betka22 24.02.05, 08:15 normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!!! chce kochac i byc kochana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Troll Ciężko będzie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 08:34 Normalnego faceta na forum GW? Ja jestem troll, a inni to: zdeklarowane pedały pijaki bezzębne cuchnące ciule kurduple bezjajowe paru obrzezanych nie parujących się ze zwierzątkami szabesgoje mrzący oddać sie ale jakiejkowiek Żydówce drobni spawacze benzwąchacze trochę normalnych fizycznie ale ulomnych na umysle same pokręcowne towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 09:04 to nie szans na poznanie w Płocku faceta jak to sie mówi z "jajmi"? No nie za łamuj mnie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 09:06 to nie szans na poznanie w Płocku faceta jak to sie mówi z "jajami"? No nie za łamuj mnie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 09:18 w Płocku wszyscy rozsądni faceci wiedzą, że nie warto się wiązać z kobietą. To jedyny rozsądny wybór. WOlność, Pokój, Praca, Socjalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Ciężko będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:38 Mariuszu! Wszystko OK,ale po co ten socjalizm!!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 10:50 Czy ja wiem... jakoś mi pasowało to pełnej składni zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 10:55 zdecydowanie za duzo rozsądku!!!! Wiecej uczucia Mariuszku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:10 co Mariuszku? powaznie czuje sie samotna. To złe ze pragnę troche miłosci , bliskosci? jeszcze mam nadzieje ze sa faceci którzy pragna tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:21 Och wierzę Ci. Jam też samotny. Tak naprawdę zgrywam tylko twardzela ale pod tą pozorną powłoką ze stali tli się jeszcze nadzieje na prawdziwą milość. Eh ! Poczuć ten zapach kobiety (tak jak Al Pacino w filmie pod tym samym tytułem), dać ponieść się milosnemu uniesieniu. Niech zerwą się okowy zachamowań. "Wyrwij murom zęby krat, zerwij kajdany połam bat". lecz zaraz..niemniej... Boję się jednak angażować. Wszak czym jest miłość? Zali wżdy. Potem znów rozczarowanie.. To boli...(w tle Guns'n'roses "Don't cry"). Ah sam już nie wiem... widzisz co ty ze mną robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:26 ...zapach....smak... bicie serca ... a ja sie nie boje chociaz zycie nieżle mi dało w kość... jeszcze mam iskierkę nadziei ze moze to własnie Ty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:31 To w końcu potrzebujesz faceta z jajami czy miśka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.c154.petrotel.pl 24.02.05, 12:28 W tym mieście facet jest jak sedes albo zasrany albo zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 12:29 sedes ma tę zaletę, że może spuścić...co kolwiek to znaczy (heheh) Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 12:43 własnie taki jest facet z "jajmi" ze musi tez miec cos z miska i cos z Twardziela bo inaczej nie nazyał by sie z jajami tylko mieczak Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 12:56 E to ja do takich chyba nie należę. Ale powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:51 "w ty mieście kobiety są jak kible albo zajęte albo zasrane" - I jak sie teraz czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:36 Cyba musiszgo poszukać ze świecą. Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 14:57 Adam powaznie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(((((( załamka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielin Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.edu.pl 24.02.05, 15:07 Betka, na amory Ci się zebrało?? Cholercia, ja też samotny :)), bo w tym mieście nie trafiłem jeszcze na taką, z którą chciałbym spędzić resztę życia:(. Odezwij się, może to właśnie Ty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 15:13 odzywam sie :))) powaznie jestes samotny? skrobnij na gg do mnie po 16 stej z minutami bo jestem do 17 stej 3148143 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielin Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.edu.pl 24.02.05, 15:28 Skrobnę, skrobnę :)) A co po 17 :))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 15:30 a po 17 stej nie mam netu :((( net tylko w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielin Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.edu.pl 24.02.05, 15:33 To po 17 coś się wymyśli:)) Do zobaczyska na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 09:54 cos ich mało rzeczywiscie musze ze sciecą poszukac? Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 09:55 cos ich mało rzeczywiście muszę ze swiecą poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:02 A co wczoraj nie wyszło z Zielinem? Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:06 moze by z Toba wyszło co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:17 Oj chyba nie... nie jestem normalny... chyba zbyt nieśmiały, staroświecki niezbyt bezpośredni...wiesz ja tak nie potrafię od razu przejść do rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:29 no to co tu robisz na tym forum? zbieraj swoje zabawwki i do swojej piaskownicy jak nie potrafisz przejsc od razu do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:33 buuuuuuu, chlip, chlip... pokrzyczała mnie !!! niech mnie ktoś przytuli...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalfacet Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:05 Najpierw do EWA. Słonko może ty w rynsztoku szukasz, przejdź się do biblioteki. Będzie lepiej. A teraz do betka22 i mariuszg2. ludzie umówcie się albo na kolację albo na GG.( to taki "czacik" są inne i pogadajcie. Chyba że chcecie aby pół PŁOCKA sie turlało zesmiechu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 16:26 wiesz Mariusz g chyba spragniony jest miłosci bardziej ode mnie, tylko zgrywa takiego twardziela... Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 26.02.05, 09:09 ludziska!skrobnijcie wreszczie cos sensownego! czy cos w tym złego ze szukam normalnego wolnego faceta? czy wszyscy sa zajęci czy nienormalni?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczyp.. Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:05 "Szukacjie a znajdziecie" Moze zle szukasz?? P.S. Nadejdzie kiedys taki dzien, ze znajdziesz swojego rycerza ;) Cierpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 02.03.05, 09:40 Dziecko ile ty masz lat, że takie pierdołki na forum wypisujesz? Może to, że z nikim się nie spotykasz to nie jest wynik tego, że w płocku są albo zajęci, albo zasrani, albo nienormalni. Może to z tobą coś nie tak [a patrząc na twoje wypowiedzi skłonna jestem przychylić się do tej drugiej opcji]?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Do nutki 02.03.05, 12:30 Nutka, Racja i dobrze napisane! Niemniej Ona/On pisała/ł, że jest po przejściach więc, może po prostu potrzebuje pogadać z kimś o błędach przeszłości. Ale co fakt to fakt. Każdy w życiu dostaje to na co zasłużył. A swój trafia na swego. Cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 02.03.05, 13:20 do nutki a przepraszam do kogo było to odniesienie - dziecko? chyba sama jestes dzieckiem i nie znasz pojecia jeszcze miłosc albo go jej nigdy nie zaznałas Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 28.02.05, 08:29 Szkoda, że już nie możesz mi dać takiej miłości jakiej potrzebuję...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielin Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.edu.pl 28.02.05, 15:05 Witam! :) Od Zielina proszę się odczepić. Chciałem dobrze ale nie wyszło z różnych powodów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 28.02.05, 16:09 porabało Cie czy co!!!!!!!!! czy ja sie do Ciebie przyczepiłam !!!!!!!!!!!! chyba odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś