Dodaj do ulubionych

normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!!!

24.02.05, 08:15
normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!!! chce kochac i byc kochana!
Obserwuj wątek
    • Gość: Troll Ciężko będzie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 08:34
      Normalnego faceta na forum GW?
      Ja jestem troll, a inni to:
      zdeklarowane pedały
      pijaki
      bezzębne cuchnące ciule
      kurduple bezjajowe
      paru obrzezanych nie parujących się ze zwierzątkami
      szabesgoje mrzący oddać sie ale jakiejkowiek Żydówce
      drobni spawacze benzwąchacze
      trochę normalnych fizycznie ale ulomnych na umysle

same pokręcowne towarzystwo
      • mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 08:42
        yeah !
      • betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 09:04
        to nie szans na poznanie w Płocku faceta jak to sie mówi z "jajmi"? No nie za
        łamuj mnie :((((
        • betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 09:06
          to nie szans na poznanie w Płocku faceta jak to sie mówi z "jajami"? No nie za
          łamuj mnie :((((

• mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 09:18
            w Płocku wszyscy rozsądni faceci wiedzą, że nie warto się wiązać z kobietą. To
            jedyny rozsądny wybór. WOlność, Pokój, Praca, Socjalizm!
            • Gość: sceptyk Re: Ciężko będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:38
              Mariuszu! Wszystko OK,ale po co ten socjalizm!!!??
              • mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 10:50
                Czy ja wiem... jakoś mi pasowało to pełnej składni zdania...
            • betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 10:55
              zdecydowanie za duzo rozsądku!!!! Wiecej uczucia Mariuszku :))))
              • mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 11:59
                Oh Becia!
                • betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:10
                  co Mariuszku? powaznie czuje sie samotna. To złe ze pragnę troche miłosci ,
                  bliskosci? jeszcze mam nadzieje ze sa faceci którzy pragna tego samego
                  • mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:21
                    Och wierzę Ci. Jam też samotny. Tak naprawdę zgrywam tylko twardzela ale pod tą
                    pozorną powłoką ze stali tli się jeszcze nadzieje na prawdziwą milość. Eh !
                    Poczuć ten zapach kobiety (tak jak Al Pacino w filmie pod tym samym tytułem),
                    dać ponieść się milosnemu uniesieniu. Niech zerwą się okowy zachamowań. "Wyrwij
                    murom zęby krat, zerwij kajdany połam bat". lecz zaraz..niemniej... Boję się
                    jednak angażować. Wszak czym jest miłość? Zali wżdy. Potem znów rozczarowanie..
                    To boli...(w tle Guns'n'roses "Don't cry"). Ah sam już nie wiem... widzisz co
                    ty ze mną robisz?
                    • betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:26
                      ...zapach....smak... bicie serca ... a ja sie nie boje chociaz zycie nieżle mi
                      dało w kość... jeszcze mam iskierkę nadziei ze moze to własnie Ty? :)
                      • mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:28
                        e tam.
                    • betka22 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:27
                      przytulic sie do kogos ....
                      • mariuszg2 Re: Ciężko będzie 24.02.05, 12:31
                        To w końcu potrzebujesz faceta z jajami czy miśka?
    • Gość: Ewa Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.c154.petrotel.pl 24.02.05, 12:28
      W tym mieście facet jest jak sedes albo zasrany albo zajęty.
      • mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 12:29
        sedes ma tę zaletę, że może spuścić...co kolwiek to znaczy (heheh)
        • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 12:43
          własnie taki jest facet z "jajmi" ze musi tez miec cos z miska i cos z
          Twardziela bo inaczej nie nazyał by sie z jajami tylko mieczak
          • mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 12:56
            E to ja do takich chyba nie należę. Ale powodzenia w poszukiwaniach.
      • Gość: X-man Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:51
        "w ty mieście kobiety są jak kible albo zajęte albo zasrane" - I jak sie teraz
        czujesz?
    • Gość: Adam Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:36
      Cyba musiszgo poszukać ze świecą.
      • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 14:57
        Adam powaznie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(((((( załamka
    • Gość: zielin Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.edu.pl 24.02.05, 15:07
      Betka, na amory Ci się zebrało?? Cholercia, ja też samotny :)), bo w tym
      mieście nie trafiłem jeszcze na taką, z którą chciałbym spędzić resztę życia:(.
      Odezwij się, może to właśnie Ty. Pozdrawiam.
      • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 15:13
        odzywam sie :))) powaznie jestes samotny? skrobnij na gg do mnie po 16 stej z
        minutami bo jestem do 17 stej 3148143
        • Gość: zielin Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.edu.pl 24.02.05, 15:28
          Skrobnę, skrobnę :)) A co po 17 :)))
          Pozdrawiam.
          • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 24.02.05, 15:30
            a po 17 stej nie mam netu :((( net tylko w pracy
            • Gość: zielin Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.edu.pl 24.02.05, 15:33
              To po 17 coś się wymyśli:)) Do zobaczyska na gg.
    • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 09:54
      cos ich mało rzeczywiscie musze ze sciecą poszukac?
      • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 09:55
        cos ich mało rzeczywiście muszę ze swiecą poszukać
        • mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:02
          A co wczoraj nie wyszło z Zielinem?
          • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:06
            moze by z Toba wyszło co? :)
            • mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:17
              Oj chyba nie... nie jestem normalny... chyba zbyt nieśmiały, staroświecki
              niezbyt bezpośredni...wiesz ja tak nie potrafię od razu przejść do rzeczy...
              • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:29
                no to co tu robisz na tym forum? zbieraj swoje zabawwki i do swojej piaskownicy
                jak nie potrafisz przejsc od razu do rzeczy
                • mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 10:33
                  buuuuuuu, chlip, chlip... pokrzyczała mnie !!! niech mnie ktoś przytuli...!!!
    • Gość: normalfacet Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:05
      Najpierw do EWA. Słonko może ty w rynsztoku szukasz, przejdź się do biblioteki.
      Będzie lepiej.
      A teraz do betka22 i mariuszg2. ludzie umówcie się albo na kolację albo na GG.(
      to taki "czacik" są inne i pogadajcie. Chyba że chcecie aby pół PŁOCKA sie
      turlało zesmiechu. Pozdrawiam
      • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 25.02.05, 16:26
        wiesz Mariusz g chyba spragniony jest miłosci bardziej ode mnie, tylko zgrywa
        takiego twardziela...
        • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 26.02.05, 09:09
          ludziska!skrobnijcie wreszczie cos sensownego! czy cos w tym złego ze szukam
          normalnego wolnego faceta? czy wszyscy sa zajęci czy nienormalni?!!!!!
          • Gość: szczyp.. Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:05
            "Szukacjie a znajdziecie"

Moze zle szukasz??

P.S. Nadejdzie kiedys taki dzien, ze znajdziesz swojego rycerza ;) Cierpliwosci
          • Gość: nutka Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 02.03.05, 09:40
            Dziecko ile ty masz lat, że takie pierdołki na forum wypisujesz?
            Może to, że z nikim się nie spotykasz to nie jest wynik tego, że w płocku są
            albo zajęci, albo zasrani, albo nienormalni. Może to z tobą coś nie tak [a
            patrząc na twoje wypowiedzi skłonna jestem przychylić się do tej drugiej
            opcji]??
            • mariuszg2 Do nutki 02.03.05, 12:30
              Nutka,
              Racja i dobrze napisane! Niemniej Ona/On pisała/ł, że jest po przejściach więc,
              może po prostu potrzebuje pogadać z kimś o błędach przeszłości. Ale co fakt to
              fakt. Każdy w życiu dostaje to na co zasłużył. A swój trafia na swego.
              Cmok.
            • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 02.03.05, 13:20
              do nutki
              a przepraszam do kogo było to odniesienie - dziecko? chyba sama jestes
              dzieckiem i nie znasz pojecia jeszcze miłosc albo go jej nigdy nie zaznałas
        • mariuszg2 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 28.02.05, 08:29
          Szkoda, że już nie możesz mi dać takiej miłości jakiej potrzebuję...;)
    • Gość: zielin Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! IP: *.edu.pl 28.02.05, 15:05
      Witam! :)
      Od Zielina proszę się odczepić. Chciałem dobrze ale nie wyszło z różnych
      powodów.
      Pozdrawiam.
      • betka22 Re: normalnego faceta (wolnego) poznam od zaraz!! 28.02.05, 16:09
        porabało Cie czy co!!!!!!!!! czy ja sie do Ciebie przyczepiłam !!!!!!!!!!!!
        chyba odwrotnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka