czy
          nie? nie widujecie sie na ulicy, nie mijacie sie?
          moze ustalcie znam" mrugniecie halogenami i dlugimi" to oznacza ze dany
          kierowca jest chetny na pogadanke, koles odmryga i juz wiadomo ze to ziom z
          super forum. powodzenia.
    • Gość: facior Re: calibra v 12p p IP: *.c151.petrotel.pl 17.10.04, 14:21
      wiec kierowcy maluszków mrugajmy sobie nawzajem w gescie przyjazni i
      pojednania !! keierowcy elegantów tez mile widziani
    • Gość: Opel Fan Re: calibra..... IP: 62.233.158.* 17.10.04, 19:12
      Czyli nie checie się spotykać?
      • Gość: ja Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 10:27
        opel fan, sam widzisz

nie macie sie czym martwic bo pewnie byslicie, ze te forumowe buraki co sie
        wcinaja w temat tez przyjda ale oni nie przyjda bo nie ujawnia sie publicznie.

CALIBR jest sporo w Plocku wiec napewno na siebie trafinie bez pomocy
        internetu.
        • Gość: Wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 18.10.04, 23:00
          Tymczasem Panowie data ustalona 30X godz.16 przed teatrem.Do tego czasu ,kazdy
          kto spotka właściciela CALIBRY niech powie o tej dacie,a wogóle dowiedziałem
          się,że chłopaki z BEEMEK mają podobny pomysł założenia klubu w Płocku, myślę,
          że to super pomysł i moglibyśmy spotkać się wszyscy w jednym miejscu. Pomyślcie
          co by się działo, to byłby niezły czad!!!!!
          • Gość: Arczi e30 Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 23:20
            Ja mam BMW E30 i postaram sie przyjechac i Was poznać niewżne czy przyjedziecie
            Calibrą, BMW czy maluchem. POZDRO dla fanów aut z charakterem
            • Gość: Siggi Re: calibra..... IP: *.arcor-ip.net 22.10.04, 17:23
              Taaa... Calibra to piekne auto. Glosy mowiace ze Calibra to "dresauto" to
              wypowiedzi dla mnie zupelnie niezrozumiale. Mam Calibre ale dresu jakos ani
              jednego. Wielu moich kolegow, ktorzy sa posiadaczami Calibry to faceci po
              30-pare lat ktorym tez nie jest w glowie szpanowanie przed kimkolwiek.
              Jezdza-bo to KOCHAJA ale pewnie tego nie zrozumiecie (mowie do tych ktorzy sie
              nasmiewaja) tak jak nie zrozumiecie tego, dlaczego ktos na weekendy jezdzi
              Harleyem czy chocby nawet rowerem. Ciezko jest zreszta to zrozumiec skoro mozg
              wypalily wam dragi.Kazdy kupuje sobie auto na jakie go stac i jakie mu sie
              podoba i TOBIE niestety nic do tego Kolego. Nasmiewasz sie z innach ze chca sie
              spotkac i poogladac swoje fury? Dlaczego? Pewnie zazdroscisz, ze inni maja
              kolegow a Ty tylko glupkowatych "znajomych" z czata? Ilez w tym naszym Narodzie
              jest jadu i zlosliwosci. Pewnie dlatego ze jestesmy tacy zakompleksieni. Tak
              wlasnie jak TY, ktorzy sa mocni w gebie tylko w necie bo "na miasto" boja sie
              wychodzic bo wstydza sie swojego tradziku.
              Powracajac do Calibry chcialbym powiedziec ze chetnie wybralbym sie na wasz
              zlot ale niestety w Polsce bede dopiero na swieta. Konczac chcialbym pozdrowic
              wszystkich, ktorzy kochaja swoje fury-obojetnie czy jest to wozek do wywozu
              zlomu czy tez Brabus.
              Siggi calibratorr@o2.pl
              calibra-team.pl
              calibragroup.pl
              calibra-team.de
              calibra.de
              Ps.Skoda zkillowala Calibre?? Calibra musiala jechac na wstecznym! ;)
              • Gość: wojek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 23.10.04, 00:33
                dzięki za fajne adresy\super fotki\Do zobaczenia w Płocku\
                • Gość: Moćk Re: calibra..... IP: 62.233.158.* 23.10.04, 13:19
                  Postaram się podjechać w sobotę Asconą.. Opel to Opel;)
                  • Gość: traktorzysta Re: calibra..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 17:11
                    Moćk, Ty juz masz sobote zajętą....
    • Gość: daniel Re: calibra..... IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 23.10.04, 20:47
      ja tez postaram sie podjechac w sobote razem z drugim kumplem tez calibrami,
      takze moze kilku nas bedzie.
      nie wiem do konca czy mi sie uda, bo chyba bede mial caly weekend pracujacy,
      ale postaram sie wyrwac na chwile.
      do zobaczenia i nich tylko pogoda dopisze...
      moze cos sie jednak ruszy i w plocku, bo wbew pozorom to bardzo fajne miasto :)
      tylko trzeba doceniec to co sie ma...
      • Gość: Marcin od Seata Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 03:19
        cyt:
        Ps.Skoda zkillowala Calibre?? Calibra musiala jechac na wstecznym! ;)

Byłem i widziałem-Skoda 1.6 75KM + lpg
        Calibra musiała byc ostro zryta, dostała baty aż miło, pewnie silnik był na
        wykończeniu.
        Co nie oznacza, że każda Calibra to siewnik.

Calibra TURBO która jeździła po Płocku była mocna a z wolnossących czerwona z
        silnikeim C20XE (obecnie już jest z gazet i się zmuliła)
        Jeśli Arczi mnie zabierze swoim dresowozem to też wpadne Was poznać.
        Co do dresów to co ma piernik do wiatraka? Nosić dres to już jakiś przypał?
        Ja bym wymienił kilku "elegancików" co są frajerami i dresów to sie wstydzą
        nosić.
        Pozdrawiam.
        • Gość: ja Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 15:32
          To juz dzisiaj a kazdy zamilkł, tak myslalem.
          • Gość: Moćk Re: calibra..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:28
            No cóż.. ogólnie zlocik sie udał, prawda Wojtek?;)
            Cóż..
          • Gość: Wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 30.10.04, 17:37
            no ja byłem,i co z wami?pogoda jak marzenie,a o 16 nikogo ,tylko ja i piękna
            asconka przyjechała.tego po cichu się spodziewałem,no ale stało się.Pewnie
            pójdę na skróty i zapiszę się sam do CALIBRA TEAM,trochę przykro,jeden z
            Płocka.No ,ale ktoś pewnie rzuci jakiś termin,nowego
            spotkania,zobaczymy.Tymczasem pozdrawiam wszystkich !
            • Gość: PG Re: calibra..... IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 30.10.04, 19:27
              w CT sa trzy osoby z plocka
              -jedna ktora ma calibre, druga ktora ma calibre i juz nie mieszka w plocku i
              trzecia co sprzedala calibre
              zapraszam do CT ;)
            • Gość: PG Re: calibra..... IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 01.11.04, 00:05
              jaka masz calibre????
              • Gość: Wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 01.11.04, 22:50
                Tą najsłabszą,ale na razie mi wystarczy,po za tym sporo obniżona przez
                niemca,na 17 o profilu 40.
                • Gość: Marcin Re: calibra..... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 00:38
                  Wojtek, to chyba wiem ktora--kolor czerwony?
                  pozdro
                  • Gość: Wojtek Re: calibra..... IP: *.c148.petrotel.pl 02.11.04, 21:44
                    nie,grafit metalic,ale czerwona też jest fajna
                    • Gość: daniel Re: calibra..... IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 09.11.04, 11:45
                      ja niestety nie moglem przyjechac, poniewaz caly dzien siedzialem w pracy
                      a wojtka calibra chyba kojarze.... jezdzila na 17 borbetach i parkowala na
                      miedzytorzu
                      moja jest granat metalic ze chromowanym lusterkami i laxami...
                      moze jednak sprobojmy sie spotkac ponownie... ??
    • Gość: . Re: calibra..... IP: 203.160.182.* 02.11.04, 02:49
      hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka