Dodaj do ulubionych

Eksplozja w Ambrze

IP: *.c154.petrotel.pl 23.01.05, 15:22
Wszystkie dyskoteki to SIEDLISKA ZLA!!Pelne narkomaów, narkomanów i jeszcze
raz narkomanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: Eksplozja w Ambrze IP: 193.109.244.* 23.01.05, 16:14
      a wielu obywateli to debile
      • Gość: normalny Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:25
        A Jurek to ogórek .
        • Gość: Jurek Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:24
          chyba nienormalny jestes
        • Gość: Obywatel Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.c155.petrotel.pl 23.01.05, 22:03
          Do :normalny
    • Gość: iwulspirit Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.visp.energis.pl 23.01.05, 16:32
      dorzuc jeszcze tanich naje..ych i nacpanych dziwek
    • Gość: obi Re: Eksplozja w Ambrze IP: 80.48.4.* 23.01.05, 19:17
      oj, coś pani AW. ( nie mylić z agencją wywiadu, mało wie o tej sprawie,
      przecież jeden z tych zatrzymanych oprychów garował za zabójstwo, przynajmniej
      tak mówili chłopaki z kuriera, którzy kręcili się obok Ambry w sobotę i
      niedzielę, i jeszcze ten konflikt z miejscową młodzieżą, śmiech!!!!!!
    • Gość: Anula Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:29
      to że ktoś bierze narkotyki to wcale nie oznacza że wszyscy biorą. byłam wiele
      razy na tej dyskotece i nie potrzebowałam żadnyś środków poprawiających mi
      zabawe. są jeszcze zwykli ludzie co chcą się poprostu pobawić. pzdr
    • Gość: Stallone Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.68.66.75.kutno66.tnp.pl 23.01.05, 23:03
      W pełni zgadzam sie z Anulą.
      Ja byłem raz na w AMBRZE i musze przyznać ze tu jest na prawde profesjonalna
      ochrona i profesjopnalne podejście do sprawy organizacji.
      A to że właściciel nie pozwala na robienie z tego miejsca speluny dla
      narkomanów to chwała Jemu oby wiecej takich ludzi było.
    • Gość: PITERS Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.c149.petrotel.pl 24.01.05, 08:22
      O widze ze nasza wspaniala pani AW próbuje sie kreowac na dziennikarza
      sledczego, ale do poziomu "Rysia Cebuli" jeszcze dluga droga. Ja uwazam sie za
      jednego z mieszkancow tej okolicy i czuje sie urazony ze pani nas wrzucila do
      jednego wora z oprychami handlujacymi narkotykami. Czytajac ze " od dawna tlil
      sie konflikt miedzy okolicznymi mieszkancami a wlascicielem dyskoteki" oraz
      ze "miejscowi uruchomili spirale grozb i naciskow" mozna zrozumiec ze my
      wszyscy mieszkancy jestesmy bandytami i przestepcami rzucajacymi petardami. Ja
      o zadnym konflikcie pomiedzy mieszkancami a dyskoteka nie slyszalem. Jesli pani
      ma takie informacje to wierze w pani rzetelnosc ze sa one sprawdzone i
      udokumentowane. W takiej sytuacji uwazam ze naleza sie nam, mieszkancom
      Blichowa i okolicy przeprosiny od Pani na forum gazety. Inna sprawa jest to ze
      zgadzam sie z pania ze wynajecie profesjinalnej agencji ochrony, ktora nie
      pozwala na rozprowadzanie na dyskotece narkotykow, jest pomyslem doskonale
      trafionym. Czytajac o tym jestem uspokojony, ze pozwalajac mojej corce tam isc
      jestem pewien ze nikt nie bedzie jej oferowal narkotykow.
      Pozdrawia urazony "okoliczny mieszkaniec"
    • Gość: Wiktor Dąbkowski Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:56
      Znam podobne przypadki od podszewki w wielu klubach, dyskotekach lokalach w
      Polsce i niewielu wlascicieli decyduje sie sprzeciwic bandytom.W niektorych
      lokalach wlascicieli zmusza się do rozprowadzania narkotykow, w innych
      alkocholu bez akcyzy. Niestety kontrole takich miejsc sa tak rzadkie,ze puki
      nie wydarzy sie jakies nieszczescie jest milczaca akceptacja tych procederow.
      Trzymam kciuki Krzysztofie, mam nadzieje ze sie nie ugniesz.
    • Gość: Tekla Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:17
      Niewiem czy byliście w Ambrze, ale wam napisze że tam to jeszcze nie jest tak
      tragicznie na bazie narkomanów. Mylicie się myśląc że jest tam zatrzęsienie
      narkotyków i że sprzedają je wszystkim kto chce chyba nie byliście w prawdziwej
      dyskotece znajdującej sie w mieście tam to dopiero jest narkomania.
      • Gość: sceptyk Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.c153.petrotel.pl 24.01.05, 21:26
        proponuje pozamykac dyskoteki tylko z drugiej strony gdzie te barachlo sie
        podzieje :))
        • Gość: wywrotowiec Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.c153.petrotel.pl 25.01.05, 08:10
          Pozamykać dyskoteki a w to miejsce wszystkim kupić po radioodbiorniku z jedyną
          słuszną częstotliwośćią. Radio maRyja rządzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka