Gość: inkwizytor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:03 Wszystko można już sprawdzić wchodząc na:lista.freewebpage.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:28 zaczełem sprawdzać nazwiska radnych na tej liście 1. trafiłem już na Rokickiego Andrzeja - kapusia jednego szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:32 trafiłem też coś takiego - czy to chodzi może o naszego Zenka IPN BU 0901/550 WI?NIEWSKI SYLWESTER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:37 szukałem dalej i trafiłem IPN BU 00744/936 JASIŃSKI WOJCIECH IPN BU 001052/1290 JASIŃSKI WOJCIECH IPN BU 001134/838 JASIŃSKI WOJCIECH uważam po chwili że mimo wszystko chyba zrobiono bład. Wszyscy będą szukać nazwisk, które mogą oznaczać rózne osoby. Jednak powiniem być podany adres czy pessel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 22:16 Tak, tak :razmiar buta , bługość ch.. wielkośc cycków drugiej kochanki .To by ci pomogło w rozszyfrowaniu nazwisk - dureń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega cię prosi SB zablokowało. Krzysiu Rolirad odblokuj-kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:11 UWAGA !!!!! UB BLOKUJE WSZYSTKIE STRONY Z LISTA _ CZEGOS SIE BOJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: SB zablokowało. Krzysiu Rolirad odblokuj-kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:40 poczta rzeczywiście zablokowana, ale może to próbują tysiące kapusiów zobaczyć czy są na liscie i czy trzeba pójść się powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: SB zablokowało. Krzysiu Rolirad odblokuj-kol IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 21:39 takich debili jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:56 To sa chyba darmowe strony.... limit transferu chyba zostal przekroczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbv tu dziła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:57 www.expressoffice.pl/lista2// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inp Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:08 IPN BU 0242/721 MILEWSKI MIROSŁAW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Modzelewski Re: tu dziła IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.02.05, 22:44 Moje nazwisko i imię też jest. Z uwagi na to, że zacząłem być częstym gościem na forum i to z działki politycznej, oświadczam. Agentem nie byłem. Czekam na takie oświadczenia tych którzy ze mną współpracowali przed 89 r. i po również. Szczególnie zalezy mi po 90 r. Bo wtedy czułem bardziej ze mam opiekę. jak byłem radnym, że nic mnie nie wychodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:53 nie wychodziło ci bo byłeś poje..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POR Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:55 PRACOWAŁEM W SB MIAŁEM KASIRE TO CO SIĘ DOMAGA NAROD CAŁY TO JEST BEZ SENSU CI CO SĄ W TECZKACH TO BYŁA NASZA ROBOTA TAK NAM KAZANO GORSI DLA POSPULSTWA BYLI CI CO WIDNIELI W NASZYCH PRYWATNYCH ZAPISKACH A ŚWIATŁO DZIENNE ICH NIE ZOBACZY TYLE ODEMNIE OPAMIĘTAĆ SIĘ W IMIE NARODU KTÓRY MA JESZCZE COŚ DO ZROBIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:37 Opamietac sie ? Ty sie opamietaj, byles kapusiem tworzyles zbrodniczy system, ktory bardziej zaszkodzil niz pomogl i tylko w twoim interesie jest, aby lista nie ujrzala swiatla dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:15 asd jestes tak samo glupi ja reszta facet ci mowi jak bylo i jak masz robic i ile warta jest ta gowniana lista, a ty szczekasz, jak glupi kundel ktory obszekuje kazdego przechodnia, kazdy ma za soba jakies bledy: ru..ie na boku zony kolegi, kablowanie na policje itp. przychodzi jednak opamietanie i dzieki takim misiom wiemy jak to dziala i wiemy jakich metod uzywali, ty najwyrazniej warczec potrafisz jak skopany szczeniak, zastanow sie nad tym co on mowi a nie dzialasz jak rozhisteryzowana dewotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:20 Naucz sie kulturalnej dyskusji cieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Sz. Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: 213.25.22.* 02.02.05, 00:42 Z ta lista jest cos nie tak. Ja wspolpracowalem, bylem tajnym informatorem i na tej liscie mnie nie ma. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je...ać milicje Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 02.02.05, 17:22 ty h.j nie kapus byłes i dlatego cie tam niema pe...dale Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Archiwum musi być jawne dla każdego. 02.02.05, 06:35 www.fajne.info/lista/ Tu działa. Ale z tą listą jest naprawdę coś nie tak. 1/ Liczba 240 tysięcy razem funkcjonariuszy, TW i poszkodowanych w latach 45- 89. To niemożliwe ponieważ samych funkcjionariuszy w tym czasie było więcej, a w samych latach 80 TW przybyło około 100 tysięcy. 2/ Nie ma Wałęsy, czyli że nie był funkcjonariuszem, TW a nawet poszkodowanym. W rzeczywistości w trakcie procesu lustracyjnego został dostarczony dokument który stwierdzał, że Wałęsa w latach 78-9 zaprzestał donosić. Nie ma też Maleszki o którym powszechnie wiadomo, że TW był. 3/ Moje nazwisko i pierwsze imię jest 8 razy (z drugim ani razu), a z oznaczeń wynika że ten ktoś 5 razy był funkcjionariuszem, dwa razy TW i raz poszkodowanym. Chociaż na przestrzeni lat mogło być 8 o takim samym nazwisku i imieniu, a może to różne teczki tego samego człowieka. Coś jest nie tak. 4/ Całe archiwa muszą zostać ujawnione, a nie wybiórczo - tylko w ten sposób można zakończyć sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 06:41 Heniu wszyscy wiedzą że nazywałeś się Sawicki i po wyjeżdzie do Austrii zmieniłeś nazwisko. Może za dużo donosiłeś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. 02.02.05, 07:00 Pewnie że tak. Napisałem, że mam dwa imiona i żaden wpis mnie nie dotyczy, chociaż to dziwne, ponieważ na każdego kto pozostał na zachodzie bez zgody PRL zakładano teczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:35 ad 4. Masz odpowiedz dlaczego zostala ta lista ujawniona. :) Teraz czekac tylko na oficjalne informacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.chello.pl 02.02.05, 13:29 Chłopie! Jesli Cię tak to interesuje, to możesz sie przejść do IPNu i poprosić o ewentualnie istniejącą swoją teczkę! Ona nie jest dla Ciebie tajna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyway Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.chello.pl 02.02.05, 13:33 Swoją drogą istotnie lista dziwnie w sieci się zachowuje:) Niektórzy podają jej nieziemskie lokalizacje - podobno trzeba kliknąć w baner Allegro na stronie www.maryjny.republika.pl Ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 21:52 WSZYSTKIE? Proponuje proste (nawet dla takiego debila jak ty )doświadczenie Zapakuj worek papierami , kup 10 l. benzyny ;polej nią worek i rzuć zapaloną zapałką .Jedna minuta i po krzyku!ONI MIELI NA TO DWA LATA CO NOC PO OSIEM GODZIN.Czy to tak trudno zrozumieć!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:16 Na tej stronie jest archiwum zip z listą. Jeszcze działa strony.aster.pl/sereq/lista.htm l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:41 chlopaki jezeli zyd wildstein ryzykuje swoje stanowisko, jezeli go sie publiczie degraduje i wywala z pracy, a inne media robia z niego bohatera, aniola sprawiedliwosci, robi sie jednym slowem cyrk, to ta sprawa jest nic nie warta a wszystko rzucono jako kielbase dla swory glodnych psow zeby sie zaczely miedzy soba gryzc. teraz sasiedzi beda sie sprawdzac nawzajem, oskarzac, klucic itp bo przeciez nie wiadomo czy stanislaw jakubowski to nasz stanislaw bo przeciez jest ich tam z dzisieciu itp. inaczej mowiac zajmiemy sie glupotami a oni bokiem zrobia znacznie wiekszy przekret ktorego smrod jedynie powachamy, a nigdy sie nie dowiemy o co poszlo Moze kiedys z ksiazek drugiego obiegu same klamstwa i manipulacje. nie ma na nich michnika, geremka, kuronia i setek innych ludzi bedacych dzisiaj na swieczniku, jest jednak ona wartosciowa z innego powodu. podane jest mnostwo nazwisk polskich obok ktorych sa w nawiasach podane nazwiska zydowskie, ktore oznaczaja prawdziwe rodowe nazwiska delikwentow. to jest dowod na to ze polityka zmieniamia nazwisk byla i jest bardzo powszechna wsrod zydow polskich i jezeli aron szechter nazywa sie dzisiaj adam michnik, stolcman- kwasniewski, itp, to dla niedowiarkow mamy dowody ze jednak zydow jest w holere w naszym kraju, a najwieksze zageszczenie jest w sferach rzadowych (opierajac sie na mniej oficjalnych zrodlach). a cala ta lista? wypie..ie ja do kosza bo grozi nam jedynie mnostwem domowych klutni ktore do niczego nie beda prowadzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin IPN BU 0892/929 ROLIRAD KRZYSZTOF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:53 członek PSL. Dyrektor Wojewódzkiej Stacji Pogotowia Ratunkowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin IPN BU 0287/75 ROKICKI ANDRZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:55 SLD. Prezes OrlenGazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 22:01 Jak czytam takich duraków jak ty to nabieram przekonania że kara śmierci to troszeczkę MAŁO powinni zamieścić jeszcze listę psycholi.Miałbyś sygnaturę 000000000000 do entej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? IPN BU 00611/1752 STRUZIK ADAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:12 Marszałek? Czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość ub Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:36 Czy wypłynięcie listy nie jest sprawą pejsatych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.M IPN BU 00744/936 JASIŃSKI WOJCIECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:49 IPN BU 00744/936 JASIŃSKI WOJCIECH IPN BU 001052/1290 JASIŃSKI WOJCIECH IPN BU 001134/838 JASIŃSKI WOJCIECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo IPN BU 00744/936 Jasiński Wojciech IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.15, 15:58 to kto kapował ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.c155.petrotel.pl 02.02.05, 17:07 płockerzy też są na niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:33 IPN BU 0290/43 BRATKOWSKA HALINA stare, dobre studenckie czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.class146.petrotel.pl 02.02.05, 22:09 Czy z ORLENU Składanowskiego M, Mulara, Sznajdera T, Kędzierskiego Z już znaleźliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:39 Gdzie teraz mozna zobaczyć liste ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.osowagora.pl / 80.50.52.* 03.02.05, 23:52 Lista w HTNL i excelu jest tutaj podobno ta w excelu jakas wieksza www.wildsteina-lista.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.c148.petrotel.pl 06.02.05, 12:22 Świta J.Chudzika z LPR w Płocku na liście Wildsteina!!! Człokowie zarządu Ligi Polskich Rodzin w Płocku na liście: Jaros Zbigniew (ze szwagierką), Grażyna Nowakowska, Jerzy Nowakowski-cała trójka rozwalała Solidarność i Solidarność 80 w Płockich Wodociągach, Wróblewska Janina z Orlenu z ZBA,Jadwiga Paradowska szefowa Radia Maryja w Płocku.Jest też radny Sejmiku Mazowieckiego Paweł Połanecki-kandydował na pre- zydenta Płocka pełnomocnik LPR.Jeszcze z LPR wicemarszałek Sejmiku Mazowieckiego Bogusław Kowalski oznaczony jako "O" oficer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Ch. CZYTAJ: gość Roman Płockie LPR na liście IP: *.c148.petrotel.pl 08.02.05, 18:45 Czytaj gość Roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenoniak o qwa mam najnowsza wersje listy :O IP: *.welnowiec.net 06.02.05, 18:55 Zamiescilem na www.listawildsteina.rox.pl - zapraszam ! Tylko dl azarejestrowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:47 Dla mnie to sprawdzanie i podejrzewanie ludzi to głupota. Ja mam 17 lat i moje imie i nazwisko jest na liscie 4 razy. Przez tą liste wielu niewinnych ludzi ktorzy nic nie robili może miec kłopoty, bo sąsiedzi i współpracownici bedą ich podejrzewać... Odpowiedz Link Zgłoś