Dodaj do ulubionych

Szesnastolatek zginął na drodze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:24
niech prasa opisze co sie naprawde wydarzyło w Giżynie z tym chłopakiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: świadek Re: Szesnastolatek zginął na drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:23
      byłem na miejscu i dokładnie wiem co się tam wydarzyło i tak jak się wydarzyło
      zostało to tak napisane więc nie wiem czego się tu doszukujesz! Wypowiadaj się
      lepiej na tematy o których coś wiesz a nie snujesz jakieś niesłuszne
      podejrzenia! Nara!
    • Gość: :) Re: Szesnastolatek zginął na drodze IP: *.c153.petrotel.pl 03.11.04, 14:10
      Dziwi mnie jak małą wyobraźnię mają piesi i rowerzyści... sami pchają się pod
      koła. Czy tak trudno zejść lub nawet zjechać rowerem na pobocze? Pieszy idąc
      jezdnią ma OBOWIĄZEK zejść na pobocze! Piesi i rowerzyści też powinni znać
      kodeks drogowy! A jazda bez świateł albo zabawa w chowanego po zmroku
      (najlepiej jest ubrać się w ciemne barwy ochronne) pieszych z kierowcami, to
      już nagminne. Ale co tam... i tak kierowca będzie winny... I to jest
      najgorsze!!!
      • qtasek Re: Szesnastolatek zginął na drodze 03.11.04, 15:37
        zgadza się. Rodzina mojej żony mieszka za Płockiem, i często zdarza się, że po
        sobotniej lub niedzielnej wizycie wracamy do domu późnym wieczorem. Najczęściej
        jedziemy przez Bodzanów. Nie było chyba kursu, żebym nie napotkał na swej dordze
        dwóch-trzech rowerzystów, oczywiście wszyscy bez choćby zwykłego odblasku.
        Bardzo często zdarzają się nawaleni goście, jednemu - jego szczęście, że
        jechałem z żoną, która mnie powstrzymała - ostanio mało co zwyczajnie nie
        wpie..łem, kiedy wyskoczył mi spomiędzy drzew niemalże prosto pod koła!!!!
        Koleś ledwie utrzymałby się na nogach!!!! Gdzie jest policja? Wystarczy, że
        radiowóz przejechałby się codziennie w godzinach wieczornych na trasie Słupno -
        Wyszogród (ale przez Bodzanów) i komisariat przestałby mieć problemy z budżetem,
        a może stałby się najbogatszym sponsorem imprez w gminie :)
        Pomijam już sprawę pieszych, którzy jak osły maszerują parami po jezdni i w
        dupie mają samochody.
        • Gość: Marynarz Re: Szesnastolatek zginął na drodze IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 03.11.04, 16:36
          Qtasek, nick twój jest niespecjalny, ale piszesz prawdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka