Dodaj do ulubionych

CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:23
ZENON S. ORGANIZUJE SAMOOBRONE?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:57
      Przeczytaj sobie ostatni NTP to nie będziesz pytać. Jest tam wyraźnie
      napisane , że tak.
      • Gość: burak Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:38
        A na zdjęciu w NTP wygląda to bosko - siedzi jakiś wąsaty burak z samoobrony na
        jakiejś antycznej sofie w garniaku a koło niego pan Zenuś w jakimś sweterku na
        suwak,z napisem dużym. Nie daj Boże żeby doszli do władzy w mieście razem z
        Goszkowskimi i innymi. Ciekawe jaki mają program?
        • Gość: kento Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:41
          A myślisz, że po co to robią , samoobrona na topie no to dalej do WŁADZY !!!!
          Tak doborowe towarzystwo zrobi wszystko, żeby tą władze przejąć. Juz mam gęsią
          skórke, jak tylko pomyślę sobie jak to bedzie , kiedy w Płocku będą rzadzić
          Wiśniewski i Goszkowski.
          • Gość: ! Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:44
            Nie daj Bóg,chyba tak źle nie będzie,to partia marginesu.
          • Gość: rec Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 22:57
            Gość portalu: kento napisał(a):

> A myślisz, że po co to robią , samoobrona na topie no to dalej do WŁADZY !!!!
            > Tak doborowe towarzystwo zrobi wszystko, żeby tą władze przejąć. Juz mam
            gęsią
            > skórke, jak tylko pomyślę sobie jak to bedzie , kiedy w Płocku będą rzadzić
            > Wiśniewski i Goszkowski.

...wężykiem, wężykiem..

• Gość: Artur Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:37
              Myślicie że dojdzie do tego , że Goszkowski i Wiśniewski będą tu rządzić ?!
              Zresztą "ja się nie boję ja mam raka". Może ktoś wie dlaczego zniknął z forum
              wątek o przekrętach Goszkowskiego podczas liczenia głosow. Jakaś cenzura ,
              znajomości ? Przecież to wszystko była prawda , a na innych się pluje i nikt
              tego nie zdejmuje! PO cichutku na palcach idzie stare! Czytaj komuna.
    • Gość: waldek Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.c151.petrotel.pl 31.01.05, 08:24
      Jasne że tak. Sylwek szykuje się do wyborów sejmowych, z listy Samoobrony.
      Podjął nawet studia w tym celu.
      • Gość: ? Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:07
        To on nawet myśli? nie ma takich studiów, no chyba że na Białorusi
    • Gość: jv Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.189.162.142.brutele.be 01.02.05, 14:11
      nbn
      • Gość: f Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.189.162.142.brutele.be 01.02.05, 14:12
        fdgbdf
        • Gość: . Re: CZY NASZE MISTO PŁOCK TO JUZ SAMOOBRONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka