Dodaj do ulubionych

Odpowiedź AmRest w sprawie KFC

23.02.05, 10:24
Jakiś rok temu wysłałem do nich maila bo ktoś powiedział że ma powstać KFC na Kilińskiego. Powiedzieli że nie przewidują otwarcia baru w tamtym miejscu. Teraz znowu ktoś na głównym napisał że tym razem ma powstać na Wyszogrodzkiej przy Armii Krajowej. Więc znowu wysłałem i tym razem mi odpisali że nie mogą mi odpowiedzieć bo to tajemnica. Czemu robiąz tego taką tajemnicę ??
Obserwuj wątek
    • stuntman Re: Odpowiedź AmRest w sprawie KFC 23.02.05, 11:32
      Być może jak w każdej plotce jest ziarnko prawdy i rzeczywiście jakieś rozmowy
      są w tej sprawie prowadzone. W końcu wtedy zdecydowanie zdementowali, a teraz
      zgrabna wymówka znacząca w sumie tyle co "nie potwierdzam i nie zaprzeczam".

Chciałbym, ale jakoś sam w to nie wierzę...
      • konrad_wp Re: Odpowiedź AmRest w sprawie KFC 23.02.05, 16:24
        stuntman napisał:

> Chciałbym, ale jakoś sam w to nie wierzę...

Czemu nie , skoro malutki Płońsk ma KFC to i w Płocku może powstanie :-) Ale tam chyba jest z powodu biegnącej przez to miasto krajowej "siódemki"
        • czytelnik.prasy Re: Odpowiedź AmRest w sprawie KFC 23.02.05, 17:03
          Nie widzę żadnego powodu dla którego nie miało by nie być w Płocku KFC. Czekajmy
          na dalszy rozwój wydarzeń wynikających z plotki. Mamy 2 McDonaldy i uznajemy to
          za rzecz normalną,więc dlaczego nie mielibyśmy mieć KFC?
          • konrad_wp Re: Odpowiedź AmRest w sprawie KFC 23.02.05, 17:06
            Może z takiego samego powodu z jakiego Płock skazany jest na monopol Auchana
            • czytelnik.prasy Re: Odpowiedź AmRest w sprawie KFC 23.02.05, 18:16
              Już nie mieszajmy płockich kupców i radnych z Samoobrony i innych - chyba tego
              nikt tego nie będzie blokował :-) Nawet sam prezydent,a to by były jaja : nie
              może powstać KFC bo stragany na rynku upadną ;-)
              • konrad_wp Re: Odpowiedź AmRest w sprawie KFC 23.02.05, 18:29
                No przecież taka była argumentacja przeciwko CC - nie pamiętam nawzwiska ale jeden z radnych stwierdził że fast-foody z CC spowodują upadek analogicznych (wolne żarty , lekkim nieporozumieniem jest porównywać przypaloną parówę w bułce z leader price serwowaną na Manhattanie z najgorszym nawet sieciowym fast foodem) punktów gastronomicznych.
                • czytelnik.prasy Re: Odpowiedź AmRest w sprawie KFC 23.02.05, 20:22
                  To był radny Goszkowski - "sieciówki będą wywozić pieniądze z Płocka".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka