Dodaj do ulubionych

odwołanie Prezydenta

IP: 80.48.4.* 23.11.04, 16:06
Chciałem przestrzec obywateli , którzy mają zamiar nawiązać kontakt z
komitetem odwołania prezydenta, a właściwie przed jego przewodniczącym . Otóż
ów Maciej Krajewski były czonek SLD, nie jest tak kryształową postacią na
jaką sie kreuje. Jego przeszłość pozostawia wiele do życzenia i Boże
broń ,żeby tacy ludzie piastowali jakiekolwiek stanowiska społeczne. Teraz do
rzeczy, sądzę ,że człowiek , który ma na swoim koncie wyroki sądowe, nie
powinien dalej oszukiwac ludzi.Wyroki za pobicie , czy za unikanie płacenia
alimentów , (zadłużenie wobec funduszu alimentacyjnego na kilkanaście
tysięcy złotych), w najbliższym czsie będzie się również toczyć postępowanie
w prokuraturze dotyczące fałszowania dokumentów, to nie są błachostki, a pan
Krajewski lansuje się na lidera " jakiejś" unii lewicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: odwołanie Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:34
      Ja nie będę w tym brał udziału. Nie podpiszę nic. Mnie prezydent nic nie zrobił,a boję się tej lepperiady - co z tego wyniknie dla Płocka.
      • Gość: Olaf Re: odwołanie Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:05
        Wiem na 100 proc że tym ludziom nigdy nie zależało na stołkach.MM ich opluwa
        bo jako jedyna grupa zawodowa sprzeciwiła się tym gościom. Dziwię się tylko w
        naszym mieście jest i było tyle nieprawidłości i wszystkim to odpowiada.Kiedy
        wreszcie obudzą się i inni i oczyszczą nasze miasto z takich osób, a postawią
        na takich co będą dbali o wspólne dobro.Brak społecznego zrywu spowoduje,że
        powstaną klany rodzinne,którym będzie się żyło w dobrobycie a pozastali będą
        wygrzebywać w śmietnikach.Czy napewno tego chcecie?
    • Gość: rec Re: odwołanie Prezydenta IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 21:42
      ..napisała co wiedziała.. Pomyśl o swoich grzeszkach i spójrz w lustro.Pa.
    • Gość: wzór Re: odwołanie Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 22:13
      Ukraina wzorem,nadszedł czas buntu, a obrzydzać i tak będą bo liczą że uda im
      się uniknąć weryfikacji społecznej
      • Gość: kanabinol do niewiernych :) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 13:12
        jesli uwazacie za bezpodstawne ataki obywatelki na "Krajesia" to wystarczy ruszyc do sadu i wszystko wam sie potwierdzi :) no ale dla was nie ma to pewno znaczenia ze taki gosc to prowadzi w koncu on jest waszym guru :)
        • Gość: Polsilver Re: do niewiernych :) IP: *.plocman.pl 29.11.04, 13:19
          Ja jeszcze nie zdecydowałem czy idę na referendum (oczywiście jeżeli
          organizatorzy wogóle zbiorą te około 10.000 podpisów), choć na pewno nie będę
          się sugerował tym kto to organizuje, tylko tym jakie miał sukcesy a jakie
          klęski obecny prezydent.
          • Gość: rec Re: do niewiernych :) IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 14:46
            I słusznie Polsilverze. Bo co ma piernik do wiatraka ! Dla mnie osobiście można
            za chwilę rozpisać referendum w sprawie delegalizacji jego Unii Lewicy. Też
            można. Albo połączyć razem w jedno głosowanie. Przynajmniej byłaby większa
            frekwencja.
            • Gość: rec Re: do niewiernych :) IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 14:49
              P.S.

Widzisz brut - lekka poprawa.
              • Gość: brut Re: do niewiernych :) IP: *.aster.pl 08.12.04, 20:49
                Raduje sie me serce widzac takie postepy.
    • Gość: lala Re: odwołanie Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:54
      Może przestańmy rozmyślać kim jest maciej k. i co zrobił złego, a co dobrego,
      bo to nie jego osoba ma być przedmiotem rozważań,a skupmy się na prawdziwym
      problemie, jakim jest niekompetencja prezydenta płocka
    • Gość: refer Re: odwołanie Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:14
      a mnie tylko ciekawi ile to referendum bedzie kosztowac i kto za to
      zaplaci???????
      • Gość: obserwator Re: odwołanie Prezydenta IP: 80.48.4.* 09.12.04, 18:50
        Pod szyldem Macieja Krajewskiego nic nie zostanie zrobione.Milewski zostanie-to
        jest pewne.Komunista na czele akcji odwołania Milewskiego to bzdura.Ludzie
        gdzie macie mózgi.Grupa inicjatywna popełniła błąd,”angażując” tego buraka na
        czele inicjatywy o odwołanie MM.Ze sprawy typowo związkowej powstała sprawa
        polityczna.Strzeliliście sobie gola.Ubolewam nad tym strasznie.To porażka na
        bank.Czas się wycofać,nie narażać na koszty gminę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka