Dodaj do ulubionych

Wyprawy Maćka Michalaka

12.11.04, 21:57
Ja się zawsze zastanawiam, z czego żyją na codzień tacy zdobywcy. Na wyprawę
mają sponsorów, ale przecież wracają potem do normalnego życia. Ja nie
wyobrażam sobie możliwości realizacji podobnych marzeń w sytuacji, gdy muszę
chodzić codziennie na 8 godzin, lub więcej do pracy i cieszyć się, że ją
jeszcze mam...No chyba, że jest możliwe pogodzenie tych 2 rzeczy, o czym ja
nie wiem:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: Wyprawy Maćka Michalaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:19
      Brawo Maciek tylko pogratulowac wytrwałosci.Mont Everest czeka na Ciebie ?
      • Gość: Maciek Re: Wyprawy Maćka Michalaka IP: *.int.pl / *.int.pl 14.11.04, 18:21
        Teraz to ty mnie nie zostawiaj na lodzie bo jedziesz tam ze mną. Ewerest czeka
        NA NAS!!!
    • Gość: jjustys Re: Wyprawy Maćka Michalaka IP: *.int.pl / *.int.pl 14.11.04, 10:34
      gratuluje Ci jeszcze raz :)! Podziwiam wrazliwosc, zapal i wytrwałość
      w "zdobywaniu" postawionych celów. Zycze dalszych sukcesów!
    • Gość: Ania Re: Wyprawy Maćka Michalaka IP: *.class145.petrotel.pl 14.11.04, 17:33
      uczyłam się, że najwyższą wyżyną świata jest Tybet. Kiedy to się zmieniło?
      • Gość: maciek Re: Wyprawy Maćka Michalaka IP: *.int.pl / *.int.pl 14.11.04, 18:19
        może w prl-owskich książkach to był Tybet, teraz podobo jest inaczej. Najlepej
        pojechać i sprawdzić. Ta sama sytuacja jest z MtBlanc i Elbrusem. Jedni
        twierdzą,że Elbrus leży w Azji i wtedy Blanc jest najwższą górą Europy; inni
        twierdzą ,że Elbrus leży w Europie i Blanc wtedy spada na 19 pozycję.
    • enaka Re: Wyprawy Maćka Michalaka 15.11.04, 15:18
      gratulacje, maciek!! i wszystkiego najlepszego w kolejnych wyprawach

a swoja droga, to jak Ci sie udaje polaczyc zycie "wyprawowe"
      z "pozawyprawowym"??
    • Gość: Koleżanki dwie Re: Wyprawy Maćka Michalaka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.04, 15:48
      Pozdrowienia od koleżanek z PWSZ. Trzymamy kciuki, abyś zdobył szczyty swych
      marzeń. Jesteśmy za tym, aby nie wydawać kasy na sto tysięcy nie potrzebnych w
      domu gratów itp. Zwiedzać świat - na to wydać warto każdy grosz. Maciek, do
      boju!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka