Dodaj do ulubionych

Lista Wildsteina dostępna już w internecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:03
Wszystko można już sprawdzić wchodząc na:lista.freewebpage.org/
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:28
      zaczełem sprawdzać nazwiska radnych na tej liście
      1. trafiłem już na Rokickiego Andrzeja - kapusia jednego

szukam dalej
      • Gość: ciekawy Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:32
        trafiłem też coś takiego - czy to chodzi może o naszego Zenka

IPN BU 0901/550 WI?NIEWSKI SYLWESTER
        • Gość: ciekawy Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:37
          szukałem dalej i trafiłem

IPN BU 00744/936 JASIŃSKI WOJCIECH
          IPN BU 001052/1290 JASIŃSKI WOJCIECH
          IPN BU 001134/838 JASIŃSKI WOJCIECH

uważam po chwili że mimo wszystko chyba zrobiono bład. Wszyscy będą szukać
          nazwisk, które mogą oznaczać rózne osoby. Jednak powiniem być podany adres czy
          pessel
          • Gość: rak Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 22:16
            Tak, tak :razmiar buta , bługość ch.. wielkośc cycków drugiej kochanki .To by
            ci pomogło w rozszyfrowaniu nazwisk - dureń
    • Gość: kolega cię prosi SB zablokowało. Krzysiu Rolirad odblokuj-kolega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:11
      UWAGA !!!!! UB BLOKUJE WSZYSTKIE STRONY Z LISTA _ CZEGOS SIE BOJA

• Gość: duduś Re: SB zablokowało. Krzysiu Rolirad odblokuj-kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:40
        poczta rzeczywiście zablokowana, ale może to próbują tysiące kapusiów zobaczyć
        czy są na liscie i czy trzeba pójść się powiesić.
      • Gość: rak Re: SB zablokowało. Krzysiu Rolirad odblokuj-kol IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 21:39
        takich debili jak TY
    • Gość: asd Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:56
      To sa chyba darmowe strony.... limit transferu chyba zostal przekroczony...
    • Gość: sbv tu dziła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:57
      www.expressoffice.pl/lista2//
      • Gość: inp Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:08
        IPN BU 0242/721 MILEWSKI MIROSŁAW
        • Gość: M. Modzelewski Re: tu dziła IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.02.05, 22:44

Moje nazwisko i imię też jest.
          Z uwagi na to, że zacząłem być częstym gościem na forum i to z działki
          politycznej, oświadczam. Agentem nie byłem.

Czekam na takie oświadczenia tych którzy ze mną współpracowali przed 89 r. i po
          również. Szczególnie zalezy mi po 90 r. Bo wtedy czułem bardziej ze mam opiekę.
          jak byłem radnym, że nic mnie nie wychodziło.
          • Gość: dudek Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:53
            nie wychodziło ci bo byłeś poje..y
            • Gość: POR Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:55
              PRACOWAŁEM W SB MIAŁEM KASIRE TO CO SIĘ DOMAGA NAROD CAŁY TO JEST BEZ SENSU CI
              CO SĄ W TECZKACH TO BYŁA NASZA ROBOTA TAK NAM KAZANO GORSI DLA POSPULSTWA BYLI
              CI CO WIDNIELI W NASZYCH PRYWATNYCH ZAPISKACH A ŚWIATŁO DZIENNE ICH NIE ZOBACZY
              TYLE ODEMNIE OPAMIĘTAĆ SIĘ W IMIE NARODU KTÓRY MA JESZCZE COŚ DO ZROBIENIA
              • Gość: asd Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:37
                Opamietac sie ? Ty sie opamietaj, byles kapusiem tworzyles zbrodniczy system,
                ktory bardziej zaszkodzil niz pomogl i tylko w twoim interesie jest, aby lista
                nie ujrzala swiatla dziennego.

• Gość: bobby Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:15
                  asd jestes tak samo glupi ja reszta
                  facet ci mowi jak bylo i jak masz robic i ile warta jest ta gowniana lista, a
                  ty szczekasz, jak glupi kundel ktory obszekuje kazdego przechodnia, kazdy ma za
                  soba jakies bledy: ru..ie na boku zony kolegi, kablowanie na policje itp.

przychodzi jednak opamietanie i dzieki takim misiom wiemy jak to dziala i wiemy
                  jakich metod uzywali, ty najwyrazniej warczec potrafisz jak skopany szczeniak,
                  zastanow sie nad tym co on mowi a nie dzialasz jak rozhisteryzowana dewotka
                  • Gość: asd Re: tu dziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:20
                    Naucz sie kulturalnej dyskusji cieciu.
    • Gość: Krzysztof Sz. Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: 213.25.22.* 02.02.05, 00:42
      Z ta lista jest cos nie tak. Ja wspolpracowalem, bylem tajnym informatorem i na tej liscie mnie nie ma.
      Dziwne.
      • Gość: je...ać milicje Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 02.02.05, 17:22
        ty h.j nie kapus byłes i dlatego cie tam niema pe...dale
    • henrykkreuz Archiwum musi być jawne dla każdego. 02.02.05, 06:35
      www.fajne.info/lista/
      Tu działa.

Ale z tą listą jest naprawdę coś nie tak.

1/ Liczba 240 tysięcy razem funkcjonariuszy, TW i poszkodowanych w latach 45-
      89. To niemożliwe ponieważ samych funkcjionariuszy w tym czasie było więcej, a
      w samych latach 80 TW przybyło około 100 tysięcy.

2/ Nie ma Wałęsy, czyli że nie był funkcjonariuszem, TW a nawet poszkodowanym.
      W rzeczywistości w trakcie procesu lustracyjnego został dostarczony dokument
      który stwierdzał, że Wałęsa w latach 78-9 zaprzestał donosić. Nie ma też
      Maleszki o którym powszechnie wiadomo, że TW był.

3/ Moje nazwisko i pierwsze imię jest 8 razy (z drugim ani razu), a z oznaczeń
      wynika że ten ktoś 5 razy był funkcjionariuszem, dwa razy TW i raz
      poszkodowanym. Chociaż na przestrzeni lat mogło być 8 o takim samym nazwisku i
      imieniu, a może to różne teczki tego samego człowieka. Coś jest nie tak.

4/ Całe archiwa muszą zostać ujawnione, a nie wybiórczo - tylko w ten sposób
      można zakończyć sprawę.
      • Gość: duduś Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 06:41
        Heniu wszyscy wiedzą że nazywałeś się Sawicki i po wyjeżdzie do Austrii
        zmieniłeś nazwisko. Może za dużo donosiłeś ???
        • henrykkreuz Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. 02.02.05, 07:00
          Pewnie że tak.

Napisałem, że mam dwa imiona i żaden wpis mnie nie dotyczy, chociaż to dziwne,
          ponieważ na każdego kto pozostał na zachodzie bez zgody PRL zakładano teczkę.
      • Gość: asd Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:35
        ad 4. Masz odpowiedz dlaczego zostala ta lista ujawniona. :) Teraz czekac tylko
        na oficjalne informacje....
      • Gość: hmmm Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.chello.pl 02.02.05, 13:29
        Chłopie! Jesli Cię tak to interesuje, to możesz sie przejść do IPNu i poprosić
        o ewentualnie istniejącą swoją teczkę! Ona nie jest dla Ciebie tajna!!!
        • Gość: anyway Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.chello.pl 02.02.05, 13:33
          Swoją drogą istotnie lista dziwnie w sieci się zachowuje:)
          Niektórzy podają jej nieziemskie lokalizacje - podobno trzeba kliknąć w baner
          Allegro na stronie www.maryjny.republika.pl
          Ehhhh
      • Gość: rak Re: Archiwum musi być jawne dla każdego. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 21:52
        WSZYSTKIE? Proponuje proste (nawet dla takiego debila jak ty )doświadczenie
        Zapakuj worek papierami , kup 10 l. benzyny ;polej nią worek i rzuć zapaloną
        zapałką .Jedna minuta i po krzyku!ONI MIELI NA TO DWA LATA CO NOC PO OSIEM
        GODZIN.Czy to tak trudno zrozumieć!!!!!!!!
    • Gość: al Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:16
      Na tej stronie jest archiwum zip z listą. Jeszcze działa
      strony.aster.pl/sereq/lista.htm l
    • Gość: bobby Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:41
      chlopaki jezeli zyd wildstein ryzykuje swoje stanowisko, jezeli go sie publiczie
      degraduje i wywala z pracy, a inne media robia z niego bohatera, aniola
      sprawiedliwosci, robi sie jednym slowem cyrk, to ta sprawa jest nic nie warta a
      wszystko rzucono jako kielbase dla swory glodnych psow zeby sie zaczely miedzy
      soba gryzc.

teraz sasiedzi beda sie sprawdzac nawzajem, oskarzac, klucic itp bo przeciez nie
      wiadomo czy stanislaw jakubowski to nasz stanislaw bo przeciez jest ich tam z
      dzisieciu itp.

inaczej mowiac zajmiemy sie glupotami a oni bokiem zrobia znacznie wiekszy
      przekret ktorego smrod jedynie powachamy, a nigdy sie nie dowiemy o co poszlo
      Moze kiedys z ksiazek drugiego obiegu

same klamstwa i manipulacje.

nie ma na nich michnika, geremka, kuronia i setek innych ludzi bedacych dzisiaj
      na swieczniku, jest jednak ona wartosciowa z innego powodu.

podane jest mnostwo nazwisk polskich obok ktorych sa w nawiasach podane nazwiska
      zydowskie, ktore oznaczaja prawdziwe rodowe nazwiska delikwentow.

to jest dowod na to ze polityka zmieniamia nazwisk byla i jest bardzo powszechna
      wsrod zydow polskich i jezeli aron szechter nazywa sie dzisiaj adam michnik,
      stolcman- kwasniewski, itp, to dla niedowiarkow mamy dowody ze jednak zydow jest
      w holere w naszym kraju, a najwieksze zageszczenie jest w sferach rzadowych
      (opierajac sie na mniej oficjalnych zrodlach).

a cala ta lista?

wypie..ie ja do kosza bo grozi nam jedynie mnostwem domowych klutni ktore do
      niczego nie beda prowadzic
      • Gość: Olin IPN BU 0892/929 ROLIRAD KRZYSZTOF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:53
        członek PSL. Dyrektor Wojewódzkiej Stacji Pogotowia Ratunkowego
      • Gość: Olin IPN BU 0287/75 ROKICKI ANDRZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:55
        SLD. Prezes OrlenGazu.
      • Gość: rak Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 22:01
        Jak czytam takich duraków jak ty to nabieram przekonania że kara śmierci to
        troszeczkę MAŁO
        powinni zamieścić jeszcze listę psycholi.Miałbyś sygnaturę 000000000000 do entej
    • Gość: ? IPN BU 00611/1752 STRUZIK ADAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:12
      Marszałek? Czy nie?
    • Gość: Gość ub Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:36
      Czy wypłynięcie listy nie jest sprawą pejsatych.
    • Gość: M.M IPN BU 00744/936 JASIŃSKI WOJCIECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:49
      IPN BU 00744/936 JASIŃSKI WOJCIECH
      IPN BU 001052/1290 JASIŃSKI WOJCIECH
      IPN BU 001134/838 JASIŃSKI WOJCIECH
      • Gość: ergo IPN BU 00744/936 Jasiński Wojciech IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.15, 15:58
        to kto kapował ?
    • Gość: kat Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.c155.petrotel.pl 02.02.05, 17:07
      płockerzy też są na niej
      • Gość: skrzat Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:33
        IPN BU 0290/43 BRATKOWSKA HALINA
        stare, dobre studenckie czasy?
        • Gość: kowal Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.class146.petrotel.pl 02.02.05, 22:09
          Czy z ORLENU Składanowskiego M, Mulara, Sznajdera T, Kędzierskiego Z już
          znaleźliście.
          • Gość: xx Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:39
            Gdzie teraz mozna zobaczyć liste ??????
            • Gość: lolek Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.osowagora.pl / 80.50.52.* 03.02.05, 23:52
              Lista w HTNL i excelu jest tutaj podobno ta w excelu jakas wieksza

www.wildsteina-lista.prv.pl/
    • Gość: Roman Re: Lista Wildsteina dostępna już w internecie IP: *.c148.petrotel.pl 06.02.05, 12:22
      Świta J.Chudzika z LPR w Płocku na liście Wildsteina!!!
      Człokowie zarządu Ligi Polskich Rodzin w Płocku na liście:
      Jaros Zbigniew (ze szwagierką), Grażyna Nowakowska, Jerzy Nowakowski-cała
      trójka rozwalała Solidarność i Solidarność 80 w Płockich Wodociągach,
      Wróblewska Janina z Orlenu z ZBA,Jadwiga Paradowska szefowa Radia Maryja
      w Płocku.Jest też radny Sejmiku Mazowieckiego Paweł Połanecki-kandydował na pre-
      zydenta Płocka pełnomocnik LPR.Jeszcze z LPR wicemarszałek Sejmiku
      Mazowieckiego Bogusław Kowalski oznaczony jako "O" oficer.
      • Gość: Jan Ch. CZYTAJ: gość Roman Płockie LPR na liście IP: *.c148.petrotel.pl 08.02.05, 18:45
        Czytaj gość Roman
    • Gość: Zenoniak o qwa mam najnowsza wersje listy :O IP: *.welnowiec.net 06.02.05, 18:55
      Zamiescilem na www.listawildsteina.rox.pl - zapraszam ! Tylko dl
      azarejestrowanych
      • Gość: ja Głupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:47
        Dla mnie to sprawdzanie i podejrzewanie ludzi to głupota. Ja mam 17 lat i moje
        imie i nazwisko jest na liscie 4 razy. Przez tą liste wielu niewinnych ludzi
        ktorzy nic nie robili może miec kłopoty, bo sąsiedzi i współpracownici bedą ich
        podejrzewać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka