Gość: SPAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:48 az piec? Ale strata dla tak biednego czlowieka - wspolczuje, biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skarpa Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.c151.petrotel.pl 29.11.04, 20:56 mi jedna z ostatnich awarii spaliła dysk twardy ,procesor i radiator wymiana kosztowała mnie ponad 1000 zł (i tak całe szczęście że to nie był nowy sprzęt i że tak wymagał wymiany z racji wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
mikus77 Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi 29.11.04, 21:29 Ciekawe jak długo pan prezydent będzie mieszkał w tym domu nielegalnie, bez odbioru budynku przez nadzór budowlany i zgłoszenia do użytkowania? Czy to nie jest łamanie prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPAT rownosc wobec prawa to rzecz wzgledna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:46 w tym kraju sa rowni i rowniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werdan Re: ZEPsuli chłopaki żarówki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.04, 21:53 > ZEPsuli chłopaki żarówki Dobre :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rutkowski Polacy to kombinatorzy IP: *.c151.petrotel.pl 29.11.04, 23:57 Biedaki teraz zbierają stare graty od rodziny i znajomych i będa chciceli wykorzystać swoje 5 minut, by naprawić zdezelowany sprzęt, bo nie rozumiem po co komuś dwa tunery do TV-SAT? A biedni poszkodowani radni powinni wystąpić o zapomogi losowe w związku z tą tragedią no bo święta idą a tu piece rozwalone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyobraźnia Re: Polacy to kombinatorzy IP: *.c154.petrotel.pl 30.11.04, 07:08 2 tunery moga być potrzebne, jeśli chcesz oglądać tvsat na 2 różnych telewizorach. Hehe nie ma jak to Polacy. Jak ci się krzywda stanie jakakolwiek to ci jeszcze nakopią w ramach pomocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
takalbonie Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi 30.11.04, 07:34 "Nieszczęście nie ominęło także płockiej władzy. Kiedy z prośbą o pomoc, podpowiedź i ewentualną interwencję mieszkańcy Imielnicy pobiegli do domu prezydenta Płocka Mirosława Milewskiego, dowiedzieli się, że on... też stracił piec. W podobnej sytuacji znalazła się radna Violetta Kulpa. Skok napięcia uszkodził w jej domu piec i telewizor" >>>Proszę zaznaczyć, że chodziło o ten sam piec<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.c153.petrotel.pl 30.11.04, 08:45 Ten Zakład Energetyczny taki "numer" wykręcił NIE PIERWSZY RAZ!!!! Za to niedbalstwo powinni zapłacić poszkodowanym! Granda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.c149.petrotel.pl 30.11.04, 09:35 ZEP powinien się ostro wziąć do remontów linii elektrycznych. Wystarczy spojrzeć przez okno aby zobaczyć w jakim one są stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hautpol Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.c149.petrotel.pl 30.11.04, 10:56 Do pana Huberta Woźniaka: Piec jest tylko kaflowy. Awarie dotyczą sterowników kotłów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Awaria prądu zniszczyła sprzęt elektryczny mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 17:06 Mieszkam na Imielnicy, i to naprawde porażka: wiatr mocniej zawieje, deszcz popada -prądu nie ma.Mi puki co nic sie nie spaliło, ale kto wie.. jutro ma padac... Odpowiedz Link Zgłoś