Dodaj do ulubionych

Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mies...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:48
az piec? Ale strata dla tak biednego czlowieka - wspolczuje, biedaczek.
Obserwuj wątek
    • Gość: skarpa Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.c151.petrotel.pl 29.11.04, 20:56
      mi jedna z ostatnich awarii spaliła dysk twardy ,procesor i radiator wymiana kosztowała mnie ponad 1000 zł (i tak całe szczęście że to nie był nowy sprzęt i że tak wymagał wymiany z racji wieku)
    • mikus77 Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi 29.11.04, 21:29
      Ciekawe jak długo pan prezydent będzie mieszkał w tym domu nielegalnie, bez
      odbioru budynku przez nadzór budowlany i zgłoszenia do użytkowania? Czy to nie
      jest łamanie prawa?
      • Gość: SPAT rownosc wobec prawa to rzecz wzgledna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:46
        w tym kraju sa rowni i rowniejsi
    • Gość: ja ZEPsuli chłopaki żarówki IP: *.net 29.11.04, 21:50
      :)
      • Gość: Werdan Re: ZEPsuli chłopaki żarówki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.04, 21:53
        > ZEPsuli chłopaki żarówki

Dobre :D
    • Gość: Rutkowski Polacy to kombinatorzy IP: *.c151.petrotel.pl 29.11.04, 23:57
      Biedaki teraz zbierają stare graty od rodziny i znajomych i będa chciceli
      wykorzystać swoje 5 minut, by naprawić zdezelowany sprzęt, bo nie rozumiem po co
      komuś dwa tunery do TV-SAT? A biedni poszkodowani radni powinni wystąpić o
      zapomogi losowe w związku z tą tragedią no bo święta idą a tu piece rozwalone...
      • Gość: Wyobraźnia Re: Polacy to kombinatorzy IP: *.c154.petrotel.pl 30.11.04, 07:08
        2 tunery moga być potrzebne, jeśli chcesz oglądać tvsat na 2 różnych
        telewizorach.
        Hehe nie ma jak to Polacy. Jak ci się krzywda stanie jakakolwiek to ci jeszcze
        nakopią w ramach pomocy :)
    • takalbonie Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi 30.11.04, 07:34
      "Nieszczęście nie ominęło także płockiej władzy. Kiedy z prośbą o pomoc,
      podpowiedź i ewentualną interwencję mieszkańcy Imielnicy pobiegli do domu
      prezydenta Płocka Mirosława Milewskiego, dowiedzieli się, że on... też stracił
      piec. W podobnej sytuacji znalazła się radna Violetta Kulpa. Skok napięcia
      uszkodził w jej domu piec i telewizor"

>>>Proszę zaznaczyć, że chodziło o ten sam piec<<<
    • Gość: ziomek Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.c153.petrotel.pl 30.11.04, 08:45
      Ten Zakład Energetyczny taki "numer" wykręcił NIE PIERWSZY RAZ!!!!
      Za to niedbalstwo powinni zapłacić poszkodowanym! Granda!!!!
      • Gość: Jan Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.c149.petrotel.pl 30.11.04, 09:35
        ZEP powinien się ostro wziąć do remontów linii elektrycznych. Wystarczy
        spojrzeć przez okno aby zobaczyć w jakim one są stanie.
    • Gość: hautpol Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.c149.petrotel.pl 30.11.04, 10:56
      Do pana Huberta Woźniaka:
      Piec jest tylko kaflowy.
      Awarie dotyczą sterowników kotłów !
    • Gość: marcin Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 17:06
      Mieszkam na Imielnicy, i to naprawde porażka: wiatr mocniej zawieje, deszcz
      popada -prądu nie ma.Mi puki co nic sie nie spaliło, ale kto wie.. jutro ma
      padac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka