Gość: matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 19:54 jestem w 2 miesiącu ciąży. Poszukuję dobrego ginekologa, ktory poprowadzi ciążę.Poleccie kogos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyszły_ojciec Re: ginekolog IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 07.11.04, 20:01 moją żonę "prowadzi" dr. Szczygielska - podobno super. Również jako ginekolog w ogóle, nie tylko jako prowadzący ciążę. Niedawno był tutaj podobny wątek - "polećcie mi gonekologa" czy coś takiego - i ona również prowadziła :) pozdrawiam ciebie i męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
anet78 Re: ginekolog 07.11.04, 21:09 Ja osobiście bardzo polecam dr W.Panka z winiar.Prowadził moją ciążę,która do najłatwiejszych nie należała.Byłam bardzo zadowolona,jest bardzo sympatyczny,miły naprawde gorąco polecam. Natomiast z dr Szczygielską mam bardzo niemiłe skojarzenia. Dużo zależy od tego w którym szpitalu chcesz rodzić, bo dobrze wybrać sobie lekarza z tego właśnie szpitala.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ginekolog IP: 193.59.95.* 08.11.04, 09:13 Dr. J. Szczygielska - świetny fachowiec - lekarka, wspaniały człowiek! Jak mało który lekarz potrafi zadbać o pacjentkę. Ja odwiedzam ją od lat, jest również lekarzem mojej mamy, dzięki niej ja i moja siostra jesteśmy na świecie!!! W przyszłości, kiedy będę miała zostac mamą, na pewno powierzę poprowadzenie ciąży dr. Szczygielskiej! Odpowiedz Link Zgłoś