Dodaj do ulubionych

Policyjna akcja "Pasy"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:19
Uważam że pasy to każdego osobista sprawa. Przepis bez sensu. Moje życie moje
pasy
Obserwuj wątek
    • Gość: janrak Re: Policyjna akcja "Pasy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:41
      Po mieście jeżdżę bez pasów. Ale też nie przekraczam dozwolonej prędkości
      (czyli 60km/h - 50 nie przyjąłem do wiadomości). Wyjeżdżając z miasta pasy
      zapinam - taki mam nawyk. Raczej swojego zwyczaju nie zmienię. Z ciekawością
      będę się rozglądał za policjantem w tym tygodniu.
      • caro333 Re: Policyjna akcja "Pasy" 05.11.04, 09:09
        Podpisuję się pod powyższym:)
    • Gość: Werdan Re: Policyjna akcja "Pasy" IP: *.eu.org 05.11.04, 09:16
      Ja za to pasy zapinam zawsze, nawet jezeli mam do przejechania 100 metrow. To chyba taki nawyk. Zasiadam za kółko i zaraz ręka siega po pasy :D
    • Gość: jaco Re: Policyjna akcja "Pasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 09:16
      To można kontrolować bez specjalnych akcji. po co to całe zamieszanie? Chyba że
      chcą poprzez nagłośnienie w mediach zwrócić uwagę na problem i przypomnieć o
      nieprzestrzeganych przez kierowców obowiązkach.
      Ja sam wożę dzieci i muszę się przyznać, że czasem nie chce mi się szarpać z
      pasami (by zapiąć pasy maluchowi) i droczyć ze starszymi (by zapięły pasy).
      Obiecuję poprawę :-)
      Co do pasów, to kiedyś uratowały życie mi i mojej żonie.
    • Gość: Maja Re: Policyjna akcja "Pasy" IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 10:02
      No i znowu policja dała popis. Robi akcję i zaraz odłasza ją wszystkim.
      Przecież nikt nie jest idiotą i jeżeli jeździ bez pasów, to przez tydzień może
      się poświęcić i zapinać je (profilaktycznie aby nie zapłacić mandatu). Taka
      akcja nie powinna być nagłaszana. Wtedy może przyniosłaby większe efekty. W
      myśl zasady, że "nie znasz dnia ani godziny"
    • Gość: Żywiec Zdró Re: Policyjna akcja "Pasy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 04:26
      a u mnie w pracy ŻUK nie ma pasów i co wtedy...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka