Gość: Obywatel IP: *.c154.petrotel.pl 23.01.05, 15:22 Wszystkie dyskoteki to SIEDLISKA ZLA!!Pelne narkomaów, narkomanów i jeszcze raz narkomanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Eksplozja w Ambrze IP: 193.109.244.* 23.01.05, 16:14 a wielu obywateli to debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:25 A Jurek to ogórek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:24 chyba nienormalny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.c155.petrotel.pl 23.01.05, 22:03 Do :normalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwulspirit Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.visp.energis.pl 23.01.05, 16:32 dorzuc jeszcze tanich naje..ych i nacpanych dziwek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Eksplozja w Ambrze IP: 80.48.4.* 23.01.05, 19:17 oj, coś pani AW. ( nie mylić z agencją wywiadu, mało wie o tej sprawie, przecież jeden z tych zatrzymanych oprychów garował za zabójstwo, przynajmniej tak mówili chłopaki z kuriera, którzy kręcili się obok Ambry w sobotę i niedzielę, i jeszcze ten konflikt z miejscową młodzieżą, śmiech!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:29 to że ktoś bierze narkotyki to wcale nie oznacza że wszyscy biorą. byłam wiele razy na tej dyskotece i nie potrzebowałam żadnyś środków poprawiających mi zabawe. są jeszcze zwykli ludzie co chcą się poprostu pobawić. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stallone Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.68.66.75.kutno66.tnp.pl 23.01.05, 23:03 W pełni zgadzam sie z Anulą. Ja byłem raz na w AMBRZE i musze przyznać ze tu jest na prawde profesjonalna ochrona i profesjopnalne podejście do sprawy organizacji. A to że właściciel nie pozwala na robienie z tego miejsca speluny dla narkomanów to chwała Jemu oby wiecej takich ludzi było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITERS Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.c149.petrotel.pl 24.01.05, 08:22 O widze ze nasza wspaniala pani AW próbuje sie kreowac na dziennikarza sledczego, ale do poziomu "Rysia Cebuli" jeszcze dluga droga. Ja uwazam sie za jednego z mieszkancow tej okolicy i czuje sie urazony ze pani nas wrzucila do jednego wora z oprychami handlujacymi narkotykami. Czytajac ze " od dawna tlil sie konflikt miedzy okolicznymi mieszkancami a wlascicielem dyskoteki" oraz ze "miejscowi uruchomili spirale grozb i naciskow" mozna zrozumiec ze my wszyscy mieszkancy jestesmy bandytami i przestepcami rzucajacymi petardami. Ja o zadnym konflikcie pomiedzy mieszkancami a dyskoteka nie slyszalem. Jesli pani ma takie informacje to wierze w pani rzetelnosc ze sa one sprawdzone i udokumentowane. W takiej sytuacji uwazam ze naleza sie nam, mieszkancom Blichowa i okolicy przeprosiny od Pani na forum gazety. Inna sprawa jest to ze zgadzam sie z pania ze wynajecie profesjinalnej agencji ochrony, ktora nie pozwala na rozprowadzanie na dyskotece narkotykow, jest pomyslem doskonale trafionym. Czytajac o tym jestem uspokojony, ze pozwalajac mojej corce tam isc jestem pewien ze nikt nie bedzie jej oferowal narkotykow. Pozdrawia urazony "okoliczny mieszkaniec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Dąbkowski Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:56 Znam podobne przypadki od podszewki w wielu klubach, dyskotekach lokalach w Polsce i niewielu wlascicieli decyduje sie sprzeciwic bandytom.W niektorych lokalach wlascicieli zmusza się do rozprowadzania narkotykow, w innych alkocholu bez akcyzy. Niestety kontrole takich miejsc sa tak rzadkie,ze puki nie wydarzy sie jakies nieszczescie jest milczaca akceptacja tych procederow. Trzymam kciuki Krzysztofie, mam nadzieje ze sie nie ugniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekla Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:17 Niewiem czy byliście w Ambrze, ale wam napisze że tam to jeszcze nie jest tak tragicznie na bazie narkomanów. Mylicie się myśląc że jest tam zatrzęsienie narkotyków i że sprzedają je wszystkim kto chce chyba nie byliście w prawdziwej dyskotece znajdującej sie w mieście tam to dopiero jest narkomania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.c153.petrotel.pl 24.01.05, 21:26 proponuje pozamykac dyskoteki tylko z drugiej strony gdzie te barachlo sie podzieje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wywrotowiec Re: Eksplozja w Ambrze IP: *.c153.petrotel.pl 25.01.05, 08:10 Pozamykać dyskoteki a w to miejsce wszystkim kupić po radioodbiorniku z jedyną słuszną częstotliwośćią. Radio maRyja rządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś